The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2012, 18:36
Dla oceny pracy Bednarza dla mnie kluczowym momentem będzie pierwszy obóz przygotowawczy i to czy do tego czasu skompletuje pełną kadrę by trener mógł w spokoju tych piłkarzy zgrywać. Trzeba również pomyśleć o załatwieniu sprawy z Boguskim bo nie może być tak, że gość wiecznie się leczy a Wisła nie ma nic z tego - nie stać nas na taki luksus obecnie.
Problemem są pieniądze i dlatego bliżej do Wisły ma Zieńczuk niż Kupisz, czy Lisowski od Dudu. W związku z tym tych testów nie powinniśmy rozpatrywać w kategorii uzupełnienia kadry ale pozyskiwania zawodników pod kątem gry w wyjściowym składzie.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.05.2012, 18:52
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Ja tylko marzę, żeby ten Qioto nam zamiótł całą ligę pod dywan, aby uciszyć coniektórych narzekaczy.

Testy odbywają się w największych klubach świata, przecież ile to Polaków było swojego czasu na testach w Premiership. Jest okres roztrenowania, więc warto testować, a nóż trafi się perełka. Jakby Wisła nie testowała nie byłoby u nas choćby Błaszczykowskiego. Krytykowanie za samo testowanie tzw no-name'ów to głupota. Przecież zarówno Błaszczykowski jak i Melikson przychodząc do nas byli 'nołnejmami' (ten pierwszy wprost z łapanki, z drugiego śmiało się Weszło zamieszczając zdjęcie wielbłąda na parkingu).

Sam fakt testowania o niczym nie świadczy. A już na pewno o niczym negatywnym. Koszt takiego testu, nawet jak doliczymy koszty przelotu jest niczym w porównaniu choćby do tygodniówki Jaliensa, więc nie rozumiem z czym do czego. Wystarczy, że raz na 5-6 lat się trafi dobry piłkarz i już się testy zwracają.

Testują na potęgę w Premiership, testują w Primera Division, testują w Serie A, no ale w Wiśle nie wypada, bo to za duży klub...

-.-
Też nie mam nic przeciwko testom, bo to powszechnie przyjęta praktyka w średniakach lig europejskich.

Problem leży natomiast nie w tym, że te testy się odbywają tylko w tym kto w nich bierze udział. Wybacz, ale nie chce mi się wierzyć, że jakikolwiek klub na zachodzie pozwoliłby sobie na zaproszenie na trening takich piłkarzy jakich proponuje nam Bednarz. My tutaj mówimy o takich wynalazkach jak zawodnicy z drugiej ligi chińskiej, amatorzy z Brazylii czy gracze niełapiący się na ławkę w III lidze włoskiej.

Dostrzegasz różnice?

A co do tygodniówki Jaliensa, to bodaj Po prostu wiślak bardzo sensownie się wypowiedział na ten temat. Nie mam ochoty powtarzać po raz kolejny argumentów, które tutaj przytoczył. Co by jednak nie mówić o Wiśle holenderskiej, to za jej czasów zdobyliśmy MP i awansowaliśmy z grupy w LE. Warto też dodać, że większość zawodników, których zatrudnili byli tutaj na krótkich kontraktach. Zrobili swoje i mogą odejść.
Po pierwszej kadencji Bednarza zostały nam natomiast takie orły jak Jirsak, Kirm i Garguła. Gdyby nie prokuratura we Wrocławiu nadal moglibyśmy się cieszyć oglądając występy Łobodzińskiego.

Teraz w Wiśle rządzi inna ekipa. Zobaczymy co będzie można powiedzieć o ich dziele za dwa lata. Ja mam poważne obawy, że niewiele dobrego.
Ostatnio edytowane przez snyrting : 22.05.2012 o godz. 18:55.
Odpowiedz cytując
nemox007
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 22.05.2012, 18:55
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Amator nie amator , nie wiem czy znacie historie pewnego piłkarza amatora Bebe - który po roku ' zawodowego " kopania w piłkę przeszedł w wieku 21 lat do Manchesteru United

http://pl.wikipedia.org/wiki/B%C3%A9b%C3%A9
Tak. Po czy sam Ferguson powiedział że to był jedyny przypadek w jego karierze gdy nie przyjrzał się zawodnikowi ani razu....

Lepiej niech Probierz dobrze przetestuje każdego kto przyjdzie do Wisły. On wie najlepiej czy się ktoś nada czy nie. Potrzeba nam młodych zdolnych. A nie emerytów którzy złapali w jeden sezon formę. Zaraz skończą kariery i problem dalej będzie.
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 22.05.2012, 18:56
Merkury napisał(a):Wyświetl post
Dla oceny pracy Bednarza dla mnie kluczowym momentem będzie pierwszy obóz przygotowawczy i to czy do tego czasu skompletuje pełną kadrę by trener mógł w spokoju tych piłkarzy zgrywać.
To ja ci odpowiem,ze nie. Zaraz po Euro? Na początku lipca? Bez szans.

Weźcie się ludzie obudźcie.
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Stary 22.05.2012, 19:02
sandbender napisał(a):Wyświetl post
To ja ci odpowiem,ze nie. Zaraz po Euro? Na początku lipca? Bez szans.

Weźcie się ludzie obudźcie.
A w czym Ty widzisz problem - od marca jest w klubie w związku z tym ma tyle czasu, że powinien zdążyć tym bardziej, że szukamy głównie wśród zawodników wolnych (z kartą na ręku). To jest kwestia umiejętności w negocjacjach. A kiedy Ty chcesz przeprowadzać transfery - na 2 tygodnie przed ligą, chyba żartujesz.... mam nadzieję.
Odpowiedz cytując
NoRules
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 22.05.2012, 19:04
Ja sie zastanawiam tylko , po co sie tak wszyscy napinacie? Jak mial Moar przyjsc to tez byl placz ze jakis ogor dotego zyd. Wiadomo jest ze jednemu cos sie podoba drugiemu nie. I smutne .......amento typu "Bednarz testy" juz nie wpomne o postach w ,ktorych sa poruszane tak istone sprawy jak kto jest jakim ekspertem w dziedzinie oceniania potencjalu i umiejetnosci pilkarza. Ludzie jak wy po wygladzie umiecie ocenic czy ktos jest kozak czy ogor , to ja sie pytam co wy robicie przed kompem w domu. Wielkie kluby czekaja na takich scoutow!!!
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Stary 22.05.2012, 19:13
NoRules napisał(a):Wyświetl post
Ja sie zastanawiam tylko , po co sie tak wszyscy napinacie? Jak mial Moar przyjsc to tez byl placz ze jakis ogor dotego zyd. Wiadomo jest ze jednemu cos sie podoba drugiemu nie. I smutne .......amento typu "Bednarz testy" juz nie wpomne o postach w ,ktorych sa poruszane tak istone sprawy jak kto jest jakim ekspertem w dziedzinie oceniania potencjalu i umiejetnosci pilkarza. Ludzie jak wy po wygladzie umiecie ocenic czy ktos jest kozak czy ogor , to ja sie pytam co wy robicie przed kompem w domu. Wielkie kluby czekaja na takich scoutow!!!
Muszę Cię rozczarować to nie jest kwestia tego, że ktoś uważa się za eksperta ale tego że ma rozum i używa go częściej od innych. Muszę Cię również zapewnić, że nie wszyscy ludzie są tak samo mądrzy i inteligentni tak by było ciekawiej.
Rozsądek podpowiada, że amator do tego z nadwagą nie miał prawa do nas na testy przyjeżdżać.
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 22.05.2012, 19:15
Merkury napisał(a):Wyświetl post
A w czym Ty widzisz problem - od marca jest w klubie w związku z tym ma tyle czasu, że powinien zdążyć tym bardziej, że szukamy głównie wśród zawodników wolnych (z kartą na ręku). To jest kwestia umiejętności w negocjacjach. A kiedy Ty chcesz przeprowadzać transfery - na 2 tygodnie przed ligą, chyba żartujesz.... mam nadzieję.
Nie zrozumiałeś bo moze niejasno napisałem. Wytłumaczę.
Kadrę skompletowaną to można mieć kiedy się wie kogo chce się kupić i ma na to pieniądze.
My nie mamy pieniędzy podobno, a także nie wiemy kogo chcemy bo inaczej nie testowalibyśmy "pod kątem gry w wyjściowym składzie".
Działania Pana Dyrektora to już tutaj wszyscy przerabiali. Nie ma nurkowania to będzie Euro

Z resztą nie ma o czym gadać. Jak dla mnie to wszystko było.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 22.05.2012, 19:31
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Też nie mam nic przeciwko testom, bo to powszechnie przyjęta praktyka w średniakach lig europejskich.

Problem leży natomiast nie w tym, że te testy się odbywają tylko w tym kto w nich bierze udział. Wybacz, ale nie chce mi się wierzyć, że jakikolwiek klub na zachodzie pozwoliłby sobie na zaproszenie na trening takich piłkarzy jakich proponuje nam Bednarz. My tutaj mówimy o takich wynalazkach jak zawodnicy z drugiej ligi chińskiej, amatorzy z Brazylii czy gracze niełapiący się na ławkę w III lidze włoskiej.

Dostrzegasz różnice?

A co do tygodniówki Jaliensa, to bodaj Po prostu wiślak bardzo sensownie się wypowiedział na ten temat. Nie mam ochoty powtarzać po raz kolejny argumentów, które tutaj przytoczył. Co by jednak nie mówić o Wiśle holenderskiej, to za jej czasów zdobyliśmy MP i awansowaliśmy z grupy w LE. Warto też dodać, że większość zawodników, których zatrudnili byli tutaj na krótkich kontraktach. Zrobili swoje i mogą odejść.
Po pierwszej kadencji Bednarza zostały nam natomiast takie orły jak Jirsak, Kirm i Garguła. Gdyby nie prokuratura we Wrocławiu nadal moglibyśmy się cieszyć oglądając występy Łobodzińskiego.

Teraz w Wiśle rządzi inna ekipa. Zobaczymy co będzie można powiedzieć o ich dziele za dwa lata. Ja mam poważne obawy, że niewiele dobrego.
Po prostu Cię wypunktuje tutaj bo szkoda mi 'e-papieru' ;d

1) Błaszczykowski przed testami w Wiśle grał w IV lidze.
2) Nie krytykuję Jaliensa tylko ukazuje jak mikroskopijnie małe są koszty testowania piłkarzy w porównaniu do wyjściówek zawodników ze składu. Nazywanie ich w tym wypadku kosztami jest śmieszne.
3) Za Bednarza też tam jakieś MP wpadło. A tak jak miał Jirsaka, Kirma i Gargułę, tak SV miał swojego Lameya, Jaliensa czy Nuneza. Z drugiej strony Stan wyłowił Meliksona a Bednarz Marcelo.
Żeby nie było - oceniam pracę obydwóch dyrów sportowych podobnie, z lekkim wskazaniem na Stana, ale nic poza tym. Nie ma co gloryfikować jednego i mieszać z błotem drugiego, jakby to była różnica jak między niebem a ziemią. Nie była.
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 22.05.2012, 19:54
Cytat:
3) Za Bednarza też tam jakieś MP wpadło. A tak jak miał Jirsaka, Kirma i Gargułę, tak SV miał swojego Lameya, Jaliensa czy Nuneza. Z drugiej strony Stan wyłowił Meliksona a Bednarz Marcelo.
A wiesz jaka jest podstawowa różnica między Bednarzem a Stanem? Jirsak, Kirm i Guła jeszcze są w Wiśle i ciągną kasę praktycznie za nic - mierne umiejętności i każdy z kontraktem na 4-5 lat. A Nuneza, Lameya czy może nawet Jaliensa już w następnym sezonie nie zobaczymy...i nie będzie musiała nam w tym pomagać prokuratura we Wrocławiu. Stan myślał i graczy, których nie był pewny podpisywał na krótko aby minimalizować ryzyko. Bednarzowi najwyraźniej taka koncepcja jest obca co rodzi powody do niepokoju.

Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.05.2012, 19:57
Nie rozumiem po co cytujesz mojego posta i wchodzisz ze mną w polemikę skoro nie odnosisz się do tego co napisałem.

ad 1
Czy zdania "Też nie mam nic przeciwko testom" i "Problem leży natomiast nie w tym, że te testy się odbywają tylko w tym kto w nich bierze udział" są dla Ciebie niejasne? Może coś wytłumaczyć?
Najlepiej mnie znowu wypunktuj, będzie mi łatwiej zredagować odpowiedź.

ad 2
Fajnie, że piszesz o kosztach. Szkoda tylko, że ja nic o nich nie wspominałem. Testy takich wynalazków mnie denerwują mnie dlatego, że przez nie zbankrutujemy, ale dlatego, że nas kompromitują jako profesjonalny klub.

ad 3
To teraz proszę powiedz, który z wymienionych piłkarzy nadal grają w Wiśle. Bednarz ma stuprocentową skuteczność - wszystkie jego wtopy, może oprócz Beto, są u nas na długoletnich kontraktach.
Po Stanie został nam tylko Jaliens, który i tak przerasta o głowę cała wymienioną trojkę.

Ostatniego zdania już w ogóle nie rozumiem. Zdaje się, że nie jest to skierowane do mnie.
Ostatnio edytowane przez snyrting : 22.05.2012 o godz. 20:09.
Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.05.2012, 20:04
My nie mamy kasy na Celebana czy Pazdana czy też mamy lepszych graczy w kadrze?
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.05.2012, 20:11
Zauważcie jedną różnice. Valckx miał zbudować zespół na już. Dlatego ściągał zawodników doświadczonych, drogich, na krótkie kontrakty na których nie będziemy mogli zarobić. Bednarz miał bardziej długofalową politykę.

Ponadto jakby zsumować ile Jaliens zarobił w te półtora roku to nie wiem czy Jirsak tyle w ciągu 5 lat zabrał z klubu. Tak już gwoli ścisłości.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
tas de fleia
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 22.05.2012, 20:23
snyrting napisał(a):Wyświetl post

Po Stanie został nam tylko Jaliens, który i tak przerasta o głowę cała wymienioną trojkę.
Ale że w czym ich przerasta? Kirm ma tyle samo wzrostu, bo mam nadzieję, że o to chodzi.
Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 22.05.2012, 20:49
Bednarz przynajmniej wie że istnieje taki piłkarz jak Michał Chrapek i gra na wypożyczeniu, a Stan w C+ był zdziwiony o kim mowa, co jak co ale pasuje chociaż to wiedzieć.Stan zrobił dobre transfery bo dostał kasę jakiej wcześniej nikt nie dostał chodzi mi o to że piłkarze mogli zarabiać krocie, innych dyrektorów to mogli zarabiać połowę z tego. Nie jestem ani zwolennikiem ani przeciwnikiem Stana, a na chwile obecną Łysol to chyba dobra opcja, bo przetestuje pół Świata i może coś się trafi.
Odpowiedz cytując
Dasqez
Member

Od: 04.2008

Stary 22.05.2012, 20:53
Przecież dobrze, że klub sprowadza na testy zawodników. Od tego one są, od tego są one, żeby najpierw przetestować, a dopiero potem zakontraktować albo podziękować i kopnąć w dupę. Tak jak ktoś wcześniej napisał, testują we Francji, w Anglii, na całym świecie, a tutaj panika, bo zaproszono na testy mało znanych zawodników. To, czy była to trafna decyzja zweryfikuje sezon. A chyba lepiej, że testowany piłkarz strzela dwie bramki, aniżeli w ogóle, prawda?
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 22.05.2012, 21:00
Roznica jest taka ze do Angli na testy jedzie np. Malecki co by nie mowic dobry ligowiec, a do Wisly przyjezdza Ricardinhogracz ktory nigdy nie zagral profesjonalnie majac juz tak JUZ 20 lat.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.05.2012, 21:00
Wiślak-1990 napisał(a):Wyświetl post
Bednarz przynajmniej wie że istnieje taki piłkarz jak Michał Chrapek i gra na wypożyczeniu, a Stan w C+ był zdziwiony o kim mowa, co jak co ale pasuje chociaż to wiedzieć.Stan zrobił dobre transfery bo dostał kasę jakiej wcześniej nikt nie dostał chodzi mi o to że piłkarze mogli zarabiać krocie, innych dyrektorów to mogli zarabiać połowę z tego. Nie jestem ani zwolennikiem ani przeciwnikiem Stana, a na chwile obecną Łysol to chyba dobra opcja, bo przetestuje pół Świata i może coś się trafi.
Stan nie dostał żadnych pieniędzy. Fundusze ze sprzedaży Brożków przeznaczone zostały w znacznej części na transfery.
Odpowiedz cytując
misiek_86
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 22.05.2012, 21:09
Sport.pl twierdzi, że powrót Zienia na R22 jest już prawie pewny. Nie wierzę, po prostu nie wierzę...

Gość ma przecież 34 lata, dobry sezon ma średnio co 4, a zawalił nam nie tak dawno awans do LM...

http://www.sport.pl/sport-slask/1,12...al_pewne_.html
Studiuję w Warszawie... ale w sercu wciąż WISEŁKA!!!!
Odpowiedz cytując
Dasqez
Member

Od: 04.2008

Stary 22.05.2012, 21:10
Tak borys, ale fakt, że do Polski nie przyjedzie testować Messi nie jest winą Bednarza czy zarządu Wisły, ale ogólnej formy i wizerunku polskiej piłki.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 22.05.2012, 21:16
Jak Zieńczuk przyjdzie - to proponuję zrobić jakąś masową manifestację pod biurem Bednarza - przecież to nie może tak być, że chłop będzie aż tak szedł na łatwiznę - albo będzie próbował półśrodkami budować drużynę.

Dasqez napisał(a):Wyświetl post
Przecież dobrze, że klub sprowadza na testy zawodników. Od tego one są, od tego są one, żeby najpierw przetestować, a dopiero potem zakontraktować albo podziękować i kopnąć w dupę. Tak jak ktoś wcześniej napisał, testują we Francji, w Anglii, na całym świecie, a tutaj panika, bo zaproszono na testy mało znanych zawodników. To, czy była to trafna decyzja zweryfikuje sezon. A chyba lepiej, że testowany piłkarz strzela dwie bramki, aniżeli w ogóle, prawda?
To niech przed zakontraktowaniem przetestują Zieńczuka.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 22.05.2012 o godz. 21:25.
Odpowiedz cytując
del
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 22.05.2012, 21:20
misiek_86 napisał(a):Wyświetl post
Sport.pl twierdzi, że powrót Zienia na R22 jest już prawie pewny. Nie wierzę, po prostu nie wierzę...

Gość ma przecież 34 lata, dobry sezon ma średnio co 4, a zawalił nam nie tak dawno awans do LM...

http://www.sport.pl/sport-slask/1,12...al_pewne_.html
jak bedzie gral tak jak w tym sezonie (5 goli 9 asyst) to dla mnie moze miec nawet 40 lat,
przynajmniej potrafi dorzucic pilke z wolnego co u nas potrafi chyba tylko Melikson, w tym sezonie bił na głowe Małego,Kirma czy prawie kazdego naszego pomocnika
oczywiscie nie jest to inwestycja na lata ale na sezon-dwa moglby byc przydatny, chociazby na zmiane bo warto miec takiego Zienczuka na lawce niz np Bruda czy inny wynalazek.
Odpowiedz cytując
tas de fleia
Senior Member

Stary 22.05.2012, 21:27
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Jak Zieńczuk przyjdzie - to proponuję zrobić jakąś masową manifestację pod biurem Bednarza - przecież to nie może tak być, że chłop będzie aż tak szedł na łatwiznę - albo będzie próbował półśrodkami budować drużynę.

To niech przed zakontraktowaniem przetestują Zieńczuka.
No i Głowa jak przyjdzie to też i Brożki też. I jeszcze po przedłużeniu Sobola. Jak Żuraw przychodził to szkoda, że manifestacji kibice nie zrobili. No i jeszcze Kazia Moskala też można było "omanifestować". Ręcę opadają.
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Stary 22.05.2012, 21:58
Apropo Q. Oglądnijcie sobie mecze z nim, on na prawdę nie jest słaby. To jest/był nasz najlepszy stoper w tym sezonie, jego problem nie polega na tym, że nie ma umiejętności tylko na tym, że jego forma jest nieregularna. Byle kto nie gra w rep Holandii i nie jedzie na MŚ. Wszyscy jeżdżą tu po nim i po SV (chociaż nie wiem dlaczego), że ściągnął swoich holenderskich "kolegów". Lamey, ok, słaby. Ale problem Jaliensa leży gdzie indziej.
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
seba_109
Senior Member

Stary 22.05.2012, 22:06
Co z Nowakiem oblał testy?
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 22.05.2012, 22:13
tas de fleia napisał(a):Wyświetl post
No i Głowa jak przyjdzie to też i Brożki też. I jeszcze po przedłużeniu Sobola. Jak Żuraw przychodził to szkoda, że manifestacji kibice nie zrobili. No i jeszcze Kazia Moskala też można było "omanifestować". Ręcę opadają.
Radziłbym Ci - powiem prosto - stulić p*sk, zanim wpierw coś chlapniesz. Jeszcze samemu będzie Ci się chciało manifestować - bo nic na to się nie zanosi, że będziemy mieć młodą kadrę.

Poza tym nie wierzę, że Zieńczuk będzie w przyszłym sezonie naszym piłkarzem. Po prostu nie wierzę. Niby jako kto? Obrońca? Bo jego jako skrzydłowego po prostu nie widzę w naszej kadrze i już.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 22.05.2012 o godz. 22:16.
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Stary 22.05.2012, 22:20
Radziłbym Ci - powiem prosto - stulić p*sk, zanim wpierw coś chlapniesz. Jeszcze samemu będzie Ci się chciało manifestować - bo nic na to się nie zanosi, że będziemy mieć młodą kadrę.

Poza tym nie wierzę, że Zieńczuk będzie w przyszłym sezonie naszym piłkarzem. Po prostu nie wierzę. Niby jako kto? Obrońca? Bo jego jako skrzydłowego po prostu nie widzę w naszej kadrze i już.
Skoro Ty go nie widzisz, to myślę, że spokojnie możemy temat Zieńczuka zamknąć.
Powód: bo śnieg
Ostatnio edytowane przez Bambo1906 : 22.05.2012 o godz. 22:21.
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
tas de fleia
Senior Member

Stary 22.05.2012, 22:21

Stulić to możesz co chcesz a pysk to szanuj. I szanuj tych co coś dla tego klubu zrobili w porównaniu do innych.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 22.05.2012, 22:39
O jejku ...O Bozeeee..... Zienczuk pilkarzem Wisły...ojej...
Jestescie normalni czy nie
W czym Zienczuk jest gorszy od naszych obecnych kopaczy
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 22.05.2012, 22:41
Mam nadzieję że to głupi żart z Zieńczukiem, miała być rewolucja i gra młodzieżą a nie ściąganie zawodników w wieku 30+. Kolejny klub emerytów tylko teraz bez walki o nic..
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów