|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
Ma ktoś może do polecenia jakieś kluby walki,jak najtańsze miesięczne opłaty żeby były i okolice Podgórza,Teatru Bagatela.Jeśli ktoś wie coś na temat treningów w tych miejscach to chętnie może napisać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ogólnie to około 100 zł miesięcznie trzeba się nastawić na koszt treningów. Taka mniej więcej wszędzie jest cena
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Szukam czegoś w okolicach 60-80 zł ;/
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Szukam czegoś w okolicach 60-80 zł ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ulgowe są chyba tylko w takich cenach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Xtreme Fitness na Wiśle, z legitką SKWK zniżka, za trochę ponad 100 będziesz mieć siłkę i kb/k-1/mma
![]()
Moskal Kazimierz! Nie rusz Kazika, bo zginiesz!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Przy centrum Zakopianka(obok Castoramy) jest od kilku miesięcy otwarty klub z tego co wiem Tomek Drwal prowadzi /prowadzil tam zajęcia z MMA, cen nie znam.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Uczęszczasz tam?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
co to jest 2 treningi w tygodniu? heh.
a boks na Wiśle? z tego co pamiętam to miesięczny koszt wynosi 60 zł, 5 treningów w tygodniu dla grupy zawodniczej, wiem z autopsji, że atmosfera jest naprawdę ok ![]()
niekumaty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tylko na siłownie (aktualnie przerwa), którą polecam. Za to sztuki walki trenowało kilku znajomych i chwalili sobie.
![]()
Moskal Kazimierz! Nie rusz Kazika, bo zginiesz!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
a jak własnie jest z boksem na Wiśle?
może ktoś się orientuje. Czy można się zapisać od tak z ulicy będąc zielonym i mieć już swoje lata (24) ? czy nabory do sekcji są tylko dla chłopców w określonym wieku i tylko i wyłącznie wchodzi w grę trening wyczynowy tj dla zawodników? Chciałem się zapisać, ale nie znalazłem informacji na ten temat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A zna ktoś jakieś krakowskie luby kendo? Wiem, że kiedyś coś takiego działało na Krowoderskiej w YMCA, ale nie wiem jak to obecnie wygląda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Spokojnie mozesz isc sie wszystkiego dowiedziec. Starszy pan T. ci wszystko powie co i jak 50zl miesiecznie i pozwolenie od lekarza na treningi i mozesz zaczynac.![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|