|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
||
Cytat:
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
||
|
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
" Gwarancję dla UEFA, że Polska nie opodatkuje jakichkolwiek przychodów uzyskanych w związku z organizacją turnieju – od dochodów piłkarzy, sędziów, trenerów po członków sztabu medycznego drużyn – podpisała w maju 2006 r. ówczesna minister finansów w rządzie Jarosława Kaczyńskiego Zyta Gilowska. Nasz kraj zrezygnował też z podatku za dywidendy, z opłat serwisowych, opłat licencyjnych, dystrybucyjnych oraz opodatkowania przychodów i dochodów UEFA, w szczególności z wynagrodzenia (w gotówce lub w naturze) płacone UEFA w związku ze sprzedażą praw marketingowych, medialnych i innych praw handlowych związanych z UEFA EURO 2012" http://www.rp.pl/artykul/869104,8845...-UEFA.html?p=1 Mijasz sie z prawdą Kocur a ,ze jestes nieobiektywny to już nie wkleiłeś dalszej częśi artykułu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Czy mógł by ktoś to przeczytać i sprawdzić czy jest tam napisana prawda?
http://poznajprawde.net/aktualnosci/...owe-media.html ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
http://fakty.interia.pl/swiat/news/r...polski,1804108 - Pewnie juz bylo, ale co to ....A MA BYĆ?!
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak to co - tolerancyjna Polska! Najpierw sobie szkopy pokopali Polaków w Warszawie a teraz sobie Ruscy przyjadą nas pow....iać...
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Moze i My jako kibice mamy wyjebane na Euro, ale na takie cos nie bedzie pozwolenia. Niech no tylko ruskie scierwo ( tylko scierwo moze w czyms takim chodzic ) w tego typu koszulkach sie pojawi w Warszawie, a tak ich ugoscimy ze sie zesraja na kolorowo.
PS: Pozdrowienia dla pismakow ktorzy czytaja tego typu fora, macie o czym pisac. BDTR. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie chciałbym Cię martwić ale gówno zrobimy. Dostaną taką obstawę jakiej jeszcze w Polsce nie widzieliśmy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jak słyszę te wywody na temat przemarszów Sowietów przez Warszawę w dniu święta Rosji to mi się rzygać chce. Jeszcze stada płaskich ,kosmopolitycznych, wykorzenionych matołów ,których w dupę ukąsił Hegel, Sartre czy c hu j wie kto jeszcze pitoli coś ,że to jest w porządku. To co chcą zrobić ruskie w tym dniu to jawna prowokacja. No ciekaw jestem jakby zareagował Putin i OMON gdyby ktoś wpadł na pomysł ,żeby urządził marsz w centrum Moskwy w rocznicę bitwy warszawskiej albo wejścia 1610 roku Polaków na Kreml i okupacji tego ustrojstwa przez dwa lata. Jedyna dwa lata kiedy kacapy były w Europie , 1610-1612 a wcześniej i później Azja i to głęboka. Kiedyś krążyła taka anegdota w chińskich elitach partii komunistycznej "Rosja będzie się europeizować" . Zawsze kiedy to hasło padało to Chińczycy śmiali się z politowaniem .
Jeszcze te sierpy i młoty!!! Skandal k u r wa !!! Że też na to Polacy pozwalają!!! A propos obstawy to Witek Gadowski już napisał ,że jego koledzy moskiewscy informowali go ,że większość "tych kibiców" to nim wsiądzie do pociągu ściągnie mundury specnazu ,OMON-u i czego tam jeszcze!!! Putin funduje bilety!! Parę pociągów bojówkarzy przyślą!!! Jak r o z p i e r d o lą pół Warszawy parę lemingoidalnych ryjów obiją to może się co poniektórym PO-lactwu oczy otworzą. Jedno jest pewne ja na tę inwazję jestem przygotowany!!!
Ostatnio edytowane przez Bronex : 31.05.2012 o godz. 19:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Skoro przyjadą z sierpem i młotem, to znaczy, że mogę na legalu śmigać w koszulce z symbolem szczęścia?
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artyk...-komunistyczne
Ostatnio edytowane przez murray : 31.05.2012 o godz. 19:52.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
konserwa
Offline |
||
Dobrze wiedzą jak nas "wziąć pod włos" ![]() http://fakty.interia.pl/swiat/news/r...icow,1804257,4 Marcin "kretyn" Bosacki napisał(a):
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 31.05.2012 o godz. 20:27.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
To chyba się prawo niedawno zmieniło. jeszcze tak niedawno był przecieżzakaz propagowania symboli totalitarnych, a teraz słyszę ustami wasalnego po-wskiego ambasadora, zgietego jak pachołek przed panem, zapewnienia, że symbole komunistycznego totalitaryzmu nie są w polsce karane. Czyli mordujaca Polaków Armia Czerwona i jej symbole sa czyms lepszym niz armia hitlerowska. To sa curva jaja, co ta stuszczona banda wyprawia z Polską !
Za tydzień przyjadą kacapy ubrane w komunistyczne symbole (już widać o co chodzi), będa prowokowac Polaków na ulicach a POlicja bedzie ich jeszcze ochraniać i lac razem z nimi Polaków, którzy będa chcieli zaprotestować. Omonowiec Wania, wnuk morderców z katynia, Ostaszkowa przyjedzie napluć każdemu z nas w twarz, pod ochroną siepaczy Tuska. P.S. Ryży knecht odebrał dzisiaj w Berlinie gadżet od swojej pani, kosztował nas 6 mld . euro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Jeśli chodzi o: iluminatów, masonów, komisja trójstronne itp to dla mnie to osobiście są bzdury; tzn: jest bezsprzeczne że masoni działają (i moim zdaniem robią bardzo dużo złego) ale wszelkie te pomysły o "rządzeniu światem" , "ustalaniu historii" itp to moim zdaniem fikcja. Zapewne bardzo by chcieli aby tak było ale chcieć nie znaczy móc.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 31.05.2012 o godz. 20:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chodziło mi tylko o ten artykuł.Dzęki
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzieś coś czytałem, jakoby obecne godło Polski zawierało symbolikę masońską.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gdybyś poszperał trochę bardziej to bez problemu znajdziesz znacznie więcej przykładów udzielających się w czasach znacznie bardziej współczesnych masonów ("podejrzenie" padło również na Twojego idola Gasipsa). Pytanie jest jednak inne: co Twoim zdaniem wynika z faktu że Dąbrowski (a w zasadzie Dombrowski; sprawdź sobie z ciekawości jaki życiorys miał nas bohater narodowy zanim został generałem polskim) i Potocki byli masonami
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 31.05.2012 o godz. 23:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chociaż w sumie możesz mieć rację. Lemingi pewnie radośnie przyłączą się do tego kloacznego pochodu kacapów jako swoisty rodzaj groopies !!!
Ostatnio edytowane przez Bronex : 01.06.2012 o godz. 00:26.
|
|
|
|
konserwa
Offline |
|
Sądzisz, że tego typu lemingów jest mało Radzia" nie widzi przeciwskazań przeciwko noszeniu takich symboli na koszulce, pewnie sam by taką ubrał. Skoro urzędas ministerstwa III RP tak twierdzi, to czego Ty właściwie oczekujesz od lemingów Czego Ty oczekujesz od nich skoro urzędnicy państwowi nie potrafią reagować kiedy obraża się Kraj, którego nie tylko są obywatelami, ale który reprezentują, jak choćby parę dni temu durnie się uśmiechający Rotfeld, kiedy Obama mówił o "polskich obozach śmierci" Dla takich lemingów to są wytyczne postępowania. Schylić łeb i udawać, że to deszcz pada kiedy plują w twarz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dlatego trwa od lat medialna hodowla takich tępaków, po to wycina się historię w szkołach. Młody człowiek, który kończy szkołę i nie ma pracy ma się nie zastanawiać dlaczego ? tylko emocjonować się kolejnymi odcinkami X Faktora, Must Be The Music, Mam Talent i tańczyć, tańczy, tańczyć w kółko lub śpiewać. Oczywiście głosować tak jak mu w mediach zasugerują i klaskać na widok swojego premiera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie wiem czy jest to pocieszeniem ale to nie tylko specyfika Polski ale całego świata. Na zachodzie średnia jest dużo gorsza od naszej,a my do nich równamy tak więc to co jest teraz od szkoły po debilizm w TV czy gazetach jest przedsmakiem tego co nasz czeka w przyszłości.
Zazwyczaj w społeczeństwach jest garstka, 7- 10 procent co coś łapie i ogarnia. Reszta to You can dance, 15 letnie BMW-e, smartfon i białe buty . A te 7-10 procent nigdy nie ma wpływu na nic i nie będzie miała,bo zmian dokonują masy a one pracują pod dyktando mediów main streamowych.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 01.06.2012 o godz. 06:58.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Problem polski to właśnie oderwanie "elity" od narodu. To jest "elita" IIIRP ,która jest przeciw Narodowi. Jest miliony przykładów potwierdzających tę tezę. Co do kacapskich marszów i symboli komunistycznych. Mnie już nic nie zdziwi!!! Pewnie Ci z "kolorowej niepodległej" i ci "dymający orła białego" będą szli pierwsi na czele pochodu!!! Przed wojną w IIRP to cała "Krytyka polityczna" jedyny lokal jaki by dostała od władz to spacerniak w Berezie Kartuskiej i Kostka-Biernackiego jako "wydawcę" . PS. I nie piszcie ,że w Berezie siedzieli też endecy bo było ich tylko paru. Bereza była z założenia dla komuchów.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 01.06.2012 o godz. 08:32.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Na temat Piłsudskiego już napisałem co miałem napisałeś i wybacz ,że nie udało mi sie rozwiązać twojej zagadki forumowy Sfinksie ![]() Z tego wynika ,że wielu ówczesnych masonów było patriotami i wsadzanie ich od razu do wora ( najlepiej razem z żydami i pedałami) jako wredne szare eminencje które tylko z ukrycia czyhają żeby zaszkodzić Polsce jest pójściem na skróty , bo w czasach polskiego Oświecenia udowodnili , zarówno zmieniając prawo, pracujac w Komisji Edukacji Narodowej , przyczyniajać sie do uchwalenia Konstytucji 3 Maja , a także walcząc zbrojne w wojnie z Rosja z 1792 czy pózniej uczestnicząc w Powstaniu Kościuszkowskim,że zależało im na dobrym losie Polski |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A ty sobie przyszedłeś wytrzyć innymi gębę , żeby sobie udowodnić jakim jesteś wielkim patriotą ?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
PS sorry ,że pisze post pod postem ,ale nei wiem jak na tym forum zacytować z kilku postów naraz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ad2. Nie chciało sie dźwigać teczki .... Ad3. Czy mogłbyś mi zacytować fragment w którym twierdzę że oświeceniowi masoni to wredne bestie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Ty ASiku o stosach nie pitol, może o kuli w tył głowy albo sądach kapturowych przypomnisz. Chyba świeższa historia niż stosy. Ale komuch w tym problemu nie widzi, tak trzeba było co ASiku? ps. Jak zacytować kilka różnych postów wymyśliłoby dziecko w podstawówce. Lemingowi trzeba powiedzieć, bo myślenie to dla takich stara zapomniana umiejętność. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|