|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
transfer Kirma to tylko presja na Legie i menago Żyry.Więc nie ma co sie łudzić na transfer Kirma prędzej Meleks pójdzie w ślady Bitona niż Kirm odejdzie z Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
boże jakie to by było piękne gdyby ten darmozjad wreszcie opuścił nasz klub! ale obawiam się, że działacze Hannoveru jednak nie są tak naiwni...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A ja pamiętam Jego początek w Wiśle i byłem zadowolony że tu trafił. Myślę że jest coś nie tak z Jego psychiką i na pewno nie nazwał bym go darmozjadem bo za takich uważam Jaliensa i Lameya
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
jest leniem. Do tego nie chce się identyfikować z klubem, co najdokładniej widać na przykładzie języka. Jest już tyle lat, jest z kraju słowiańskiego, nie powinien mieć problemów z szybkim przyswojeniem sobie polskiego, a On do tej pory wypowiada się tylko po angielsku. Traktował Wisłę jak krótki przystanek w karierze, który jednak w Jego przypadku nie ma chyba końca... :(
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Odejście Kirma będzie Naszym największym wzmocnieniem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Raczej odejście holendrów będzie największym wzmocnieniem w szatni jak i w kasie klubu którą Wisła zoszczędzi na odejściu Holendrów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Jaliens był najlepszym obrońcą w naszej kadrze wczesną jesienią, dopiero później już miał w dupie klub kiedy wiadomo było że zagramy jeszcze te parę meczy o pietruszkę, Chavez i on w meczu rewanżowym z klubem z Liege, pokazali że kiedy im się chce to nawet 3 na 2 trudno ich przejść. Natomiast Lamey to było kompletne nieporozumienie na początku grał dobrze bo wiedział że może odzyskać zainteresowanie(nie klubów a mediów), a skończyło się jak każdy wie. Kirm jest wszędzie na boisku i to jest jego plus reszta same minusy, gdyby był w formie jak w sezonie ostatniego MP to moglibyśmy coś za niego wziąść natomiast teraz można zrobić tak: Jaliens + Kirm + 500 tys Euro = Overtroom, fajny zawodnik aczkolwiek nawet jakby wymień go za Meliksona to też by trzeba było dopłacić, nie wiem kto taką bajkę puścił, jest nim zainteresowanie ale silnych średniaków.
Ostatnio edytowane przez syryls : 01.07.2012 o godz. 16:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bułgar nie dla Wisły.
http://www.blitz.bg/sport/article/131783 Co za czasy za 100 kilo € można kupić ciekawego grajka. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
kupić sobie można, trzeba jeszcze kontrakt ustalić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bruno ma oferte z Polski.
http://www.sport.pl/sport-warszawa/1...sko__Moge.html może o Wisłe chodzi ? W końcu Probi go trenował w Jagielloni.Tym bardziej że teraz jak pozbyliśmy sie Małego to szukamy jakiegoś bocznego pomocnika.Kiro pójdzie na prawą strone a Bruno na na lewą ? Kto wie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() na MP w naszej lidze pewnie starczy.. |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Kogo obchodzi to jaki skład budujesz sobie w idiotycznej zabawie? Quioto jeszcze z Wisłą nie podpisał, Bednarz powiedział że do pozyskania Kupisza daleko, bo pieniądze z wypożyczenia Małeckiego na to nie wystarczą, Dudu odrzucał dotychczasowe oferty Wisły.
Upał zaszkodził, czy gimbusy w formie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ten temat po to właśnie jest... przestań pluć jadem junior
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Myślę, że potrzebujemy defensywnego pomocnika z prawdziwego zdarzenia. Nie podoba mi się gra Wilka, a gdybyśmy grali ustawieniem z Meliksonem i Chrapkiem w środku, to do obsady pozostawałby nam defensywny pomocnik. Owszem, Sobol mógłby nawet grać w pierwszej drużynie, ale jako jego następcę należałoby znaleźć tak samo zadziornego jak on, który mógłby wyciągać piłki spod nóg rywali bez zastanowienia, zawodnika, który miałby "żelazne płuca" i wspomagałby drużynę w najtrudniejszych momentach. Obecnie nie przychodzi mi na myśl nikt z polskiej ligi, ale ewentualnie ktoś z zagranicy. Szkoda, że nie stać nas było na Gennaro Gatusso, może pograłby u nas na przyzwoitym poziomie jeszcze przez 2 lata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Sobolewski to już jest cień piłkarza którego każdy pamięta. Gra na alibi, praktycznie już nie notuje odbiorów, nie reguluje tempa gry.
U Wilka jest lepiej z odbiorami, ale jest przeraźliwie wolny i drewniany. Rozgrywać potrafi w jeszcze mniejszym stopniu niż Sobolewski. Także pełna zgoda, przydałby się ktoś kreatywny do środka. Ewentualnie można odpuścić kreatywność środka jak się ma skrzydłowych i napastników co zrobią całą robotę za nich, ale próżno ich w składzie Wisły szukać. Na dobrą sprawę nie wiem na czym/na kim ma się ta nasza gra opierać ? W środku dwóch przecinaków, a skrzydłowych się pozbywamy hurtowo bo odszedł Małecki, a mówi się również o odejściu Kirma i Meliksona, którzy również byliby brani pod uwagę jako boczni pomocnicy.
Ostatnio edytowane przez tofik : 08.07.2012 o godz. 17:46.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dlatego też lepiej będzie sprzedać Wilka i niech gra Brud. Nie spodziewam się, że Sobol odzyska choć cień formy.
---------------- Odejście Kirma oceniam pozytywnie (to już zgrana karta i pozostała tylko chaotyczna gra), może go zastąpić ten Bejarano, który ma wydaję się być dość ambitny. Powód: literowki
Ostatnio edytowane przez czesiu : 08.07.2012 o godz. 20:26.
|
|
|
|
Guest
|
|
Nie kupować LO niech gra Bunoza albo Żemło Naszym celem oczywiście MP i grupa LM, amen. A jak się nie uda to będzie dziura budżetowa 10 000 000 sztuk złota i trzeba będzie sprzedać murawę i 12 tys krzesełek ze stadionu.
Ostatnio edytowane przez arti : 08.07.2012 o godz. 20:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czesiu nie bierz tego więcej proszę.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
A jakby Kosowski wrócił?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
[A jakby Kosowski wrócił?]
to trzeba było postarać się jeszcze o Baszcza, przekonać Franka, żeby opuścił Jage i walczył o "miszcza" z nami...Przecież Głowacki wrócił... Wiadomo, że ten temat to nasze plotki i propozycje transferów, ale nie dajmy się zwariować... ![]() Martwi mnie ciągle ten brak pełnej obrony. Jak na razie to z tyłu mamy skład który bardziej pasuje pod granie np 3-5-2 bo 4 z tyłu sezonu nie pociągniemy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Kosowski to nie jest glupi pomysł w NASZEJ SYTUACJI,potrzebny jest nam skrzydłowy a nie wierzę aby znalazł się lepszy darmowy od Kosowskiego,Probierz wspominał że chce grać 4-4-2 więc Kosowski pasuje na skrzydłowego w takim ustawieniu.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Nam są potrzebni obrońcy ( w pierwszej kolejności), a nie skrzydłowy, który pogra u nas rok za niemałe pieniądze i w zimie już trzeba będzie szukać dla niego zastępcy. Jeśli ma przyjść skrzydłowy to jakiś młody perspektywiczny, który może na dłużej zadomowić się w składzie.
Ostatnio edytowane przez frantic1984 : 09.07.2012 o godz. 11:57.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|