The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2012, 19:02
W meczu z Oberneulandem w Pucharze Niemiec Kuba zanotował dzisiaj bramkę i asystę.
Do tego asysty Piszczka i Lewandowskiego tak nawiasem
Dla zainteresowanych link: http://www.dailymotion.com/video/xsw...dortmund_sport

Nie wie ktoś może jak radzi sobie Filip w meczu z PSV? Widzę, że na razie 2 bramki wpuścił, ale jak wygląda jego ogólna gra? Gdyby ktos oglądał to prosze o cynk
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 18.08.2012, 21:39
no dostał 5 od PSV wygląda na to że lekcja poważnej piłki trochę boli
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 18.08.2012, 21:49
Patrząc na bramki udostępnione na weszło to niestety, ale przykry widok. Może jak nabierze doświadczenia to ujawni się jego talent, bo póki co nie pokazuje tego.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 18.08.2012, 22:22
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
Patrząc na bramki udostępnione na weszło to niestety, ale przykry widok. Może jak nabierze doświadczenia to ujawni się jego talent, bo póki co nie pokazuje tego.
To tego czeasu moze byc za pozno i postawia na kogo innego w bramce.
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 18.08.2012, 22:36
Druga bramka na konto Kurty. Z takiego konta nie może przepuszczać piłek, tym bardziej, że to nie była jakaś bomba. Piąta bramka też dziwaczna, piłka toczyła się pomalutku, a mimo to przekroczyła linię bramkową.
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 18.08.2012, 23:24
Przy bramce na 1 filmiku Filip mógł zaprezentować się lepiej, natomiast przy bramkach na filmach 2 3 4 zachowywał się jak kompletna łamaga. Przestaje się dziwić, że nie dostał u nas żadnej szansy i nie powąchał murawy.

Odpowiedz cytując
rychu
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 19.08.2012, 08:57
vaazon napisał(a):Wyświetl post
Druga bramka na konto Kurty. Z takiego konta nie może przepuszczać piłek, tym bardziej, że to nie była jakaś bomba. Piąta bramka też dziwaczna, piłka toczyła się pomalutku, a mimo to przekroczyła linię bramkową.
Chodzi o konto bankowe?
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 19.08.2012, 09:39
rychu napisał(a):Wyświetl post
Chodzi o konto bankowe?
Dawno nie przydarzyło mi się zrobić takiego błędu

Tutaj macie skrót meczu PSV - Roda: http://www.youtube.com/watch?v=JBxKmLYcuPQ

Wcześniej sugerowałem się kolejnością na weszło, a nie kolejnością według wyniku. Oczywiście ta bramka z ostrego kąta, to bramka nr 4 i to jedyny błąd Kurty. Przy reszcie, według mnie, nie miał zbytnio szans.
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 19.08.2012, 10:18
Petrescu został trenerem Dynama Moskwa a tu cisza o tym ? To chyba najbardziej nastawiony na sukces klub, który Rumun objął po odejściu od nas.

Teraz ma kasę w sam raz na to, aby próbować kąsać CSKAA czy Zenith oraz aby zaistnieć w Europie. Kontrakt podpisał na 3 lata.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 19.08.2012, 10:40
Kurto zebrał dzisiaj niezłe baty . Bramki 2 i 3 kuriozalne . Przy 4 winiłbym Kurtę . Ogólnie miał zimny prysznic może nie tyle dla Kurty , co dla jego fanów , którzy szybko uwierzyli że może stać się solidnym bramkarzem na miarę średniaka ligi holenderskiej .

Dla mnie osobiscie Kurto to fajny chłopak , z niezłym warsztatem , jednak nigdy nie stanie się wielkim bramkarzem . Brakuje mu cech przywódczych , nie emanuje od niego pewność siebie którą zresztą powinien jako bramkarz.. dawać zespołowi . Nie widziałem w nim wcześniej zresztą przyszłości Wisły . Być może się wyrobii w Holandii , ale nie postawiłbym na niego dużej kasy.

Co do Dana to powiem tyle - wyląduje on kiedys w swojej ukochanej Chelsea.
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 19.08.2012, 11:23
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Petrescu został trenerem Dynama Moskwa a tu cisza o tym ? To chyba najbardziej nastawiony na sukces klub, który Rumun objął po odejściu od nas.

Teraz ma kasę w sam raz na to, aby próbować kąsać CSKAA czy Zenith oraz aby zaistnieć w Europie. Kontrakt podpisał na 3 lata.
jest tylko kilka małych problemów
-0 bramek strzelonych i 9 straconych w pierwszych 4 kolejkach i ostatnie w miejsce w lidze:
http://www.transfermarkt.de/en/premi...ewerb_RU1.html
-zbyt mało graczy na poziomie do osiągnięcia choćby pierwszej 4:
http://www.transfermarkt.de/en/dinam...erein_121.html
-coroczna wyprzedaż najlepszego/najlepszych graczy wprost do konkurencji w Premier Lidze:
12/13 http://www.transfermarkt.de/en/aleks...ler_15076.html
11/12 http://www.transfermarkt.de/en/vladi...ler_24131.html
10/11 http://www.transfermarkt.de/en/kiril...ler_26591.html
10/11 http://www.transfermarkt.de/en/dmitr...ler_38782.html
09/10 http://www.transfermarkt.de/en/aleks...ler_15381.html
08/09 http://www.transfermarkt.de/en/igor-...ler_15112.html
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 19.08.2012, 11:41
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Kurto zebrał dzisiaj niezłe baty . Bramki 2 i 3 kuriozalne . Przy 4 winiłbym Kurtę . Ogólnie miał zimny prysznic może nie tyle dla Kurty , co dla jego fanów , którzy szybko uwierzyli że może stać się solidnym bramkarzem na miarę średniaka ligi holenderskiej .

Dla mnie osobiscie Kurto to fajny chłopak , z niezłym warsztatem , jednak nigdy nie stanie się wielkim bramkarzem . Brakuje mu cech przywódczych , nie emanuje od niego pewność siebie którą zresztą powinien jako bramkarz.. dawać zespołowi . Nie widziałem w nim wcześniej zresztą przyszłości Wisły . Być może się wyrobii w Holandii , ale nie postawiłbym na niego dużej kasy.

Co do Dana to powiem tyle - wyląduje on kiedys w swojej ukochanej Chelsea.
Jaja sobie z tym Kurtą robisz ? Mecz oglądałeś ? Co masz do chłopaka,w kilku sytuacjach ratował pupy kolegom (w pierwszej połowie chocby wolny Mertensa czy sam na sam ),a obrona średnio dopuszczała do groźnej sytuacji powiedzmy co 2 minuty ? Lecisz narracja polskich pseudodziennikarzy,którzy,jak bramkarza lubią,to w przypadku kiedy puści kilka goli winią obronę,a temu,kogo nie lubią,przypisują stanie jak kołek ?
You'll never know...
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 19.08.2012, 12:26
Według mnie Kurto nie zawinił przy żadnej bramce. Przy 4, na alibi krótki słupek pokrył więc nie można mieć pretensji.
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 19.08.2012, 12:43
wyar napisał(a):Wyświetl post
Jaja sobie z tym Kurtą robisz ? Mecz oglądałeś ? Co masz do chłopaka,w kilku sytuacjach ratował pupy kolegom (w pierwszej połowie chocby wolny Mertensa czy sam na sam ),a obrona średnio dopuszczała do groźnej sytuacji powiedzmy co 2 minuty ? Lecisz narracja polskich pseudodziennikarzy,którzy,jak bramkarza lubią,to w przypadku kiedy puści kilka goli winią obronę,a temu,kogo nie lubią,przypisują stanie jak kołek ?
napisałem że zawalił jedna bramke , a ty juz mi wkładasz w usta że zwaliłem winę na niego za cały mecz

Czyli co , gdyby Kurto puścił nawet i 15 bramek w meczu , przy obronie których nie miałby szans dalej oceniałbyś pozytywnie jego wystąpienie ?

Meczu nie oglądałem , natomiast obserwowałem jego rozwój w Wiśle i reprezentacjach młodziezowych i na tej podstawie mam wyrobioną opinie dotyczącą całokształtu tego zawodnika . Nie oceniam go za mecz ,ale za bramki które puścił .

Ułożony chłopak i wytrenowany chłopak, ale ikry bramkarskiej w nim nie widzę . Wrzucono go na głęboką wodę w Rodzie , gdzie istnieje niewyjaśniony kult polskich bramkarzy ( już 4 polski bramkarz w ich kadrze w przeciągu roku ) . Tyle . Przeczytaj dokładnie co napisałem 2 razy zanim znów pod wpływem emocji zaczniesz mnie cytować.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 19.08.2012, 21:37
Dziś tak trochę pogapiłem się na mecz Groningen , powinni to wygrać ale skończyło się 1-1.Ogólnie coś jak my za Maaskanta - klepali, klepali ale nie wiele z tego wynikało - obrona jedynie wydaje się konkretniejsza

A Dana to czeka nie lada wyzwanie.5 meczów 0 punktów, 1-11 w bramkach
Dziś znów wtopa + 2 czerwienie...nie zazdroszczę mu debiutu który będzie miał miejsce z Lokomotivem
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.08.2012, 22:18
Debiut to będzie w LE. Na lige czas potem
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 19.08.2012, 22:28
Faktycznie..ciężko przypuszczać by to był udany debiut.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 20.08.2012, 11:58
Karherop napisał(a):Wyświetl post
napisałem że zawalił jedna bramke , a ty juz mi wkładasz w usta że zwaliłem winę na niego za cały mecz

Czyli co , gdyby Kurto puścił nawet i 15 bramek w meczu , przy obronie których nie miałby szans dalej oceniałbyś pozytywnie jego wystąpienie ?

