|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
E tam Szpenio - wstyd Ci nie będzie. Możesz dumnie pomaszerować z ruskimi i świętować Dzień Rosji 12 czerwca.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Bywalec na imieninach Bolka i właściciel Rzepy i Uwarzam że zaczyna przykrócać swoje media pod pretekstem ekonomicznym:
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wyjątkowo łatwo przychodzi Ci pisanie o "bandzie debili" w odniesieniu do środowisk PiS-owskich czy prawicowych. Tobie AS-ie rozumiem obrażać wolno wszystkich dookoła? Rozumiem, że taki Binienda to też debil? Katastrofa Smoleńska od dawna nie byłaby tematem do rozmów gdyby nie działania (a w zasadzie ich brak) polskiego rządu. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Ja myśle ,że jakby zobaczyli gówno w kiblu ,to by sie miedzy soba klocili czy jest czarne czy brazowe i skakali by sobie z tego powodu do gardeł. Nazwałem ich banda debili ,bo ich działalność nie przynosi żadnych pozytywnych efektów , jest tylko notoryczne pieniactwo i prowokacja w stylu rozdamy rosyjskim piłkarzom i turystom ulotki że Putin zamordował nam prezydenta |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
to bardzo zabawne kiedy naczelny ...fob zarzuca innym jakieś fobie. Rozumofobia wylewa sie z kolegi hektolitrami ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy AS82 ma jakąś nieruchomość na własność ale jeśli tak to niebawem też zaskuczy po pisowsku:
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Cały czas piszesz, że to PiS sobie coś wymyśli bo to oczywiście niemożliwe, żeby swoją wersję po prostu wymyśliło PO Zabawny jesteś Nie odpowiedziałeś, czy takiego specjalistę jak Binienda także nazywasz idiotą? Dlaczego Ci wielcy eksperci z komisji Millera boją się konfrontacji z profesorem? Dlaczego naukowcy polscy podpisują się pod badaniami Biniendy? Działania tej "bandy debili" nie mogą przynieść skutku z powodu działań rządu polskiego, który zaniedbał wiele rzeczy po katastrofie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
||
A Amerykanie jadą z nami dalej tym razem " dzisiątki tysięcy Polaków w obozach wymordowało miliony żydów" .Do tego doprowadza Polska ignoracja i klasa polityczna Cytat:
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 05.06.2012 o godz. 21:30.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Dyskusja rozpoczęła się od tego czy asfalt na odcinku A2 pomiędzy Łodzia i Warszawą był układany na mokrej nawierzchnii. Ty stwierdziłes że napewno nie bo Twoi przyjaciele w krótkich majtkach tego pilnuja a ja napisałem że zapewne tak (bo w Warszawie pada a terminy gonią). Po czym z czystej ciekawości upewniłem się (powiedzmy że u źródła) czy mam rację. Miałem. Dlatego szalenie ciekaw jestem w jaki sposób można łatwo sprawdzić Twoje dane? Naprawde interesuje mnie w jaki sposób za pomocą zdjęcia tudzież filmiku zamieszczonego na forum można udowodnić że asfalt nie był kładziony w trakcie deszczu Jeśli chodzi o moją tezę to oczywiście można ją będzie bardzo łatwo zweryfikować. Po zimie. Asflat kładziony na mokrą nawierzchnię z 90% pewnością będzie pękać na wskutek mrozów. To o je.. i wycofywaniu rakiem to jak rozumiem taka Twoja typowa stylistyka ujawniająca się w momentach frustracji. Oczywiście z niczego się nie wycofuję, zauważam natomiast że to Ty próbujesz przykryć swoją niepewność opartą o wątpliwe rewelacje chłopaków w portaskach odrobiną agresji i konfabulacji. Zapewne wydaje Ci się że w ten sposób wyglądasz bardziej wiarygodnie .Pompka chłopaków w krótkich spodenkach jeżdżacych na rowerach za rozściełaczem śmieszy mnie geometrycznie
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 05.06.2012 o godz. 22:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Szkoda tłumaczyć. Takiemu nawet nagraniem nic nie udowodnisz bo powie ze Macierewicz sfałszował. Ruskich wybijających szyby we wraku też nie widział, odpucowanego fragmentu na drugą rocznicę też nie widział. Słowem ślepy na rzeczywistość.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Co ten Binienda wyjaśnił ? Że brzoza nie mogła przeciąć skrzydła i co w zwiazku z tym ,ma to byc kolejny dowód na to ,że Tusk i Komorowski to zdrajca a Putin morderca ? Z czego co wiem to tego Biniende chcieli zaprosic do prokuratury ,żeby prawdopodobnie pod przysiegą złożył swoje zeznania i opinie w kwestii tego wypadku to sie chlop przestraszył i odmowił. Powiedz mi jaki skutek ma rozdawanie ulotek Rosjanom i innym zagranicznym turystom ulotek w stylu "Putin to morderca ,ale wam z tego powodu wspolczujemy" ? To tak jakbyś zaprosił do siebie na obiad sierote z domu dziecka i mu powiedział "Jesteś bekartem ,ale to nie twoja wina " |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Kończę z Tobą dyskusję, bo jeśli zadajesz takie pytanie: "Co ten Binienda wyjaśnił ? Że brzoza nie mogła przeciąć skrzydła i co w zwiazku z tym" to jest z Tobą bardzo źle i dalsza wymiana poglądów sensu nie ma. edit. czytając Twój kolejny odkrywczy post muszę Ci poradzić, byś uważniej śledził wpisy w wątku o Smoleńsku, bo po prostu się wygłupiasz pisząc swoje mądrości.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 05.06.2012 o godz. 21:49.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() Ilu było ekspertów wczesniej ,którzy pokazywali zdjecia samolotów ,które przy lądowaniu zahaczyły o drzewo , czesc z nich miała całkowicie przeorane skrzydło bądż kadłub .Nie wiadomo jednak czy w tym przypadku tak było i ten Binienda może mieć rację ,że brzoza nie rozcięła skrzydła ale na litość boską 96 osób nie zgineło z tego powodu czy brzoza przeciela skrzydlo czy nie , tylko z powodu ze uderzyli o ziemie . Jeszcze co do uderzenia o drzewo to chyba nie było to jedno drzewo bo z tego do czego sie poniekad przyznal Macierewicz to na torze lotu Tupolewa było połamanych pare czy parenascie drzew, ale Macierewicz mówił ,że nie można wykluczyć ,że to lądujący przed Tupolewem Ił ich nie ściął ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Być może ten wywiad pojawił się już w tym temacie, ale chyba wart jest przeczytania..
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 06.06.2012 o godz. 12:23.
![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Binienda udowodnił że brzoza nie mogła urwać skrzydła. Instytut Shena udowodnił że Błasika nie słychać w kokpicie, a tym samym załoga znała wysokość z obu wysokościomierzy. Wiadomo ze na wysokości 100 m padła komenda odchodzimy, została powtórzona, silniki dostały pełną moc i samolot zaczął się wznosić. Na super idiotyczne pytanie i co w zwiazku z tym? Odpowiedź jest prosta. Raport sygnowany przez "ekspertów" Millera jest warty umieszczenia w publicznym szalecie celem wykorzystania w charakterze papieru toaletowego. A lemingi które od dwóch lat powielają zawarte w nim brednie, najmniej, solidnego obśmiania. Zeznania pod przysięgą to może lemingu składać świadek. Który po ich złożeniu może zostać zobowiązany do zachowania tajemnicy. Taki był cel przesłuchania prof. Biniendy. Zamknąć mu usta pod pretekstem tajemnicy śledztwa. Prokuratura dostała wszystkie obliczenia, jak nie znają symboli to trzeba się douczyć. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
nie zaśmiecajcie wątku Smoleńskiem - jest od tego inny temat.
Błaszczak wróży organizacyjną kompromitację Polski na Euro. Wrócimy do tego za miesiąc, gdy będziemy analizować artykuły z mediów zachodnich. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dlatego opieranie się na tzw. mediach zachodnich i ich zdaniu o Euro jest tak samo wiarygodne jak "polskie obozy śmierci". ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
"Hiszpania chce, by europejski fundusz ratunkowy pospieszył jej na ratunek i pomógł dokapitalizować banki. "Koszty obsługi długu są tak wysokie, że rynki finansowe są zamknięte dla Hiszpanii” - powiedział wczoraj minister skarbu."
Więcej tutaj: http://finanse.wp.pl/kat,102634,titl...wiadomosc.html To jak Szpenio - ratujemy Hiszpanów co by im stopa życiowa nie spadła? Wiesz ile na takim posunięciu zyska wizerunek Polski w świecie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
kiedyś jak Lepper chciał przeznaczyc naszą rezerwe rewaluacyjną na ratowanie Polskiej gospodarki to go liberalne media nazwały populistą i oszołomem.Dziś jak ryży naszą rezerwe rewaluacyjną przeznaczył na ratowanie Grecji to już te same media i "eksperci" milczą i mówią że jest Ok.Teraz jeszcze mamy z naszej rezerwy ratowac Hipszanie........SKANDAL
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.06.2012 o godz. 11:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A ile dodatkowych klepnięć w garbate plecy dostanie Donald na jakims tam spotkaniu. Niewykluczone, że dostanie od swojej pani Angelii kolejną błyskotkę, która będzie nas podatników kosztowała dodatkowe 6 mld. euro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Przy stwierdzaniu czy Euro było organizacyjną kompromitacją Polski będzie opierał się o analizy artykułów z mediów zachodnich W takim razie rozumiem dlaczego przy stwierdzaniu czy śp. prezydent był "złym" prezydentem opierasz się o GW a przy analizie tego czy brzoza urwała skrzydło tupolewowi analizujesz raport Milera PS1: parę postów wcześniej poprosiłem Cię abyś mi wyjaśnił w jaki sposób w oparciu o zdjęcia i filmiki z forum internetowego jesteś w stanie udowodnić że asfalt na A2 pomiędzy Łodzią a Warszawą nie był układany na mokrej nawierzchni. Przypominam się jeszcze raz bo naprawdę mnie to zainteresowało (bez napinki PS2: Ciekawą angdotą jest to że wg. Malusiego (szef Izby Drogownictwa) firma kończąca budowę odcinka C autostrady A2; Bogl a Krysl musiała sprowadzać rozściełacz którym układają asfalt na tym odcinku z Czech, bo okazuje się że ten który mają w Polsce został zajęty przez komornika
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 06.06.2012 o godz. 11:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawy wywiad o kondominium, w który żyjemy:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
P.S Wywiad ma rok i parę miesięcy a jak trafie przewidział przyszłość?
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 06.06.2012 o godz. 11:57.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
||
A kto ma ocenić czy Polska sie skompromitowała organizacyjnie podczas Euro? Polska prawica pod patronem GP? No proszę Cię... Nie widzę innej opcji, jak wysłuchanie głosów z zewnątrz. Wali mnie z jakiej strony będą to media, liczy się ich stanowisko. ad.2 wystarczy popatrzeć na te zdjęcia i filmiki, poczytać relację osób które widziały jak był układany. Wbrew Twoim słowom, nie jest to jakoś specjalnie trudne do zrobienia. Wielu widziało, i opisało jak było. Daj już se spokój, bo się skompromitowałeś, strzeliłeś bąka i ciągniesz temat starając się poniżyć, a wychodzisz na błazna. Jeżeli chodzi o sam rozściełacz. Ściągneli go ze swojego odcinka aby przyśpieszyć pracę. Na tym odcinku pracowały jeszcze 2 mniejsze, jadące drugą nitką. Berta kładła jedną nitkę, bo jest szeroka. Dwa małe jechały drugą. Dzięku temu przyspieszono pracę o 100%. Poczytaj sobie wypowiedzi oszołoma Furgalskiego. Cały kwartał piperzył że się nie wyrobią, że technologia nie pozwala, itd. itd. Jak się udało, to podziękował, i powiedział, że nie powinno być problemów z układaniem w takim tempie. technologia na to pozwala.
Co nie zmienia faktu, że nie zgdzam się z Twoją opinią. Wiadomo nie od dziś, że SKOKi mają przychylność PiSu, bo mu za to płacą. PS. Najlepiej idźcie do kościoła i dajcie na tacę, w Waszym interesie jest, żeby Euro w Polsce było klapą.
Ostatnio edytowane przez Szpen : 06.06.2012 o godz. 12:05.
|
||
|