|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Po pierwsze drogi Bobku - ja Cię nigdy nie przekonywałem do swojego zdania. Wystarczyło mi obserwowanie Twoich dyskusji z innymi userami by wiedzieć, że sens rozmowy z Tobą jest żaden.
Po drugie drogi Bobku - Twoje wizyty w innych krajach są naprawdę imponujące. Szczególne wrażenie zrobił na mnie czas, który w owych krajach spędziłeś - doprawdy oszałamiający! Wyobraź sobie, że w obecnych czasach pewnie połowa forum miała takie przygody jak Ty. W jednym tylko kraju (a również bywałem w kilku) spędziłem kilka razy dłuższy okres niż Ty we wszystkich swoich wypadach. Po trzecie wreszcie - co mogło Cię przekonać do Unii Europejskiej podczas tak krótkich wyjazdów? Nawiązałeś tam przyjaźnie i poznałeś interesujących ludzi? Jeśli tak to kompletnie nie rozumiem co nawiązane przez Ciebie w Europie znajomości mają wspólnego z tematem o którym rozmawiamy (chyba, że źle wnioskuję - miałem ciężki tydzień)? Dyskusja nie tyczy się stosunków międzyludzkich - dyskusja tyczy się gospodarki, finansów, szeroko pojętym zagadnieniem "zarządzania" UE... W jednym z poprzednich postów zapytałeś: "To znaczy co, przestanę używać polskiego?". Już przestajesz - piszesz nazwy krajów małą literą i robisz inne pomniejsze błędy ps. Kompletnie nie trafiłeś z "księdzem wojownikiem", katolik ze mnie marny, niepraktykujący... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Bobku, piszesz, że praktykiem jesteś, ok. Filmikowi zarzuciłeś demagogię, dobrze, może i była. W jednym momencie nie wypada się jednak z nim nie zgodzić. ZSRR miało być państwem wielonarodowym, z człekiem sowieckim, jak pokazała historia nie wyszło to.Dobrze, wszak Marx i Engels nie mogli się mylić, tylko źle ich wizje w życie wcielano. Idźmy dalej (żeby już nie pisać o starożytności
) - Bałkany. Jak tam sytuacja wyglądała (wiek temu), jak teraz? Powiesz, proces unifikacji z błędami, za szybki, znów. Gdzie takie coś wyszło i się utrzymuje? Powiesz USA, hm. Może i prawda gdyby nie to, że jak wcześniej było wspomniane - emigrowali ludzie, którzy chcieli coś nowego tworzyć, ale nawet mimo to - różne kultury. Da się? Ale hola hola. Ile Stany istnieją? Jaką niezależnością cieszą sie poszczególne (przecież nawet prawo mają inne - teraz chcą to zmieniać ale już pojawiają się ośrodki sprzeciwu i chęć wystąpienia....)? Wróćmy do Europy: Belgia - kraj etnicznie podzielony i co? I znów tąpnięcie! Mimo integracji. Czemu tak się dzieje? Bo nie wymażesz ot tak 1000- letniej tradycji. Nie da się i kropka(czemu - masz wyżej - wywnioskuj ) . Nawet jeśli wprowadzisz totalitaryzm (a będziesz musiał, żeby choćby próbować) historia pokazuje, że się nie da. A to, ze ludzie mają wspólne cechy, nosz kur... a co mają się różnić ilością rąk, wszyscy? Nie o to chodzi, chodzi o wspólne interesy, ich ewolucję (prze wieki), która budowała narody. To część przyrody, se nie da. Oczywiście zaraz się odezwą, że da się, tylko ZSRR źle próbował, jednak nie wyrżnęli wszystkich lokalnych patriotów (chociaż próbowali i na jakieś - może setki lat pozbyli się dużej części), a teraz tego błędu popełnić nie będzie można... Innymi słowy: jak zamierzasz wprowadzić wspólne prawo, politykę? W JAKI jeśli ja i dajmy na to większość danego kraju nie będzie go chciała?Jeszcze jedna rzecz: prosty przykład jaki mamy problem z prawem: sodo... geje. Jaki odsetek ludności jest za małżeństwami homoseksualistów (jakkolwiek jest to absurd ale...) np. w Holandii, Francji a ile w Polsce. I teraz co robimy z prawem? Jedni za, drudzy przeciw, sprawa kulturowa. Co zrobić? Nakazać coś Polakom i Francuzom, bo tak, w tych krajach zdecydowana większość jest przeciw... Źródła badań w necie, jak będę miał czas przytoczę... Powód: sodomity
Ostatnio edytowane przez darksun : 22.06.2012 o godz. 22:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
serek.c2
A widzisz, no to zwracam honor. Wzielem Ciebie za typowego przeciwnkia "komunistycznej UE". Czyli mowa o gosciach co albo nosa ze swojejego miasta/panstwa nie wysciubali, albo jak juz wyjechali to nie triumfowali (przyslowiowe zmywanie garow) zrzucajac wine na miejscowych ![]() Takze jesli sie pomylilem w ocenie, zwracam honory. Widzisz serek, prawie 1/3 mojego zycia spedzilem w samej Hiszpanii, wiec nie wiem czy te moje zagraniczne przygady sa rzeczywiscie takie krociotkie... I co mnie moglo przekonac? Wiesz co? Mozliwosc. Mieszkajac w Polsce bylem eurosceptykiem nie dlatego ze mi sie idea zjednoczonej europy nie podobala, tylko dlatego ze uwazalem ja za utopie. Tagi tygiel narodow jest mozliwy? Itd. No wiec, teraz uwazam ze ZE jest mozliwa. Oj, zle to zrozumiales z tymi znajomosciami. Chcialem tylko zwrocic uwage ze w relacjach miedzyludzkich liczy sie tak naprawde intelekt, a nie narodowsc. Czyli, nasza roznorodnosc etniczna nie jest problemem dla zjednoczonej europy. Ba, moze byc nawet atutem. Tylko tyle. Argumenty za zjednoczone europa sa inne. Nie uzywac, a uzywac nieudolnie to dwie inne sprawy, kolego ![]() darksun Nie ma czegos takiego jak staly porzadek rzeczy. 2000 czy 3000 lat temu w europie nie bylo panstw. Byle plemiona. Ale swiat poszedl do przodu, ludzie tez i... plemiona sie skonczyly. Swiat sie zmienia, wszystko sie zmienia... Cytat:
![]() No ale dobra, zawsze mozna sprawe rozwiazac tak jak w USA (chyba tak to zrobili). W takich delikatnych i swiatopogladowych sprawach niech poszczegolne panstwa/stany sobie decyduja.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 22.06.2012 o godz. 21:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() uśmiech proszę |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Posikałeś się, bo Donek kolejny raz robi za podnóżek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Kelner z byle berlińskiej restauracji też robi sobie fotki z Angelą, więc nie kumam podjarki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
szyderka Panowie, szyderka. wyluzujcie, bo Wam Donek z lodówki wyskoczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Na razie wyskakuje z postów forumkowych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
A, ze masz przyjaciół w innych krajach? Hoho, kto nie ma Tylko jak temu mają szkodzić państwa narodowe? :|
Ostatnio edytowane przez darksun : 22.06.2012 o godz. 22:24.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|||||
|
darksun
Cytat:
I dlaczego zakladasz ze skoro cos sie nie powiedlo xx lat temu, to nie powiedzie sie innym razem? Czasy sie zmieniaja, swiadomosci ludzkie sie zmieniaja.... I pamietaj ze mowa tu o laczeniu politycznym, nie etnicznym. Powstanie SZE nie sprawie ze narody europy znikna, tak samo jak nie sprawi ze powstanie jakis nowy narod. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() "Oj, zle to zrozumiales z tymi znajomosciami. Chcialem tylko zwrocic uwage ze w relacjach miedzyludzkich liczy sie tak naprawde intelekt, a nie narodowsc. Czyli, nasza roznorodnosc etniczna nie jest problemem dla zjednoczonej europy. Ba, moze byc nawet atutem. Tylko tyle. Argumenty za zjednoczone europa sa inne."
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 22.06.2012 o godz. 22:48.
|
|||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
donek na naszą klase zdjecia potrzebowal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Natępna seria linków o drogach:
http://motoryzacja.interia.pl/raport...a,1810077,4336 http://motoryzacja.interia.pl/raport...y,1811385,4336 http://motoryzacja.interia.pl/raport...i,1811143,4336 http://motoryzacja.interia.pl/raport...o-domu,1812915 Jednocześnie wyjaśniam że wrzucane przeze mnie linki wiążą się z dyskusją i zakładem na temat budowy dróg w Polsce. Jeśli ktoś uznaje że przesadzam z ich ilością to prosze tylko o sygnał a dam sobie spokój. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ad1 Czyli moje podejrzenia były słuszne: nie masz zielonego pojęcia co to jest SNP. W związku z tym bądź uprzejmy drogi Bobku zwrócić uwagę że mój post na temat SNP był skierowany do kolegi Mareq i jak zapewne zauważyłeś z przebiegu dalszej dyskusji, nie miał on najmniejszych problemów ze zrozumieniem sensu tej wypowiedzi. Możesz być pewnym tego że, pomny swoich doświadczeń z wcześniejszych konwersacji z Tobą i znając Twoje możliwości intelektualne sam z siebie nie obciążałbym Cię tak wielkim problemem do rozgryzienia jak ten: co to jest SNP. A że nieproszony postanowiłeś wciąć się w dyskusję mądrzejszych od siebie to już na swoje własne ryzyko. ad3 Czyli jeszcze są na świecie szkoły (zakładam że marksistowskie pseudouniwersytety w Hiszpanii) w których uczą jeszcze takich bzdur jak to: "Europejski nacjonalizm doprowadzil do dwoch wojen swiatowych" . Spytaj w takim razie swoich komuszych nauczycieli co w takim razie powodowało wojny w starożytności i średnioweczu (biedaki nawet nie wiedzieli że coś takiego jak nacjonalizm istnieje) albo jak to się stało że internacjonaliści socjaliści/komuniści dzielenie wspierali swoje rządy w tych "nacjonalistycznych wojnach światowych". Jeśli potrafili by Ci jeszcze wyjaśnić jak to się stało że II wojnę światową rozpoczęli (atakując Polskę, Finlandię, Pribałtykę i Rumunię) internacjonaliści z Kraju Rad to byłaby jeszcze bardziej wartościowa informacja. O współczesnych dokonaniach "nienacjonalistów" w rodzaju: Węgier, Czech, Korei, Angolii, Namibii, Nikaragui, Afganistanu itp, itd nie musisz już pytać. A jeśli chodzi o "mentalne przebywanie w XIX wieku" to swoją wypowiedzią powyżej dałeś bardzo poważny asumpt do tego aby zakładać że Twój sposób myślenia jest właśnie na poziomie XIX wiecznych socjalistów. Chodząca naiwność. ad4 Myśleć mówisz. Myśleć potrafi każda świnia. Tyle tylko że nie wychodzi z tego nic oprócz pochrząkiwania i taplania się w gó..nie. Aby z myślenia coś wynikało potrzebna jest przede wszystkim wiedza. A jak widać w tych komuszych szkołach nie nauczyli Cię nic. Gdyby było inaczej nie stawiałbyś tak idiotycznego pytania ( Kolonizacja afryki to niby kiedy sie rozpoczela) dla potwierdzenia swojej równie idiotycznej tezy. Wiedziałbyś bowiem że Afryka była pierwszym kontynentem na którym rozpoczęła się ekspansja kolonialna. Wiedziałbyś też zapewne że większość narodów europejskich w procesie kolonizacji nie uczestniczyła, a wśród tych które w tym procesie brały udział tzw: nacjonaliści byli jej z reguły przeciwni. ad5 Oglądałem. I mogę potwierdzić jednoznacznie że Farage nie jest z integracji zadowolony. Tak samo jak Ty. I dlatego jedziecie na jednym wózku. ad6 Dzięki że wyjasniłeś. Ja nazwałbym to raczej hiperbolą ale to pewnie kwestia wiedzy. ad7 A jednak semantyka. Wszystko rozbija sie o to co znaczy "ta Unia". Jeśli masz na myśli tę która jest obecnie (a więc zdominowaną przez Niemcy i Francję w której tworzy sie jakies absurdalne regulacje a faktyczną władzę sprawują anominimowi urzędnicy) to zdecydowanie Farage chce z niej wyjść. Nie oznacza to jednak że chce w ogóle zrezygnować z Europy. Widzi ją jako dynamiczny twór który poprzez rozwój wolnego rynku gospodarczego w sposób ewolucyjny i naturalny (a więc przeciwieństwo obecnego systemu urzędniczego) zacznie generować mechanizmy i instytucje integrujące Europę. Innymi słowy mówimy o Europie rozwijającej się w drodze stopniowej ewolucji a nie narzucanej a'priori z góry. Dodam od siebie że pomimo Twoich szczerych chęci zwyczjanie nie widzę szans aby model który Ty uważasz za "swoją Unię" mógł dalej funkcjonować. Myślę że przekonasz sie o tym już bardzo szybko gdy Twoi hiszpańscy przyjaciele wyjdą na ulicę protestując przeciwko narzuconym przez Niemcy redukcjom wydatków przeznaczonych na ich stypendia.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 23.06.2012 o godz. 02:17.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||||||||
|
Cytat:
) to wszystkim po równo, i chyba skończę w tym miejscu, mając na uwadze ich śmieszność)Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
)?
Ostatnio edytowane przez darksun : 23.06.2012 o godz. 04:24.
|
|||||||||
|
|
Senior Member
Offline |
|||||||||||||||||
|
wislak68
1. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. Cytat:
3. Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Narodowy_socjalizm 4. Cytat:
5. Cytat:
6. Cytat:
7. Cytat:
![]() Tak wiem; wikipedia to bardzo, bardzo, kiepskie zrodlo. Ale jakos nie mialem ochoty spedzac pol nocy na szukaniu fajnych zrodel. Dalem Ci tylko podstawy. Jak chcesz powazniejsze zrodla to poszukaj sobie sam. Milej nauki ![]() darksun Cytat:
![]() Cytat:
A tak poza tym... to na pewno jest odpowiedz na pytanie ktore zadalem? Cytat:
Cytat:
b)Proste odpowiedzi na zlozone kwestie rzadko kiedy zdaja egzamin ![]() Cytat:
Nie wyglupiaj sie i nie identyfikuj narodu z rodzina bo to juz dziwne. Cytat:
b) Kto mowi o pozbywaniu sie roznorodnosci? Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 23.06.2012 o godz. 05:04.
|
|||||||||||||||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Fajne jest natomiast to że pochwaliłeś się nam wszystkim iż nareszcie dowiedziałeś się co to jest SNP i że w wojnach światowych stronami znacznie bardziej agresywnymi niż "nacjonaliści" byli internacjonałowie mordujący miliony ludzi w imię walki z "nacjonalizmem" (szkoda tylko że nie dałeś linku do strony która wyjaśniałaby dlaczego wojny toczyły sie już wtedy kiedy o nacjonaliźmie nie wiedziano nawet tego że kiedyś coś takiego powstanie). Jak widzę jesteś też na tropie analizy wpływu komuszych szkóły i nauczycieli na zaburzenia urojeniowe. Trop jest dobry czego niestety (no wybacz ale tak to wygląda) jesteś widocznym znakiem. I na tym właśnie polega wasz problem: Twój i takich Szpeniów. Przez lata chodowano waszą arogancję wmawijąc wam że jesteście mądrzy odcinając was jednocześnie od jakiejkolwiek wiedzy. I tym sposobem nie jesteście nawet w stanie zauważyć że wciska się wam zupełne nonsensy których nie jesteście nawet w stanie analizować, bo nie macie ku temu wystarczających informacji: na chasło Kant zaczniecie mówić o karcianych oszustwach. Biedne lemingi.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 23.06.2012 o godz. 11:54.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Bobku, właśnie przez takie Twoje odpowiedzi nigdy nie chciało mi się z Tobą wchodzić w dyskusję (i żebyś źle mojego posta nie odczytał - nie chodzi o jakość Twoich argumentów a raczej o całkiem sporą niewiedzę w kwestii podejmowanych tematów)... Że też wiślakowi się jeszcze chce z Tobą gadać (choć jak widzę ma coraz mniejszy zapał
). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I jeszcze coś o gazie:
http://biznes.interia.pl/wiadomosci/...a,1812443,4199 http://biznes.interia.pl/raport/gaz-...olske,1732473, http://biznes.interia.pl/wiadomosci/...e,1609311,4199
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 23.06.2012 o godz. 11:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
http://biznes.interia.pl/wiadomosci/...e,1609311,4199 Szczególnie wywiad z Gudzowatym warty przeczytania, mimo tego, że troszke chaotyczny..Zawsze myślałem, że Gudzowaty to człowiek z samego środka "układu"..Coś się pozmieniało, czy miałem o nim mylne wrażenie, pewnie sugerując się ogromnym majątkiem.. Co do pozostałych artykułow.. Mozna się domyślać co miały sugerować opini publicznej tvnowskie UWAGI o tym jak miejsca odwiertów niszczą środowisko, a czarna woda płynie w studniach w okolicach odwiertów..Sprytny zabieg..Niby chodziło o dobro pojedynczych ludzi, niby tylko o odwierty, a nie o samą eksploatacje, ale przekaz popłynął jasny co w połączeniu z regularną dezinformacją na temat gazu łupkowego, już odnosi pierwsze sukcesy.. Co za "państwo"..ja pierodle.. ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak by ktoś jeszcze nie oglądał (jak wspomina sam Kamiński) o jego sprawie nie było w mediach NIC.
http://www.youtube.com/watch?v=jMGUckLCA78 ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No cóż zdrajcy, w dużej części prowadzeni przez obce wywiady rozsprzedają resztki Polski, które jeszcze zostały. Za chwilę sprzedadzą sieć transportową kraju czyli PKP Cargo, która to spółka jest w stanie rozkwitu. I sprzedadzą to któremuś z sąsiadów i konkurentów, w dodatku zarówno Deutsche Bahn czy Rosyjskie Koleje są firmami państwowymi !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Mylisz się kolego. Być lemingiem to największy upadek, nawet zwierze nie będzie robić bezkrytycznie tego co mu pan nakaże. Zwłaszcza kiedy na posłuszeństwie traci.
Więc choćby porównać do leminga niepiśmiennego chłopa, który podpisuje się krzyżykiem. Jawi się on jako doświadczony mędrzec, bo potrafi sam ocenić co będzie dla niego dobre, czego leming nawet nie próbuje. Bo ślepo wierzy w zewnętrzne nakazy. Najlepszy przykład z ruskim przemarszem. Grali w Warszawie dwa mecze. Zadyma była tylko przed jednym. Rosyjska prasa zauważa, że to dlatego że pozwolono na zorganizowany przemarsz i że nie powinno się wyrażać na niego zgody. Mamy dwa dowody na to że wyrażenie zgody na przemarsz to błąd. Pierwszy to zadyma, drugi to stanowisko rosyjskich mediów. Wydawało by się że każdy już po fakcie się z tą oceną zgodzi. Ale nie, zaprogramowany leming dalej będzie twierdził że przemarsz był koniecznością, bo : mielismy ich helikopterami dowieźć na stadion. daj Pan spokój, dziecinada. Takie zachowanie jest charakterystyczne. W Czechach znaleziono dokumenty potwierdzające kto był bolkiem. Czy leminga sprowokowało to do rewizji swoich zapatrywań? To pytanie czysto retoryczne. Więc drogi michu wolałbym nie umieć czytać i każdy myślący by wolał ...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 23.06.2012 o godz. 14:27.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||||
|
wislak68
Cytat:
Cytat:
wislak68 pisze: "Teza nieprawdziwa. Kolonializm i posiadłości kolonialne to zjawisko znacznie starsze niż państwo narodowe. To pierwsze zaczyna się pod koniec XV wieku to drugie dopiero trzy wieki później" Bobek90: "Wyścig o Afrykę; okres gwałtownej ekspansji kolonialnej na terenie Afryki, trwający od roku 1885 do wybuchu I wojny światowej." Cytat:
Z seriii... teksty glupie i glupsze... Cytat:
Wislak68 pisze: "Jeśli potrafili by Ci jeszcze wyjaśnić jak to się stało że II wojnę światową rozpoczęli (atakując Polskę, Finlandię, Pribałtykę i Rumunię) internacjonaliści z Kraju Rad" Bobek90: "Wojna wybuchła 1 września 1939 po ataku III Rzeszy niemieckiej ... 17 września bez określonego w prawie międzynarodowym wypowiedzenia wojny zaatakowała Polskę również Armia Czerwona." Cytat:
|
|||||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dużo szumu jest ostatnio po wypowiedzi dwóch medialnych PO-stytutek. Kiedy ich wypowiedzi dotyczyły polityków PiS lub ludzi związanych z opcją niepodległościową to był wielki aplauz i gratulacje. Teraz gdy zagalopowali się w trakcie Euro ich mocodawcy się obruszyli:
Cytat:
Powód: poprawka
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 23.06.2012 o godz. 16:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
...Dyslektykiem
A przy okazji dzięki za zwrócenie uwagi na mój błąd ortograficzny. Jeśli tylko tyle masz do dodania po przeczytaniu całego tekstu to chyba musiał Cię przekonać |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W takim razie będę zamieszczał następne linki.Jeśli chodzi o Gudzowatego to zamieściłem ten link dlatego że podaje kilka istotnych szczegółów związanych z transakcjami gazowymi. Mnie osobiście zaskoczyło że zaskarżył do sądu ostatnią umowę podpisaną przez Pawlaka. Tym niemniej ze wszystkimi jego rewelacjami radziłbym być bardzo ostrożny. Jest bez wątpienie człowiekiem służb. Złośliwi twierdzą że nie tylko polskich. W pewnym momencie stracił dobre kontakty w Gazpromie (podobno w momenecie przejęcia tej firmy przez ludzi Putina) i stał się takim roninem, ale do każdej informacji podanej przez niego radził bym podchodzić bardzo ostrożnie. Napewno nie jest to człowiek wolnej Polski.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 23.06.2012 o godz. 17:02.
|
|
|