The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
weldox
Junior Member

Od: 02.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2012, 17:19
Czy ktoś mi powie czemu bilety na pierwszy mecz w rundzie nie mogą być sprzedawane wcześniej?

Wcześniej kupiłem już karnet, a dzisiaj wracając z wakacji chciałem kupić bilet dla brata. Oczywiście nie przyszło mi na myśl żeby sprawdzić czy już są w sprzedaży. Mecz już w niedzielę, w środę święto, więc zamknięte, a biletu kupić nie można. Sprzedaży online nie ma, więc prawdopodobnie będę musiał jechać specjalnie do Krakowa w tygodniu, albo wcześniej stawić się w niedzielę. Przecież otwarta sprzedaż karnetów trwa od 2 sierpnia, nie można było wtedy zacząć biletów sprzedawać?

Dzisiaj się naprawdę wkurzyłem na swoją głupotę, ale przede wszystkim na nieudolność zarządzania w tym klubie. Przecież wystarczyłoby żeby ktoś ruszył głową i wcześniej zaczął reklamować mecz i sprzedawać bilety, może by więcej ludzi przyszło...
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 11.08.2012, 18:17
Wiąże się to pewnie z tym, że klub chce sprzedać jak najwięcej karnetów, a takie coś skutkowałoby, że ludzie by się mogli rozmyślić ,,W sumię bilet sprzedają, a nie wiem czy opłaca mi się karnet tak więc kupię bilet." Trochę naciągane ale jednak.

Sądze, że w dniu meczu bilet bratu kupisz bez problemu (w sensie na ten sektor co chcesz, bo jak mu będzie sektor obojętny to na bank kupisz bez problemu). Zresztą śledź oficjalną, jak się będą szybko sprzedawać na dany sektor to info się będzie pojawiać.
Ostatnio edytowane przez R33 : 11.08.2012 o godz. 18:21.
Odpowiedz cytując
Maikeru
Junior Member

Od: 08.2012

Stary 12.08.2012, 23:26
Ja mam do sprzedania 2 karnety na sektor A22 po 150 zł za jeden. Chętni pisać
Odpowiedz cytując
volasTSW
Member

Od: 07.2009

Stary 14.08.2012, 13:34
był ktoś dzisiaj po bilet na bot? była kolejka jakaś czy małe zainteresowanie?
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman

AVE WISŁA!
Odpowiedz cytując
Fifiorek
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 14.08.2012, 14:54
Do sprzedania karnet(voucher na niego) na sektor A22 na rundę jesienną cena 120zł. Kontakt priv lub gg://5416720
Odpowiedz cytując
barton 1906
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 15.08.2012, 11:33
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...sprzedaje.html

Sprzedano ok. 6,5tys. karnetów...
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.08.2012, 12:09
Pytanie takie ode mnie...

Na rundę wiosenną poprzedniego sezonu miałam karnet (=tę naklejkę na KK). Na tę rundę nie będę kupować karnetu, ponieważ nie będę mogła być na wszystkich meczach. I teraz pytanie: czy tę naklejkę zdejmą mi w kasie po prostu czy będę musiała np. wyrabiać nową Kartę Kibica?
Miał ktoś podobnie?

Pytanie trochę może i głupie, ale chcę się upewnić.
Z góry dzięki za odpowiedź.

EDIT: Spoko, dzięki panowie za odp.
@!!IRIVER!!- a ja wiem po co? Wyobraź sobie, że nie siedzę w tych wszystkich regułkach i nie wiem czy im to potrzebne czy nie, itp itd.
Powód: edit
Ostatnio edytowane przez masterlag : 15.08.2012 o godz. 13:21.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.08.2012, 12:15
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Pytanie takie ode mnie...

Na rundę wiosenną poprzedniego sezonu miałam karnet (=tę naklejkę na KK). Na tę rundę nie będę kupować karnetu, ponieważ nie będę mogła być na wszystkich meczach. I teraz pytanie: czy tę naklejkę zdejmą mi w kasie po prostu czy będę musiała np. wyrabiać nową Kartę Kibica?
Miał ktoś podobnie?

Pytanie trochę może i głupie, ale chcę się upewnić.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Nie rozumiem? Po co mieliby Ci to ściągać? To miałaś naklejone jako 'potwierdzenie' dla Ciebie, że masz karnet, natomiast Twoje dane, czyli dane z tej karty były wprowadzone w system i czytnik na kołowrotach odczytał na tej podstawie, że masz karnet Teraz jak nie będziesz mieć, a będziesz kupować bilety to w ramach potwierdzenia dostaniesz bilet, a w system normalnie zostanie wprowadzone, że jesteś upoważniona do wejścia na stadion. Karta kibica zostaje ta sama, data jej ważności jest pod nazwiskiem - u mnie mija 1.stycznia 2013.
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 15.08.2012, 12:18
Ta naklejka to jest Tylko informacja dla Ciebie, ew jakieś konkursy. Możesz sobie ją równie dobrze sama zdjąć ;P
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
Maikeru
Junior Member

Od: 08.2012

Stary 15.08.2012, 17:25
Do sprzedania karnety sektor A22 po 110 zł. Pisać PW lub GG: 8368812
Odpowiedz cytując
armani199
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.08.2012, 09:20
Z brakiem sprzedaży biletów przez internet stajemy się zacofaną i żałosną atrapą klubu z aspiracjami europejskimi i jesteśmy już jedynym klubem w ekstraklasie który takowej sprzedaży nie potrafi uruchomic od lat! Dwa dni temu kupiłem sobie przez internet bilet do Teatru Bagatela - szybko i wygodnie. A moze Pan Adrian Ochalik- rzecznik klubu ongiś związany z Bagatelą jako aktor, po starej znajomości byłby uprzejmy odwiedzić swoje "stare śmieci" i podpatrzeć jak się robi taka aplikację i ile to kosztuje ?
Odpowiedz cytując
3120c
Member

Od: 06.2012

Stary 16.08.2012, 10:31
Ja wiem, że wygodnie, że zwiększy się frekwencja, że są same plusy sprzedaży internetowej...
Pytanie tylko jedno. Co zmieni wasze pier.dolenie na necie? Jak będą mieli zrobić to zrobią.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 16.08.2012, 10:42
To, że forum czytają nie tylko kibice, ale również dziennikarze, pracownicy klubu itp. Tak więc widzą jaki jest problem.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.08.2012, 10:52
Im dłużej nad tym myślę, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że brak internetowej sprzedaży biletów to najprawdopodobniej efekt żmudnej pracy betonu z Wiślackiego Świata. Nie odkryje Ameryki jak powiem, że głównym źródłem ich dochodu są właśnie bilety.

Wystarczy pomyśleć ile osób straciłoby lekką i pewną robotę w momencie w którym każdy mógłby sobie kupić bilet nie odwiedzając tego przybytku...

Inaczej nie potrafię sobie wytłumaczyć czemu nie wprowadziliśmy jeszcze tej możliwości.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 16.08.2012, 14:54
Dla zaintersowanych: dzisiaj około godz. 15 dosyć sporo ludzi, 3 kasy otwarte, ciągle ktoś przychodził wyrabiać kartę kibica albo kupować bilety także nie jest tak źle

Cytat:
Wiosną krakowianie sprzedali rekordową liczbę 10 722 karnetów. Teraz ma je 6,5 tys. ludzi (można je wciąż kupić). - Większość ludzi przedłużyła karnety, bo pilnują swoich miejsc na nowym stadionie. Chcielibyśmy zapełnić obiekt (stadion mieści 33 tys.), ale do tego jeszcze daleka droga. Liczymy jednak na większą frekwencję niż w poprzednim sezonie. W tym zestawieniu powinniśmy wskoczyć na podium, a może nawet być na pierwszym miejscu - uważa Ochalik.

W poprzednim sezonie w lidze najmniej osób było na spotkaniu z GKS-em Bełchatów (11 280 widzów), a najwięcej w starciu z Legią (24 010). Bilety na niedzielny mecz z GKS-em można kupować w Strefie Kibica (róg ul. Reymana i Reymonta).
Jak na inauguracjnym meczu Ekstraklasy w niedzielę na Reymonta będzie mniej niż 10 tys. to trochę wstyd ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 16.08.2012 o godz. 15:06.
Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 16.08.2012, 15:08
Wstyd ale dla "kibiców" a nie dla klubu.
Powód: "
Ostatnio edytowane przez Wiślak-1990 : 16.08.2012 o godz. 15:09.
Odpowiedz cytując
jacekbum
Senior Member

Stary 16.08.2012, 15:23
Stawiam,że minimum 13.000 będzie na tym meczu chociaz liczę,że do 15.000 dojdziemy pogoda ma być ładna(tak twierdzi prognoza ) to dużo osób może decydować się w niedzielę na przyjście.
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 16.08.2012, 15:46
po to mamy "nowy" stadion zeby pogoda problemem nie byla i mysle ze to ma najmniejszy wplyw no bo kto sprawdza wczesniej jaka bedzie pogoda w dniu meczu ?
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 16.08.2012, 15:51
Zauważ, że niektórym "kibicom" przeszkadza kiedy jest zimno, wieje wiatr i pada deszcz, taka pogoda nie zachęca do wyjścia na zewnątrz a co dopiero pójścia na stadion i spędzenia na takiej pogodzie dwóch godzin teraz mamy wygodnych "kibiców", byle jaka pogoda ich nie zadowoli ...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.08.2012, 16:22
Nie martwcie się, napewno w dniu meczu na stadionie pojawią sie tysiace ogarnietych piłkoszałem, szaleństwa fala od morza do Podhala,z umalowanymi twarzami, w cylindrach i błazeńskich czapeczkach, te tysiace ze Stref Kibica juz trą nogami o asfalt zeby znowu zasiąść na trybunach.
Odpowiedz cytując
3120c
Member

Stary 16.08.2012, 18:18
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
To, że forum czytają nie tylko kibice, ale również dziennikarze, pracownicy klubu itp. Tak więc widzą jaki jest problem.
co to zmienia, skoro i tak to mają w dupie ?
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 16.08.2012, 19:24
No ale zawsze widzą, że jest problem, a raczej jego skala. Poza tym napisałem jeszcze o dziennikarzach którzy mogą to rozdmuchać.
Odpowiedz cytując
Babba
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 17.08.2012, 11:40
Skoro za złotych czasów teamu Kasperczaka na mecze chodziło po 10 tys, bilety mozna bylo spokojnie kupic przed meczami, to nie ma co narzekać ze teraz frekwencja będzie np. 12 tys. Jest pewna stała grupa fanów Wisły i ona zawsze będzie przychodzić, i jest to wlaśnie tyle. Więcej sympatyków przyjdzie jak będzie miła dla oka gra i wyniki.
Stworzenie za dużego stadionu spowodowało,że niektórzy mają jakieś dziwne oczekiwania co do liczby kibiców. na 33 tys to możemy liczyć w fazie grupowej LM
Ostatnio edytowane przez Babba : 17.08.2012 o godz. 11:43.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 17.08.2012, 15:54
Babba napisał(a):Wyświetl post
Skoro za złotych czasów teamu Kasperczaka na mecze chodziło po 10 tys, bilety mozna bylo spokojnie kupic przed meczami, to nie ma co narzekać ze teraz frekwencja będzie np. 12 tys. Jest pewna stała grupa fanów Wisły i ona zawsze będzie przychodzić, i jest to wlaśnie tyle. Więcej sympatyków przyjdzie jak będzie miła dla oka gra i wyniki.
Stworzenie za dużego stadionu spowodowało,że niektórzy mają jakieś dziwne oczekiwania co do liczby kibiców. na 33 tys to możemy liczyć w fazie grupowej LM
Też nie rozumiem do końca dmuchania balonika. Byłęm na całkiem sporej ilości meczów Wisły i nigdy nie miałem problemu z kupnem biletu (raz postałem z godzinkę). Fakt,że na derby czy Legię nie przyjezdzałem,ale mimo wszystko szału nigdy nie było.
Dodać słabszą grę, promocję klubu i wciąż brak internetowej sprzedaży to te 15 tysięcy będzie sukcesem.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
jerry1990
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 17.08.2012, 20:40
Dla mnie to jest żenada... 6500 karnetów? Kupiłbym gdybym nie był z Katowice i nie studiował zaocznie...
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 17.08.2012, 23:15
jerry1990 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie to jest żenada... 6500 karnetów? Kupiłbym gdybym nie był z Katowice i nie studiował zaocznie...
Żenada to są takie posty

6500 było we wtorek rano

Dziś jest już sobota i na dwa dni przed pierwszym meczem schodzi największa ilość karnetów, co można logicznie wywnioskować z historii jak i obecnej rzeczywistości...

Po 1. Myślenie, po 2. wyciąganie wniosków, po 3. nie wypowiadanie się na tematy o których ma się blade pojęcie
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
ABGowiec
Member

Od: 10.2011

Stary 18.08.2012, 13:31
Bylem dzisiaj po karnet z kolega, kolejka byla ciagle otwarte 4 kasy, ruch nawet spory.
NIE .......CIE TYLKO NA MECZ !
AVE WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 18.08.2012, 19:46
Był ktoś może po bilet jeszcze dzisiaj jakies kolejki moze ktos pytal ile biletow albo karnetow zeszlo? Wiem ze to juz nudne takie zadawanie pytań ale strasznie jestem ciekaw jaka frekwencja jutro bedzie
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
kubryc
Member

Od: 03.2008

Stary 18.08.2012, 19:56
Czy ktoś się orientuje, czy są może otwarte kasy TYLKO dla kupna karnetów?
Odpowiedz cytując
lisek14fc
Junior Member

Od: 10.2010

Stary 18.08.2012, 21:02
Chcialem zabrac jutro kuzyna na mecz (13 lat) i tak teraz czytam w regulaminie karty kibica jest punkt:

"5. W przypadku osób nie posiadających dokumentu tożsamości zawierającego numer PESEL należy okazać potwierdzenie
nadania numeru PESEL oraz inny dokument tożsamości zawierający imię, nazwisko, adres zamieszkania oraz
wizerunek twarzy."

Czy przestrzegaja tego, naprawde potrzebny jest dokument potwierdzajacy pesel, czy legitymacja szkolna wystarczy?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów