The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2012, 18:36
Pomysł z gatunku: "weźmy i zróbcie"
Odpowiedz cytując
comek
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 16.08.2012, 18:43
ja nie mam takiej siły przebicia, żeby wszystko zorganizować.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 16.08.2012, 19:14
comek napisał(a):Wyświetl post
zebranie się w jednym miejscu nie ma sensu. Każdy uważa, że klub bez kibiców nie istnieje, to dlaczego kibice nie mają nic do powiedzenia? Lepiej zbojkotować mecz u siebie, posiadacze karnetów mogą odpuścić jeden mecz np. Wisla- Polonia W. Tylko nie do końca odpuścić mecz, tylko zebrać się pod stadionem i tam dopingować drużynę, bo ona nie niczemu nie jest winna, nam chodzi tylko oto żeby ucierpiał zarząd, ale ktoś tym musi się zająć, najlepiej Stowarzyszenie kibiców Wisły Kraków. Mówię oficjalnie, że ja byłbym pierwszą osobą uczestniczącą w takim rodzaju protestu!
Może wtedy zarząd zrozumie, że jeśli nie będzie wpływu z biletów, będą musieli szukać środków w jakiś inny sposób i zrobią tą cholerną sprzedaż biletów przez internet.
Krótko po ziemi chodzisz, kolego. Dla Stowarzyszenia kibice godni obrony ich interesów są tam i nie mają problemów z biletami, bo nawet jak są z daleka to zaprzyjaźniony ziomeczek załatwi albo FC. Eskawuka nie będzie bronić praw potencjalnych januszów - tak to ujmijmy dyplomatycznie. A żeby był jakikolwiek bojkot... niestety nikt za internetowych kibiców nie będzie niczego bojkotował oprócz zapiekanek w budce przed bramami od Reymonta co najwyżej. Takie życie.
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 16.08.2012, 19:30
zebranie się w jednym miejscu nie ma sensu. Każdy uważa, że klub bez kibiców nie istnieje, to dlaczego kibice nie mają nic do powiedzenia? Lepiej zbojkotować mecz u siebie, posiadacze karnetów mogą odpuścić jeden mecz np. Wisla- Polonia W.Tylko nie do końca odpuścić mecz, tylko zebrać się pod stadionem i tam dopingować drużynę, bo ona nie niczemu nie jest winna, nam chodzi tylko oto żeby ucierpiał zarząd, ale ktoś tym musi się zająć, najlepiej Stowarzyszenie kibiców Wisły Kraków. Mówię oficjalnie, że ja byłbym pierwszą osobą uczestniczącą w takim rodzaju protestu!
Może wtedy zarząd zrozumie, że jeśli nie będzie wpływu z biletów, będą musieli szukać środków w jakiś inny sposób i zrobią tą cholerną sprzedaż biletów przez internet.
Co z tego, że karnetowcy odpuszczą mecz? Zapłacili? Zapłacili! Kasa sie zgadza ? Zgadza! Nie przyjdzie? Nas to wali, gotówa się zgadza!

Najbardziej wkurzający fakt to ten, że nie potrafią wydać oficjalnego oświadczenia tylko w chuja lecą. Napisali by prawde co jest nie tak itp..
Powód: takie tam ;)
Ostatnio edytowane przez Sylwek1906 : 16.08.2012 o godz. 19:31.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 16.08.2012, 19:37
Ale co forumowicz może zmienić ? Można by tu klepać tyle stron ile ma transferowy, a i tak nic to nie da.
Jest właściciel, po to kupił klub, żeby w niego inwestować.Budowac baze, scouting, prowadzić stabilną politykę personalną. A jak nie chce, to też nikt na to wpływu nie ma. Jego prawo. Nic nie osiagnie, ale jego prawo.
..
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 16.08.2012, 21:00
Przywrócić Białą Gwiazdę na koszulkach, okazywać szacunek wybitnym sportowcom Wisły (na pewno nie w taki sposób jak potraktowano Kazimierza Moskala)

Przy okazji trzeba wprowadzić internetową sprzedaż biletów i zacząć budować bazę treningową z prawdziwego zdarzenia

W takiej kolejności chciałbym widzieć zmiany w funkcjonowaniu Wisły
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 16.08.2012, 21:09
właśnie dostałem odpowiedź ( co mnie zszokowało że odpisali wogóle i to w ten sam dzień) odnośnie internetowej sprzedaży biletów - wiadomość brzmi - "termin wprowadzenia tej usługi nie jest znany". tyle w temacie
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 16.08.2012, 21:48
To już nie wiem czy większym szokiem jest to że odpisali czy treść maila ...

Klub ekstraklasy pisze "termin nieznany" ... bagno i 3 metry mułu.
Widać bladego pojęcia nie mają bo jakby coś planowali to by napisali że chociaż w tym roku.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 16.08.2012, 21:57
zebranie się w jednym miejscu nie ma sensu. Każdy uważa, że klub bez kibiców nie istnieje, to dlaczego kibice nie mają nic do powiedzenia? Lepiej zbojkotować mecz u siebie, posiadacze karnetów mogą odpuścić jeden mecz np. Wisla- Polonia W. Tylko nie do końca odpuścić mecz, tylko zebrać się pod stadionem i tam dopingować drużynę, bo ona nie niczemu nie jest winna, nam chodzi tylko oto żeby ucierpiał zarząd, ale ktoś tym musi się zająć, najlepiej Stowarzyszenie kibiców Wisły Kraków. Mówię oficjalnie, że ja byłbym pierwszą osobą uczestniczącą w takim rodzaju protestu!
Tylko jaki to ma sens, weź mi powiedz. Jeżeli, przed sezonem płacę za karnet określoną kwotę i nie korzystam z niego w trakcie sezonu, to w moim odczuciu ja tu jestem stratny a nie klub/ zarząd. Im się kasa zgadza, dostali to czego chcieli.

Bojkotować to można a nawet należy sklepik z wyrobami s.s.a - sami nie wiedzą ile tracą na tym, że na koszulkach zamiast ''Białej Gwiazdy'' jest logo spółki. Zakładam, że o wiele większy procent kibiców, kupiłby taką meczówkę z Gwiazdą, niż z logo.

dulli78 napisał(a):Wyświetl post
Przywrócić Białą Gwiazdę na koszulkach, okazywać szacunek wybitnym sportowcom Wisły (na pewno nie w taki sposób jak potraktowano Kazimierza Moskala)

Przy okazji trzeba wprowadzić internetową sprzedaż biletów i zacząć budować bazę treningową z prawdziwego zdarzenia

W takiej kolejności chciałbym widzieć zmiany w funkcjonowaniu Wisły
Muzeum z prawdziwego zdarzenia dołączam do tej listy.

Problem z bazą treningową, tu myślę że o tym nawet nasze dzieci będą słyszeć. W Wiśle brakuje pieniędzy, że wybudować bazę z prawdziwego zdarzenia, niestety.

RYBA napisał(a):Wyświetl post
właśnie dostałem odpowiedź ( co mnie zszokowało że odpisali wogóle i to w ten sam dzień) odnośnie internetowej sprzedaży biletów - wiadomość brzmi - "termin wprowadzenia tej usługi nie jest znany". tyle w temacie
Uwielbiam ich krótkie i zwięzłe odpowiedzi

Zaraz, zaraz gdzie ja miałem tą kartkę na której informowano, że sprzedaż internetowa ruszy już niebawem! I mam śledzić oficjalną... Który to był rok
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 17.08.2012, 01:35
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Zaraz, zaraz gdzie ja miałem tą kartkę na której informowano, że sprzedaż internetowa ruszy już niebawem! I mam śledzić oficjalną... Który to był rok
Hahaha (śmiech przez łzy). Niedawno robiłem porządki w stosach makulatury, którą przetrzymuję i też przewinął mi się ten świstek przed oczami. Do niszczarki jednak nie trafił, bo uznałem, że może jeszcze kiedyś okaże się pomocny - czyli zasadniczo, gdyby mi się akurat skończyła srajtaśma.

A co do tematu: mnie się to po prostu w pale nie mieści, żeby w XXI wieku na dużym, nowym stadionie nie można było sobie zamówić (albo chociaż zarezerwować) przez internet biletu na określone krzesełko. Kretyńskich przepisów, wedle których od każdego wizytatora wymagana jest Karta Kibica nawet nie będę komentował. Chociaż ciekawi mnie niesamowicie, jak to wygląda w przypadku loży VIP... Że niby Majcher też na taką wchodzi (bez podtekstów)? Bo gdzieś wyczytałem, że można mieć tylko jeden taki "plastik", a on (w sumie szczwany lis) raz u nas, raz w markecie... Więc i ja niedługo wbijam TAK.
Ostatnio edytowane przez enzo : 17.08.2012 o godz. 01:38.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.08.2012, 03:07
RYBA, nóż się w kieszeni otwiera. Proponuję odpowiedź przesłać jako screen -> https://www.facebook.com/pages/%C5%B...87842038015288

No i zjednoczmy się wreszcie i zbierzmy w jednym miejscu. Nie dajmy z siebie robić małych dzieci. Sam pamiętam karnet/wyrabiając kartę kibica? sprzed kilku lat z informacją "sprzedaż internetowa uruchomiona będzie wkrótce".
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 17.08.2012, 06:35
no przecież to nie jest nawet śmieszne tylko żałosne, przypuszczam że kilka tysięcy kibiców wiecej (chocby nawet tych niedzielnych) zawitałoby nastadion gdyby miało możliwość kupić bilet wcześniej. Sam złamałem ostatnio noge a że wybieram sie na niedzielny mecz to musze jechać kilka godzin wcześniej (mam do pokonania 100km w jedna strone) żeby kupić zasrany bilet. Tyle że ja pojade. a 90% ludzi w podobnej sytuacji położy lage. A im sie marzy frekwencja na poziomie dwudziestuparu tysiecy. No ku*** BŁAZNY. Zastanawiam sie wogóle ile na klubowych stanowiskach jest ludzi którzy mają kompetencje żeby móc to stanowisko zajmować.
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 17.08.2012, 08:32
Jest jeszcze jedno pytanie: co z hasłami do logowania, jak juz wprowadzą ten legendarny system. W strefie kibica powiedzieli mi, że te wydawane przy wyrabianiu karty kibica na pewno nie będa działać. Znając nasz ukochany klub, to po odbiór hasła do sprzedaży internetowej trzeba będzie się pofatygować na stadion...
rrr
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów