|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Widze ze sie nie zrozumiemy chyba. Mam pretensje do klubu poniewaz to on prowadzi sprzedaz biletow i to klub powinien albo moglby dzialac troche szybciej w udzielaniu informacji. Ani nie potrzebuje biletow do lansu ani znajomi sie nie obraza... tylko nie o to chodzi no ale coz...rozumiem ze w dzialaniu klubu nie ma nic nienormalnego skoro jedynym winnym jestem ja bo nie zajzalem na strone skwk...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Bardzo dobrze że koniec biletów na C kto miał kupić to kupił...płaczcie teraz na forum ,przecież stadion za mały
![]() Ludzie ogarnijcie się skoro nie udało Wam się kupić biletów na C to znaczy że tam nie jest Wasze miejsce i należy się z tym pogodzić.(Bez napinki ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wszyscy Ci ,którym nie udało sie kupic na C niech zepną lepiej dupsko i leca do kas żeby zdazyc kupic na G.
Bo wiekszosc teraz bedzie kupowac na G i narozniki. Na G mysle ze maks w pon sie też skonczą. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
hehe może efekt paniki spowoduje rekord frekwencji?;D
![]()
WISŁA KRAKOW........
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że kibole wykupią B,D,G do poniedziałku, wtorku... a potem mniej radykalna część kibiców z reszty stadionu dopełni rekordu frekwencji, czyli zjawimy się w 33 000
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
I znowu pewno bedzie pyta z dopingiem, znowu pojawia sie Janusze na C3 i ogolnie na calym mlynie...co ma byc to bedzie.
Kto nie kupil na C niech teraz nie placze, po pierwsze te osoby co sa stalymi bywalcami maja karnety a pozostale osoby ktore karnetow nie maja to kupuja bilet na C zawsze jak sie sprzedarz rozpoczyna poniewaz wiadomo ze na taki mecz jak z zasrancami bilety zejda zaraz. Kupowac na narozniki i G i tam krecic korbe. Trzeba bylo patrzec na SKWK a nie teraz plakac. ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam taki problem z biletem, może ktoś powie co można zrobić. Mianowicie, byłem dzisiaj kupić mi i mojej dziewczynie bilety na Derby i na Śląsk, najpierw kupiłem bilety dziewczynie na derby na sektor B i na Śląsk na C, i wszystko ładnie. Później kupuję dla siebie i mówię, "Na derby na B i na Śląska na C", a chłop z kasy mi sprzedał na obydwa mecze na B, zorientowałem się, jak już odszedłem od kasy, no i wracam i mówię, jaka zaszła sytuacja, a facet z kasy mi mówi, że już nic się nie da zrobić. Jak jest na prawdę? Da się zamienić sektory? Mieliście taką sytuację?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedyś się dało... A teraz albo znowu lecą w chuja, albo cie kolo zrobił w bambuko, chyba, że zanim wróciłeś nie było biletów na Sląsk na C
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
przyjmijmy taką zasadę: gdziekolwiek stoję DOPINGUJĘ !, nieważne A,B,C,D,E przecież tam wszędzie jest nasza Wiślacka Święta ziemia! patrzymy co zapodaje młyn i jaazdaa!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
ile ma być żydów? 1000 czy 1600?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
1000
znaki |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
haha nawet na derby nie umieja sie zebrac w 1600 juz ich smieszna zgoda z warszawy jest lepsza niz oni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
To jest chyba ze względów bezpieczeństwa, by była większa strefa buforowa.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
To samo co wyżej w formie wizualnej.
![]() Czerwona linie - kończą się Czarne - brak. Jak widać miejsc jeszcze pod dostatkiem.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 19.04.2012 o godz. 21:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wszyscy na derby!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wszyscy niezdecydowani do kas bo podejrzewam ,ze takiego dopingu i atmosfery jeszcze na Reymonta nie było jak będzie w derbach. Do tego Bóg da i będziemy świętować ostatnie derby hehehe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jeszcze chłop do mnie mówi, no to sie nie dogadaliśmy. No k.rwa, profesjonalny klub. Czyli rozumiem, że nic nie da się zrobić? tak?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Szkoda że nie będzie ich 1600 i mały buforek xD
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
a potem komisja ligi czy tam co powie że Wisła to , Wisła tamto i stadion zamkną na pól rundy jesiennej. A że to już po euro będzie to Donald dołoży jeszcze coś od siebie tak że lepiej niech ten bufor będzie solidny!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Oj cisnienie duze ,wlasciwie to chyba najwieksze od czasow wszytskich derbow
C wykupione,teraz niech ogarnieci do dopingu kupuja na narozniki bo tam tez doping byc musi jestem bardzo ciekaw czy dobijemy do 30 tysiecy ludzi. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
wyciagneli wnioski zmeczu z Lechem a szkoda...dzialo by sie jakby ich bylo 1600
Powód: lol
Ostatnio edytowane przez FrankDrebinTSW : 19.04.2012 o godz. 23:08.
![]()
Tylko Wisła...
San Antonio Spurs ) 99,03,05,07 Madrid cabron.... Detroit Red Wings! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
A czy to ważne? Spuszczamy "koleżanki" do 1 ligi, każdy liczy na powrót małej cząstki atmosfery z dawnych lat a Ty się stresujesz że mogą zamknąć stadion.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Dziś o 11 w strefie kibica kolejka na ok 25-30 osób. Będzie dobrze
)
Ostatnio edytowane przez Krakus! : 20.04.2012 o godz. 11:20.
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Cena biletow na lepsze sektory 50,55,60 to troche drogo jak na rywala typu Cracovia. Wiec o komplet moze byc trudno
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
Tylko ,że na sektory :
A21 cena biletu 65 zł brak miejsc B11 cena biletu 25 zł brak miejsc ,D11 25 zł - brak miejsc D12 25 zł brak miejsc D21 40 zł brak miejsc Ostatnie sztuki wejściówek zostały natomiast na sektory B12, F21 40 zł H23 65 zł Info z czwartku Ciekawe jak tam sytuacja po dzisiejszej sprzedaży Czyli jak widać na te droższe sektory bilety dobrze schodzą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
To nie jest zwykły mecz ligowy o punkty z ŁKS-em czy innym Podbeskidziem żeby patrzeć na ceny.
To święta wojna! i to czy Cracovia zajmuje ostatnie miejsce czy gra w A-klasie nie ma żadnego znaczenia. A jeśli ktoś nie rozumie stawki tego meczu i co w nim chodzi to albo niech przejdzie się do psychiatry albo popyta poprzednie pokolenia. Nie byc na tym meczu to jak nie być kibicem Wisły
Ostatnio edytowane przez aNouc : 21.04.2012 o godz. 19:55.
|
|
|