|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Eh... jeśli zastanawiamy się, czy 23-letni zawodnik da sobie radę w 1. lidze... to chyba najlepszy znak, że wiele z gościa już nie będzie.
Swoją drogą - co z chłopakami wypożyczonymi w poprzednim sezonie? Chrapek wiadomo, a Nalepa, Skołorzyński, ktoś tam jeszcze? ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Nalepa strzelił bramkę w meczu Niecieczy z Koroną. Ostatecznie wynik był 2;2.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Borek wtedy kpił z Bednarza. Robił to podczas meczu i w "Cafe Futbol". To było po jego słynnej konferencji w której podzielił się swoimi przemyśleniami na temat szkolenia.
Też uważam, że Brud oberwał za Bednarza. Łysy krasomówca najpierw próbował zrobić z niego zderzak, a teraz, kiedy przestał być potrzebny to szukają mu klubu. A powinni byli już podczas rundy... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Relacja Faktu ze zgrupowania Wisły:
"Pechowcem meczu okazał się Michał Chrapek (20 l.). Wykonując rzut rożny zamiast w piłkę trafił w... drewniany maszt chorągiewki. Rozległ się trzask, a maszt rozpadł się na części. Piłkarz Wisły najadł się wstydu. Tuż obok rozgrzewali się rezerwowi Hapoelu. Niemal umarli ze śmiechu." ![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Drewniany...? Niech oni wrócą jak najszybciej z tego zgrupowania. Mam nadzieję, że bramki nie są z ołowiu.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dobrze, że nie był to Boguski - znowu pół roku leczenia. Ha! W ogóle nie chcę myśleć natomiast co by było gdyby do tego rożnego podchodził Głowacki
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Artroskopia to zabieg. Jaki był faktyczny problem, czy więzadla, czy utrata stabilności stawu. czy coś wycinali, czy badali. Cholera wie.
![]()
.
. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W grudniu ubiegłego roku zabieg artroskopii przeszła Erin Phillips. Rehabilitacja trwała 3-4 tygodnie.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Wszystko zalezy od organizmu, zabiegu itp. Ja mialem juz 3 artroskopie. 3 to byla dokladnie synowektomia (zabieg robiony przez artroskopie) i niby troche bardziej przerabany zabieg, a kuli w ogole nie potrzebowalem. Szybko doszedlem do pelni sprawnosci, gdzies ok 2tyg. Znowu po 1 artroskopi, zarzywalem tabletki przeciw bolowe i w nocy zwijalem sie z bolu ze spac nie moglem. Ogolnie jednak do miesiaca powinno byc ok.
![]()
Od kolyski, az po grob. Wisla Krakow !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
http://zapodaj.net/images/2d1d9d78e7f22.bmp - Jaliens vs Messi
http://www.youtube.com/watch?v=9p8sn49AyOY&t=45m55s - Jaliens vs Tevez :::: Jaliens WIN
Ostatnio edytowane przez syryls : 04.08.2012 o godz. 16:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Tak właściwie to od kiedy Chavez nie łapie się do reprezentacji?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ostatni raz grał w meczu towarzyskim z Ekwadorem w marcu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Potem miał kontuzję, więc nic dziwnego, że go powołania omijały. Rozegra kilka meczów na jesieni i znów go powołają.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ulubieniec weszlo Daniel Brud na razie na lawce Łks z Gieksa.
Mam nadzieje ze po treningach z zespolem w kolejnych spotkaniach ligowych Daniel bedzie wychodzil w podstawie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ciekawe gdzie znowu zaginął Marko Jovanović. Z tego co zauważyłem, to nie był obecny na sesji zdjęciowej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Marko jest chory.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Po mojemu, jest to dokładny obraz działalności Wisły w ostatnich latach.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czy ja dobrze widzę, że dzięki "chciwości"
niejakiego Jaliensa nie zostaliśmy na prawej obronie z jednym szklankowym obrońcą i grupą gimnazjalistów ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Boże, widzisz a nie grzmisz. Dobrze widzisz Elefant...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Co za ironia losu... Jeszcze Jaliens zostanie podstawowym graczem
![]() |
|