|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Z nie oficjalnych źrudel wiem że wisłe Moga jeszcze oposcić Milan Jovanić,Kew Jaliens
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie oficjalne zrudlo
wiesz co, ja napierniczam blędami ale Ty jestes mistrzem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No to musisz mieć niesamowite źródła.
Litości ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Autor tego artykułu ostro czytuje ten portal. Taki mój wniosek.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zobacz na zrodlo pod artukułem, wislakrakow.com, 10 pkt dla kolegi powyzej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
agii1 zmierzch Holendrów w Wiśle zaczął wraz z odejściem M więc odejście kolejnego z nich to żadna sensacja ani strata. Co do Jova bo chyba chodzi o bramkarza to od kilku tygodni przewija się temat wypożyczenia jego do rodzimej ligii czyli tam skąd przyszedł do Wisły.Aczkolwiek bramkarze czego przykładem jest Pareiko to najsłabszy punkt Wisły więc transfer bramkarza z Wisły raczej odpada.Dopóki Wisła nie znajdzie nowego bramkarza No 3 Jova raczej będzie na Reymonta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
A co ma wspólnego Pareiko z "słynną sagą nowy bramkarz w Wiśle" skoro w owej "sadze" nie uczestniczył
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Znalezione na forum Jagi:
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/1...gram-w-grecji/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Czyli dobrze pisałem że Wisła po sprzadaży Małego jest zainteresowana graczem Jagieloni.
Rano wrzucałem link,że Probbierz zainteresowany byłym, podopiecznym http://.................../viewtopic.php?t=11263 a teraz onet to potwierdza http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Czepiacie sie mnie,ale kazdy link który tu wrzucam staram sie by to pokrywało się z prawdą ale nie zawsz się da. |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
Możesz wklejać nowiny transferowe, ale nie wal takich byków jak źrudło... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
agii1 - jak onet może to potwierdzać, skoro opiera się na infie z tego portalu? Wszyscy korzystają z tych samych informacji więc nikt nikogo nie potwierdza, a jedynie powielają tą samą informację + przypisują sobie, że to ich.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
- Z tego, co się orientuję, w Krakowie na lewą obronę szukają zagranicznego zawodnika. Z tego wynika, że Lisowski raczej odpada... ![]()
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Czyli może być nim Dudu z Widzewa lecz nie koniecznie.... ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pytanie w którym klubie w tym na Reymonta,czy po drugiej stronie Błoń.Co do Lisowskiego to raczej nie warto go skreślać bo po odejściu Jaliensa będzie trzeba uzupełnić kolejny ubytek . Lisowski będzie raczej alternatywą dla Dudu.Aczkolwiek ciekawe czy na Reymonta skorzystają z okazji że wychowanek Barcy który przebywa w Gdańsku na testach nie podpisał jeszcze kontraktu. Może warto zwrócić na niego uwagę zwłaszcza ze jest do wziecia za darmo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No to raczej z Rubenem nie podpiszemy...
http://www.sport.pl/sport-slask/1,12...paign=10855815 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeśli nie Jurado to może Cuerda który odrzucił ofertę Piasta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
W dzisiejszym ps-ie można przeczytać, że zainteresowanie Kirmem wyraża Hannover 96
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Z innej beczki: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
To może być nasze realne wzmocnienie pod warunkiem pozyskania innego zawodnika na lewą pomoc. Jeśli wierzyć zapewnieniom Bednarza to w kontekście tego transferu pozyskalibyśmy innego zawodnika - mam jednak nadzieję, że nie takiego o "zbliżonych umiejętnościach" ![]() ![]()
"Czym oni cię przekonali? Dali mi batonik i nazwali światłem." - Dangerous Minds, 1995.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To byłoby zbyt piękne, pan K**** Ile Razy Można przeze mnie osobiście zostałby oddany jeszcze za dopłatą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ale że Hannover ma taki kiepski scouting?
Ja też bym się bardzo cieszyła, gdyby przygoda Kirma z Wisłą zakończyła się na poprzednim sezonie. Miał wystarczająco dużo czasu, żeby pokazać co potrafi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ten artykuł rozbudził moje nadzieje, że w końcu zakończy się przygoda Andraża z Wisłą...i może jeszcze coś na nim zarobimy...ale to zbyt piękne, żeby było możliwe. Niemcy nie są raczej aż takimi frajerami, żeby płacić choćby 500k euro za Kirma.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do Kirma z zeszłego sezonu to można by nawet dopłacić
Straszna bida w tym Hanoverze że takich graczy szukają,no chyba że widzieli na you tubie filmiki z sezonu mistrzowskiego bo co by nie mówić grał wtedy nieźle,tak czy inaczej niech płacą jak nie mają co z kasą robić ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kirm ma całkiem niezłe statystyki - 27 spotkań w lidze, 4 trafienia + 5 asyst i 8 meczów w Lidze Europy + 2 zdobyte gole. Oprócz tego jest etatowym reprezentantem kraju, więc jeśli bazować na samych tych informacjach to wcale nie jest źle... Chociaż nie chce mi się wierzyć, żeby Niemcy mieli tak słaby scouting i interesowali się zawodnikiem tylko ze względu na dobry profil. Może to robota jego agenta?
W każdym razie pozbylibyśmy się jedynego nominalnego lewego pomocnika, co zmusiłoby Bednarza do poszukania dobrego zawodnika na tę pozycję + zarobek na jego transferze, w tym przypadku dobry nawet i minimalny. Jak dla mnie same pozytywy. Myślę, że coś może być na rzeczy. Sam Andraz jeszcze niedawno mówił, że zastanawia się nad zmianą otoczenia. ![]()
"Czym oni cię przekonali? Dali mi batonik i nazwali światłem." - Dangerous Minds, 1995.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
na to forum każdy może wejść, nawet Joerg Schmadtke
więc może lepiej AK zachawalać |
|