The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2012, 17:05
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
http://www.wroclaw.sport.pl/sport-wroclaw/1,123437,12098623,Pilkarze_Slaska_Wroclaw_zaprezen tuja_sie_kibicom_na.html

We Wrocławiu wiedzą, jak promować drużynę. Czy u nas nie dałoby się czegoś podobnego zorganizować?
Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków

Już 3 sierpnia czeka nas wyjątkowa PREZENTACJA DRUŻYNY WISŁY KRAKÓW!
Prezentacja odbędzie się w starej Hali Wisły, czeka nas także specjalna część artystyczna, a później wspólna zabawa w wiślackim gronie. Już dziś serdecznie zapraszamy! Więcej informacji niebawem na www.........
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.07.2012, 17:14
Pamiętacie prezentację naszych koszulek w ubiegłym roku? Ja też nie

A tak zrobiła to Borussia:

Można? Ano można
Odpowiedz cytując
muerte
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 09.07.2012, 18:37
To na pewno jest Niemka?

Ja pamiętam

Wejdź
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 09.07.2012, 18:52
muerte, wydaje mi się, że jest to modelka (w Niemczech co najwyżej biust jej zrobili , a dodatkowo laska któregoś z piłkarzy. Ale tego na 100% nie mogę potwierdzić.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.07.2012, 20:07
jest to laska bramkarza borussi romana weidenfellera!
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 19.07.2012, 09:26
zauważyłem, że ze strony znikła funkcja i nazwisko Jakuba Jarosza
http://www.wisla.krakow.pl/pl/klub/Informacje/
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 19.07.2012, 09:50
bo skończyła mu się umowa i nie pracuje już w Wiśle. Z tego co wiem to przeprowadza się do warszawki bo tam karierę ma robić jego partnerka, ta aktorka... Bohosiewicz podajże
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 25.07.2012, 11:09
Czemu nie możemy na lato zoorganizować żadnego sparingu z topowym rywalem (nawet mieliśmy raz obiecany sparing z Borrussią) ? Śląsk, Legia jakoś mogą, a my nic. Nawet z okazji otwarcia stadionu. Przecież to przyciągnęłoby ludzi na stadion i niektórzy pewnie jeszcze by na nim zostali.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 25.07.2012, 12:54
Najlepiej zaciągnąć się do następnego Polish Masters, jako tako sparing z drużyną topową będzie trudno bo klub zawsze wybiera miejsce w którym przygotowują się drużyny słabe, a u nas nie da się tego zoorganizować bo Cupiał nie ma kasy na to by zapłacić dobrym klubom za udział, a miasto spłaca długi po oborze z Kałuży i wyremontowanie naszego stadionu
.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 06.08.2012, 18:32
Super reklama

Cytat:
Skandaliczna obsługa kibiców przez pion marketingu oraz w punkcie sprzedaży karnetów Wisły Kraków

http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...037fda86,1,3,5

Brawo marketing !!
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 06.08.2012, 22:11
Pewnie ekrany dla klientów nie działają, bo zaczęło się oszczędzanie... może jeszcze teraz mecze będą rozgrywać się przez cały sezon przy świetle dziennym, tak by można było zaoszczędzić na prądzie. No strach się bać co tu się dzieje. To jakaś kpina, abstrahując już od zamieszania ze skyboxem! Klub powinien zareagować. Pan Ochalik niech się teraz tłumaczy...
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 06.08.2012, 22:59
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Pewnie ekrany dla klientów nie działają, bo zaczęło się oszczędzanie... może jeszcze teraz mecze będą rozgrywać się przez cały sezon przy świetle dziennym, tak by można było zaoszczędzić na prądzie. No strach się bać co tu się dzieje. To jakaś kpina, abstrahując już od zamieszania ze skyboxem! Klub powinien zareagować. Pan Ochalik niech się teraz tłumaczy...

ja mysle ze w ramach ciecia kosztow ,warunkiem wejscia na stadion oprocz biletu/karentu bedzie posiadanie latarki tak zeby kazdy wlaczyl ja 1 a wylaczyl w 90 minucie.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Towarzysz Generał
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 06.08.2012, 23:34
Ciekawe, że wieloletni karnetowcy chcą napuścić weszło...
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 07.08.2012, 07:12
Ja tu nie widzę żadnego zaskoczenia. To po prostu kontynuacja buraczanej polityki z Wiślackiego Świata, gdzie usłyszenie "dzień dobry" było ewenementem na skalę światową.
A później żale, że stadion pusty. Ale jak się ma klienta w dupie, to klient pójdzie gdzie indziej. Zwłaszcza, że nie mieszkamy na jakimś zadupiu tylko w mieście, które wszelakich rozrywek oferuje multum.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 07.08.2012, 09:08
Towarzysz Generał napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe, że wieloletni karnetowcy chcą napuścić weszło...
A ja w tym nie widzę nic dziwnego. Niestety. Jedyny sposób by dostać odpowiedź na jakiekolwiek pytanie jest zadanie go twarzą w twarz. A jak wiemy, jest to bardzo częsta możliwość :]

Na maile klub nie odpisuje, telefony czasem odbiorą, ale pytania proszę by wysyłać mailem (patrz wyżej). I tak to się kręci. Może jednak musi się popieprzyć zanim się polepszy? A fakt, że skyboxy nie są ciągle w sprzedaży (oraz że nie ma chociaż ich cen) to już jest mega kpina. Łysy dalej będzie narzekał, że w kasie pustki, a by je zapełnić nikt dupy nie ruszy. Pomijam fakt, że www o skyboxach wisi już dłuższą chwilę.

Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.08.2012, 09:38
Taa co wiecej, ostatnio kupujac koszulke w Wislackim Swiecie, czekalem na sam nadruk chyba z 20 min, ale to nic, czekajac na swoj nowy nabytek z zaplecza wychodzi ten cwaniakowaty sprzedawca z... piwem w reku, dopiero jedna z babek go nawrocila bo chyba sobie zapomnial, ze jeszcze do WŚ chodza jacys klienci...
Takze powodzenia zycze jesli takie rzeczy maja miejsce, a to jak zostali pottraktowani ci wyzej to juz jest poza wszelka krytyka.
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 07.08.2012, 10:07
Bardzo dobrze, że napisali ten tekst do prasy - od lat traktują nas jak bydło korzystając z naszego przywiązania do klubu. To chyba jedyna sznasa, aby coś się zmieniło (w co jednak wątpię).
rrr
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.08.2012, 11:26
Mi to by sie marzylo zeby ich mocno zbojkotowac i postawic kilka wymogow przed nimi.
Bo juz zwykla uprzejmosc to juz dawno bylo ponad ich mozliwosci a teraz to jest juz cholota nic wiecej. Jak kupowalem karnet moze nie bylo zle ale milo i uprzejmnie to nie bardzo. Za to ze Skyboxem znajomy znowu ma problem a w jego przypadku to przedluzenie wiec jaja sa piekne.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 07.08.2012, 12:28
Nie ma to jak budowanie pozytywnego wizerunku klubu To, że sprzedawcy w kasach nie mają za grosz kultury chyba wiadome jest od dłuższego czasu, ale ten ostatni wyskok to już kompletne dno. Kasjerzy zapewne przeszli szkolenie jedynie z obsługi kasy i nabijania biletów, zwroty "dzień dobry" "miłego dnia życzę" dla nich nie istnieją. Ogólnie to sielankowa atmosfera tam jest.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.08.2012, 13:18
To jest zupełnie niezrozumiałe, chyba zdają sobie sprawę w tym klubie, że o klienta należy zabiegać, wychodzić mu naprzeciw z różnymi udogodnienieniami, bo w końcu "klient nasz pan". To proste powiedzenie jest bardzo prawdziwe, o czym klub chyba już dawno zapomniał. Im sie wydaje, że skoro cracovia spadła i jesteśmy jedynym klubem w regionie grającym na tym jakże wysokim, ekstraklasowym poziomie, to zaraz cały Kraków się zleci i będą walić drzwiami i oknami żeby kupić bilet... Kpina, kpina i jeszcze raz kpina.
Odpowiedz cytując
rps16
Member

Od: 07.2011

Stary 07.08.2012, 13:39
http://galeria.wislakrakow.com/20120...r/DSC_7684.jpg

Nie zmieścił się w kadr
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 07.08.2012, 14:19
Śmiejemy się, ale na bank ma lepszą kondycję niż nie jeden z Nas
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 07.08.2012, 15:52
gypsy napisał(a):Wyświetl post
To jest zupełnie niezrozumiałe, chyba zdają sobie sprawę w tym klubie, że o klienta należy zabiegać, wychodzić mu naprzeciw z różnymi udogodnienieniami, bo w końcu "klient nasz pan". To proste powiedzenie jest bardzo prawdziwe, o czym klub chyba już dawno zapomniał. Im sie wydaje, że skoro cracovia spadła i jesteśmy jedynym klubem w regionie grającym na tym jakże wysokim, ekstraklasowym poziomie, to zaraz cały Kraków się zleci i będą walić drzwiami i oknami żeby kupić bilet... Kpina, kpina i jeszcze raz kpina.
Może nie mają żadnej/rozsądnej prowizji od sprzedaży i zabijają tam czas... Lepiej pogawędzić z kolegą/koleżanką niż tracić czas na jakiegoś złamasa, który zajmuje czas zamiast wejść, położyć cash na ladzie i wyjść bez zbędnych pytań z karnetem czy czymkolwiek.
No jutro pewnie jakaś reakcja klubu - przeprosiny itp.
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 07.08.2012, 16:24
arti napisał(a):Wyświetl post
Może nie mają żadnej/rozsądnej prowizji od sprzedaży i zabijają tam czas...
No bez jaj. To niech sobie zabijaja ten czas na lawce w parku Jordana. Wiekszosc ludzi zapierd..... za stala pensje bez zadnych prowizji to i im korona z glowy nie spadnie - jak warunki pracy nie odpowiadaja to nikt ich tam mam nadzieje na sile nie trzyma.
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 07.08.2012, 17:15
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...asza,id,t.html
I jest odpowiedz, ale nie widze tego na glownej stronie.
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 07.08.2012, 17:27
Niestety te przeprosiny nic nie dają.
Przekaz już poszedł w świat i takim sztampowym komunikatem nie poprawi się wizerunku.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 07.08.2012, 18:28
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Ja tu nie widzę żadnego zaskoczenia. To po prostu kontynuacja buraczanej polityki z Wiślackiego Świata, gdzie usłyszenie "dzień dobry" było ewenementem na skalę światową.
A później żale, że stadion pusty. Ale jak się ma klienta w dupie, to klient pójdzie gdzie indziej. Zwłaszcza, że nie mieszkamy na jakimś zadupiu tylko w mieście, które wszelakich rozrywek oferuje multum.
O tak...jełopy w WŚ są prostakami i ja mam się obrazic i iść na druga strone? Bo jakiś bajok mi odburknie?

Mam gdzieś tych partaczy, ja nie ide tam dla nich i nie kupue dla nich karnetów... więc ktokolwiek tam by nie był czy te prostaki czy miss świata to nie byłoby żadnego znaczenia przy kupnie czegokolwiek...

Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 07.08.2012, 18:36
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
O tak...jełopy w WŚ są prostakami i ja mam się obrazic i iść na druga strone? Bo jakiś bajok mi odburknie?

Mam gdzieś tych partaczy, ja nie ide tam dla nich i nie kupue dla nich karnetów... więc ktokolwiek tam by nie był czy te prostaki czy miss świata to nie byłoby żadnego znaczenia przy kupnie czegokolwiek...

kto ma kupić ten kupi i tak ale jeśli bilety sprzedawała by miss świata to kupował bym tylko na tym stanowisku w którym ona by sprzedawała
nie zmienia to faktu ze brak sprzedaży internetowej to wstyd dla klubu i wypadało by kiedyś zapytać Bednarza na jakiejś konferencji o to. Pamiętam, że przy wyrobie karty pisało "sprzedaż internetowa w wkrótce". było to chyba 3 lata temu
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 07.08.2012 o godz. 19:54.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 07.08.2012, 19:09
Teraz przeczytałem skarge na kasjerów. Odkąd istnieje strefa kibica jestem stałym klientem i w sumie nigdy nie miałem jakis przkrych doświadczeń. Co innego w WŚ nie wiem czy to jeszcze istnieje, ale chodzi mi o tych dwóch bajoków, którzy przez lata tam siedzieli i w zasadzie za każdym razem odwzajemniałem im sympaię i traktowałem icj jak podaj przynieś , pozamiataj.

Nie wiem dlaczego nie miałem problemów w strefie k., moze dlatego że zawsze wiedziałem co miałem robić? tzn. mieć pieniadze, pesel osoby na ktora cos kupowalem czy nie zadawałem durnych pytan, których kasjerom nie powinno się zadawać bo to nie oni ustalają zasady czyli: durne pytanie czy można płacic kartę wałkowane przez forumowiczów milion razy, wiadomo było, że nie ma opcji ale i tak podchodza i sie debilnie pytaja, potem zamiast skolowac pesel w kolejce to ogarnięci dzwonią do znajomych przy okienku...

Tak apropos.. :klient nasz pan: ) jak widzi się tumana i problemowicza to goni się go od zaraz a nei patrzy na klient nasz pan, jak sie nei podoba to NARA to jest najwłaściwsza dewiza, na sprowadzenie do parteru dzieciaków, którzy oczekują całego świata w zamian za zapłatę 1 zł

Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 07.08.2012, 20:00
Teraz przeczytałem skarge na kasjerów. Odkąd istnieje strefa kibica jestem stałym klientem i w sumie nigdy nie miałem jakis przkrych doświadczeń. Co innego w WŚ nie wiem czy to jeszcze istnieje, ale chodzi mi o tych dwóch bajoków, którzy przez lata tam siedzieli i w zasadzie za każdym razem odwzajemniałem im sympaię i traktowałem icj jak podaj przynieś , pozamiataj.

Nie wiem dlaczego nie miałem problemów w strefie k., moze dlatego że zawsze wiedziałem co miałem robić? tzn. mieć pieniadze, pesel osoby na ktora cos kupowalem czy nie zadawałem durnych pytan, których kasjerom nie powinno się zadawać bo to nie oni ustalają zasady czyli: durne pytanie czy można płacic kartę wałkowane przez forumowiczów milion razy, wiadomo było, że nie ma opcji ale i tak podchodza i sie debilnie pytaja, potem zamiast skolowac pesel w kolejce to ogarnięci dzwonią do znajomych przy okienku...

Tak apropos.. :klient nasz pan: ) jak widzi się tumana i problemowicza to goni się go od zaraz a nei patrzy na klient nasz pan, jak sie nei podoba to NARA to jest najwłaściwsza dewiza, na sprowadzenie do parteru dzieciaków, którzy oczekują całego świata w zamian za zapłatę 1 zł
wyobraź sobie coś tak niesamowitego, że są ludzie co nie korzystają z tego forum, powaga !

a co do ostatniego akapitu, to takie pytanie czy pracowałeś kiedyś w takiej firmie żebyś musiał mieć kontakt z klientami ?
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów