The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2012, 19:29
syryls napisał(a):Wyświetl post
Chrapek może być "drugim Nunezem" czyli do przodu i do tyłu. Z niezłym strzałem, podanie u niego wygląda słabo ale jest czas żeby popracować.
No właśnie ja mam wrażenie, że on bardziej kombinacyjnie gra niż ma walory strzeleckie. Jego strzały są słabe. Jak się poprawi to będzie z niego pociecha.
Odpowiedz cytując
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 16.05.2012, 20:05
FraMat
jest dużo prawdy w tym co piszesz , chodź problem jest dużo bardziej zawiły .My żadnych wybitnych graczy nie mamy a i MASKANT jak dla mnie wybitnym trenerem nie jest .............Mnie przeraża jedno ,a zarazem cieszy JAK NIE WIELE TRZEBA ŻEBY TE LIGĘ WYGRAĆ to tak na pocieszenie na następny sezon.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 16.05.2012, 20:10
syryls napisał(a):Wyświetl post
Chrapek może być "drugim Nunezem" czyli do przodu i do tyłu. Z niezłym strzałem, podanie u niego wygląda słabo ale jest czas żeby popracować.
Oby nie był takim lebiegą. Nunez pewnie asysty nawet nie ma w lidze żadnej.
Ostatnio edytowane przez tofik : 16.05.2012 o godz. 20:13.
..
Odpowiedz cytując
comek
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 16.05.2012, 20:18
ma ktoś link do bramki Chrapka?
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 16.05.2012, 21:08
tofik napisał(a):Wyświetl post
Oby nie był takim lebiegą. Nunez pewnie asysty nawet nie ma w lidze żadnej.
Musiałby tylko trochę przypakować
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Stary 16.05.2012, 21:25
Mi się zawsze raczej wydawało, że Chrapkowi to by taki wolny elektron pasował jak Meliksonowi.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.05.2012, 22:07
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
Mi się zawsze raczej wydawało, że Chrapkowi to by taki wolny elektron pasował jak Meliksonowi.
Też mi się tak wydaje. Tak go przynajmniej pamiętam z ME, choć wiadomo, że ME, a piłka seniorska (choćby 1. liga) to nie to samo.

Ja bym Chrapka widział w składzie na przyszły sezon. Niech chociaż dostanie poważną szansę w okresie przygotowawczym, jak się okaże że nie ma szans, by chociaż regularnie wchodzić z ławki, to można go znów wypożyczyć.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.05.2012, 22:55
Kocur napisał(a):Wyświetl post
I to jest szczyt k...stwa ze strony zarządzających naszym klubem. W pale się dosłownie nie mieści jak większość "decyzyjnych" to może Kazkowi buty czyścić.

Ale takie postepowanie czyli jawne chamstwo to wizytowka ludzi z naszego zarzadu.

Ile bylo takich ludzi z ktorymi tak sie pozegnano ,ilu ludzi ma do WIsly do dzisiaj zadre?

ale jak sobie poscielisz tak sie wyspisz ,no i śpimy w srodku tabeli.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 16.05.2012, 23:34
Nie wiem czy Lucas Guedes to dalej nasz piłkarz, czy nie, ale dziś spotkałem przypadkowo Clebera z rodzinką w mieście i Lucas miał rękę w gipsie..

A co do Chrapka - pełna zgoda, chłopak ma ogromny potencjał, mam nadzieję, że Probierz da mu szansę.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 17.05.2012, 12:00
Głowacki wraca do Wisły - "Wisła nie jest jakimś klubem emerytów, w którym spokojnie można sobie jeszcze pokopać piłkę na zakończenie kariery"

http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sp...ac-kupony.html
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Stary 17.05.2012, 14:03
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,98810,t...l?ticaid=1e76f

Śląsk zadziałał błyskawicznie. Mam pytanie do bardziej zorientowanych - czy sytuacja Pietrasiaka jakoś różni się od sytuacji Garguły?
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 17.05.2012, 14:13
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,98810,t...l?ticaid=1e76f

Śląsk zadziałał błyskawicznie. Mam pytanie do bardziej zorientowanych - czy sytuacja Pietrasiaka jakoś różni się od sytuacji Garguły?
Z pewnego info (od sąsiadki sprzątaczki która ma syna który był kiedyś na meczu Wisły), Garguła się nie przyznaję.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 17.05.2012, 14:14
Mial kontrakt do 30.06.12.
Odpowiedz cytując
krowczax
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 17.05.2012, 14:34
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...hodzi_z_wisly/

Dragan odchodzi.
Jak długo na Wawelu...
Odpowiedz cytując
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 17.05.2012, 14:34
Pożegnano Dragana

Szkoda, że był ofiarą ustawienia Wisły, ale życzę mu jak najlepiej w dalszej karierze.
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 17.05.2012, 14:35
Życzymy powodzenia w kontynuowaniu kariery w 4-ligowym niemieckim klubie, bo zapewne do klubu mniej więcej z tej ligi trafi.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 17.05.2012, 14:49
Ciekawe, moze rzeczywiscie umowili sie idziesz teraz ale kasy za czerwiec juz nie dostajesz.
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 17.05.2012, 16:05
krzyżyk na drogę płakał nie będę
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 17.05.2012, 16:18
kha1 napisał(a):Wyświetl post
Pożegnano Dragana

Szkoda, że był ofiarą ustawienia Wisły, ale życzę mu jak najlepiej w dalszej karierze.
Ofiara to się zgodzę, ale LOSU. Przeciętny grajek, Cikosz i Szinglar na jego pozycji grali dużo lepiej za mniejsze pieniądze. Krzyż na drogę i nic więcej, po drodze mógłby zabrać swojego koleżkę Kirma. Czekam jeszcze na podobne wiadomości nt. obu holendrów i obu żydów.

Dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Stary 17.05.2012, 16:21
Po tym jak potraktował go Probierz, trudno mu się dziwić, ze woli odejść już teraz.
Za mocny to nie był ale łatał dziurę na pozycji do której się nie specjalnie nadawał, może i sposób bycia niektórym nie odpowiadał.

Ale zobaczymy czy jego następca będzie prezentował chociaż 30 procent jego zaangażowania w grę w każdym meczu.
A i nie wiadomo czy piłkarsko będzie mu dorównywał. Chociaż przecież o to nietrudno.
Niektórym się wydaje, że nie wiadomo kto tu przyjdzie.
Odpowiedz cytując
Wertian
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 17.05.2012, 16:36
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Niektórym się wydaje, że nie wiadomo kto tu przyjdzie.
Otóż to! już niektórzy wspominają z łezką w oku Cikosza i Singlara (którzy zresztą byli zwalniani na tym forum codziennie za swojej bytności w Wiśle)... przyjdzie czas, że i za Draganem zatęsknią.
"Not to touch the earth not to see the sun"
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Stary 17.05.2012, 16:43
Cytat:
Nowym elementem, trenowanym podczas czwartkowych zajęć, była umiejętność oddania precyzyjnego strzału z połowy boiska. Piłka musiała lobem wpaść do bramki, nie kozłując, ani nie dotykając murawy. Spośród ponad dwudziestoosobowej grupy piłkarzy zaledwie kilku sprostało wyzwaniu.
To...przykre.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 17.05.2012, 16:49
Był, jest i będzie ofiarą własnych umiejętności.

Posłużyłbym się kwestią Mecwaldowskiego z pewnego filmu widząc niektóre posty.

Piszczek jest prawym obrońcą. Ile ma bramek, ile asyst? Ile razy włączał się w grę ofensywną zespołu? Ile razy celnie dośrodkowywał?

Witam wszystkich kibiców. Spójrz na Piszczka i na Dragana. Szkoda, że nie jest nim. Ale jeżeli zapier(d)alałby na treningach zamiast po Bonarce mógłby być taki jak on.Co ma w ręku? Mistrzostwo i Puchar Niemiec. Potem znów na niego, i na Dragana. Co widzisz? Piszczek wygląda tak, jak Twój zawodnik mógłby. Spójrz jeszcze raz. Ma szybkość, o jakiej Twój Dragan może tylko pomarzyć. Siedzę na dupie.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Qmkwat
Junior Member

Od: 03.2012

Stary 17.05.2012, 17:31
Dragana wczoraj widzialem z kolejnym kandydatem do dyscyplinarnego wypierdylenia, niejakim Lameyem, jak sobie uprawiali szoping na Florianskiej. Na wielce zasmuconych slabym sezonem i przyszlym odejsciem nie wygladali.
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 17.05.2012, 17:57
... ja .......e straszne
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.05.2012, 18:05
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Witam wszystkich kibiców. Spójrz na Piszczka i na Dragana. Szkoda, że nie jest nim. Ale jeżeli zapier(d)alałby na treningach zamiast po Bonarce mógłby być taki jak on.Co ma w ręku? Mistrzostwo i Puchar Niemiec. Potem znów na niego, i na Dragana. Co widzisz? Piszczek wygląda tak, jak Twój zawodnik mógłby. Spójrz jeszcze raz. Ma szybkość, o jakiej Twój Dragan może tylko pomarzyć. Siedzę na dupie.

Genialne i jakże prawdziwe
Odpowiedz cytując
krowczax
Senior Member

Stary 17.05.2012, 18:06
A co do cholery, mają przywdziać worek pokutny i odbyć pielgrzymkę do Częstochowy na klęczkach ?
Jak długo na Wawelu...
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Stary 17.05.2012, 18:11
Powiem Państwu tak... Powiem uczciwie... To, że zrezygnowano z Dragana tak wcześnie, może sprawić nam w najbliższej przyszłości jakąś niespodziankę. Probierz najpierw go zawiesił, a dwa dni później odwiesił, bo zauważył że może mu brakować lewego obrońcy w nowym sezonie. Wnioskuję, że jeśli już teraz pożegnano Paljića, to w najbliższych dniach poznamy nazwisko nowego kandydata do gry na lewej obronie (Dudu?). Jeszcze niedawno Probierz się wahał nad przydatnością Dragana do drużyny, więc myślę, że teraz już ma pewnego następcę do gry na wyżej wspomnianej pozycji.

edit:
fanfan napisał(a):Wyświetl post
tjaa a Bednarz siedzi i zawija je w te sreberka...
Post kolegi niżej bardzo wiele wnosi do dyskusji...
Ostatnio edytowane przez Tominho : 17.05.2012 o godz. 19:56.
Odpowiedz cytując
amauri1990
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.05.2012, 19:57
Tominho napisał(a):Wyświetl post
Powiem Państwu tak... Powiem uczciwie... To, że zrezygnowano z Dragana tak wcześnie, może sprawić nam w najbliższej przyszłości jakąś niespodziankę. Probierz najpierw go zawiesił, a dwa dni później odwiesił, bo zauważył że może mu brakować lewego obrońcy w nowym sezonie. Wnioskuję, że jeśli już teraz pożegnano Paljića, to w najbliższych dniach poznamy nazwisko nowego kandydata do gry na lewej obronie (Dudu?). Jeszcze niedawno Probierz się wahał nad przydatnością Dragana do drużyny, więc myślę, że teraz już ma pewnego następcę do gry na wyżej wspomnianej pozycji.

edit:
Post kolegi niżej bardzo wiele wnosi do dyskusji...
Ja myślę, ze poznamy nazwiska nawet trzech następców: Kowalski, Skołorzyński i Nalepa.
Odpowiedz cytując
methiu
Member

Od: 11.2007

Stary 17.05.2012, 22:01
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Był, jest i będzie ofiarą własnych umiejętności.
Witam wszystkich kibiców. Spójrz na Piszczka i na Dragana. Szkoda, że nie jest nim. Ale jeżeli zapier(d)alałby na treningach zamiast po Bonarce mógłby być taki jak on.

Qmkwat napisał(a):Wyświetl post
Dragana wczoraj widzialem z kolejnym kandydatem do dyscyplinarnego wypierdylenia, niejakim Lameyem, jak sobie uprawiali szoping na Florianskiej. Na wielce zasmuconych slabym sezonem i przyszlym odejsciem nie wygladali.
Rozumiem, że wy zawsze zostajecie po godzinach w szkole/pracy i dokształcacie swoje umiejętności. Do Galerii nie chodzicie. No jak to? Wolno strażakowi, wolno lekarzowi, wolno górnikowi ale nie wolno piłkarzowi!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów