|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
To zależy jak duża jutro będzie frustracja po naszym meczu, bo o tym że będzie wiem już od dawna, tylko jeszcze w którą stronę ![]() Myślę, że forum będzie działać normalnie a bardziej skupimy się na wyłapywaniu kwiatuszków z Shoutboxa, bo jak wiadomo temat meczowy na czas meczu też nie będzie otwarty, przynajmniej ja nie planuje go otwierać. M. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
To tak jakbyś się zastanawiał czy Chuck Norris potrafi trzasnąć drzwiami obrotowymi !
![]() ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Może mi ktoś wytłumaczyć, za co miałem bana na tydzień?
Gdzie naruszyłem regulamin pisząc, że Marszałek zmienia zdanie jak chorągiewka. Marszałek tłumacz się, posta ofc musiałeś usunąć ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mam problem z forum, a dokładnie z odpowiedziami. Przy wyborze "odpowiedz" nie mam wyświetlanych jakichkolwiek możliwości: podkreślenia, przekreślania, pogrubienia tekstu, wstawienia minek, umieszczenia linku/obrazku itd. Jedynie mam okienko na tekst.
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Kolega sprawdzi teraz i da znać czy wszystko działa ![]() Pozdrawiam. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Powód: ZWE ;)
Ostatnio edytowane przez przemo : 11.05.2012 o godz. 10:02.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Nie mozna a trzeba ![]() Dzieki. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
1 maja dostalem bana. Podobno bralem udzial w wyzywaniu chlopa o nicku ForFUN od policjantow czy cos w tym stylu. Problem polega na tym, ze 1 maja mnie w ogole na SB nie bylo. Wtedy to ja bylem w robocie, bez dostepu do inetrnetu. Rozdajecie sobie te bany, potem czlowiek sie zatsanawia za co wlasciwie, a na koniec sie dowiaduje, ze tak na 100% to nie wiadomo czy slusznie czy nie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Pytanie może głupie ale kto pyta ten nie co innego
![]() Jeśli piszę odpowiedź na forum nawet w trybie zaawansowanym wszystkie opcję url, b, img, quote itp muszę pisać ręcznie. Czy tak tu jest czy tylko ja nie widzę "przycisków"? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
![]() Pozdrawiam. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kolega sprawdził działa.
Podziękowali ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
^ Troszkę chyba zmodyfikowało Ci się również okienko do pisania postów ?
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak jest. W okienku i w trybie zaawansowanym mam dostęp do różnych opcji. Jest lepiej niż chciałem i za darmo
![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Na samym dole po prawej stronie, jest coś podobnego tylko w skróconej wersji. Mam rozumieć że prośba jest,żeby było takie samo jak na górze? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Hanys
Offline |
|
Dokładnie, bardzo fajnie byłoby, aby na dole było to samo co u góry. Tak zawsze muszę przewijać stronę do samej góry. A jak uda Ci się zrobić te odnośniki na dole to nikomu przeszkadzać nie będą, a może niektórym (jak mi) ułatwią przeglądanie. ![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Takie coś?
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Bosko! Dziękuje bardzo ;-)
![]()
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zmieńcie please tytuł tematu MMA z Pudzianem na np.:
UFC, MMA, K-1 i inne ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
[Dzisiaj 20:01] Błaszczu_WIŚLAK: @For_FuN_: Ty cos o tym wiesz no nie ? na komendzie macie spotkania na temat kultury - znowu jakis gosc mnie bezczelnie pomawia. Mam nadzieje, ze mozna cos z tym zrobic. Nie zamierzam na to reagowac, bo znowu zrobi sie bajze :]. Pozdrawiam.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Witam kolegę For_Fun'a, mam dla Ciebie dobrą wiadomość od dziś Twoje skargi przyjmuje ktoś inny: Komenda Wojewódzka Policji w Krakowie: ul. Mogilska 109 31-571 Telefon: 12 411-77-99 Nie pozdrawiam! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Za co dostalem miesiecznego bana? Nie mam go w upomnieniach a poprostu chce wiedziec co Cie w dupe ugryzlo tym razem.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Witam, zbliżamy się do E2012, jak widać powstał temat poświęcony EURO2012, w sumie mamy dwa takie tematy. Postanowiłem, że temat:
Mistrzostwa Europy Polska - Ukraina EURO 2012 Poświęcony będzie tylko i wyłącznie sprawom sportowym związanymi z turniejem organizowanym w Polsce i na Ukrainie, czyli wszelkiego rodzaju komentarze dotyczące spotkań E2012, statystyki, dyskusja o sportowych aspektach Euro, waszych typach, przewidywaniach itp rzeczach. Natomiast temat: Komentarze nt. organizacji i aspekty pozaboiskowe EURO 2012 poświęcony będzie pozostałym rzeczom dotyczących Euro2012, zresztą jak sama nazwa na to wskazuje. Na czas trwania Mistrzostw oba tematy zostaną przylepione w Hyde Parku Sportowym
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 03.06.2012 o godz. 18:33.
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W hiperzłączu to drugiego tematu jest jakaś kablówka z Kołobrzega
A decyzja bardzo dobra. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() 2. tą sprawą, tym sprawom ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Teraz już wszystko działa
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Właśnie miałem teraz (bo wcześniej czasu nie miałem) zaapelować o to, żeby ten mój temat był tylko czysto piłkarski
![]() Dzięki. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|