|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Niech każdy pozostanie przy swoim zdaniu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ktoś ma jakiegoś linka z potwierdzeniem, czy ten obrońca na pewno grał w reprezentacji Brazylii? Ktoś tak wspomniał, a ja nie mogę znaleźć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
xanti1906 - gral na IO w u-23. Byl nawet filmik z tamtych igrzysk.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Z jego profilu wynika, że rozegrał 4 mecze w narodowej kadrze (choć nie ma informacji co to za kadra) - być może faktycznie była to olimpijska, tak jak piszą koledzy wyżej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dzięki.
123456789 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.de/de/miche...ler_20797.html tu jest informacja aczkolwiek ciekawi mnie pewna rzecz. prześledziłem dokładnie jego profil i brak w nim informacji z sezonu 06/07 a to chyba dlatego, że przenosił się do Brazylii a tam grają systemem wiosna-jesień. Jednak z roku 2008 też nie ma żadnych informacji, a w listopadzie 2010 roku jego wartość spadła do 100.000 E. taki ma dziwny przebieg kariery, wydaje mi się że był dużym talentem, a potem miał jakiś kryzys, ale to tak w ramach ciekawostki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I proszę mnie tutaj nie posądzać o krytykanctwo. Mam swoje zdanie. Przedstawiłem rzetelne argumenty. Wiśle będzie ciężko w tym sezonie przez Bednarza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
pan Dudi , za pisanie nonsensów jesteś pierwszy w kolejce po bana, jak już sie tak wyrywasz. No może Grantar ma sznasę Cie przegonić, bo ten już jest w "świecie równoległym".
zacytuję post z innego forum z niezbędną korektą względem tekstu autora dotyczącą tak nazwiska naszego trenera jak i innych "atrakcji" w nim zawartych . "Autor Kosmaty Skoro Probierz go zna i twierdzi że nada się do Wisły to można po nim oczekiwać całkiem przyzwoitej gry, mam tylko nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuje w naszym klubie. Znowu wychodzi że Bednarz to d..a nie dyrektor sportowy i g..o potrafi. Tak długo nie dał rady zakontraktować LO, że aż trener musiał się tym zająć, a kiedy się zajął to od ręki załatwia piłkarza. " _________ do muerte Fakt, masz racje więc za niego poprawiłem, napisał tekst z błędem ortograficznym, ale z sensem, więc wart cytowania.
Ostatnio edytowane przez milosz : 02.08.2012 o godz. 22:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Ale za to Kosmaty nie zna Probierza...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]() Poczytaj swoje posty zaczynasz w flekowaniu Bednarza przeganiać Miłosz i Lemura . Masz prawo. Jakieś podstawy też. Ale zaczynasz się powtarzać. Mam nadzieję że będziesz konsekwentny i jeśli Wisła będzie grała dobrze będzie to też "wina" Bednarza ... Ja uważam że znacznie demonizujecie wpływ Bednarza na Wisłę. Dużo większy wpływ na aktualną sytuację ma poziom kasy którą, Bednarz ma do dyspozycji.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 02.08.2012 o godz. 21:44.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A dla mnie bez względu na kasę liczy się poziom sportowy. 5 ściągniętych dotąd piłkarzy to dla mnie bardzo wątpliwe transfery. Ostatni - prawdopodobnie najlepszy to dzieło w 75 % Probierza. I to są fakty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Nadzieje daje jedynie to że Probierz już widział i zna tego zawodnika, oby faktycznie był to solidny przynajmniej na lige LO
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jak ma dobrą wydolność, gra agresywnie i nieustępliwie to w zupełności wystarczy na naszą mierną ekstraklasę... reszta to będzie coś ekstra co go wyróżni na tle innych... mam na myśli dobrą wrzutkę, drybling i dobrze bite rzuty wolne... pożyjemy zobaczymy, ale gość zapowiada się na hiciora transferowego
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Spokoooooojnie panowie i panie Z Q to nawet weszlo robiło hiciora, a wyszło jak wyszło. Od jakichś 2 lat lepiej być pesymistą jeżeli chodzi o transfery ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fakt, z oceną transferu należy poczekać, ale ..
Cała ta sytuacja potwierdza , że w miejscu Bednarza powinien być ktoś inny , bardziej kompetentny pracownik Wisły, ot choćby ..np. Probierz. Trochę z historii. Tak wywalali łysego z Legii, warto poczytać komentarze kibiców Legii http://www.legia.net/index.php?typ=news&id=18887, a niektóre to "poezja" autor: ~rudo(L)ph ustroń , kolejny też z tym samym tekstem ~samo(L) , widać to musiał być przebój i ulubieniec jej kibiców, a oto ta cząstka "poezji" - "Łysa pała, mały wacek to dyrektor Bednarz Jacek" , oj kochali go w L, ale co tam ma swój fan-klub na forum Wisły za to. A tak z Wisły, tu warto zwrócić uwagę, na konsekwencje organizacyjne, cytuje "Jacek Bednarz zapłacił za Levadię i nie jest już dyrektorem sportowym Wisły Kraków. Nie zastąpi go nikt, bowiem stanowisko zostało zlikwidowane. Teraz część obowiązków przejmie po Bednarzu dział scoutingu, a inne trener Maciej Skorża. http://krakow.dlastudenta.pl/sport/artykul/Wisla_pozbyla_sie_Bednarza,41543.html , otóż to , część obowiązków dla skautów, inne Probierz i może obok takiego LO, dałoby sie jeszcze kogoś znaleźć na skrzydło bo tu tez mamy problemy kadrowe.
Ostatnio edytowane przez milosz : 02.08.2012 o godz. 21:59.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Co jeszcze spieprzył Bednarz? Dajcie upust swojej wyobraźni (szczególna prośba do milosza - wygadaj się i zamilcz bo od dwóch miesięcy rzygam Twoimi pseudo inteligentnymi wypowiedziami). Od początku mówiono o 2-3 kandydatach na lewą obronę (zapewne chodziło o Dudu, Fredriksena i Michela - może były jeszcze inne kandydatury). nie wiem co złego jest w tym, że trener podpowiada osobie zajmującej się w klubie transferami nazwiska ciekawych graczy z którymi miał okazję pracować? Wygląda na to, że w klubie czekano na rozwiązanie kontraktu przez Michela (nie jestem pewien, nie wiem kiedy kontrakt rozwiązano). Być może dlatego zwlekano ze sprowadzeniem lewego obroncy ponieważ Brazylijczyk był pierwszy na liście życzen Probierza? Mogło tak być? Oczywiście, że mogło. No ale wiadomo, Bednarz nie potrafi znaleźć nawet telefonu do Arisu (swoją drogą - ciekawe po co miałby w ogóle go szukać skoro Michel to wolny zawodnik?). Naprawdę - daleko mi do gloryfikowania Bednarza, fanem jego nie jestem (choć zaraz milosz wyskoczy z tekstem, że należę do jego fan klubu). Krytykuje się tu jednak łysego za wszystko, nawet za klęskę w zeszłym sezonie mimo, że pracuje od marca! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pablo 84 Co do Bednarza to ściągnął by lepszych ale do Legii Zresztą ostatnio sam sobie podpiłował stołek zaraz po powrocie wmawiając że chce się wkupić ponownie w łaski kibiców wracając do Wisły mówi że czuje się cały czas Legionistą .Więc jak na Legionistę przystało to nie wypada szkodzić Legii na Rynku zostawiając Legii lepszych graczy .Podsumowując Bednarza jego polityka transferowa skończyła się na Marcelo.Skoro Probierz zaczyna robić zaciąg swoich byłych podopiecznych to chyba świadczy tylko o bezradności Bednarza tak samo jak odpuszczenie młodego Clebera, i Norwega czy zwłoka i strata szansy na Dudu to raczej wina Bednarza.A co do C i jego zejścia ze sceny to chyba najlepszy wybór jak dla Wisły zawsze mogło być gorzej w postaci J.W. czy Króla Niie ma Wisły bez C i nie ma możliwości by C zostawił Wisłe. C za dużo zainwestował w ten klub chyba że szejkowie albo jakiś znajomy Abramowicza byłby chętny na zainwestowanie w Wisłę .Aczkolwiek na to sie nie zanosi by ktoś wygryzł C z Wisły.Zresztą z C w Wiśle nie jest tak źle bo gorzej niż z Bednarzem to raczej być nie może
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 03.08.2012 o godz. 20:07.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja zaś nie zamierzam się zniżać do Twojego rynsztokowego poziomu i przemilczę Twoje kolejne chamskie zachowanie na forum, choć z czystym sumieniem mógłby napisać o Twoich nudnych i merytorycznie pustych tekstach, że ..vice - versa serku.c2, vice versa, . _________ Fakt, świadczy, ale to bez znaczenia, ważne aby ten nowy LO dobrze grał, reszta to bzdety.
Ostatnio edytowane przez milosz : 02.08.2012 o godz. 22:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taaa
dla niektórych upiorem jest pewien łysy gość ...... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
serek.c2 co spieprzył Bednarz oprócz całej polityki transferowej Wisły za którą większość odpowiedzialności spada na niego to nic innego Bednarz nie spieprzył.Aczkolwiek tylko czekać jak w pewnej kolejce ekstraklasy kibice Wisły zaczną machać Bednarzowi albo śpiewać ewentualnie na pożegnanie dadzą Bednarzowi taczkę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Słodkich snów - oby Ci się nie przyśnił łysy Jacek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2 posty tych samych miłośników aktualnego Vice-Prezesa, no łubu-dubu , niech nam żyje Prezes naszego klubu, o sorry Vice-Prezes. Skoro brakło im już argumentów to zaczynają sie ataki at persona, jakoś mnie to nie dziwi..)I tak za dużo Cie tutaj jak dla mnie.
A Jacuś śni się tylko Tobie więc miłych snów, o Twoim Idolu. Tylko co będzie jak Twoja miłość złamie Cie Serce, oj co to będzie za rozpacz.. Taa ( ..........) a dla ciebie jest pewnie ważniejszy niż dobro Wisły, to módl się do swojego Bożka. Ale innym tym nie zawracaj głowy. _______
Co do nowego sezonu, to nadal uważam w przeciwieństwie do np. thechrisa że potencjał mamy na czołówkę tabeli, Pareiko - Jovanović, Głowacki, Chavez, Michel - Wilk (Sobolewski) Chrapek (Garguła)- Iliew (Kirm), Melikson, Boguski (Quioto)- Genkow. Pytanie jak ten potencjał wykorzysta Probierz, aby jak najlepiej.
Ostatnio edytowane przez milosz : 02.08.2012 o godz. 23:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez thechris : 03.06.2013 o godz. 16:51.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Przezabawny jesteś. Naprawdę. |
||
|

|