Meczu nie oglądałem , natomiast obserwowałem jego rozwój w Wiśle i reprezentacjach młodziezowych i na tej podstawie mam wyrobioną opinie dotyczącą całokształtu tego zawodnika . Nie oceniam go za mecz ,ale za bramki które puścił .

Ułożony chłopak i wytrenowany chłopak, ale ikry bramkarskiej w nim nie widzę . Wrzucono go na głęboką wodę w Rodzie , gdzie istnieje niewyjaśniony kult polskich bramkarzy ( już 4 polski bramkarz w ich kadrze w przeciągu roku ) . Tyle . Przeczytaj dokładnie co napisałem 2 razy zanim znów pod wpływem emocji zaczniesz mnie cytować.
Tak rzeczywiście wkładam Ci w usta...
"Zwalasz winę na Kurtę za cały mecz" ? Gdzie to napisałem ?
Sęk w tym,że przeczytałem co napisałeś - a Ty najwyraźniej masz kłopoty z czytaniem zarówno swoich,jak i moich kwestii. Na podstawie występu Filipa z PSV piszesz o jakimś zimnym prysznicu,który jakoby miał spaść na głowy tych,co wierzą,że może stać się solidnym bramkarzem na miarę średniaka w lidze holenderskiej. Stwierdzasz to na podstawie meczu,którego nie oglądałeś - wyborne ! i jeszcze chcesz oceniać same bramki w oderwaniu od tego,co gotuje bramkarzowi obrona ? To już na podstawie bramek mamy zacząć oceniać piłkarzy ? Stąd tylko krok do kupowania piłkarzy na youtube.com
Kiedy piszę,że ja go obejrzałem,i przewaga PSV w tym meczu była ogromna, to wiem co piszę.Obrońcy dopuszczali do licznych sytuacji pod bramka Kurty,a ten właściwie przy żadnym golu nie zawinił (może odrobinkę przy 4 mógł lepiej się zachować),a obronił kilka sytuacji,w tym wspaniały wolny Mertensa czy sam na sam Lensa bodaj albo Narsingha)
Ale może kolega woli statystyki ? A proszę - posiadanie piłki 72:28 dla PSV,strzały 24:7 (12 celnych PSV !),621 podań,w tym 530 dokładnych dla Eindhoven,350 w tym 294 dokładne dla Kerkrade).
A rozłożenie na czynniki pierwsze bramek ? Ok - 3 bramki padały z 5 metrów,przy żadnej z nich zawodnicy nie byli naciskani przez obrońcę,4 bramka to rykoszet (Kurto złapany na wykroku,chyba lekko się poślizgnął),5 bramka to dość duży kąt,i tu zgoda że Filip mógł to obronić,chociaż strzał był niezwykle ostry i precyzyjny - więc MÓGŁ,nie musiał...
Twoje banialuki na temat 15 bramek przeciwko jakiemuś bramkarzowi nie są nawet dobrym żartem.
A podam Ci przykład dlaczego - tylko z wczoraj dwa mecze,gdzie bramkarze puścili 5 bramek,czyli Barca Sociedad i Bilbao Betis. w myśl Twojego rozumowania,Iraizoz i Bravo to kiepscy fachowcy,którzy nie poradziliby sobie średniaku ligi holenderskiej No i oczywiście zanotowali kiepskie występy
Nie mówimy więc o podwórku,tylko o bramkarzach nierzadko wysokiej klasy,których gra również jest uzależniona od obrony,oraz od napastników przeciwnika - im lepsi,tym trudniej jest,co oczywiste,obronić ich strzały. Żaden bramkarz nie jest zachwycony,puszczając kilka bramek,ale jeden mecz nie jest,co oczywiste dla każdego,podstawą do oceny. Gdyby był,Szczęsny po 2:8 w tamtym sezonie z MU nie wszedłby długo do bramki...

Nie mam żadnej pewności ani do tego,czy Filip poradzi sobie w Holandii,czy nie, i czy będzie solidnym bramkarzem,czy nie - a skąd Ty ja masz ? Twierdzisz,że widziałeś go tutaj - czy widziałeś go w ten sam sposób,co jego ostatni mecz czy puszczone bramki ? Wybacz,holenderscy fachowcy myla się jednak zdecydowanie rzadziej,niż polscy...
P.S. Ilość emotikonek to efekt celowy - śmiejesz się z czegoś,czego nie napisałem,to ja pośmieje się z czegoś,co NAPISAŁEŚ Ty...
Ostatnio edytowane przez wyar : 20.08.2012 o godz. 12:04.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
laxa
Senior Member

Stary 20.08.2012, 18:18
Wywiad z T. Hajto a w nim miedzy innymi:

Pan grając w piłkę, zarabiał krocie, a teraz twierdzi, że zawodnikom w polskiej lidze zbyt wiele się płaci...

Ja nie chcę zaglądać nikomu do kieszeni i jeśli rzeczywiście kogoś stać, aby dużo płacić, to niech płaci. Sądzę jednak, że polskiej piłki nie stać na pensje dla bardzo przeciętnych zawodników w granicach 150 tys. zł miesięcznie. Te pieniądze są po prostu marnowane, demoralizują, nie mobilizują do walki i poprawy poziomu. Płacić powinno się za konkretny wynik, dopiero po robocie. Tymczasem jak patrzę, że Paweł Brożek żąda pieniędzy za sam podpis na kontrakcie i polskie kluby mają zabijać się o takiego gracza, to jestem w szoku. No ludzie! Wielki gwiazdor wraca do Polski. Przecież on jak pojechał na ten podbój Trabzonsporu i Celticu Glasgow, to nawet w samochodzie silnika nie wyłączał. Nie grał ani w jednym klubie, ani w drugim, murawy nie powąchał, dwa razy nawet piłki nie kopnął. A tu wraca jak panisko i pewnie dostanie wielkie pieniądze. Pytam się - za co?

150 000 na miesiąc ma paru piłkarzy w naszej lidze, ciekawe czy Brożek też chciał tyle ?
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 20.08.2012, 20:07
Ale przecież Hajto nie chce zaglądać nikomu do kieszeni Praw ekonomii nie da się oszukać - jak ktoś będzie chciał płacić Pawłowi 150 patoli na miesiąc, to tyle zarobi i cześć. Hajto zapomniał też dodać, że Brożek próbował swych sił nie w jakiś Kebabsporach czy Hibernianach. Nie dał rady, ale to co innego niż polska, siermiężna liga - ja bym chciał żeby do nas wrócił
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 20.08.2012, 22:14
Oglądał ktoś dzisiaj Piotra? Jak zagrał?
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 21.08.2012, 00:48
Ja oglądałem Według mnie najlepszy w dziurawej defensywie Lechii. Przeglądałem forum Lechii i Pietia był jedynym piłkarzem, którego chwalili.

W defensywie: zagrał bardzo dobrze - nie dawał się wkręcać w murawę, nadarzał za skrzydłowymi, blokował dośrodkowania itp. Widać było, że mu zależy.

W ofensywie: posyłał fajne crossy (czyt. przenosił ciężar gry na drugą stronę), decydował się na trudniejsze podania i świetnie mu to wychodziło, pokazywał się na lewym skrzydle, ale że woleli grać na nędznego Traore - który także poza sobą nie widzi innego piłkarza na boisku - to już inna sprawa.

Mimo, że przez pół roku nie grał profesjonalnie w piłkę, to imponował przygotowaniem fizycznym, wydolnością.

Jeśli częściej będzie grał na takim poziomie jak wczoraj z Polonią i jeśli będą omijać go kontuzje, to według mnie numer 1 na lewą obronę do kadry. Mówię poważnie, bo potencjalnie od Wawrzyniaka jest dużo lepszy.
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 21.08.2012, 09:48
Titto napisał(a):Wyświetl post
Ja oglądałem Według mnie najlepszy w dziurawej defensywie Lechii. Przeglądałem forum Lechii i Pietia był jedynym piłkarzem, którego chwalili.

W defensywie: zagrał bardzo dobrze - nie dawał się wkręcać w murawę, nadarzał za skrzydłowymi, blokował dośrodkowania itp. Widać było, że mu zależy.

W ofensywie: posyłał fajne crossy (czyt. przenosił ciężar gry na drugą stronę), decydował się na trudniejsze podania i świetnie mu to wychodziło, pokazywał się na lewym skrzydle, ale że woleli grać na nędznego Traore - który także poza sobą nie widzi innego piłkarza na boisku - to już inna sprawa.

Mimo, że przez pół roku nie grał profesjonalnie w piłkę, to imponował przygotowaniem fizycznym, wydolnością.

Jeśli częściej będzie grał na takim poziomie jak wczoraj z Polonią i jeśli będą omijać go kontuzje, to według mnie numer 1 na lewą obronę do kadry. Mówię poważnie, bo potencjalnie od Wawrzyniaka jest dużo lepszy.

Najlepszy w defensywie w meczu z zespołem, który nie miał nawet profesjonalnych przygotowań przed obecnym sezonem. Nie trudno pokazać się na takim tle. Wstrzymałbym się jeszcze z oceną obecnej wartości piłkarskiej "Pietii".

W większości przypadków Brożek zagrywał do najbliższego. Może właśnie z tego względu grali ciągle na Traore. Zresztą trudno, żeby zespół w ofensywie bardziej wykorzystywał bocznego obrońcę, niż skrzydłowego.

Przypominam tylko, że Piotrek zszedł w 72. minucie, m.in. dlatego, że nie miał już siły na kontynuowanie gry.

Co do jego przydatności pod kątem reprezentacji, to wyciąganie jakichkolwiek wniosków po JEDNYM meczu jest nie na miejscu.
Ostatnio edytowane przez Galonek : 21.08.2012 o godz. 09:51.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.08.2012, 11:03
Titto napisał(a):Wyświetl post
Ja oglądałem
Też oglądałem.
Zagrał, co najwyżej na poziomie Frederiksena, jeśli nie słabiej.
W dodatku za głupio-agresywne zachowanie otrzymał bezsensowną żółtą kartkę, choć sędzia miał prawo dac mu za to czerwoną.
Faktycznie. Zaangażowany był.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 21.08.2012, 13:24
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Też oglądałem.
W dodatku za głupio-agresywne zachowanie otrzymał bezsensowną żółtą kartkę, choć sędzia miał prawo dac mu za to czerwoną.
Też nie przepadam za niektórymi (aktualnymi bądź byłymi) zawodnikami Wisły, ale na Boga czasem przesadzasz Waćpan z tą niechęcią. Więcej luzu FraMat.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 21.08.2012, 17:40
Galonek napisał(a):Wyświetl post
Przypominam tylko, że Piotrek zszedł w 72. minucie, m.in. dlatego, że nie miał już siły na kontynuowanie gry.
Umknęło mi, przepraszam. W każdym razie z meczu na mecz będzie pod tym względem lepiej. Nie starczyło mu sił na cały mecz, ale nie ruszał się jak mucha w smole, nie miał problemów z bieganiem.
Galonek napisał(a):Wyświetl post
Co do jego przydatności pod kątem reprezentacji, to wyciąganie jakichkolwiek wniosków po JEDNYM meczu jest nie na miejscu.
Napisałem, że Brożek w dobrej dyspozycji bije Wawrzyniaka o głowę i jeśli będzie grał na zbliżonym poziomie jak dzisiaj z Polonią na tle Legii, Lecha, to by się przydał w reprezentacji.
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Też oglądałem.
Zapierdalał i jako jedyny miał jakiś pomysł na grę. Nie powiesz, że na tle innych lechistów wypadł mizernie. Inna sprawa, że faktycznie trudno wypaść mizernie na tle Bąka czy Pietrowskiego.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 21.08.2012, 22:54
Ja Piotrka zawsze lubilem ,choc ciagle pamietam to slynne "sam se zagraj" ktore powiedzial do Skorzy

a pilkarsko to on jest dobry,jak mu sie chce
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
seba_109
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 22.08.2012, 09:17
Matko Bosko http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 22.08.2012, 09:32
Cytat:
Ja Piotrka zawsze lubilem ,choc ciagle pamietam to slynne "sam se zagraj" ktore powiedzial do Skorzy
Tylko ta sytuacja została załagodzona i to w sposób "zdecydowany" bo jeśli dobrze pamiętam to w następnym meczu graliśmy bodajże w Chorzowie i Piotrek zagrał tak, że był o klasę lepszy od wszystkich na boisku. Gol i asysta bodajże. Nie wiem z czego to wynikało bo czasami wchodzil na "international level" jednank nigdy nie udawało mu się utrzymać tego na dłuższy okres.

Jak już pisałem wcześniej chłop spędził ostatni okres w gabinetach lekarskich i po tym co zobaczyłem uważam, że on się spokojnie odbuduje.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.08.2012, 09:42
seba_109 napisał(a):Wyświetl post
Matko Bosko http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Jak najdalej od WISEŁKI niech wraca do Poznania* albo Zagłębia Po co sobie nim nerwy psuć?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów