|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez aNouc : 27.04.2012 o godz. 13:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
jeżeli jest ktoś spoza Krakowa i ma ponad np 150 km to radze mu przyjechać po bilet w poniedziełek.Kupić sobie spokojnie np o 14 iść zjeść coś i na piwko jakieś i wykorzysta fajnie czas.A wiele osób przyjedzie o 17 i będzie chciało kupić bilety.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaki ruch dzisiaj w SK?
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ok. 17 z 10 ludzi w kolejce (i jedna kasa otwarta -.- ), ale cały czas ktoś dochodzi i ciągły ruch. Na piętrze na spotkaniu na oko 150 osób.
D prawie całe wykupione (zostały resztki na samej górze). Na B22-24 jeszcze z połowa miejsc zostala. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Ja kupowalem okolo 13, byly dwie kasy otwarte i 2 klientow wliczajac mnie.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dużo ludzi robi sobie w poniedziałek urlopy, wiec nie zdziwię sie, jesli zauważalna kolejka zrobi sie juz kolo 10 rano. Tak wiec jesli ktoś jest w Krakowie i chce isc na mecz niech sobie oszczedzi nerwów i pójdzie po bilet w niedziele. Mozna to nawet połączyć ze sportem i przejsc sie na Juvenię, gdzie o 13 mecz grają Tigers Krakow ( futbol amerykański)
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie
Jaki dzisiaj ruch przy kasach w strefie kibica? Ile biletów już zostało sprzedanych ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Sobota dzień wolny wiec może nie którzy wykorzystają to na kupno wejściówki. biletów sprzedanych ponad 20 tysięcy |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Dzis i godzinie 11 byly cztery kasy otwarte i kolejki brak ale ludzie caly czas sie krecili
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
godz.15-30 ok 10 osób stało do kas i cały czas inni dochodzili
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
E21 juz bylo wyprzedane w czwartek bodajze, a juz na pewno w piatek.
Update: pomylka, pomylilem z E22 ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Czyli oprócz prawie wypełnionego D, nic się nie zmieniło.
25 tys myślę że osiągalne, ale nie więcej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Będzie ile będzie... co mecz .......icie to samo, a potem okazuje się inaczej. Spokojnie, do 14 w czwartek było 20 tys, ruch w SK jest cały czas, frekwencja będzie dobra. ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Na pewno doszło lludzi, ale klub widocznie nie może podać, że dany sektor jest w 100% zapełniony, co nie znaczy, że nie ubyło wejściówek znacznie. Przykład E25 - w piątek nie dało sie kupić obok siebie ,ale miejsca tam jeszcze są, tylko ludzie co chcą koło siebie kupują gdzie indziej (mój znajomy). Szkoda że nie podali ile zeszło byłoby jakieś pojęcie na czym stoimy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Dlatego wiele sie nie zmienilo, bo prawie zawsze jak jest większa zmiana to piszą ile biletów poszło.. więc pewnie 21-22 tys sa sprzedane. Ale fakt, zdziwie się, jak rekord z Polonii nie zostanie pobity (i na Legii i na Polonii po 24 tys było, ale na Polonii tyle tylko naszych, a Legii 1600 było). Ale i tak zrobili akcje promocyjne i to coś dało, bo w przeszłości dużo większe zainteresowanie zawsze meczami z Legią niż żydami było, z racji tego że dolne okopy trzymali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Na tę chwilę sprzedanych jest 23 tys. biletów, więc jeśli przynajmniej dwa tysiące kupi bilety w poniedziałek to będzie rekord.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Spokojnie sam mam wielu znajomych którzy dopiero dzisiaj wybierają się na długi niedzielny spacer zakończony wizytą w strefie kibica.Myśle że jest szansa na ok 28 tysięcy ludzi.Zobaczycie co się będzie działo jutro w strefie kibica od godziny 14:00 ![]() JŻS |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
W takich momentach myśle sobie jaki Wiselka na zacofany system biletowy... Muszę przyjechać do Krakowa jutro około 14-15 zamiast spokojnie sobie kupić bilet przez internet...
Ostatnio edytowane przez jerry1990 : 29.04.2012 o godz. 11:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
^^^ to jest kopiuj wklej z naszej oficjalnej
a jak wiemy nasz marketing jest bardzo leniwy w podawaniu danych |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby był system internetowy to by można spokojnie policzyć ile sprzedano biletow... Ale nie ma co narzekać jutro po pracy wsiadłam w busa i jadę do Krk!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wiem, że wszyscy czekamy na tą sprzedaż internetową, ale minusem może być to że na "C" 60% to będą osoby przypadkowe (szukające najtańszej miejscówki).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze to ja nie widze związku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego z tego co ostatnio słysząłem SKWK stara się żeby bilety na C mogli oni rozprowadzać. I tylko jesli im się to uda, to wtedy jestem za sprzedażą internetową. Jeśli tego nie będzie to na C będą kupowały bilety osoby, którzy nie mogą teraz znaleźć nawet 2h w tygodniu zeby iść na stadion po bilety. A na C jest miejsce dla ludzi dla których Wisłą to coś więcej niż mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze to sądzę, że jak drużyna zacznie grać to i ludzie się zjawią. Wystarczy popatrzeć na Poznań. W piątek 26 tysięcy a co dopiero 10 tysięcy ledwo ledwo przychodziło.
![]()
|
|
|