|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Osobiście mam największe pretensje nie do drużyny, ale do Smudy. Piłkarze zrobili co mogli - Tytoń obronił karnego, Lewy strzelił gola, było jeszcze kilka wrzutek i prób, m.in. niecelne Rybusa. Ale dlaczego do jasnej-ciasnej Smuda nie zrobił żadnej zmiany w ostatnich 20-25 minutach?
![]() ![]()
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
1 polowa gralismy super . Po przerwie wszystko sie zjebalo , strata gola i debil Smuda który nie robi zmiany !! grajac od 60 minuty w "10" . To takie typowo polskie...że zawsze gdy wszystko jest zapiete na ostatni guzik , znajduje sie jakis jeden debil (w tym wypadku Smuda) ,ktory wszystko rozpierdala w niwecz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
no i Smuda ich zajechał,kupa inaczej rzadka kupa ,teraz w....... od ruskich i jak zwykle i moze dobrze sie stanie bo balonik naPOmpowany pekl,a przynajmniej jest duza rysa i te 20mln spusci powietrze i zacznie inaczej myslec moze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szkoda tej czerwonej kartki dla Greków. Wtedy się posypała nasza gra. Dyzma i brak zmian gdy wszystko siadło
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Moja ocena kopaczy.
Niestety w większości sa to kopacze, wyrób piłkarzopodobny. Szczęsny - 5/10 Piszczek - 5/10 Wasilewski - 1/10 Perquis - 2/10 Boenish - 0/10 żal, po prostu żal.. jak taki zawodnik może być w pierwszej 11? (i niech mi ktoś powie że ta ciamajda jest lepsza od Wawrzyniaka?) Murawski - 6/10 Polański - 3/10 Błaszczykowski - 3/10 Obraniak - 2/10 Rybus - 2/10 Lewandowski - 6/10 Tytoń - 10/10 za uratowanie tyłka i kilka udanych wyjść kiedy ta mułowata obrona znowu zaspała. Smuda - 0/10 za niedokonanie żadnej zmiany i nie zdjęcie np. Rybusa i Polańskiego i Obraniaka i nie wrzucenie za nich Grosickiego i Wolskiego. Dziękuję za uwagę. Jak ktoś się nie zgadza z ocenami to możemy podyskutować na argumenty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jakby Grecy nie wyszli ze spętanymi ze zdenerowania nogami nie było by żadnej dobrej gry w pierwszej połowie a właściwie w pierwszych dwudziestu minutach.
Ogólnie wiało nudą - od strony piłkarskiej. Czerwona dla Greków - mocno naciągana. Zasuwany dach - duma i tajna broń Polski ma Grecję ![]() Trzeba było smudateam wywieżć na 7000 tysięcy metrów na zgrupowanie, to by nie oddychali rękawami na końcu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hanys tu nie ma co dyskutowac tylko trzeba sie cieszyc ze jest ta trójka z Borusii co cos umie grac bo cała reszta to a ....a ....szkoda pisac
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dla mnie obiektywnie oprocz Lewandowskiego najlepszy był Ojgen , zapierdalal w defensywie caly czas odbieral pilki ,Rybus tez niezly ale potem wszyscy zgaśli ze zmeczenia a ten cep czekal nie wiadomo na co
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
parę moich spostrzeżeń:
- pierwsza połowa kapitalna, myślałem, że ich zmieciemy. Trójka z Dortmundu klasa Europejska. - druga połowa, fatalna, chyba zabrakło gry o stawkę w ostatnich latach - po pierwszej połowie mówiłem, jakby Smuda miał jaja to by w przxerwie zmienił Boeenischa, który był najsłabszy, a Grecy wszystko co dobre mieli z jego strony. Oczywiście nie zmienił i z jego strony poszła akcjia - Szczęsny, tak kozaczył, a trzeba powiedzieć, że się obs**ł, Boruc w turniejach wyglądał o dwie klasy lepiej. - Środek obrony słabiutki i jakiś nie zgrany. - Gdzie zmiany? Aż się prosiło o Grosickiego, szczególnie że tyle miejsca było. CZego się obawiał Smuda? Nie chciał przegrać, ale Obraniak w obronie i tak nic nie robił. - Ten remis to jednak jak porażka mimo, że dalej jesteśmy w grze. Grecy zwyczajnie słabi byli. A Samaras to u nas w kadrze by się nie zmieścił. - Trener Greków taktycznie Smude zawstydził |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
hahaha ale pzpn jest zajechany fizycznie masakra, aż sam się zmęczyłem patrząc czasami na to widowisko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Wszystko na poczatku szlo prawa strona, pozniej sie Grecy polapali i tyle byo polskiej ofensywy. Podobala mi sie dzis gra Murawskiego. Szkoda tego dobrego poczatku no i zenada ze nie bylo zmian...
p.s ooo widze ze Czesi maja swojego Olisadebe, ktos moze wyjasnic skad sie chlopak tam wzial? ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Brawa dla Tytonia. Tyle ode mnie, bo po dzisiejszym meczu jestem tak w....iony, że aż mi się nie chce oceniać gry obrony.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Szczęsny za czerwoną nie może grać tylko z Rosją czy z Czechami też?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Rosja nas rozjedzie... Przy tej naszej cudownej obronie...
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Sercem za Czechami - zresztą byłbym za drużyną 11 murzynów jeśliby grali przeciwko ruskim.
Rozum jednak za kacapami - bo wiadomo że wygrają wszystko wiec z Czechami jakby co o 2 miejsce. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
właczyłem ruskich i prowadza 2-0 i tu mam pytanie oni są tacy dobzi czy czesi tacy słabi ? laskowski wow czemu nie mógł komentować polandii ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jak nas Ruscy wrzucą na karuzele to może się skończyć pogromem.
![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Meczu nie oglądałem widziałem chyba ze 3 sceny z meczu jedna to gol Lewgo druga to wylot Szczęsnego i trzecia obrona Przemka brawo!.Jak zawsze dajemy dupy na ważnej imprezie.Jest? szansa na ogranie Czechów, z Ruskimi będzie ostry wp..ol.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Brawa za doping Rosjan i Czechów, Polacy mogą się schować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Jeśli u nsa graliby tacy zawodnicy nie miałbym nic przeciwko temu. Nie kolor skóry decyduje o narodowości a wychowanie, wartości, chęć gry dla kraju, znajomość jego historii i przywiązanie do społeczeństwa. Jeśli kiedyś miałby w naszej kadrze grać młody Cleber (na razie niema obywatelstwa a oboje rodzice Polakami nie są ) to też nie miałbym raczej nic przeciwko temu. Natomiast naszym liskom kibicować nie będę. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mam nadzieję że ruskim wystarczy ta jedna wygrana bo jak zagrają z nami w ten sposób to będzie wynik hokejowy :/
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Musimy rozdupcyć azjatów i wtedy na pełnej kur.wie zajmujemy Kreml, uwalniamy Chodorkowskiego, po drodze odbijamy Julkę z preclem na głowie i wtedy kierujemy się na zachód. Za Kokoszkę, Enschede, Mandziare i komuchów z Liege, rozpierdalamy całą UEFE . Howgh.
Kacapy, na dzisiaj piłkarsko dla nas nie do ruszenia. Ps. Nie słuchajcie Gmocha, bo na koncu wyskoczy z jakimiś bananami lub chu.j wie czym z Lidla.
Ostatnio edytowane przez gigant : 08.06.2012 o godz. 21:42.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() ![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
We wtorek szykuje się ostateczne upokorzenie Polski. ruchole najpierw będą maszerować przez stolicę Polski z flagami z sierpem i młotem, potem zniszczą nas na stadionie zarówno piłkarsko i dopingiem.... ruscy dali bilety konkretnym chłopom i przynajmniej mają doping, u nas niesetety postawiono na januszy którzy spiewaja "gramy u siebie"...
tusk z gronkiewicz waltz beda sie cieszyc bo goscie z rosji zadowoleni.. a putin i spolka beda sie smiac nam w twarz ze udalo im sie nas wydymac po raz kolejny, a my sie jeszcze cieszymy... .... wazne ze holdys i zielinska zadowoleni na budynku fabryki wedla...... n/c... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ruscy pokazali niestety kto bedzie rzadzil i dzielił w tej grupie. Nie dosc, ze maja swietna pierwsza 11stke to jeszcze super zmiennikow. My zagralismy swietnie tylko 45 minut a zmiany Smudy w 93 minucie to szkoda w ogole komentowac. Obrona szwankowala w 2 polowie wiec i Wojtek musial dołozyc swoje. Na szczescie Tyton wybronil Nam mecz i nie wszystko stracone jeszcze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ruscy są świetni. Moim zdaniem Smuda musi zmienic lewą obrone na Wawrzyniaka, a do tego Wasyl nie jest zbyt szybki na ruskich.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
No cóż - mecz rusko-czeski pokazał nam, że w przeciwieństwie do biało-czerwonych Rosjanie mają nie tylko dobrych piłkarzy, ale i trenera. Kiedy w drugiej połowie, po golu na 2:1, rosyjska awtomaszyna zaczęła trochę zwalniać, Advocaat wpuścił świeżych zawodników, i na efekty nie trzeba było długo czekać. 4:1 po dynamicznym meczu, i teraz kacapy mogą spokojnie przygotowywać się, by na polskiej ziemi przypieczętować z hałasem swoje święto - zwycięstwem nad niepokorną Polszą.
Nie dowiemy się nigdy, co by było gdyby Smuda pomyślał i dał pograć Kamilowi i Adrianowi. Teraz ma trudniejszy orzech do zgryzienia - co zrobić, by nie dostać takiego wp...olu, że najstarsi górale nie pamiętają. W każdym razie, będzie to klasycznie "mecz o wszystko". Poważnie boję się, że Arszawin, Pawliuczenko i spółka rozniosą naszych ku szczerej uciesze biało-niebiesko-czerwonej gawiedzi. Czy może być coś jeszcze gorszego od takiego scenariusza? Niestety tak - zdymisjonowany Smuda na R22. ![]()
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|