The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2012, 14:43
http://gloria.tv/?media=300812
Bardzo ciekawy wywiad z prof.Jan Szyszko na temat pakietu energetycznego.
Idzie się wkurzyć jak się tego słucha ;/ Cholerny rząd...
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.06.2012, 17:58
Felieton dobry dla Szpenia Typowy bełkot po-wskiego propagandzisty, który widzi wszędzie polskich kiboli ale nie zauważył w ogóle kiboli rosyjskich. Tak jakby ich nie było. Czyli jedna wielka bzdura. A idiotą jest ale Materna suto opłacany z pieniędzy abonamentowych prorządowy błazen.
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 15.06.2012, 19:17
Szpen napisał(a):Wyświetl post
hehe dobre. wiesz lepiej ode mnie gdzie byłem. chłopie, skończ wierzyć w spiski i kłamstwa bo zostaniesz drugim mordercą Rosiaka. Za dużo polityki Panie, za dużo.

jestem na kilku zdjęciach, gdzie widać Korwina i bandę jełopów. Ale Ci nie powiem gdzie stoję, bo jeszcze przyjdziesz mnie zadziugać. Zło i nienawiść wylewa się się spod sztandaru prawicowych chłystków..
Odważnie się podsumowaleś Szacunek, nie każdy jest tak szczery.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 15.06.2012, 19:33
Mi się spodobała taka wypowiedź podsumowująca to co się w Polsce obecnie dzieje:

Cytat:
Dokładnie, niech się biją, ale prędzej niech razem piją. Obie kur.. są siebie warte.
Wygodny temat zastępczy. Sytuacja gospodarcza w Polsce jest taka, że Jesteśmy głęboko w dup.. . Gdyby wziąć się za badania, PKB, bezrobocie, warunki życia, opieka zdrowotna, edukacja, inwestycje, mieszkania, emigracja itd to jest totalne dno. Nikt o tym nie powie, bo mydlana bańka pęknie. Albo puszczają Euro(sraczkę) albo nagonka na Kibiców.
Jesteśmy wygodnym i potrzebnym tematem zastępczym. Jest jeszcze jedno. O tym żaden polityk nie powie, ani milicjant. Tylko My możemy wyjść na ulicę i upomnieć się twardo (pociągając innych) o normalne życie. Żyłem w Kanadzie i UK i powiem Wam, że jeb.. Nas równo. To nie Polacy żyją dla Polityków i ich płatników. Kombinują jak Nas rozbić i ewentualnie doprowadzić do kontrolowanego sprzeciwu społecznego aby nie utracić koryta.
Psiarnia dostała po 300 zł podwyżki jako jedyna grupa. Teraz bardziej ochoczo biegają po ulicach z pałami przeciw obywatelom jeśli wyjdą za chlebem. Rudy Kondon dobrze wie co robi, a raczej sprawnie wykonuje polecenia.
Swoją drogą tworzy Nam się milicja polityczna. Rząd i koledzy robią grube wały, to milicaje muszą się czymś zająć. Np czytaniem tego forum. Żenujące siedzą na dupie i szukają afer na stadionach. Jeśli nic nie robią to rozwiązać tą formację (tak jak zdemontowali Wojsko Polskie), albo odchudzić darmozjadów.
P.S. Tak jak przypuszczałem. Ruscy już występują do wasalnego rządu w Polsce aby skazani "turyści" rosyjscy wrócili do Rosji bez odsiadki wyroków w Polsce. Pewnie zatrzymani putinowcy muszą wrócić do służby.
Po 11 Listopada wypuszczono bez kary Niemców, teraz za chwilę wypuszczą ruskich a Polacy do .....pierdla, jak zawsze.
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.06.2012, 23:19
Szpen napisał(a):Wyświetl post
bardzo dobry felieton.
No i już wiemy kto jest winny rozruchom. Oczywiście że PiS . Tak jak za kryzys w Niemczech odpowiadali Żydzi a za nędę w Sowietach kapitaliści. Mam wrażenie Szpeniu że gdyby w czasach komunizmu istniał internet to wklejałabyś tu nam wstępniaki z Trybuny Ludu albo relacje z konferencji Urbana . Z braku laku ograniczasz się jak widać do wstępniaków Wrońskiego z GW.
Jak nisko trzeba upaść żeby nawet w celach czysto propagandowych wsadzać taki farmazon Ty już chyba kompletnie straciłeś kontakt z rzeczywistością.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 15.06.2012 o godz. 23:26.
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 16.06.2012, 08:13
Tak do Szpenia i innych mówiących o naszej zaściankowości - jak słusznie powiedział Boniek (czasami coś mu się wymknie sensownego) u niektórych wychodzi słowiański syndrom, czyli co o nas zacofańcach pomysli Zachód?
To,że paru czerwonym obito pyski nie zmieni faktu, że kibice przyjezdzający do Polski są raczej zadowoleni. Przecież sietnie bawiącym się Irlandczykom czy Hiszpanom nikt krzywdy nie robi i flag nie zabiera.
Tylko Wisła!
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 16.06.2012, 08:46
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Najlepsze, ze Ci podobno "niewinni", sami dobrowolnie poddaja sie karze .

A co do przepisow prawa, wystarczy stosowac te ktore mamy. Rozsadnie byloby tez zwiekszyc kare grzywny, tj. minimalna te 5000 zł(komornik wchodzacy na wyplate).
Jakbyś nie wiedział czasem korzystniej sie jest przyznać nawet jeśli tego nie zrobiłeś bo i tak nie masz szans na obrone - Polska policja i prawo wita ...

A kare grzywny ja bym podniósł do 25000 zł i dał ją for fun Tobie

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 16.06.2012, 18:45
Koko euro spoko, a tutaj Generał Petelicki popełnił samobójstwo.

Cytat:
Były dowódca GROM, gen. Sławomir Petelicki nie żyje. Jak ustaliło Radio TOK FM, popełnił samobójstwo.

Gen. Sławomir Petelicki
więcej zdjęć
Policja potwierdziła w rozmowie z Radiem TOK FM informację o śmierci generała. - Petelicki zastrzelił się w garażu swojego domu. Znalazł go jeden z członków rodziny i to on poinformował policję - powiedział jeden z funkcjonariuszy.

Na miejscu są policjanci i prokuratorzy. - Wyjaśniamy wszystkie okoliczności tej śmierci - powiedział rzecznik komendanta stołecznego policji mł. insp. Maciej Karczyński.

Generał Petlicki miał 66 lat.
PS. Inne newsy podają, że znaleziono Generała z RANAMI postrzałowymi. No ale to ciągle samobójstwo.
Ostatnio edytowane przez murray : 16.06.2012 o godz. 18:52.
Baala
Senior Member

Stary 16.06.2012, 18:55
Za dużo wiedział, za dużo mówił. Szczególnnie o Smoleńsku. A czas na 'samobójstwo' idealne.
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 16.06.2012, 18:58
Masakra...
Cóż, może za dużo rzeczy wiedział...
Taki człowiek nagle popełnia samobójstwo.NO ....A....

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.06.2012, 19:01
Seryjny samobójca znowu zaatakował....

Sprytnie wybrali dzień....
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.06.2012 o godz. 19:14.
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 16.06.2012, 19:05
Juz bez domysłow, dopiero go znaleźli a co niektorzy już swoje wiedzą.
Tylko Wisła!
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 16.06.2012, 19:07
Ppłk Krzysztof Przepiórka z Fundacji Byłych Żołnierzy jednostki Specjalnej Grom: "Nie wierzę w samobójstwo".
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 16.06.2012, 19:08
Akurat w przypadku Polski takie samobójstwa/zabójstwa dają do myślenia (Sekuła,Jaroszewicze,Dębski,Papała itd.) a dzień akurat dobry, bo tematem nr 1 w mediach jest mecz Polski i Euro................
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 16.06.2012, 19:19
Pod rządami PO , Polska stała się krajem samobójców. Najczęściej popełniają je ci co krytykują reżim Tuska. Wiadomość podana w wieczornych wiadomościach w jednym zdaniu bo przecież Euro i najważniejsze, który kopacz pierdnął a czas antenowy ważniejszy do pokazywania skaczących eurobłaznów jadących na mecz.
Kolejna osoba związana ze Smoleńskiem wyeliminowana. Trup ściele się gęsto.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 16.06.2012 o godz. 19:24.
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 16.06.2012, 19:39
http://vod.gazetapolska.pl/1922-gen-petelicki-nie-zyje

Ginie taka osoba a Ci o jakichś eurozje*ach gadają szlak chce człowieka trafić;/;/ nawet min o nim nie powiedzą
Ciekawe kto następny.. Może gen Polko ...
Strach pomysleć co to się dzieje..
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.06.2012, 19:40
Moment na egzekucję tak idealny, że aż perfidny i dający naprawdę dużo do myślenia. Tylko tym, do których ta informacja w ogóle dotrze i którzy potrafią samodzielnie myśleć.
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 16.06.2012, 21:48
Krwawe rządy rudego liska - sala samobójców, ilu jeszcze?
piekna zaba w podpisie

JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 16.06.2012, 21:53
Też nie mogę po prostu uwierzyć, żeby Taki twardy, mocny psychicznie Gość nagle zdecydował się na coś takiego. Sam nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Coś za dużo takich dziwnych "samobójstw".
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 16.06.2012, 21:55
Informacja ,że gen Petelicki niby popełnił samobójstwo jest dla mnie szokująca. Taki twardy facet ,ze służb (wywiad, kontrwywiad, GROM-o twórca). To jest jakiś przekręt. Albo nie mógł znieść pewnie tego ,że Tuskin zlikwidował de facto SZ RP? Kto następny z krytyków? Jaki generał "popełni samobójstwo z przyczyn o podłożu finansowym" Polko? Różański? Kto?
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 16.06.2012, 22:21
Dobrze ktoś na niezależnej zauwazyl. Media na początku podwały o ranach, a teraz g.a.z.e.t.a podaj info o ranie postrzałowej. Ruskie k.u.r.w.y.

http://www.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Oświadczenie

Prezesa Kongresu Nowej Prawicy
w sprawie śmierci śp.Sławomira Petelickiego

Nie wierzę, by jakikolwiek Polak popełniał w Polsce samobójstwo przed meczem Polska-Czechy. Wierzę natomiast, że mordercy chcieli wykorzystać zainteresowanie tym meczem, by śmierć Pana Generała przeszła mało zauważona.
Generał Petelicki od dwóch lat zachowywał się dziwnie. Jak prawy żołnierz, który wie, że powinien coś zrobić – i nie może tego zrobić.
Nie wiem, jaka tajemnica się za tym kryła – i małe są szanse, by prowadzone przez obecny reżym śledztwo to wyjaśniło.
Pozostaje mieć nadzieję.

Józefów, 16-VI-2012

Janusz KORWIN-MIKKE
Ostatnio edytowane przez iiYama : 16.06.2012 o godz. 22:30.
Ave
Wisła
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 16.06.2012, 22:34
Przestańcie czytać te durne gazety i oglądać WSI.

Papała też się sam zastrzelił - co Macie swój kraj miodem i Tuskiem płynący. Wcale mnie nie dziwi zuchwałość tych sukin.synów - zaczęli od Smoleńska to co im szkodzi w biały dzień w Wawie.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
wislak68
Senior Member

Stary 16.06.2012, 23:41
W takim razie ja może coś o Euro: skończyły się igrzyska przychodzi czas żeby zapytać o chleb. A to będzie bardzo ciężki czas ...
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.06.2012, 23:47
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
W takim razie ja może coś o Euro: skończyły się igrzyska przychodzi czas żeby zapytać o chleb. A to będzie bardzo ciężki czas ...
Czyli co trzeba roz.......ic ten system ,bo nie wierze ze taki gosc jak Petelicki nagle sobie strzela w pałę
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 16.06.2012, 23:55
Podobno ostatnią osobą, z którą rozmawiał gen. Petelicki przed śmiercią był..........Radzio Mętne Oczka Sikorski.
wislak68
Senior Member

Stary 17.06.2012, 00:12
kriswisla napisał(a):Wyświetl post
Czyli co trzeba roz.......ic ten system ,bo nie wierze ze taki gosc jak Petelicki nagle sobie strzela w pałę
I tu jest cały niuans. Nie chodzi o to zeby roz...ić tylko o to żeby zmienić. Dodam że na lepsze. Sądziliśmy że roz..liliśmy już komunę po czym okazało się że tylko nam się tak wydawało. Ciekawe czy tym razem wyjdzie nam to lepiej
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 17.06.2012, 00:19
I tu jest cały niuans. Nie chodzi o to zeby roz...ić tylko o to żeby zmienić. Dodam że na lepsze. Sądziliśmy że roz..liliśmy już komunę po czym okazało się że tylko nam się tak wydawało. Ciekawe czy tym razem wyjdzie nam to lepiej
hmm ludzie, którzy są w stanie posunąć się do czegoś takiego o czym chyba wszyscy myślimy, raczej nie pozwolą sobie na utratę władzy w sposób demokratyczny.
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 17.06.2012, 00:21
A wierzysz ze wyjdzie cos na jaw? przegladam to forum cały czas ,sledze dyskusje , z jednymi sie zgadzam z drugimi nie ,ale ....a to juz jest przekręt dla mnie ,gosc który pare miesiecy temu jest posadzony o korupstwo ,pozniej sie okazuje ze byc moze to sa tylko pomówienia i gosc najprawdobodnie ma na to dowody nagle sie wiesza to jest paranoja PO bo ja już tego nie ogarniam co w tym panstwie bezprawia sie dzieje
Ostatnio edytowane przez kriswisla : 17.06.2012 o godz. 00:33.
wislak68
Senior Member

Stary 17.06.2012, 00:37
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
hmm ludzie, którzy są w stanie posunąć się do czegoś takiego o czym chyba wszyscy myślimy, raczej nie pozwolą sobie na utratę władzy w sposób demokratyczny.
Dało się radę na Węgrzech, da się radę i tutaj.
Nikt nie powiedział że będzie łatwo ale jeśli masz kilerów po jednej stronie trzeba być równie twardym. Jeśli przeanalizujesz życiorys JK, Macierewicza czy Naimskiego to zauważysz że to są naprawdę twardzi ludzie. Polska to ich życiowy wybór. Damy radę.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów