The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pilot80
Junior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2012, 11:07
Na Orange Sport prawdopodobnie Jarek Krzoska komentuje teraz hokej, ale nie wiem czy dobrze rozpoznaje głos
Odpowiedz cytując
emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

Stary 15.04.2012, 12:24
Tak jest, to on Wczoraj był z nim wywiad i był podpisany "komentator hokeja"
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 18.04.2012, 18:05
Marcin Kuźba był dzisiaj na meczu Termalici z Sandecją Nowy Sącz. Wcześniej na meczach Sandecji widywany był Maciek Żurawski. Jak myślicie, kogo mogą obserwować? Oglądając ten mecz w oko wpadł mi tylko Wojciech Trochim (no ale w TV trochę inaczej wszystko wygląda).

edit: Trochim kiedyś nie łapał się do Legii, więc mam nadzieję, że to nie o niego chodzi...
Odpowiedz cytując
fcb4
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.04.2012, 18:08
Na meczu Piast z Olimpią siedzieli na głównej Probierz i Kapka. czyżby to obserwacja końcowa jakiegoś kandytaca myśle że może to być Matras kaiserslautern też się nim interesuje.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 18.04.2012, 18:15
Tominho napisał(a):Wyświetl post
Marcin Kuźba był dzisiaj na meczu Termalici z Sandecją Nowy Sącz. Wcześniej na meczach Sandecji widywany był Maciek Żurawski. Jak myślicie, kogo mogą obserwować? Oglądając ten mecz w oko wpadł mi tylko Wojciech Trochim (no ale w TV trochę inaczej wszystko wygląda).

edit: Trochim kiedyś nie łapał się do Legii, więc mam nadzieję, że to nie o niego chodzi...
biorąc pod uwage nasz scouting pojechali obserwować młodego prawego obrońce Wilka...który postawnowił zakończyc karierę.
http://www.90minut.pl/news/186/news1...-Sandecji.html

a tak na serio to kogo mogli obserwować ? moje typy : Niechciał, Szeliga
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 18.04.2012, 18:19
Niechcial, Pazdan... jeszcze niech wezma Tomasika z Arki i Goncerza z GKSu Katowice i sami wychowankowie Hutnika w Wisle
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 18.04.2012, 18:42
szprotson napisał(a):Wyświetl post
biorąc pod uwage nasz scouting pojechali obserwować młodego prawego obrońce Wilka...który postawnowił zakończyc karierę.
http://www.90minut.pl/news/186/news1...-Sandecji.html

a tak na serio to kogo mogli obserwować ? moje typy : Niechciał, Szeliga
Dobry z niego herbatnik w FM jest.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 18.04.2012, 18:50
murray napisał(a):Wyświetl post
Dobry z niego herbatnik w FM jest.
Jeszcze się okaże, że nasi s-kał-ci (nie da się inaczej nazwać Kapki) planują letnie nabytki na podstawie gry - i Wilk z Sandecji to kot, i Matras z Piasta też nie w ciemię bity...
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 18.04.2012, 19:09
No a w zeszłym sezonie Milinković, też kozacki grajek.
To od razu mówię: Harasimowicz to nie jest prawdziwy piłkarz, tylko dziennikarz sportowy, a teraz właściwie przedsiębiorca z USA. Zdzisiu nie kłopocz się.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 19.04.2012, 13:14
murray Harasimowicz prawdziwym piłkarzem był, bo w momencie gdy dodawał sie do bazy w CM to grał w swojej Gwardii Warszawa czy Hutniku czy gdzieś tam indziej. Potem dopiero wybrał droge dziennikarza.
no ale nie odbiegajmy od tematu.
Zaproponowałem tych dwóch chłopakó bo po prostu są młodzi, a reszta piłkarzy występujacych w tym spotkaniu to takie obieżyświaty extra/pierwszo ligowe ktorych za cholere nie chciałbym widzieć w Wiśle.
Zresztą 80% piłkarzy w 1 lidze to grajki z przeszłoscia ekstraklasową którzy po prostu sie tutaj nie sprawdzili
W takim Piaście liderze broni Trela który u nas mógł marzyć conajwyżej o byciu trzecim.

Odpowiedz cytując
bellic88
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 19.04.2012, 14:05
Czy pracownikow naszego klubu przerasta wpadniecie na pomysl aby info o 400 biletach pozostalych na C umiescic po zamknieciu kas wczoraj a nie na 2 minuty przed otwarciem kas dzisiaj?:/ Do jasnej cholery nawet na tak prosta rzecz nie potrafia wpasc?:/ I pomine milczeniem ze informacji o tym ze biletow na C juz brak na stronie glownej sie rowniez nie uswiadczy...
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 29.04.2012, 20:27
Nawiedzony Jacek, ujawnił dzisiaj Zdzisława Kapkę w roli szefa skautów. To pierwsza nominacja pana Prezesa. Ponadto Maciej Żurawski awansował na skauta. Wszyscy zagraniczni i dobrze zarabiający polscy piłkarze, nie są mile widziani w Wiśle. Nawet Małecki, bo chciałby podwyżkę. Dlatego Jacek z(n)arząd Wisły, stawiał będzie na 7 piłkarzy z obecnego składu. Pośród wyłącznie zarabiających na pampersy Czekajów, pozostanie Radek Sobolewski, gdyż podobno powiedział, że on też pogra za pampersy.
Szkólki pilkarskiej nie będzie, bo Cupiałowi nie opłaca się w nią zainwestować, tak jak Szymkowiakowi, którego szkólka, ma z Wisłą współpracować.

Nigdy nie podejrzewalem Bednarza o śmieszność, ale swoją ilością jadu i małostkowości w dzisiejszym wydaniu, utracił w moich oczach, choćby najmniejszy szacunek. Nie za otwartość swoich pogladów, którą doceniam, ale za ich treść, sprzeczną z prawdziwym interesem Wisły. Cupiał nie chce już dalej inwestować w Wisłę, co Jacek dzisiaj powiedział, a że Jacek oprawia to w filozofię pseudo dobra klubowego, to tylko jego zasrany interes. Takich mecenasów, dosłownie i w przenośni, Wisła raczej już nie potrzebuje. Oby jak najszybciej, ktoś z sensem ich zastąpił. Przychodzi czas na rozstania, gdy wszystko się wypala, niezależnie od osób, miejsca i sytuacji. W/g mnie, taki czas w Wiśle nadszedł.
Ostatnio edytowane przez kot : 29.04.2012 o godz. 20:45.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 29.04.2012, 20:53
Cytat:
Nawiedzony Jacek, ujawnił dzisiaj Zdzisława Kapkę w roli szefa skautów. To pierwsza nominacja pana Prezesa. Ponadto Maciej Żurawski awansował na skauta.
To było wiadome już wcześniej.

Cytat:
Wszyscy zagraniczni i dobrze zarabiający polscy piłkarze, są nie mile widziani w Wiśle
Nie naciągajmy tego nie było powiedziane. Racjonalnie podchodząc do sytuacji możemy śmiało stwierdzić że na piłkarzy z Legii czy Lecha nas nie stać i to samo mówił Valckx. Nic nowego tu nie odkryto.

Cytat:
Dlatego Jacek z(n)arząd Wisły, stawiał będzie na 7 piłkarzy z obecnego składu
Przykro mi to mówić ale jakoś płakać za tymi piłkarzami niestety nie będę. Nawet za Maorem jeśli przyszłaby dobra oferta bo jest to piłkarz którego głowa jest nie do rozszyfrowania.

Bednarza ocenię za ruchy transferowe nie za to co wygaduje, sam dzisiaj oświadczył że jest tym który ściąga na siebie uwagę opinii publicznej a decyzje są podejmowane są w poszumieniu z Pichem ? oraz Smalcerzem.

Liczę że uda się Bednarzowi ściągnąć takich piłkarzy jak Pazdan, Głowacki czy Brożek. Nie wiem jaki jest status Makuszewskiego czy Maka. Do tego zastanawia mnie to czy Bednarz jest wstanie zakontraktować kogoś lepszego niż np taki Nunez w którym mimo wszystko widzę ciągle niewykorzystany w pełni potencjał. Jeśli nie, to po co z niego rezygnować ? Martwi mnie to że Bednarz wspomina coś o powolnym działaniu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 29.04.2012 o godz. 21:07.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.04.2012, 21:16
Wnioski z Ligi+ są dwa:
- 3 mln euro za Meliksona
- żadnych akademii, szukamy piłkarzy około 18 roku, którzy coś już potrafią (pytanie, skąd mają się wziąć, skoro nikt ich nie szkoli)
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 29.04.2012, 21:23
[QUOTE=JrQ-;1244553]Wnioski z Ligi+ są dwa:
- 3 mln euro za Meliksona

ja bym napisał tak: 3 melonki dla Cupiała, na spłate długu
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 29.04.2012, 21:36
Czy ja dobrze zrozumiałem, Klejdins juz u nas nie pracuje? Wogóle miałem wrażenie że siatka skautów sie uszczupliła. Jeszcze niedawno mówiło się o 8-10...
Pozatym słowa że skauci wykonali dobrą pracę, ale na marne bo i tak wszyscy wyszukani są dla nas za drodzy mnie ubawiły.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 29.04.2012, 21:47
też tak zrozumiałem wypowiedź Łysego.
czyli został Kuźbik, Żuraw i Kapka

prócz tego nic nowego, ale już wiemy ze Jacek Bednarz nie będzie dyrektorem klubu piłkarskiego tylko narzędziem spółki akcyjnej...a My jestesmy tylko jedynkami i zerami za przychód z biletów.

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 29.04.2012, 21:55
Nie wiem skąd takie poruszenie u Kota - wszystko o czym wspomniał Bednarz wiadome już było. Zdzisio odpowiedzialny za skautów, Żuraw jako skaut (było o tym mówione podczas jego nominacji na "ambasadora Wisły") czy zwolniony Edek itp. Nikt nie powiedział, że nie chcemy drogich piłkarzy tylko, że nas na nich nie stać.

Wolę takie stawianie sprawy niż opowiadanie bajek (Basałaj).

kot napisał(a):Wyświetl post
Szkólki pilkarskiej nie będzie, bo Cupiałowi nie opłaca się w nią zainwestować, tak jak Szymkowiakowi, którego szkólka, ma z Wisłą współpracowaćł.
Czy Szymkowiak zainwestował kilka mln Euro w jakąkolwiek infrastrukturę? W programie mówiono o inwestycji w ośrodek treningowy a nie w prowadzenie grup młodzieżowych na wynajętych boiskach...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 29.04.2012 o godz. 21:58.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 29.04.2012, 23:07
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem skąd takie poruszenie u Kota - wszystko o czym wspomniał Bednarz wiadome już było. Zdzisio odpowiedzialny za skautów, Żuraw jako skaut (było o tym mówione podczas jego nominacji na "ambasadora Wisły") czy zwolniony Edek itp. Nikt nie powiedział, że nie chcemy drogich piłkarzy tylko, że nas na nich nie stać.

Wolę takie stawianie sprawy niż opowiadanie bajek (Basałaj).
Tak, tylko takie stawianie sprawy, a nie "opowiadanie bajek" stawia nas marketingowo w bardzo trudnej sytuacji. Wypowiadanie się jako członek zarządu jakiejś spółki i mówienie, że spółka jest w trudnej sytuacji ekonomicznej, to strzelanie sobie w stopę. Już wyobrażam sobie, jak giełda zareagowałaby na tak nieprofesjonalną wypowiedź, gdyby Wisła trafiła na GPW(dla niezorientowanych kilka lat temu były takie plany). Przez takie działania Wisła traci w oczach sponsorów, wypowiadanie się w taki sposób, że nie ma realnej możliwości prowadzenia polityki transferowej choć conajmniej ponad możliwości klubu powoduje, że sponsor strategiczny, o ile takiego szukamy, będzie mniej skory do zainwestowania w Wisłę.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 30.04.2012, 08:20
A czasem Konrad Gołoś nie pracował jako scout dla Wisły ?
Odpowiedz cytując
andalemono
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 30.04.2012, 10:37
W studiu po stwierdzeniu, ze nie opłaca się inwestować w infrastrukturę szkoleniową BO NIE WIADOMO KIEDY SIE ZWRÓCI wszystkim - bez wyjątku - opadły ręce. Gdyby przedstawiono problem, nie ma kasy - nie budujemy, OK, pewnie każdy by jakoś przełknął.
Ale za postawienie sprawy w świetle: nie budujemy, ponieważ da to kasę tylko long runie, którego nie dożyjemy na naszych stołkach - ... .
Czytając o bazach na zachodzie myślicie sobie: 'i tak nas to nie stać - kupimy gotowca!', zamiast pomyśleć jak pozyskać siano na taką inwestycje.

Jeszcze zróbcie karnety po 5 stów. Przecież kto ma kupić ten kupi. Juz pokazaliscie dryg do interesów w meczu PP z Ruchem, gdzie zamiast zapełnić stadion tanimi biletami i dziećmi walicie ceny oderwane od rzeczywistości, przy których nawet ci co ich stać woleli przelać na Owsiaka.
A zresztą. Olać. My tu gadu gadu, łysy przyjdzie do domu, zaloguje xbank, a jego siano na koncie i tak się zgadza. Warszawski koniu trojański - nie.ma.lipy.nie.ma.lipy!
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 30.04.2012, 11:32
To samo zauwazylem, poprostu zatkalo wiekszosc po tym stwierdzeniu JB. A najlepsze jest to, ze mowi, ze to koszt 20 mln. pln i ze to polowa budzetu...., debilny wykret rozlozmy te 20 mln na 10 lat, wyglada nieco inaczej. Panie Jacku mial Pan kiedys kredyt np mieszkaniowy czy mieszka Pan u mamy bo mieszkanie kosztuje wielokrotnosc rocznego budzetu? Komiczne.

Jedno co pewne to, ze bedzie smieszniej, dla mnie JB niestety to 9/10 w skali buca i tyle. Przedluzenie rąk Cupiala, bez swej inwencji.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 30.04.2012, 12:46
cfa napisał(a):Wyświetl post
A czasem Konrad Gołoś nie pracował jako scout dla Wisły ?
nie , Konrad pracuje w agencji menagerskiej Bolka , notabene ma pod opieką interesy większości 'polskich ' byłych i obecnych Wiślaków
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 30.04.2012, 13:10
Ale nikt, dosłownie nikt nie myśli o tym, co zrobiła chociażby Legia. Jesteśmy w stanie chyba tyle zainwestować w młodzież co Legia, niech nikt nie opowiada głupot, że nie. Potrzeba tylko szczerych chęci, zatrudnienia byłych piłkarzy Wisły na trenerów młodzieży plus jeszcze dodatkowych trenerów. Wynajmowanie boisk treningowych też chyba nie wymaga dużej sumy pieniędzy. Tylko, że trzeba mieć ochotę coś takiego organizować i przygotować się na to, że nic nie przyjdzie od razu. Ale u nas zawsze stawia się dach na domu, gdzie nie ma jeszcze położonych nawet fundamentów.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.04.2012, 13:36
Ludzie, ale co wy chcecie od Bednarza? Przecież on ma tu tyle do powiedzenia co każdy z nas.
O tym że nie będzie bazy treningowej (nie mówiąc już o szkoleniowej) z prawdziwego zdarzenia decyduje jedna osoba. Nie znajdziecie jej na liście pracowników klubu.

Bednarz ma wszystko gdzieś, on ma na sobie skanalizować gniew kibiców z powodu cięć i wyników (bo jeśli ktoś uważa, że ze zgrają kupionych półdarmo rodaków będziemy grali lepiej, to jest idiotą). Wybaczcie, ale nikt nam nie odda za darmo młodego dobrze zapowiadającego się piłkarza. Zwykły ligowy szrot chodzi (zwykle dosłownie - od klubu do klubu) po kilkaset tysięcy złotych...

Gdybyśmy robili krok wstecz po to, żeby zbudować solidne fundamenty - OK. Ale my będziemy wymieniać średnich zagranicznych na słabych rodaków. I może jak ktoś jest młody i/lub głupi to się złapie na hasło "gorzej już grać nie można więc dajmy szansę młodym", ale większość widzi już chyba do czego to zmierza.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.04.2012 o godz. 13:39.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 30.04.2012, 14:25
A jeśli ustosunkowalibyśmy się prawnie z Akademia Piłkarska Szymkowiaka dotyczącą klauzuli pierwokupu ?
Akademia ta jest po części naszą akademią, z Wiślackim sercem Do tego stworzyć odpowiedni system szkolenia od 15- 16 roku życia. Może nie tak jak w Legii od paru lat, ale tak żeby od tych 15 lat skupować z województwa najlepszych młodych grajków. Ja po części rozumiem Jacka, że po co marnować pieniądze na ileś tam boisk, załóżmy koszt ok. 8 za 4 nawierzchnie trawiaste, gdy te pieniądze są potrzebne bardziej na I drużynę, taka suma może oznaczać to, że zamiast Mistrza za rok możemy mieć walke o byt w Ekstraklasie. Przedkładanie wariantu wybranego przez Legię nie da się przełożyć w identyczny sposób, baa Legia akademię ma tylko na papierku, ale faktycznie to skupuje młodych zawodników, a nie ich szkoli ! Michał Żyro tak w małym % jest wyhodowany na akademii, Rafał Wolski jest w Legi od 3 lat dopiero, więc to nie wychowanek akademii, Borysiuk, Rybus kupieni, Grosicki też był kupiony. Jakich wychowanków akademii ma Legia w I Składzie Już Wisła ma lepsze szkolenie od Legii, bo ma Czekaja, Małeckiego jest już 10 lat w Krakowie, Uryge. Nie wiem jak było z Lewandowskim w szczegółach ale fakt, że go wypuścili oznaczać może to że musielibyśmy wydawać niebagatelne pieniądze na 200 zawodników, z których połowa nas opuszcza za marne pieniądze (młody Cleber) gdy są dobrzy albo druga połowa jest mizerna i też nas opuszcza, zostają tylko takie marne gdzieś tam wyłuskane talenciki jak Michał Czekaj, Alan Uryga itp. czy Nie wiem czy wolelibyśmy wyrzucić wszystkich drogich piłkarzy typu Maor, Iliev zakupić tanich z I, II ligi, za nadwyżkę w budżecie z tytułu wynagrodzenia zafundować sobie akademię. Zbyt duży koszt jednorazowy chyba, raczej powinniśmy wziąć regularnie zwiększać infrastrukturę boiskową. Na początku te tereny Tf-Kable wokół stadionu uporządkować zrobić tam dwa boiska albo jedno porządne z szerokim zapleczem. Podpisać umowę sponsorowania Akadamii AP21 i wspierać ich idee, bo kształtują chłopaków dla Wisły Kraków, im trzeba pomóc, a nie jakiś tam Murapol

bo można by przełknąć
jest naszą akademią i za wyszkolenie

Podsumowując Akademia Piłkarska to szkolenie chłopaków od 6-12 roku życia ! Chcielibyście mase młodych chłopaków, z których może byłby o jeden, dwa piłkarze więcej w I kadrze Takie Urygi, Czekaje itp. zawsze będą pojedynczo dokoptywani czy jednego Maora Meliksona czy Ilieva ?Dla kibiców wybór może być że wolą wychowanków ale trzeba zrozumieć że zarząd woli Maora czy Ilieva
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 30.04.2012 o godz. 14:28.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 30.04.2012, 15:20
Wolfy, zgodziłbym się z tym pierwszym akapitem gdyby Legia miała Akademię Piłkarską z prawdziwego zdarzenia. Prawda jest taka, że funkcjonuje ona na wynajmowanych boiskach, może jest to inwestycja w dodatkowych trenerów, ich ewentualnych szkoleń w zagranicznych szkółkach piłkarskich, ale nic poza tym. To nie są kwoty w wysokości 20 milionów złotych tylko kwoty, na które myślę, że nas stać.
Odpowiedz cytując
Po prostu Wiślak
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 30.04.2012, 20:28
Bednarz to człowiek kompromitacja, a jego plany i wypowiedzi są chorą farsą. Jak można sprowadzać problemy do tego, że chodzi o "płakanie po porażkach", by ktoś rozumiał wagę meczów?! To jakiś nowy dogmat?

Panie Bednarz, nie! W sporcie nie chodzi o walkę i ronienie łez z wściekłości, gdy się przegrywa, ale o wygrywanie, zwycięstwa! O to, by pokonać Cracovię, L-kę, Amicę! Po to każdy gra i startuje, we wszystkich dyscyplinach zresztą.

Zadaniem dyrektora sportowego nie jest więc tworzenie drużyn ambitnych/z wychowanków/z Polaków/walczących, ale przegrywających jak dziś "Pasy", tylko umiejących grać w piłkę i wygrywających!

Ale nasz warszawski "spec" najwyraźniej tego nie rozumie. Jeszcze nawet do tak podstawowych spraw nie dojrzał. I nic dziwnego,zbyt mało znaczył w futbolu, by rozumieć jego profesjonalną naturę.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 30.04.2012, 20:29
Durniozaur znów ośmieszył siebie i co gorsza Wisłę.
Warszawska szmata, która przyjechała tu nie wiem po co po raz wtóry.
Zero Wiślackiego serca, zero wizji, zero ambicji, zero wszystkiego.
Obyś jak najszybciej wrócił skąd przybyłeś.
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 30.04.2012, 20:58
Śmieszy mnie ten tani, pijarowski pomysł o budowaniu ,,polskiej" Wisły. Z całym szacunkiem, ale niby na kim mamy tę Wisłę budować? Na piłkarzach pokroju Pazdana? Na tych lepszych w stylu Piecha nas nie stać. W dzisiejszym meczu 2 najsłabszymi na boisku piłkarzami byli Czekaj i Wilk. No ale Jacek chce swojskiej Wisły, bo chce widzieć łzy w oczach po porażkach. No to niestety na te łzy trzeba się będzie często szykować , jak jego pomysł wypali.

Jeśli mamy stawiać na Polaków, to jedynie przy takiej opcji, że słabość i braki piłkarzy pokroju Urygi itp. tsuszowana jest przez 3, 4 gwiazdy w stylu Maora czy Ilieva.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów