|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Cleber skaut - po co nam proponowanie młodych Brazylijczyków dostępnych na kilogramy? Już coś takiego nam chciał kiedyś upchnąć. Dajcie spokój.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Z tego co kiedyś czytałem to Cleber zajmuję się szukaniem młodych piłkarzy głównie w Polsce w niższych ligach. Mieszka przecież ciągle w Polsce.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kalu Uche zdobył dziś bramkę w meczu Espanyolu Barcelona z Valencią 4-0
PS: Paweł Brożek nie jest nawet na ławce rezerwowych w meczu z Hearts mimo że jego Celtic ma już pewny tytuł mistrzowski
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 15.04.2012 o godz. 13:05.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Celtic gra dzis puchar,nie lige. Nordin Boukhari zdobyl wczoraj bramke dla swojego klubu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Janusz Basałaj: Czytałem niedawno wywiad z panem Czerwińskim i dziwi mnie tylko jedna rzecz - mianowicie: jak to możliwe, że kibice, którzy mienią się patriotami walczącymi z komuną – nie wiedzą, co w latach osiemdziesiątych robił ich kochany prezes Czerwiński. Wie pan co robił? Był PRL-owskim dyplomatą w Moskwie i Chicago. Musiał być zasłużonym towarzyszem, by pracować na takich placówkach. Tyle w tej kwestii.
Więcej tutaj http://wislalive.pl/polecamy/j__basa...zyszem___-599/ ![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Ale ten Basałaj jest zawistny i pamiętliwy. Jak nie lubił Maaskanta to mógł mu to w oczy powiedzieć, a nie dupe mu lizał przy każdym wywiadzie.
Jezu tylko nie Smuda. Co za pajac z niego. Mówi, że za pół ceny zrobi (domyślam się że chodzi o wyniki). Już to widzę jak go Małecki będzie szanował i słuchał. Wydaje się, że tylko cud może nas uratować od Dyzmy - 4. miejsce w lidze. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mylisz Basalajow
![]() |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Nie mylę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dlaczego myli? Przecież Janusz w każdym wywiadzie był dla niego taki grzeczniutki, ugładzony, a teraz mowi, ze mu nigdy nie pasowal.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie czytalem innych. Ciezko mi wogole przypomniec poprzedni wywiad z J. Basalajem o Wisle za kadencji jego brata. B. Basalaj popieral Maskaanta stad moj wniosek. Jak widac bledny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niech kazdy sam decyduje kogo ma lub nie ma szanowac. To prywatna sprawa kazdego z nas. Z tego co mi wiadomo Mały i Smuda wzajemnie sie toleruja i daleko by mowić o braku szacunku miedzy nimi. A zona Smudy wrecz uwielbia Małeckiego, taki przyszywany wnuczuś ![]()
Ostatnio edytowane przez Dariook : 17.04.2012 o godz. 13:02.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Koneser
Offline |
|
Od Małeckiego wymagam szacunku do trenera Wisły - niezależnie kto to będzie. Jeśli nie będzie respektu do trenera to będzie ze szkodą dla tego klubu. Nie wiem czy Mały i Smuda się wzajemnie tolerują. Może oficjalnie w mediach się tolerują - choć i tu Smuda wygaduje brednie na temat Małego - a w życiu prywatnym? Jak Dyzma wierzy ludziom z krakowskich kawiarenek co wygadują brednie o tym, że Mały się źle prowadzi, a nie zapyta o to samego zainteresowanego to w takiej sytuacji na miejscu Patryka nie pałałby sympatią do takiego gościa. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A ja ci powiem że trener który nie budzi respektu u piłkarzy jest jeszcze większym baranem niż piłkarze którzy z urzędu powinni go okazać.
Jeśli ty wiesz że Franciszek plecie co mu ślina na jezyk przyniesie to tym bardziej wie to sam MAłecki. Podobno poza kamerą Smudy się nie da nie lubieć a do tego bardzo smaczne obiadki przyrządza jego małżonka . Mały czasami też musi zjeść jak człowiek... ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Coś Ty się tak jego małżonki uczepił? Według Ciebie Smudę piłkarze szanują jako trenera? Boruc pokazał jak go szanują.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Andrzej Iwan: "Alkoholikiem jest się do końca życia..."
Więcej tutaj http://wislalive.pl/news/andrzej_iwa...amym_soba-602/ ![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja się nie czepiam małżonki, chcę tylko byś zrozumiał coś między wierszami. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dan Petrescu został nominowany do jedenastki dwudziestolecia Premier League.
http://www.premierleague.com/en-gb/20-seasons.html Można głosować ![]() ![]()
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inn...wiadomosc.html
Robert "Chce przejąć topowy klub" Maskaant wreszcie do takowego trafił |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
buahahhaahhahahahahaha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
No i gdzie są teraz ci piewcy talentu złotoustego Roberta? Niestety to przeciętny trener ale, że trafi na takie zadupie to się sam nie spodziewałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kasa misiu kasa.
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Ten przeciętny trener zdobył z naszym klubem 13. tytuł mistrza Polski.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
I po cholere rżycie?
Nie było ofert to pojechał sobie do stanów , popracować z młodzieżą, szczególnie że zaproponował mu to ziom ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Szkoda że nie zrobił tego pare miesięcy temu... nachapał się kasy od Wisły...
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Przypominam , że ten sam złotousty Holender przeszło rok temu zdobył z naszym szrotem MP . Troszkę szacunku dla byłego trenera .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
albo oferty były, ale nie są na tyle dobre by opłacało się zrywać obowiązujący, wysoki kontrakt z Wisłą... Umowa z nami może mu umożliwiać pracę na amatorskim poziomie.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ty byś zrezygnował z kapuchy jakbyś trafił na jeleni, którzy Ci płacą za nic nierobienie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
jakbym był taki zajebisty jak niektórzy mówili to mogąc przebierać w ofertach nie musiałbym ciągnąć kasy od swojego byłego ( obecnego ) pracodawcy bo gdzie indziej daliby mi więcej lub przynajmniej nie mniej.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|