|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Czy skrzydło mogło zawadzić o drzewo, co mogło być przyczyną iskrzenia i wybuchu? Być może, niestety ani komisja MAK ani komisja Millera nie były zainteresowane badaniem jakiejkolwiek innej wersji niż wina pilotów oraz twierdzeniem że samolot był w pełni sprawny technicznie.A postawienie takiej hipotezy wkazywałoby, że samolot musiał być niesprawny, bo inaczej skąd miałyby się znaleźć opary paliwa w skrzydle samolotu? Jest też mały problem.... Trzeba by było zbadać wrak i miejsce katastrofy.... A jeżeli chodzi o resztę - to ja sie dziwię, że na siłę próbujesz udowodnić że to był "nieszczęśliwy wypadek". W końcu bardzo często zdarzają się takie nieszczęśliwe wypadki w Rosji. Czy ktoś był zdesperowany? Dlaczego? Jeżeli to był zamach, to jak się okazuje nikt nic nie ryzykował. Bo co się takiego stało? Komisja MAK stwierdziła winę pilotów, POlacy potwierdzili i wszystko gra.W najgorszym razie można było zrzucić winę na czeczeńskich terrorystów. W końcu Rosjanie potrafili i potrafią mataczyć - i już kilkanaście lat temu udowodnili że nie cofną się przed niczym. http://pl.wikipedia.org/wiki/Zamachy...w_Rosji_(1999)) A umiesz czasem powiedzieć coś od siebie i na poziomie, zamiast szukać schizofrenii bezobjawowej u każdego co myśli inaczej? To praktyki KGB z minionego już ponoć okresu. Poza tym tyle razy była Ci tu wytykana niewiedza, że miałeś się już nie wypowiadać....
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 25.06.2012 o godz. 13:25.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Ale żeby nie było oftopowo: http://fakty.interia.pl/raport/lech-...lenska,1813811 http://fakty.interia.pl/polska/news/...nski,1813680,3
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 25.06.2012 o godz. 13:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szpenio weź sobie lepiej zielone tabletki bo znowu masz głosy w głowie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
BBudowniczy nie wiem czy ty czytasz co się do Ciebie pisze? To nie ja tobie coś udowadniam, tylko ty mnie.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
za onet.pl:
Cytat:
cytat ku przemyśleniu jaką interpretację dostajemy np. w onecie ![]()
Ostatnio edytowane przez darksun : 25.06.2012 o godz. 15:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ciekawe.
Nie wiem czy się zaliczam do najmłodszych respodentów - chyba nie bardzo ![]() Poza tym wg cytatu onetu ("Teorię spiskowa najczęściej odrzucają osoby" ) to tylko "teoria spiskowa". Co za pojebanych mediów się w PL doczekaliśmy.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 25.06.2012 o godz. 17:52.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Media w PL w wiekszości nie są już od dłuższego czasu w tzw. "polskich rękach". Czołowe gazety, tygodniki mają swoich panów w Niemczech, Norwegii, USA. redaktorzy naczelni to takie marionetki suto opłacane, które dbają o odpowiedni dobór kadr i linię pisma. Jak właściciel koncernu Bertelsman karze chwalić pod niebiosa Tuska i potepiać w czambuł jego przeciwników bo jest to w interesie Niemiec to czytelnik w PL tak bedzie kształtowany. Im młodszy i z wielkich miast tym lepiej
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja myśle że tym rządowym mediom nie jest na ręke ujawnienie prawdy o Smoleńsku bo sie zwyczajnie boją że mogłoby dojśc do konfliktu zbrojnego a wtedy ci cich właściciele straciliby milionowe majątki,wszytskiego nie zdążyliby spieniężyc..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jakiego konfliktu zbrojnego?! Z choinki się urwałeś? Komu byłby taki konflikt na rękę?
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Nasz władza wie, że My to sobie możemy powalczyć z San Marino taki mamy potencjał wojskowy :/
Ostatnio edytowane przez uposledzony_ale_kumaty : 25.06.2012 o godz. 19:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ryży nie chciał pomocy Jankesów,trzy razy mu ją oferowali (zdjęcia satelitarne) i odmówił.Nie wiem co by sie stało gdyby przyjął te zdjęcia a na nich ewidentnie że to nie był wypadek.....Możemy sobie tylko gdybac co by sie dalej działo.....
Ostatnio edytowane przez AYALA : 25.06.2012 o godz. 21:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
p.s. Nawiasem mówiąc opanuj się bo przerośniesz swojego mistrza Niesiołowskiego
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 25.06.2012 o godz. 21:15.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ja .......ę..... kolejny który wierzy w stalowe sosny i zamach na Prezydenta - który był nikim w świecie polityki .
jak ja się cieszę, że Wy nigdy nie dojdziecie do władzy |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A idże w p...u roz...ć inny temat, trolu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Najlepsze jest to, że połowa lemingów uważa, że "pancerna brzoza" to kolejna z teori spiskowych Macierewicza..a nie ironiczne określenie ostatecznych wniosków komisji Millera..Niezłe ogłupienie panuje w tym narodzie..
![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak sie boją prawdy że nawet SMS-sy z telefonów ofiar poznikały,to samo z BTS-ami gdzie logowały sie.. a przecież 19 telefonów zostało włączonych
Ostatnio edytowane przez AYALA : 25.06.2012 o godz. 22:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uświadomię Cię bo widze, że mam do czynienia z młodym, wykształconym z dużego miasta. W pancerną brzozę, czołową i głowną wersję "wypadku" z raportu Millera wierzą miłośnicy ryżego magika z Sopotu, Geniusza Karpat i Słońca Peru, panimajesz ? Np. Szpenio, AS82.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 25.06.2012 o godz. 22:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
. Prawdziwy kabaret.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Aczkolwiek, gdyby komuś w amerykańskiej administracji wymarzyła się wojenka, to czemu nie? Całkiem fajny casus belli.
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 25.06.2012 o godz. 23:00.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
||
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Wojny by nie było, ale pojawiłaby się szerzej świadomość czym jest Rosja. A może nie tyle Rosja co jej władze, bo nikt nie uwierzy że to była jakaś samowolka.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ej tam... a sprawa Katynia? Przecież według przez pewien czas kursującej, rosyjskiej wersji, bylo to przestepstwo polegające na przekroczeniu uprawnień, a nie jakies ludobójstwo czy zbrodnia wojenna. Stąd przedawnienie.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Trafiła kosa na kamień kacapy pierdzielone ! ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Gdyby się okazało że w smoleńsku był zamach skończyłyby się bajeczki o demokratyzacji Rosji. Mogłoby to wywołać reakcję także w samej Rosji. Ale to zobaczymy bo fałszerstwa sa już dowiedzione. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe, że ucichła sprawa palenia rzeczy ze Smoleńska w gmachu MSZ. W normalnym kraju, gdyby sie dowiedziano o tym to media i odpowiednie służby zajmowały by się tym 24 h na dobę. Przecież to ewidentne zacieranie śladów. A tak mamy nadal ....Euro i musimy słuchac jak się bawią w naszym kraju obcoktajowcy, jacy zachwyceni i jak jest super. Liczę, ze może zostaną na stałe i wtedy sie przekonają jak jest naprawdę
. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
http://niezalezna.pl/30420-nie-sledz...ieranie-sladow
Cytat:
generał amerykańskich Sił Powietrznych i wywiadu lotniczego, absolwent University of Pennsylvania i Columbia University, były doradca ds. wywiadu amerykańskiego sekretarza obrony. Wykładowca w prestiżowym The Institute of World Politics, kuźni oficerów amerykańskiego wywiadu (zajmuje się tajnymi operacjami, Europą Wschodnią, wywiadem, strategią wojskową, sprawami bezpieczeństwa wewnętrznego oraz tematyką dotyczącą NATO). Jest członkiem katolickiego stowarzyszenia „Rycerze Kolumba”. Pochodzi z rodziny polskich emigrantów. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to jeszcze jeden link z niezależnej:
http://niezalezna.pl/30434-macierewi...ra-sfalszowano Zdaniem ekspertów zespołu parlamantarnego wizualizację trajektorii lotu będacą załącznikiem rządowego raportu sfałszowano. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
"Rosjanie: to nie był błąd pilotów"
http://niezalezna.pl/30472-rosjanie-...l-blad-pilotow |
|
|