|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
No właśnie ja mam wrażenie, że on bardziej kombinacyjnie gra niż ma walory strzeleckie. Jego strzały są słabe. Jak się poprawi to będzie z niego pociecha.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Oby nie był takim lebiegą. Nunez pewnie asysty nawet nie ma w lidze żadnej.
Ostatnio edytowane przez tofik : 16.05.2012 o godz. 20:13.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
ma ktoś link do bramki Chrapka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi się zawsze raczej wydawało, że Chrapkowi to by taki wolny elektron pasował jak Meliksonowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ale takie postepowanie czyli jawne chamstwo to wizytowka ludzi z naszego zarzadu. Ile bylo takich ludzi z ktorymi tak sie pozegnano ,ilu ludzi ma do WIsly do dzisiaj zadre? ale jak sobie poscielisz tak sie wyspisz ,no i śpimy w srodku tabeli. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy Lucas Guedes to dalej nasz piłkarz, czy nie, ale dziś spotkałem przypadkowo Clebera z rodzinką w mieście i Lucas miał rękę w gipsie..
A co do Chrapka - pełna zgoda, chłopak ma ogromny potencjał, mam nadzieję, że Probierz da mu szansę. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Głowacki wraca do Wisły - "Wisła nie jest jakimś klubem emerytów, w którym spokojnie można sobie jeszcze pokopać piłkę na zakończenie kariery"
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sp...ac-kupony.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,98810,t...l?ticaid=1e76f
Śląsk zadziałał błyskawicznie. Mam pytanie do bardziej zorientowanych - czy sytuacja Pietrasiaka jakoś różni się od sytuacji Garguły? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mial kontrakt do 30.06.12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]()
Jak długo na Wawelu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pożegnano Dragana
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...hodzi_z_wisly/ Szkoda, że był ofiarą ustawienia Wisły, ale życzę mu jak najlepiej w dalszej karierze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Życzymy powodzenia w kontynuowaniu kariery w 4-ligowym niemieckim klubie, bo zapewne do klubu mniej więcej z tej ligi trafi.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ciekawe, moze rzeczywiscie umowili sie idziesz teraz ale kasy za czerwiec juz nie dostajesz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
krzyżyk na drogę
płakał nie będę![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Dziękuję za uwagę ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po tym jak potraktował go Probierz, trudno mu się dziwić, ze woli odejść już teraz.
Za mocny to nie był ale łatał dziurę na pozycji do której się nie specjalnie nadawał, może i sposób bycia niektórym nie odpowiadał. Ale zobaczymy czy jego następca będzie prezentował chociaż 30 procent jego zaangażowania w grę w każdym meczu. A i nie wiadomo czy piłkarsko będzie mu dorównywał. Chociaż przecież o to nietrudno. Niektórym się wydaje, że nie wiadomo kto tu przyjdzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Otóż to! już niektórzy wspominają z łezką w oku Cikosza i Singlara (którzy zresztą byli zwalniani na tym forum codziennie za swojej bytności w Wiśle)... przyjdzie czas, że i za Draganem zatęsknią.
![]()
"Not to touch the earth not to see the sun"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Był, jest i będzie ofiarą własnych umiejętności.
Posłużyłbym się kwestią Mecwaldowskiego z pewnego filmu widząc niektóre posty. Piszczek jest prawym obrońcą. Ile ma bramek, ile asyst? Ile razy włączał się w grę ofensywną zespołu? Ile razy celnie dośrodkowywał? Witam wszystkich kibiców. Spójrz na Piszczka i na Dragana. Szkoda, że nie jest nim. Ale jeżeli zapier(d)alałby na treningach zamiast po Bonarce mógłby być taki jak on.Co ma w ręku? Mistrzostwo i Puchar Niemiec. Potem znów na niego, i na Dragana. Co widzisz? Piszczek wygląda tak, jak Twój zawodnik mógłby. Spójrz jeszcze raz. Ma szybkość, o jakiej Twój Dragan może tylko pomarzyć. Siedzę na dupie. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Dragana wczoraj widzialem z kolejnym kandydatem do dyscyplinarnego wypierdylenia, niejakim Lameyem, jak sobie uprawiali szoping na Florianskiej. Na wielce zasmuconych slabym sezonem i przyszlym odejsciem nie wygladali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
... ja .......e straszne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Genialne i jakże prawdziwe ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co do cholery, mają przywdziać worek pokutny i odbyć pielgrzymkę do Częstochowy na klęczkach ?
![]()
Jak długo na Wawelu...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiem Państwu tak... Powiem uczciwie... To, że zrezygnowano z Dragana tak wcześnie, może sprawić nam w najbliższej przyszłości jakąś niespodziankę. Probierz najpierw go zawiesił, a dwa dni później odwiesił, bo zauważył że może mu brakować lewego obrońcy w nowym sezonie. Wnioskuję, że jeśli już teraz pożegnano Paljića, to w najbliższych dniach poznamy nazwisko nowego kandydata do gry na lewej obronie (Dudu?). Jeszcze niedawno Probierz się wahał nad przydatnością Dragana do drużyny, więc myślę, że teraz już ma pewnego następcę do gry na wyżej wspomnianej pozycji.
edit: Post kolegi niżej bardzo wiele wnosi do dyskusji...
Ostatnio edytowane przez Tominho : 17.05.2012 o godz. 19:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Rozumiem, że wy zawsze zostajecie po godzinach w szkole/pracy i dokształcacie swoje umiejętności. Do Galerii nie chodzicie. No jak to? Wolno strażakowi, wolno lekarzowi, wolno górnikowi ale nie wolno piłkarzowi! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|