The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2012, 10:10
W takim razie żeby wyjasnić bo Szpenio nabrał coś wody w usta . Chodzi o budżet na 2009 (kilka miesięcy po upadku LB kiedy wiadomo już było że kryzys musi nas dopaść). PO zabudżetowało 18 mld PLN deficytu. PiS proponował aby w celach antyrecesyjnych zwiększyć go do 25 mld PLN. Oczywiście spotkało się to ze wścekłą nagonką PO. Brylowała ówczesna gwiazda PO Chlebowski znany obecnie jako Zbigniew Cmentarny. I co? Skończyło się tym że deficyt końcem roku wyniósł 27,2 mld PLN. A teraz Szpenio uważa za własciwe pisać o tym że gdyby zwiększyć deficyt zgodnie z sygestiami PiS to bylibyśmy "w czarnej dupie". W czarnej dupie to jesteś Szpeniu Ty i tobie podobni . I jeszcze link
http://finanse.wp.pl/kat,7069,title,...l?ticaid=1ec1a
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 06.07.2012 o godz. 10:13.
wislak68
Senior Member

Stary 06.07.2012, 10:11
do skasowania
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 06.07.2012, 13:54
http://www.elektroonline.pl/news/540..._bozonu_Higgsa

Pozytywna wiadomosc w morzu tych niepozytywnych. Milo wiedziec ze obecna Europa to nie tylko kryzys i rosnacy problem zadluzenia. To tez miejsce w ktorym wciaz kwitnie nauka.

Nauka... to powinno byc oczko w glowie kazdego szanujacego sie kraju. Calego gatunku!
W niej zawarty jest nasz rozwoj. Ona okresla nasze miejsce w kosmosie.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 06.07.2012 o godz. 14:01.
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 07.07.2012, 12:46
Powoli domek z kart zwany UE zaczyna sie walić.

Finlandia zastanawia się nad wyjściem ze strefy Euro

http://wpolityce.pl/wydarzenia/31867...ze-strefy-euro

Wielka Brytania myśli o wyjściu z UE

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/le-m...wiadomosc.html

O Grecji i jej bardzo prawdopodobnym wyjściu ze strefy Euro wiemy wszyscy .Kto następny?
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 08.07.2012, 13:09

Pomóżmy biednej Grecji !
Ostatnio edytowane przez heoij : 08.07.2012 o godz. 13:26.
JEDREK76
konserwa

Stary 08.07.2012, 14:59
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post

Pomóżmy biednej Grecji !
szczerze mówiąc gdybym zarabiał 800 Euro, to nie mógłbym narzekać. Pytanie kto u nas tyle zarabia
Zarobki większości społeczeństwa to po prostu najniższa krajowa (bądź niewiele więcej), czyli 1500 zł brutto co daje 1100 zł miesięcznie na rękę, czyli przeliczając ok. 300 Euro. Średnią zawyża nieliczna kasta bogaczy-celebrytów, krewniaków i znajomych-znajomych, ludzi ustawionych, głównie na stanowiskach publicznych, bądź też poprzez swoje koneksje mających monopol na zamówienia publiczne.To jest ten raj Tuska, zielona kraina "mlekiem i miodem płynąca":/
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 08.07.2012 o godz. 15:03.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.07.2012, 16:57
kiedyś podali że pogodynka w tvn zarabia 5 tyś zł miesiecznie, więc może stąd ta średnia w POlsce 3,5 tyś zł miesiecznie ?

Warto dodac że sprzątaczka w PZPN dostaje 4,5 tyś zł.....
Ostatnio edytowane przez AYALA : 09.07.2012 o godz. 10:05.
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 08.07.2012, 20:44
800 euro i byłbym szczęśliwy, a tak zarabiam około 400-450 i to na moje miasto i tak bardzo dużo.
Syf panowie się dzieje, pomijam kwestie światopogladowe,ale rynek pracy lezy. Ludzie albo najniższe albo-co gorsza-umowy smieciowe.
Temu nie zaprzeczy nawet Szpeniu.
Tylko Wisła!
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 08.07.2012, 21:00
a kto robił to zestawienie zarobków ? bo powiem szczerze, że dość ciekawe.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 08.07.2012, 21:04
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Temu nie zaprzeczy nawet Szpeniu.
zaprzeczy

zaraz pewnie napiszecie swoje wywody, oskarżenia o kłamstwa itd, ale prawda jest taka, że ja oraz moi bliscy znajomi, jesteśmy 6 lat po studiach i nikt z grupy nie schodzi niżej niż poziom 3k netto na rękę. Fakt, rozpiętość jest duża, od mega zarobków, kończąc na tych 3k netto. Ale nie o tym tutaj rozmawiamy.
Patrząc na swoją rodzinę, zarówno tą bliższą jak i dalszą średnia 800 euro również jest jak najbardziej ok. Większość zarabia więcej. A mam statystyczną rodzinę jak i znajomych. Żadnych koneksji i powiązań biznesowych. Wyłącznie nauka i samozaparcie.

Przypominam, że średnie mierzy się w przedsiębiorstwach, czyli w grupie 4,5 mln Polaków.
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 08.07.2012, 21:34
Dorzucę swoją statystyczną rodzinę gdzie na 10 osób 2 zarabiają powyżej 3k
Jeszcze bym dorzucił statystyczne rodziny znajomych ale po co?

Statystycznie ja i mój kot mamy 3 nogi.

To że zarabiamy gówniane pieniądze to widać słychać i czuć.

Wystarczy się przejechać do sąsiadów - z południa - nie mówię że z Zachodu.
Za taką samą "średnią" pensję stać dużo większy odsetek ludzi na nowe Octavie , nikt nie płaci za kawę na rynku 4 euro (drożej niż pod Bramą Brandenburską swoją drogą) już nie mówiąc o opłatach za drogi czy inne opłaty komunalne.

To zestawienie wcale nie odbiera tak daleko od prawdy.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.07.2012, 22:34
Lipcowa prognoza Palade:
http://palade.pl/index.php?p=1_2_PULS-WYBORCZY

Ciśnie mi się na usta jeden wniosek. Wracamy powoli do sytuacji z 2005 roku. Na czele PO z PiS-em z 20-kilkoma procentami poparcia, dalej SLD z kilkonastoma, do Sejmu wchodzą jak zwykle ludowcy. Zamiast Leppera jest jedynie Palikot, a zamiast LPR-u Solidarna Polska. W ogóle ziobryści najwidoczniej odnaleźli się lepiej niż PJN czy inni secesjoniści z PiS-u i na dzień dzisiejszy znaleźliby się z parlamencie. I kto wie, czy taki scenariusz nie może się dla Kaczyńskiego całkiem korzystny. Póki co PiS razem z SP i powiedzmy PSL-em nie mieliby większości, ale przy dalszym spadku poparciu dla rządu - kto wie? Szczególnie że przy panującej ordynacji obecnie 24% może dać PiSowi podobną liczbę mandatów, co 30% na jesień (trzeba by to przeliczyć jeszcze) dzięki słabemu wynikowi PO.

Palikot wytracił zupełnie impet i mam nadzieję, że już ponad 10% łba nie wychyli. Myślę, że jego pomysł na politykę się wyczerpał, jeśli nie wymyśli czegoś nowego, to marnie to widzę.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Arapaho
Senior Member

Stary 08.07.2012, 22:51
Szpen napisał(a):Wyświetl post
zaprzeczy

zaraz pewnie napiszecie swoje wywody, oskarżenia o kłamstwa itd, ale prawda jest taka, że ja oraz moi bliscy znajomi, jesteśmy 6 lat po studiach i nikt z grupy nie schodzi niżej niż poziom 3k netto na rękę. Fakt, rozpiętość jest duża, od mega zarobków, kończąc na tych 3k netto. Ale nie o tym tutaj rozmawiamy.
Patrząc na swoją rodzinę, zarówno tą bliższą jak i dalszą średnia 800 euro również jest jak najbardziej ok. Większość zarabia więcej. A mam statystyczną rodzinę jak i znajomych. Żadnych koneksji i powiązań biznesowych. Wyłącznie nauka i samozaparcie.

Przypominam, że średnie mierzy się w przedsiębiorstwach, czyli w grupie 4,5 mln Polaków.
Niedawno się chwaliłes że masz dzialalnośc gospodarczą to może pochwal sie jak to wyliczasz te swoje zarobki- które ponoc otrzymujesz ?Bardzo mnie to ciekawi z punktu widzenie tego co robię na codzień.
I pochwal się w jakich branżach /firmach pracujesz ty i twoi znajomi same nieprawdopodobne rzeczy opowiadasz z mojej 23 osobowej grupy z Politechniki po 12 latach stałe zarobki powyżej 3k ma o ile wiem ok 5-6 osób z tego 3 doktorantów, znajomy po AGH ( perfekt angielski - 3 lata zagranica w dużej firmie pracowal ) jest bez pracy 7 miesiąc , a prawie cały poprzedni rok to roboty za mniej więcej 1800 zł na ręke minus wynajęcie pokoju w mieszkaniu w mieście gdzie pracował (jest z Krakowa) może to czyta bo jest z R22 , kilka innych osób z AGH - geofizyka i inżynieria środowiska są już ponad rok bez pracy wszystkie oferty jakie dostawali typu SKOK, ZBK to kasa max 1400 zł na rękę .Moge tak wyliczać bez końca - żeby nie było są szczęśliwcy wśród moich znajomych którzy mają stosunkowa dobrą kasę (kilku programistów , właśnie doktorzy na uczelniach , kilku prawników , lekarze - choc akurat moi kardiolodzy wyjeżdzaja do Niemiec ) ale to jest może 5-10% a reszta?
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 08.07.2012, 23:11
Cóż, wychodzi na to, że my wszyscy jesteśmy "malkontentami" i zawsze "widzimy szklankę do połowy pustą"

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.07.2012, 00:49
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Niedawno się chwaliłes że masz dzialalnośc gospodarczą to może pochwal sie jak to wyliczasz te swoje zarobki- które ponoc otrzymujesz ?Bardzo mnie to ciekawi z punktu widzenie tego co robię na codzień.
I pochwal się w jakich branżach /firmach pracujesz ty i twoi znajomi same nieprawdopodobne rzeczy opowiadasz z mojej 23 osobowej grupy z Politechniki po 12 latach stałe zarobki powyżej 3k ma o ile wiem ok 5-6 osób z tego 3 doktorantów, znajomy po AGH ( perfekt angielski - 3 lata zagranica w dużej firmie pracowal ) jest bez pracy 7 miesiąc , a prawie cały poprzedni rok to roboty za mniej więcej 1800 zł na ręke minus wynajęcie pokoju w mieszkaniu w mieście gdzie pracował (jest z Krakowa) może to czyta bo jest z R22 , kilka innych osób z AGH - geofizyka i inżynieria środowiska są już ponad rok bez pracy wszystkie oferty jakie dostawali typu SKOK, ZBK to kasa max 1400 zł na rękę .Moge tak wyliczać bez końca - żeby nie było są szczęśliwcy wśród moich znajomych którzy mają stosunkowa dobrą kasę (kilku programistów , właśnie doktorzy na uczelniach , kilku prawników , lekarze - choc akurat moi kardiolodzy wyjeżdzaja do Niemiec ) ale to jest może 5-10% a reszta?
Geofizyka i środowiskowa to akurat takie mocno średnie kierunki. W ogóle obaj uprawiacie tutaj po mojemu lekką manipulację, bo mówicie o swoich znajomych, którzy pokończyli uczelnie, a nie piszecie, jakie kierunki! Bo jeśli Twój znajomy po AGH ukończył na przykład Wydział Gier i Zabaw (czytaj - Zarządzanie), to ja się nie dziwię, że jest 7 miesięcy bez pracy. A jeśli koledzy Szpenia są po jakiejś Elektronice i Telekomunikacji (co jak wiadomo jest najlepszym możliwym kierunkiem, w końcu ja tam jestem ), to nic dziwnego że mają po kilka tysięcy na rękę. Wasze posty są zupełnie jałowe w tej sytuacji.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Szpen
Senior Member

Stary 09.07.2012, 08:14
Niedawno się chwaliłes że masz dzialalnośc gospodarczą to może pochwal sie jak to wyliczasz te swoje zarobki- które ponoc otrzymujesz ?
po pierwsze nie chwaliłem, tylko informowałem. Nie mam w zwyczaju się chwalić. Jestem na etacie i prowadzę biznes razem z żoną.

martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Telekomunikacji
bingo.

Panowie, o czym my mówimy. Byłem po śniadanie w Biedronce , wisi kartka, że szukają pracowników. 2150 zł plus socjal (nie wiem jaki). Czyli 500 euro brutto miesięcznie. Radzę Jedrkowi 76 zmienić pracę, bo albo jest dymany przez pracodawce, albo jest kompletnym jełopem i nawet do roboty w Biedzie się nie łapie.

jeszcze raz powtórzę, średnie liczy się dla pracowników w przedsiębiorstwach. Dla 4,5 miliona Polaków. W sumie w gospodarce pracuje 16 mln. Czyli te 800 euro zarabia 25% społeczeństwa pracującego.. Nie twierdzę, że ludzie zarabiają mniej, choćby w kilkuhektarowym rolnictwie. .

I jeszcze jedno. Jak ktoś kończy humanistykę i całe swoje życie rozkładał Homera czy Mickiewicza zamiast ciągów Fibonacciego czy praw fizyki to nie ma prawa się krzywić, że w dzisiejszych czasach ma problem z pracą i zarobkami.
JEDREK76
konserwa

Stary 09.07.2012, 09:12
po pierwsze nie chwaliłem, tylko informowałem. Nie mam w zwyczaju się chwalić. Jestem na etacie i prowadzę biznes razem z żoną.

bingo.

Panowie, o czym my mówimy. Byłem po śniadanie w Biedronce , wisi kartka, że szukają pracowników. 2150 zł plus socjal (nie wiem jaki). Czyli 500 euro brutto miesięcznie. Radzę Jedrkowi 76 zmienić pracę, bo albo jest dymany przez pracodawce, albo jest kompletnym jełopem i nawet do roboty w Biedzie się nie łapie.[...]
Słuchaj pacanie według mnie to co tutaj o sobie wypisujesz to głodne kawałki, dzisiaj twierdzisz, że prowadzisz z żoną biznes w telekomunikacji, jutro pewnie napiszesz, że jesteś architektem itp. itd. A tak po prawdzie jesteś najzwyklejszym propagandzistą, urzędasem biurowym nie mającym pojęcia o niczym, darmozjadem żyjącym z naszych podatków, więc licz się bucu ze słowami bo wkrótce może zabraknąć ci kasy nawet na twoje "śniadanie w Biedronce".

Tak mi się wydaje, że sklepowe pracujące w "Biedronce" miałyby ochotę napluć ci w twarz, za głupoty, które wypisujesz.

Szpen napisał(a):
[...]I jeszcze jedno. Jak ktoś kończy humanistykę i całe swoje życie rozkładał Homera czy Mickiewicza zamiast ciągów Fibonacciego czy praw fizyki to nie ma prawa się krzywić, że w dzisiejszych czasach ma problem z pracą i zarobkami.
Życzę ci, jak cię będzie szlag trafiał, żeby miast ratownika medycznego ratował cię były nauczyciel polskiego, a zamiast lekarza w szpitalu (który będzie w Wlk. Brytanii, bądź Skandynawii) byś spotkał historyka bądź filozofa. To takie życzenia specjalnie dla ciebie kretynie.
carpenter
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 09.07.2012, 09:24
Drogi Szpeniu, to że Ty uśmiechnięty zapierdalasz na dwa etaty za 1/4 tego co grek dostaje za leżenie i dłubanie w nosie, nie oznacza wcale ,że ludzie, którym jeszcze nie zrobiono z mózgu papki, też tak będą
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 09.07.2012, 10:01
To jednak kosmita, mysli,że tylko on ma inżynierkę, chęć do pracy i pare lat doświadczeń?
Na rynku pracy syf i mogiła, u mnie na prowincji ludzie zabijaja się o szkolenia z UP żeby jakoś przeżyć, a ten pieprzy o jakimś samozaparciu. Samozaparcie to mają ci co 1000 zarabiają i zapieprzają w montowni albo na kasie.
Tylko Wisła!
Szpen
Senior Member

Stary 09.07.2012, 10:54
carpenter napisał(a):Wyświetl post
Drogi Szpeniu, to że Ty uśmiechnięty zapierdalasz na dwa etaty za 1/4 tego co grek dostaje za leżenie i dłubanie w nosie, nie oznacza wcale ,że ludzie, którym jeszcze nie zrobiono z mózgu papki, też tak będą
tak to sobie możemy gadać. Zarobki na Ukrainie to 1200 zł brutto, na Białorusi 400 zł. Dla nich to My bogacze. Kto am papkę, to ma papkę.
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 09.07.2012, 10:55
Przecież to jasne że średnie wynagrodzenie jest podawane dla sektora przedsiębiorstw:

http://www.stat.gov.pl/gus/5840_1786_PLK_HTML.htm

Cytat:
Sektor przedsiębiorstw

Przeciętne wynagrodzenieogółem (brutto) w zł 3617,98
To jest mniej więcej 800 ojro.

25% Polaków jest uwzględnionych - tyle że 75% wcale nie zarabia więcej niż 800 ojro.
Właśnie takie Biedronki, butiki w galeriach handlowych - tam mają maks 1500-2000 na rękę jak się dobrze ułoży.

I nie ma się co spuszczać że u kogoś w rodzinie 100% zarabia 5k

Bo w 99 innych rodzinach średnia jest 1k

Po co zakłamywać rzeczywistość.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.07.2012, 10:56
Szpen nie jest z Krakowa, ani okolic z tego co kojarzę. Być może w okolicach Grójca tyle właśnie płacą za robotę w Biedronce

Kocur napisał(a):Wyświetl post
Po co zakłamywać rzeczywistość.
Żeby propagandę było łatwiej uprawiać.
carpenter
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 09.07.2012, 11:01
To może Nas jeszcze do Zimbabwe porównaj ? Nie dość że leming to minimalista. Równa się dziecko w górę, nigdy w dół... Mnie naprawdę nie boli że orasz żoną pole żeby mieć te 3 klocki, mnie boli to że ty naprawdę nie widzisz że ktoś ora swoje pole wami obojgiem...
Ardanien
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 09.07.2012, 13:31
http://wyborcza.biz/biznes/1,101716,...ropy.html?as=1 Artykuł z Wyborczej poruszający kwestię zarobków, jak i kosztów życia. Dane Eurostatu za 2010 rok. Zastanawia znaczna rozbieżność z danymi GUSowskimi. Według Eurostatu: średnia pensja netto: 447 euro * 4,23 = 1890 mediana: 367 euro * 4,23 = 1552
wislak68
Senior Member

Stary 09.07.2012, 13:40
Zarobki na Ukrainie to 1200 zł brutto, na Białorusi 400 zł. Dla nich to My bogacze.
Nic bardziej mylnego. Zupełnie różne są koszty utrzymania w obu krajach. Gdybyś mieszkał na Białorusi i zarabiał w Polsce to mogłbybyś tak pisać. Tyle tylko że zarabiasz w Polsce i tutaj mieszkasz. Skutkiem tego różnica w standardzie życia bynajmniej nie odpowiada różnicy w proporcji zarobków polskich i białoruskich wyrażonych w euro.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 09.07.2012 o godz. 13:43.
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 09.07.2012, 13:42
Wywiad z Grzegorzem Braunem ,reżyserem:
http://dakowski.pl//index.php?option...6388&Itemid=47
Szpen
Senior Member

Stary 09.07.2012, 13:55
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Nic bardziej mylnego. Zupełnie różne są koszty utrzymania w obu krajach. Gdybyś mieszkał na Białorusi i zarabiał w Polsce to mogłbybyś tak pisać. Tyle tylko że zarabiasz w Polsce i tutaj mieszkasz. Skutkiem tego różnica w standardzie życia bynajmniej nie odpowiada różnicy w proporcji zarobków polskich i białoruskich wyrażonych w euro.
o sile nabywczaj tutaj rozprawiasz? to poczytaj artykuł wyżej wymieniony
Arapaho
Senior Member

Stary 09.07.2012, 14:18
tak to sobie możemy gadać. Zarobki na Ukrainie to 1200 zł brutto, na Białorusi 400 zł. Dla nich to My bogacze. Kto am papkę, to ma papkę.
Nie rób z siebie kosmity większego niż jesteś - zaraz podasz że my bogacze bo w Etiopii to....a na serio co za porównania do krajów które sa nadal pod mniejszym lub większym wpływem matuszki Rosji czy do krajów gdzie jest jeszcze większy burdel niz u nas (Albanii czy Rumunii).Powiedz ile ci płacą za te propagandowe posty jak je zliczyć to może i te 3k wyciagniesz ,hehe
Szpen
Senior Member

Stary 09.07.2012, 14:58
Nie rób z siebie kosmity większego niż jesteś - zaraz podasz że my bogacze bo w Etiopii to....a na serio co za porównania do krajów które sa nadal pod mniejszym lub większym wpływem matuszki Rosji czy do krajów gdzie jest jeszcze większy burdel niz u nas (Albanii czy Rumunii).Powiedz ile ci płacą za te propagandowe posty jak je zliczyć to może i te 3k wyciagniesz ,hehe
no widzisz, w jedną stronę próbujesz porównywać,a w drugą już nie chcesz.

Ukraina jest opóźniona do nas jakieś 10-20 lat, Białoruś ze 30. My do zachodu mamy 30 lat. Więc podobnie. Pamiętaj, że u Nas komuna skończyła się w 1989, a zachód budowano od lat 50, XX wieku.

P.S. Nidzie nie napisałem, że zarabiam 3k.
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.07.2012, 15:54
Szpeniu, bardzo wiarygodnie brzmią Twoje zapewnienia o tym jak ciężko pracujesz w zestawieniu z tym ile czasu dziennie na forum spędzasz

Nie konwersujcie z nim. Bez względu na to ile razy zostanie merytorycznie znokautowany, to i tak nadal będzie szedł w zaparte. A jak widzi, że ponosi porażkę za porażką to po prostu zmienia temat, znowu się zapląta i ucieka w inne zagadnienia. I tak cały czas. Zazdroszczę konsekwencji w opowiadaniu głupot.

Z którymkolwiek przedsiębiorcą, czy pracobiorcą się porozmawia, to da się jasno wyczuć że jest ciężko i z roku na rok trudniej. Są to przedsiębiorcy i pracobiorcy z różnych branż, z różnym wykształceniem i doświadczeniem. Ale szpeniu ma swoje grono, które twierdzi że jest inaczej, więc i w całej Polsce tak musi być. Niestety szpeniowi czasem myli się sen z jawą.
Ostatnio edytowane przez hunter : 09.07.2012 o godz. 15:58.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów