|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Źródło, proszę. Czy tylko tak sobie zmyślasz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Trzeba być dobrej myśli. Z Łobem też szybko nie poszło, sprawa się przeciągała, ale wkońcu udało się kanalię z klubu usunąć. Teraz będzie podobnie.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Michał Czekaj zagościł na meczu IV ligi małopolskiej (wschód) pomiędzy Bocheńskim KS a Tuchovią Tuchów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
bo Patryk Małecki to młody talent.
Może chcą utrzymać jego formę by go sprzedać albo w końcu przywrócic mu formę sprzed ponad roku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...okonane/62153/
Wy też składacie dłoń "w figę" jak zaczynacie robić sprint? |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kanalią jest ten, kto z nim podpisał kontrakt. Gdyby do mnie zgłosił się teraz potencjalny pracodawca i powiedział: "Panie kochany, 30.000 na rękę, samochód mieszkanie komóra i laptop", to chyba byłbym debilem, gdybym odmówił... inna sprawa, że stawałbym na miękkim ch...u, żeby moją pracę wykonywać należycie, a tego chyba u Jaliensa brakło.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Gdyby wystarczyło dąć odpowiednią kasę piłkarzowi żeby ten był najlepszy w tym co robi, to Abramowicz nie czekałby tyle lat na tytuł. Łobodziński jest w porządku dla średniaka ligowego grającego z kontry - raz na kilka meczy się urwie i coś wyczaruje. Od poziomu Ekstraklasy wcale nie odstaje. No, ale my mu daliśmy gwiazdorski kontrakt i miał zastąpić Kosowskiego. Nie ważne na czym by nie stawał - to było poza jego zasięgiem. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to mozna chyba sobie powiedziec - "Adios Garguła". Inaczej bysmy sie go nie pozbyli
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...92/story.shtml
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 21.05.2012 o godz. 12:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten na lewo od Czekaja to Ricardinho? Albo mu koszulka zawiała, albo trochę ciałka ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Wisla zmnienila profesje,nie wiesz? teraz w ramach walki z nadwagą z druzyną beda cwiczyc wczesniej wyselekcjonowani przez Bednarza szcześliwcy. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ale nie ten temat, to jeszcze nie nasi piłkarze. I oby tak zostało... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
3 godziny mnie nie było a tu info, ze Biton rozwiazal kontrakt za porozumieniem stron - czyli kasa z czerwca zaoszczedzona
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tak się zastanawiam, gdzie się podziali nasi piłkarze...
Kurto, Lamey, Jaliens, Paljić, Biton, Nunez - odchodzą/odeszli Jovanović - kontuzja Bunoza - kontuzja Chavez - kontuzja Melikson - kadra Garguła - "kontuzja" ![]() Kirm - kadra Genkov - kadra? Boguski - kontuzja Czyli powinni być Pareiko, Jovanić, Czekaj, Diaz, Sobolewski, Wilk, Jirsak, Brud, Małecki i Iliev. Pytanie: gdzie są Pareiko, Jovanić, Sobolewski, Brud i w mniejszym stopniu Diaz? Na sparingu ich nie ma, na zdjęciach z treningów też. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Diazowi kończy się umowa, Sobolewski i Brud grali chyba z Widzewem o ile dobrze kojarzę, tzn. Brud na 100%, a Sobola nie jestem pewien. Jovanic... nei mam pojęcia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
nie wiecie czemu Michał Szewczyk nie grał w sparringu?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() Trałkowanie ![]() |
|
|
|