|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Witam.
Postanowiliśmy ze ZWE zaszaleć i zrobić takie coś: http://ts.bialix.pl/ Jeśli publikacja tabelek w takiej postaci się spodoba, to zostanie ![]() Zapraszam do korzystania z miniserwisu ![]() PS. Jest tam podana tabela generalna ![]() Powód: ps
Ostatnio edytowane przez Bialix : 21.03.2012 o godz. 16:45.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Klasyfikacja po meczu Pucharu Polski Wisła - Lech: 1. Sami 16 pkt 2. dulli78 14 pkt Lord of WC mitmichael Wiślacki Pies 6. arrosmay 13 pkt Benan Damian1241 Feniks Hormon132 kolarz90 KOMINEK KptAnt marian paździoch suchyTSW SuperDragon W.S wislak1995 WISŁAZWE 20. El'kabat 12 pkt Etiop jcts KamilAKS karas1983 kibicnh MIKITSW misiektsw pawkas1992 wojti11795 30. ..::JosE::.. 11 pkt abidal andys art. bartek89TS cassius31krakow djmala1 Domello KaRaSTSW KOALIK madenn oli38 TymonPRO wierny 44. Amstaff 10 pkt AYALA DevilMayCry emailowiec Fiti kamanwislak marcint339 piter116 staranny kibic SWEET_83 54. Bialix 9 pkt filemon Greebo ladek1989 Rustin 59. gypsy 8 pkt PhantomRanger SlawekS vip2008 wislakdaniel Zohan 65. Fifiorek 7 pkt kangurekm 67. wislak2004 5 pkt ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
http://ts.bialix.pl/ tam na bieżąco wrzucane są tabelki!!!
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tabele po Ruchu zaktualizowane i wrzucone na bloga
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Albo jestem głupi albo nie ma tam tabelki za sam mecz Ruch - Wisła? Tylko generalkę widze.
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jcts, wygrałeś to nie marudź
poza tym, dostępne są wszystkie klasyfikacje meczowe począwszy od 17 marca (kiedy blog ruszył) ![]() Niedługo pojawią się też statystyki wiosenne, tj. zestawienie wyników wszystkich typujących w poszczególnych meczach (jest to już zrobione tylko czeka na przepuszczenie przez WP) ![]() ZWE, jutro z biura podrzucę Ci tabelki do Legii niezbędne ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tabele wrzucone.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
To znowu ja
Nie widzę tabeli T-ME uaktualnionej po Legii, znowu jestem ślepy? Pisze że ligowa jest uzupełniona a nie umiem jej znaleźć. Jest tylko z dnia 30.03 po Ruchu![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
http://ts.bialix.pl/tabele/t-mobile-...sa/30-03-2012/ ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
HOP!!!
http://ts.bialix.pl/ Po ŁKSie ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://ts.bialix.pl
Wrzucone tabele: - meczowa ze Śląskiem - wiosenna końcowa - ligowa końcowa - generalna końcowa Brakuje: - TOP końcowej - Przyjaźni końcowej - Europucharów, raczej tak proforma ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Gratulacje dla zwycięzcy i wszystkich którzy wytrwali do samego końca
![]() |
|
|