The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2012, 20:09
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Przypominam tylko, że Cupiał nie wywalił Macka Skorży jak przegrał w meczu ze słabym Totenhamem, nie wywalił go też po Levadi.
Bo wcześniej wywalczył mistrzostwo (przed Tottenhamem) oraz dwa mistrzostwa (przed Levadią). Poza tym bawi mnie wasze oderwanie od realiów futbolu: "słaby" Tottenham, "słaby" APOEL...

Co do Probierza - zobaczymy. Ja daję mu maksimum połowę następnej rundy, ale najprawdopodobniej poleci już po zakończeniu tego sezonu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.04.2012 o godz. 20:11.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.04.2012, 20:12
Decyzja o wyrzuceniu Skorży zapadła po Levadii a w przypadku Maasakanta po APOELu.

To, że tę decyzję wykonano po kilku tygodniach nic tu nie zmienia.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 15.04.2012, 20:21
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Bo wcześniej wywalczył mistrzostwo (przed Tottenhamem) oraz dwa mistrzostwa (przed Levadią). Poza tym bawi mnie wasze oderwanie od realiów futbolu: "słaby" Tottenham, "słaby" APOEL...

Co do Probierza - zobaczymy. Ja daję mu maksimum połowę następnej rundy, ale najprawdopodobniej poleci już po zakończeniu tego sezonu.
Maaskant też wywalczył.
O słabym APOELu nic nigdy nie pisalem.
Totenham był wtedy do ogrania, zaczęliśmy atakować dopiero 10 min przed końcem, naturalnie uważałem ten zespół za faworyta ale powiedzmy sobie szczeże, liga europejska dla zespołu który miał nie wesołą sytuacje w lidze była piątym kołem u wozu.
Z tego co pamiętam Ty byłeś tym pierwszym który pragnął zwolnienia Macka. Probierza mogą uratować dobre wyniki, jeśli ich nie będzie dopełni się naturalnie to co napisałeś.

Cytat:
To, że tę decyzję wykonano po kilku tygodniach nic tu nie zmienia.
Dla mnie w miarę logiczne że w przypadku Roberta zaważyły takie aspekty jak to że nie mogliśmy wyjść z połówki w meczach z Górnikiem czy Podbeskidziem, derby dopełniły wszystkiego i nie mieszałbym tu APOELu. Naturalnie Robert zagubił się w tym wszystkim wygadywał kompletne bzdury do tego uległ presji trybun wystawiając Czekaja oraz Bruda.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 15.04.2012 o godz. 20:29.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 15.04.2012, 20:26
westersyl napisał(a):Wyświetl post
(...)
Luz. Ja stawiam że Probierz poleci (choć wcale tego ruchu nie popieram).
Zobaczymy jak będzie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 15.04.2012, 21:36
Zanim zatrudnili Probierza był na forum cytrk pt "od Smudy uchroń nas Panie" Probierz był cacy bo wszyscy mówili że już jest w Lechu a u nas nie dali rady go zatrudnić.

Teraz Probierz jest be a Smuda cacy ludzie Wam się nie dogodzi i tak będziecie psioczyć. Do ogarnięcia tego Burdelu Probierz jest w sam raz, Maaskanta wywalono bo trybuny tego chciały te same które chciały Moskala który zepchnął nas na środek tabeli.

Nie należy wywalać Probierza tak samo jak nie należało wywalać Maskanta po kilku gorszych meczach.

Jeśli Probierz odejdzie po sezonie to będzie kolejny błąd. Cały czas większość forum żyję Wisłą Kasperczaka która już nie wróci nie będziemy wszystkich lać jak leci.
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 15.04.2012, 22:21
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Luz. Ja stawiam że Probierz poleci (choć wcale tego ruchu nie popieram).
Zobaczymy jak będzie.
Jak czytam te pogłoski o Urbanie, jeżeli faktycznie zostałby trenerem, to chyba powinno się Cupiała wysłać do dobrego specjalisty.

Nie byłem i nie jestem fanem Probierza, ale zamienianie go na kolejnego pseudo trenera to jakaś tragifarsa.

Uparcie twierdzę, że w Wiśle na dłużej powinien być zakontraktowany porządny zagraniczny trener. Nawet niech będzie cala 11-ka Polaków, ale pod okiem kogoś z innych realiów. Zaczynamy podążać tropem Cracovii, która zaraz poleci z ligi. Filipiak, za wyjątkiem Lenczyka, zatrudniał samych przegranych patafianów z PMSz, więc ma takie wyniki na jakie zasłużył.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 15.04.2012, 23:17
ziz99 napisał(a):Wyświetl post
Jak czytam te pogłoski o Urbanie, jeżeli faktycznie zostałby trenerem, to chyba powinno się Cupiała wysłać do dobrego specjalisty.

Nie byłem i nie jestem fanem Probierza, ale zamienianie go na kolejnego pseudo trenera to jakaś tragifarsa.

Uparcie twierdzę, że w Wiśle na dłużej powinien być zakontraktowany porządny zagraniczny trener. Nawet niech będzie cala 11-ka Polaków, ale pod okiem kogoś z innych realiów. Zaczynamy podążać tropem Cracovii, która zaraz poleci z ligi. Filipiak, za wyjątkiem Lenczyka, zatrudniał samych przegranych patafianów z PMSz, więc ma takie wyniki na jakie zasłużył.
Tylko jaki ogarnięty trener zgodzi się być wróżką zębuszką? Jeśli nie zapewnisz mu komfortu pracy i środków żeby zbudował swoją koncepcję to o takim zapomnij... sam sobie nie będzie babrał CV.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 15.04.2012 o godz. 23:19.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 16.04.2012, 07:07
Ajax napisał(a):Wyświetl post
...
Zarówno Smuda jak i Probierz nie są to dobrzy trenerzy. Jeden robi z siebie świętszego od papieża, a drugi skupia się na wymyślaniu coraz to bardziej ambitniejszych tekstów na konferencje prasowe. Celebryci i tyle.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 16.04.2012, 08:31
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Probierz doszedł juz gdzie ma wystawiac Meliksona - ciekawe kiedy dojdzie do tego zeby nie wystawiac Garguły, Nuneza i Kirma.
NIe do końca - jak zmienił Ilieva (fakt oddychał rękawami) i wpuścił Lameya (Ok by wzmocnić prawą obronę) to popełnił centralny błąd - Kirma dał na prawą pomoc, Meliksona przestawił na lewą pomoc, a Gargułę przesunął w środku za Genkowa. Od tego momentu Wisła nie była w stanie stworzyć z przodu klarownej akcji, a Melikson zaginął na boisku. Tyle co Garguła zaliczył strat woła o pomstę do nieba !!!! Co do Nuneza - dziwię, się, że Probierz nie wstawił w jego miejsce Urygi, który gdy wchodził na boisko grał więcej niż poprawnie. Kirm - gdy gra z dobrymi ofensywnym zawodnikami: Iliev, Melikson, Genkow to jego gra nie wygląda aż tak tragicznie, gdy obok ma takich tuzów jak Garguła, Nunez i Jirsak - dostraja się do niech.......... Zresztą z Jirsakiem jest identycznie.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Wertian
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 16.04.2012, 09:16
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Tylko jaki ogarnięty trener zgodzi się być wróżką zębuszką? Jeśli nie zapewnisz mu komfortu pracy i środków żeby zbudował swoją koncepcję to o takim zapomnij... sam sobie nie będzie babrał CV.
Jakby polscy trenerzy byli tacy wybredni to byliby wiecznie bezrobotni. Jak to się mówi - każdy kolejny dzień pracy trenera w klubie to kolejny dzień bliżej zwolnienia. Daje ktoś umowę na dany okres w której są zapisane odpowiednie zarobki to się tę umowę bierze i podpisuje. Nie będzie środków na budowę drużyny - nawet lepiej bo nikt nie będzie miał pretensji gdy i sukcesów nie będzie... a jak się uda zrobić coś z niczego to i jeszcze fajniej.
"Not to touch the earth not to see the sun"
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 16.04.2012, 09:23
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Kirm - gdy gra z dobrymi ofensywnym zawodnikami: Iliev, Melikson, Genkow to jego gra nie wygląda aż tak tragicznie, gdy obok ma takich tuzów jak Garguła, Nunez i Jirsak - dostraja się do niech... Zresztą z Jirsakiem jest identycznie...
Dokładnie. W pierwszej połowie zarówno do Kirma jak i Jirsaka nie miałem żadnych zastrzeżeń. Kirma fajnie zmieniał na skrzydle Paljić, a Jirsak nie dość że pewnie z tyłu, to jeszcze z przodu rozdał parę fajnych piłek.
Odpowiedz cytując
Wertian
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 16.04.2012, 09:31
tymczasem Saganowski na Weszlo o Probierzu:

"...Gdyby Probierz został z nami do końca rundy jesiennej, dziś mielibyśmy pewne utrzymanie. Taka jest prawda. Działacze dali nam nadzieję, przyprowadzając prawdziwego trenera, który wycisnął z nas bardzo dużo, dał to, czego najbardziej potrzebowaliśmy - profesjonalizm."
"Profesjonalista pełną gębą. Był w stanie zapewnić nam normalne warunki do pracy, cztery razy w tygodniu trenowaliśmy na dobrym boisku. Przygotowanie do meczu, aspekty techniczne też stały na wysokim europejskim poziomie. Zawodnikom, którzy byli na Zachodzie, dobrze się z nim współpracowało."

Cokolwiek byśmy o Saganowskim dziś nie myśleli to trochę po Europie pojeździł, pograł tu i tam. I bardziej jestem skłonny wierzyć jego ocenie Probierza niż forumowych specjalistów, którzy wyrokują na podstawie tego w której minucie wprowadzić na boisko Małeckiego albo jak wypadł na konferencji.
"Not to touch the earth not to see the sun"
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 16.04.2012, 09:43
Bardzo niepokoi pojawienie sie Urbana. Tymbardziej ze:

1. Legionista jak Bednarz.
2. Wybor Probierza jak oznajmia wszem i wobec Bednarz to wybor "poprzedniego systemu"
3. Napewno jest tańszy niż Probierz.
4. Byl na meczu z czystego przypadku?

Ciekawe czy jest klepniety czy juz mamy plan B na wypadek wpadki w derbach.

Jesli cos jest na rzeczy, ktos sie powinien rozpedzic i walnac glowa w mur.
Odpowiedz cytując
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 16.04.2012, 10:44
borys Jeśli nie daj BÓG miało by się to sprawdzić z Urbanem ......to POZOSTAJE KUPIĆ TACZKI I WYWIESCI CAŁE TO PIEPRZONE TOWARZYSTWO WPROST DO WISŁY DO WORA I NIECH PŁYNIE
Ostatnio edytowane przez wikink1 : 16.04.2012 o godz. 10:55.
Odpowiedz cytując
Greebo
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 16.04.2012, 10:50
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
NIe do końca - jak zmienił Ilieva (fakt oddychał rękawami) i wpuścił Lameya (Ok by wzmocnić prawą obronę) to popełnił centralny błąd - Kirma dał na prawą pomoc, Meliksona przestawił na lewą pomoc, a Gargułę przesunął w środku za Genkowa. Od tego momentu Wisła nie była w stanie stworzyć z przodu klarownej akcji, a Melikson zaginął na boisku. Tyle co Garguła zaliczył strat woła o pomstę do nieba !!!!
Melikson zginął nie dlatego ze został przesuniety tylko dlatego ze podobnie jak Iliev czy Garguła tez juz oddychał rekawami.

Plotki o Urbanie niesmaczne.
"Cztery słonie, zielone słonie, każdy kokardę ma na ogonie.."

Nie dla osób mieniących sie kibicami Wisły, które przełączają stacje na mecz MU gdy jej nie idzie!
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 16.04.2012, 11:26
Greebo napisał(a):Wyświetl post
Melikson zginął nie dlatego ze został przesuniety tylko dlatego ze podobnie jak Iliev czy Garguła tez juz oddychał rekawami.
Melikson w kazdym meczu w którym był ustawiany na lewej stronie musiał schodzić na 40-50 metr po piłkę, gdzie zazwyczaj odnotowywał stratę albo był faulowany w bezpiecznej odległości od bramki przeciwnika. Tracił wtedy wszystkie swoje atuty. To nie jest obserwacja z jednego meczu - to efekt obserwacji wszystkich meczów tej rundy.
Z ŁKS gdy grał zaraz za Genkowem w I połowie mieliśmy Meliksona jak z najlepszych meczów - rozgrywającego piłki widzącego partnerów wychodzących na pozycje.
Nie rozumiem, dlaczego w takiej sytuacji nie przesunąć na lewą pomoc Garguły - który przecież na pozycji takiego lewego rozgrywającego - nie skrzydłowego grał w najlepszych swoich czasach....
Szczerze mówiąc to dla mnie Garguła na placu gry jest słabszy od Jirsaka, którego możnaby ustawiać na prawej pomocy zamiast w środku gdzie Jirsak po prostu jest za słaby technicznie
Odpowiedz cytując
Coin
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 16.04.2012, 13:59
Jak Wisła grała pierwsze mecze z Ruchem i dostała od Jagi to się mocno zastanawiałem co ten Probierz robi. Ale wiedziałem dobrze, że nie wolno trenera oceniać nie dadząc mu popracować z drużyną okresu przygotowawczego. Dziś jestem mile zaskoczony tym jak zagraliśmy z Ruchem i LKS'em, jestem mile zaskoczony tym jak trener zrobił skład z 3 obroncami i Ruch nie grał nic...
Ma opinię najlepszego polskiego trenera młodego pokolenia więc trzeba dać mu realnie szansę, a potem go ocenić...

Popatrzcie ilu trenerów przewinęło się przez Wisłę, co się z nimi działo potem itd. Ja realnie dawno już przestałem mysleć, że problemy z grą wisły to jest wina poszczególnych trenerów. Albo poszczególnych zawodników. Problem leży wyżej...
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 16.04.2012, 14:31
Jeżeli za Probierza miałby przyjść jakiś kolejny "miszcz" polskiej myśli szkoleniowej to jestem przeciw wyrzucaniu tego gościa.
Żaden Smuda, Urban czy inny wynalazek nie będzie na tym miejscu lepszy.....
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 16.04.2012, 14:35
Chyba za pózno
Coś mi się wydaje, że Probierz został klepnięty po meczu z Ruchem

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Ventigo
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 16.04.2012, 17:48
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Chyba za pózno
Janusz Basałaj dla wislalive.pl:

Od pewnego czasu w kuluarach mówi się, że Franciszek Smuda dogadał się z Bogusławem Cupiałem i po Euro wróci do Wisły. Wie Pan coś na ten temat?

JB: Nie wykluczam tego. Mam jakieś informacje na ten temat, ale nic nie powiem. Tak jak prezes Kaczyński - wiem, ale nic nie powiem (śmiech).

Czyli wróble coś tam ćwierkają…

JB: Ćwierkają, ćwierkają. To właśnie Smuda jest autorem powiedzenia „Zrobię Ci to za pół ceny”. Jeśli nie wyjdzie mu Euro, to w Wiśle będzie miał bardzo przyjemne lądowanie. Doskonale wiem, że kiedy Wisła odpadła z Ruchem po rzutach karnych, to fakt ten bardzo zabolał Bogusława Cupiała. Nie ma co ukrywać, że on przywiązuj duża uwagę do tego, czy ktoś ma szczęśliwą rękę, czy jej nie ma. Jeśli nie ma to... nawet nie chcę kończyć…

Wygląda na to, że Michał Probierz jej nie ma, zatem…

JB: To już pan powiedział…
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 16.04.2012, 19:04
Ventigo napisał(a):Wyświetl post
Janusz Basałaj dla wislalive.pl:

Od pewnego czasu w kuluarach mówi się, że Franciszek Smuda dogadał się z Bogusławem Cupiałem i po Euro wróci do Wisły. Wie Pan coś na ten temat?

JB: Nie wykluczam tego. Mam jakieś informacje na ten temat, ale nic nie powiem. Tak jak prezes Kaczyński - wiem, ale nic nie powiem (śmiech).

Czyli wróble coś tam ćwierkają…

JB: Ćwierkają, ćwierkają. To właśnie Smuda jest autorem powiedzenia „Zrobię Ci to za pół ceny”. Jeśli nie wyjdzie mu Euro, to w Wiśle będzie miał bardzo przyjemne lądowanie. Doskonale wiem, że kiedy Wisła odpadła z Ruchem po rzutach karnych, to fakt ten bardzo zabolał Bogusława Cupiała. Nie ma co ukrywać, że on przywiązuj duża uwagę do tego, czy ktoś ma szczęśliwą rękę, czy jej nie ma. Jeśli nie ma to... nawet nie chcę kończyć…

Wygląda na to, że Michał Probierz jej nie ma, zatem…

JB: To już pan powiedział…
Cały wywiad jest zajebisty...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Po prostu Wiślak
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 16.04.2012, 20:27
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Chyba za pózno
Byłoby bardzo dobrze, popieram jak najszybsze zwolnienie Probierza. Gorzej, że alternatywą dla niego będzie znów Smuda, lub jeszcze gorszy Urban, a nie wreszcie porządny zagraniczny szkoleniowiec. Cupiał zatrudnia i zwalnia tylu słabych trenerów, że spokojnie byłoby go stać zamiast nich na jednego markowego z nazwiskiem.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 16.04.2012, 20:39
willow napisał(a):Wyświetl post
Cały wywiad jest zajebisty...
Znalazłeś w nim coś nowego?

Pamiętacie takiego gościa, wolfy się nazywał, który bredził coś o spisku polskich grup interesów mającego na celu wysadzenie holendrów z siodła? Zabawny był, nie?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Coin
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 17.04.2012, 07:40
Po prostu Wiślak napisał(a):Wyświetl post
Byłoby bardzo dobrze, popieram jak najszybsze zwolnienie Probierza. Gorzej, że alternatywą dla niego będzie znów Smuda, lub jeszcze gorszy Urban, a nie wreszcie porządny zagraniczny szkoleniowiec. Cupiał zatrudnia i zwalnia tylu słabych trenerów, że spokojnie byłoby go stać zamiast nich na jednego markowego z nazwiskiem.
Ja mam wrażenie, że nie do wszystkich dociera komunikat o planach na najbliższy rok.
Po Prostu Wiślaku - o to chodzi, że jak zwolnią Probierza, to przyjdzie jedynie ktoś gorszy.

Swoją drogą cytowany wywiad z Basałajem potwierdza, że nic w klubie nie dzieje się bez wiedzy właściciela. Tak jak pisałem - to nie problem trenerów, piłkarzy itd. tylko problem właściciela bez spójnej strategii rozwoju drużyny z ludźmi na odpowiednich stołkach. Tylko grupy interesu i coroczne próby ratowania wizerunku, albo nieudane bo prowizoryczne próby podboju LM.

Zatrudni Smudę bo go lubi, a za rok czy dwa Smudę zwolni bo tak funkcjonuje nasz klub.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 17.04.2012, 08:07
Coin napisał(a):Wyświetl post
Jak Wisła grała pierwsze mecze z Ruchem i dostała od Jagi to się mocno zastanawiałem co ten Probierz robi. Ale wiedziałem dobrze, że nie wolno trenera oceniać nie dadząc mu popracować z drużyną okresu przygotowawczego. Dziś jestem mile zaskoczony tym jak zagraliśmy z Ruchem i LKS'em, jestem mile zaskoczony tym jak trener zrobił skład z 3 obroncami i Ruch nie grał nic...
Ma opinię najlepszego polskiego trenera młodego pokolenia więc trzeba dać mu realnie szansę, a potem go ocenić...

Popatrzcie ilu trenerów przewinęło się przez Wisłę, co się z nimi działo potem itd. Ja realnie dawno już przestałem mysleć, że problemy z grą wisły to jest wina poszczególnych trenerów. Albo poszczególnych zawodników. Problem leży wyżej...
Eeee, no - troszkę przesadzasz. Ruch nie grał dopóki miał awans w kieszeni. Za każdym razem, jak tracił zaczynali robić z nami co im się podobało i tak do strzelenia gola. Potem znowu dawali nam pograć. Nie udało im się tylko na końcu gola strzelić ale my też przestaliśmy grać cokolwiek i tak do karnych doszło.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 17.04.2012, 10:07
Czytam i oczom nie wierze, tak jedziecie po nim. Zaraz przyjdzie Smuda też będziecie jechac. Probierz pójdzie do jakiejś Amici, czy Lechii zacznie robic wynik i zacznie się płacz, że po co go Wisła zwalniała. Po jaki .... ? Ogarnijcie się ludzie, gośc mając 10 pktów na minusie Jage ustawił tak, że hoho i jeszcze sezon po grała w eliminacjach do LE. Tak tak wiem to nie LM i chyba to go dyskredytuje najbardziej.
I zawsze kurfa w nieskończonośc tak będzie, przyjdzie ktoś przegra dwa mecze i prosimy o następnego bo ten jakaś lebiega ...
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 17.04.2012, 10:25
cfa napisał(a):Wyświetl post
Czytam i oczom nie wierze, tak jedziecie po nim. Zaraz przyjdzie Smuda też będziecie jechac. Probierz pójdzie do jakiejś Amici, czy Lechii zacznie robic wynik i zacznie się płacz, że po co go Wisła zwalniała. Po jaki .... ? Ogarnijcie się ludzie, gośc mając 10 pktów na minusie Jage ustawił tak, że hoho i jeszcze sezon po grała w eliminacjach do LE. Tak tak wiem to nie LM i chyba to go dyskredytuje najbardziej.
I zawsze kurfa w nieskończonośc tak będzie, przyjdzie ktoś przegra dwa mecze i prosimy o następnego bo ten jakaś lebiega ...
+1
Wszystko w temacie.
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 17.04.2012, 10:38
zwalnianie Probierza to bedzie teraz najwieksza glupota jaka mozna popelnic ...
Nie mozna ocenieac trenera po kilku meczach, gdy nawet okresu przygotowawczego nie mia z druzynal, moze i popelnia bledy, ale jaki trener jest idealny? Nam z perspektywy komputera latwo wytykac bledy, ale latwego zadania nie mial/ nie ma, a patrzac na 2 ostatnie mecze nie wygladalo to tak zle, czepianie sie jakis slowek z jego konferencji to dla mnie tez wyraz głupoty. Na szczescie to nie internetowe trolle wybieraja trenera, mam nadzieje ze nikt w Sile nie jest az tak glupi i tak naiwny iz mysli iz przyjdzie Smuda i zbawi nasza druzyne ... Chyba ze chca ja do reszty wykonczyc.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 17.04.2012, 10:58
" Zrobie ci to za pół ceny " - w sumie nie glupia wizytowka.
W futbolu niekoniecznie się sprawdzi jednak na Pigalaku. ...sukces murowany.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 17.04.2012, 11:09
cfa napisał(a):Wyświetl post
Byłem za zwolnieniem Probierza jeszcze przed jego zatrudnieniem, więc nie pisz, że po dwóch przegranych meczach...
Jestem zdecydowanie przeciwny jakiemukolwiek "trenerowi" z PMS.
Trenerowi w " ... " , bo PMS produkuje magistrów wf co najwyzej
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów