|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Drogi Michale Probierzu, wiedz że nas Wiślaków nie da się oszukać.
Dostałeś niedawno ofertę na dwóch reprezentantów Senegalu, prawda czy fałsz? Odpowiedziałeś, że są za słabi na Wisłę, prawda czy fałsz? Kosztowali po ok 50 000 euro, prawda czy fałsz? Teraz jeden trafił do Olimpique, drugi do Lille, prawda czy fałsz? Na ligę Francuską byli ok, a na naszą buraczaną ligę za słabi? Jeśli chcesz nadal nas okłamywać to krzyż na drogę i wypier.dalaj jak najdalej od Wisły. Info o Senegalach pewne, odmowa Probierza też. Ps. Nie pytać i nie zamęczać na privie, bo obiecałem milczeć. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Lille
http://www.transfermarkt.de/de/omar-...er_126675.html Nie byłem pewny o którym Olimpique mówisz, ale tylko Marsylia Senegalczyków podpisała. http://www.transfermarkt.de/de/pape-...ler_56796.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
^
Wyglądają na totalnych ogórków. Jeden siedział na ławce w Turcji, a drugi w Belgii gigant napisał(a):
I gdzie jakaś wypowiedź Probierza odnośnie tych "zawodników" - bo nie jestem na bieżąco. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Na trzeźwo.
Nie wiem czy chodzi o wymienioną dwójkę. Rozmawiałem wczoraj z pewnym trenerem i powiedział mi o rozmowie z Probierzem i o prośbie Michała by nie ujawniać faktów z Senegalczykami. Więc albo byli słabi, co jak na młodych reprezentantów Senegalu może byc dziwne, albo Probierz się na nich nie "wyznał" - inna sprawa ze ich nie widzial, albo nie mamy 100 tyś euro na takie transfery. Jak dowiem się co to za dwójka, chętne poobserwuję ich poczynania w lidze francuskiej. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
No chyba drogi Michał Probierz Ci tutaj nie odpowie. Ale było kilku piłkarzy których nasi polscy trenerzy odstrzelili także nie ma się co dziwić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Moi drodzy nie ma się co oszukiwać, pieniędzy na transfery raczej w tym okienku wydawać nie chcemy i nie wydamy. Pozostaje tylko mieć nadzieje że ta drużyna w tym składzie będzie potrafiła o coś powalczyć.
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
dziwnie sobie przypomniał jak Probierz znalazł się gdzieś "wyżej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Dokładnie. Polska zazdrość, ot co.
Zreszta mam wrazenie ze w tamtych czasach wszyscy, co do jednego. byli w to urobieni. Co oczywiscie nie zmienia faktu ze ukarani powinni byc wszyscy! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie "przypomniał". To jest fragment zeznania Dziurowcza sprzed kilku lat.
Swoją drogą sam nie wiem co o tym myśleć. Korupcja to korupcja, ale z drugiej strony faktycznie ze świecą szukać ludzi którzy przed 2003 nie umoczyli, bo takie były realia... Hmm... ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Probierz wypierdalaj!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Przykład? Mikkel Essien |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To wyjaśnia, dlaczego Probierz miał skłonność do ściągania do Jagiellonii zawodników o korupcjogennej przeszłości. Innych rzeczy nie toleruje (czyli zawodników charakternych, czy też uwielbianych przez kibiców), a korupcją się nie brzydzi.
Z drugiej strony, gdyby każdego osądzić tak jak niektórych (za rzeczy przed i po 2003 r.), to obawiam się, że mało kto byłby niewinny. Przecież wiadomo, że łapią co dziesiątego, a wiele autorytetów śmieje się, bo za nich się nie dobrali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
pomału zaciska sie pętla na głowie Probiego........przynajmniej odszkodowania nie trzeba będzie mu płacic...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
bierz Gułę i spierdalaj.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
W zasadzie to każda próba "polskiej opcji" skazana jest z tych czy innych względów (sportowych, finansowych, kryminalnych) na niepowodzenie. Ci spośród działaczy, pracowników klubów i właścicieli, którzy ją promują, mają widocznie na oku jakiś interes do ubicia z kimś pokroju Kapki czy Mandziary. Ci spośród działaczy, pracowników klubów i właścicieli, którzy wywalają z klubów takie osoby jak Petrescu czy Maaskant lub Valckx mają widocznie na oku jakiś interes do ubicia z kimś pokroju Kapki czy Mandziary. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tyle ,że to zrobił jako piłkarz nie trener....na 90% wzleci i przyjdzie Cuda-Smuda
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeciez Smuda też jest umoczony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Nooooooooooo za to Suda jako trener .TO MOŻE DUET PROBIERZ+SMUDA a co niech ma
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
Valckx i uczciwość? Ciekawe. W takim razie byłby dalej w PSV. Jak można porównywać Maaskanta z Petrescu? Holender zapatrzony w siebie, uwielbiający brylować w mediach, lekceważący kibiców (ostatnie derby na Cracovii). Po roku pracy nie było ani stylu ani niczego. Drużyna grała coraz gorzej. Żadnych wypracowanych schematów, tylko liczenie na zryw Meliksona (a potem jak dostał kontuzji, to wiadomo - katastrofa). Strasznym błędem było wywalenie Petrescu i tu się zgadzam. Jego w przeciwieństwie do Maaskanta cechowała praca i to ciężka, a nie jakieś pokazówki.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 07.07.2012 o godz. 12:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Kurna .
Już myślałem,że mamy trenera na budowanie drużyny a tu taka kicha .... Załamka. Ja tam bym zawołał Moskala ... ale niestety przyjdzie jakiś inny znawca ....
Ostatnio edytowane przez Grantar : 07.07.2012 o godz. 12:00.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() Małecki i mądrość zeby nie rozmywać. Smuda - umoczony Probierz - umoczony ...bierzmy ....a tego Piotra Nowaka póki jest wolny ! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie pisałem o Włoszech czy Turcji, ale o krajach gdzie z korupcja sobie poradzono o wiele lepiej niż u nas. Petrescu tez jest z Rumunii, gdzie z korupcja sobie jeszcze nie poradzono, ale to on najbardziej sprzeciwał się korupcji sędziów i działaczy w Polsce. Poza tym ściągając sztab i piłlkarzy z zagranicy mamy większą pewność, że nie wejdą w żadne układy tu, na miejscu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
eh zawiodłem się na Probierzu.. z Dyzmą to będzie masakra, on dopiero jest "czysty" - oficjalnie o niczym nie wiedział.. premia skasowana jest ok
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Informacja szokująca, ale wątpie ,żeby Boss wypie.rdolił Probierza , bo piłkarsko na dziś i tak jest katastrofa ,a
utrata trenera to byłby już armageddon . Nikt o zdrowych zmysłach do tego nie dopuści . ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Widzisz Probierzu pseudotrenerze, trupy z szafy zaczynają wyłazić.
Mam nadzieję że to początek twojego końca w Wiśle. ![]()
semprini, klancyk i części niesforne....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
Maaskant nigdy w mediach nie brylował nie wciskaj kitu zawsze brał odpowiedzialność na siebie, nigdy nie zrzucał winy na piłkarzy, nigdy nikogo nie przesuwał, wiedząc że to on jest winny i dot. Drużyna nie miała atmosfery wszystko się schrzaniło po LM, wcześniej ten styl był chyba że ty go nie zauważyłeś. Ale jedno jest prawdą. Maaskant i Petrescu naprawdę wiedzieli jak trenować piłkarzy, i w trakcie i przed, wiosną 2011 zaczeliśmy ostatni przygotowania w lidze a drużyna wyglądała jakby tak nie było. To jest jednak zagraniczna-holenderska myśl tego się nie da gdzieś wyrzucić. Trening u zagranicznych trenerów wygląda dłużej i bardziej monotonnie ale przynosi efekty, gdyby Roberta nie wyrzucili teraz miałby komfortową sytuację z większy doświadczeniem. Ale jednak przegrana w derbach nie może się prawa zdarzyć. Natomiast Valckx dalej pracował by w PSV ale ta praca już była dla niego nudna. Kupowanie słabych i sprzedawanie po dużej cenie i tak kółko. Chciał spróbować coś trudniejszego. W PSV s samych transferów miał zysk około 75%
Ostatnio edytowane przez syryls : 07.07.2012 o godz. 12:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |