|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nie, nie, to już niemal potwierdzone, wraca były młodzieżowy reprezentant Polski Mateusz Kowalski (U-23). A na poważnie to może ktoś ma informacje o Piotrku Brożku, hmm...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Hmm Magiera ? Nie no to by było zbyt piękne, Kokoszka chyba nie ....
hmm wiem !!! Łobodziński !!! tak to będzie hicior jak nic ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przepraszam, ale który powrót do Wisły może byc dzisiaj hitem?
Co najwyżej Kalu Uche czy Kuba Błaszczykowski, no może jeszcze Dudka, ale to nieprawdopodobne. Powrót kogokolwiek innego nie podnosi poziomu sportowego Wisły (przepraszam zwoilenników Brożków) Proponuę trzymac sie tematu a tego typu rozkminy i nowiny dawać do plotek |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
CI GRACZE MOGĄ BYĆ W KREGU ZAINTERESOWANI WIEM ZE MA BYC JESZCZE JEDEN DAWNY WIŚLAK
PIOTREM BROŻKIEM Marcin Baszczyński Adam Kokoszka Kamil Kosowski Peter Šinglár Pablo Álvarez Erik Čikoš |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
![]() @westersyl Do wieczora (meczu) daleko, w Wiśle cisza - nudzimy się, trzeba pożartować dla rozluźnienia ![]()
Ostatnio edytowane przez arti : 22.06.2012 o godz. 13:59.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Śmieszy mnie to, że byle użytkownik może puścić sobie plotę, a cała reszta to komentuje.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
przeknacie sie okoł 15 lipca
ze bedzie nowy gracz |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dobre
naprawde dobre. To ja ze swojej strony. Przekonacie sie do 30.08, ze bedzie nowy gracz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kokoszkę powitają wszyscy z otwartymi rękami
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() Jeśli do tego powrót Pawła również nie podniósłby naszego poziomu sportowego to naprawdę nie wiem kto wg Ciebie ten poziom podniesie... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Framat by na bank jakiegoś rumuna z otwartymi rękoma przyjął
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ot, taka moja opinia. Żaden dogmat. Nie musisz się z tym zgadzać.
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wybacz FraMat, ale opinia troszkę "z dupy wzięta". Nie mamy ani jednego lewego obrońcy, mamy jednego napastnika (który w sezonie strzela aż 6 goli) a Ty mówisz, że powrót Brożków nie podniesie poziomu sportowego drużyny? Na czymś się musi Twoja opinia opierać...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
oj Framat wyciagnij kołek z dupy, wszyscy chcemy mocnej Wisły
p.s. to nie Brozki, to Zuraw wznawia ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dorzucę się z pytaniem do Ciebie serek.c2 - jaka drużynę do jakiej porównujesz? Rozumiem ze porównujesz stan obecny + Brożki vs. i tutaj pytanie: tą drużynę ze środka sezonu (czyli z Diazem i Bitonem itd) czy masz na myśli obecną ekipę sparingową + .... ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie porównuję drużyn ani zawodników... Stwierdzam jedynie fakt, że nasza kadra jest wyjątkowo szczupła i przyjście Brożków podniesie jej poziom sportowy. No chyba, że ktoś uważa Piotrka i Pawła za piłkarzy słabszych niż Burliga czy Genkov (choć i w tym przypadku Piotr i Paweł podnieśliby poziom sportowy Wisły - ławka byłaby zdecydowanie mocniejsza...).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 22.06.2012 o godz. 15:16.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Na jaką znowu emeryturę? Już nie popadajmy w skrajności - niedługo gracze 25 letni będą uważani za emerytów... Paweł ma przed sobą jeszcze kilka sezonów gry. Uważam, że spokojnie by się u nas odbudował i byłby naszym podstawowym napastnikiem. Z Piotrkiem sprawa trudniejsza - jeśli zgodzi się na niski kontrakt warto zaryzykować.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pawła powoli należy traktować jako kogoś z kartą w ręku, ze wszelkimi konsekwencjami takiego stanu rzeczy. Oczywiście jest to nazwisko medialne i może przełożyć się na frekwencje, trzymać pewien poziom oraz zaspokoić oczekiwania kibiców, natomiast nie jest to ktoś na kim klub zarobi. Jak Paweł jak do nas przyjdzie to odejdzie z kartą w reku - taki wiek, taka liga. Reasumując: zapchajdziura, zwłaszcza iż nie przychodzi za kogoś tylko wypełnia wakat. Edit: Pewnie i na pewno przesadziłem z tą 'zapchajdziurą', ale cóż..... jak nie jest to inwestycja na przyszłość to nie ma się co łudzić - jest to rozwiązanie tymczasowe lub pójście po najniższej linii oporu.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 22.06.2012 o godz. 15:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W zeszłym tygodniu byłem na siłce, i widziałem, że Kuźba mocno pracował nad czwórkami. Może wraca?
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Chciałbym widzieć u nas Irka Jelenia i Pawła Brożka ,wtedy mielibyśmy atak marzeń w grze na trzech napastników
Na bokach ataku szybki Jeleń+Brożek a w środku król 16stki Genkow wykańczający tego czego nie wbiją Jeleń i Brożek. W pomocy pozyskać Makuszewskiego lub Kupisza i mamy z Meliksonem dwa motory napędowe ,na środku defensywnego ustawić Wilka. Linia obrony Arek Głowacki z Osmanem Chavezem dwie skały plus na boki Marko Jovanovic i Dudu Paraiba,w bramce oczywiście Sergiei Pareiko i mamy pake na mistrza a nawet skuteczne eliminacje ligi mistrzów. Brożek Genkow Jeleń Kupisz(lub Makuszewski) Wilk Melikson Dudu Głowacki Chavez Jovanovic Pareiko edit: juz zmieniam z 12 na 11 na ławke Iliev bo musi być ktoś defensywny w środku pomocy.
Ostatnio edytowane przez jacekbum : 22.06.2012 o godz. 16:50.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A Cupial na to niemozliwe
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Jakby ktoś się mnie zapytał, to powiedziałbym tak: jeśli nie będzie żadnych transferów z klubu, to przyjdzie trzech nowych zawodników. Lewy obrońca, napastnik i "ktoś", pewnie drugi napastnik (wszystko na to wskazuje: Dudu/Magiera, Quioto, Sikorski) jeśli odejdzie Jovanić, a Pareiko jednak nie przedłuży kontraktu - zostanie ściągnięty jeszcze jeden bramkarz, ale z kartą w ręku, nie żadna gwiazda, raczej ktoś pokroju Białkowskiego, czy właśnie Miśkiewicza - nie za stary, po nieudanym pobycie za granicą. Białkowski, dla fantastów, jak grał w S'oton był uznawany za jednego ze słabszych bramkarzy w Ch'ship. jeśli odejdzie Chavez paniki nie będzie, pewnie nawet nie ściągniemy za niego innego stopera, tylko kogoś do przodu. itd. itd. Jedyne poważne zmiany w zespole to sprzedaż Meliksona. Meliksona zbyt szybko nie sprzedamy, bo IMHO dla żadnego klubu nie jest pierwszym wyborem, tylko drugim, trzecim - jeśli nie uda im się ściągnąć młodszych/droższych/lepszych.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 22.06.2012 o godz. 16:29.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja jednak, jak koledzy wyżej zauwazyli wolałbym podniesienie poziomu wobec stanu z rozgrywek 2011/2012 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jedynym lewym obrońca (chociaż widnieje jako pomocnik na stronie głownej) wg głownej strony (taka sprzecznosc
) jest Ślączka. Niestety nie grał on jakoś rewelacyjnie w tych sparingach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Jest na to wszystko wytłumaczenie, bo nie wierzę, żeby Bednarz był aż takim idiotą. Wiedząc, że pozbędzie się Diaza i Paljica miał już kilka miesięcy temu kandydatów, z którymi prowadził jakieś tam rozmowy. Przynajmniej tak nakazywałby zdrowy rozsądek.
Więc równie dobrze jakiś obrońca może być po cichu dogadany. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|