|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
mam takie pytanie czy przed meczem ze slaskiem zdarze wyrobic karte i od razu zakupic bilet i isc na mecz?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
wyrób sobie na derbach.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
jestem za granica i nie da rady wczesniej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
I aby wyrobić kartę stoisz w jednej kolejce a żeby bilet kupić musisz się ustawić potem w drugiej.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No to zachęciliście chłopaka kolejkami
, trzeba dodać jeszcze że jak póżno będzie wchodził na stadion to jeszcze jedna kolejka przed bramkami i na koniec ostatnia kolejka po kiełbaskę bo będzie głodny![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
wazne zeby sie udalo i bedzie git kolejek sie nie boje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
bilet na mecz sezonu
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...d_18_kwietnia/ podczas którego oficjalnie świętować będziemy 1 ligę dla pejsów bilety na Śląsk http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_ze_slaskiem/
Ostatnio edytowane przez aNouc : 16.04.2012 o godz. 17:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ile karnetów sprzedano na tę rundę?
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
1 0 7 0 0 .
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o sektor C na Derby, około godz. 13:00 zostały bilety na sektory C1 i C5, reszta wyprzedana, a ludzie ciągle przychodzą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Spora kolejka w południe, wychodziła niemal poza teren stadionu, teraz (tj. ok godziny 14.30) ludzi mniej, ale cały czas mała kolejka przy kasach się utrzymuje. Bilety na C powoli się kończą
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Proszę o kontakt na priv osobę, która wyrobiła kartę kibica Podbeskidzia przez ich system internetowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
zajmować pozostałe sektory, ma być full stadion i miazga! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
kumpel chciał kupić bilet na C ale niestety już nie dostał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Teatr Bagatela w Krakowie wprowadził właśnie bardzo prosty i fajny system internetowej sprzedaży biletów. A może nasz klub powiązany przecież z tym teatrem osobą Rzecznika Prasowego skopiowałby i odkupił od Bagateli ten system ? ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie wiem co się stało... ale bilety się pojawiły i kupił, może była jakaś rezerwacja albo coś. w każdym razie teraz trzeba czekać na komunikat klubu czy coś zostało
"W momencie gdy biletów na sektor C zabraknie osoby chcące zaangażować się w doping proszone są o kupowowanie wejściówek na dolne lub górne części narożnika D i B. Chcielibyśmy, aby w poniedziałek 30 kwietnia również i te sektory brały aktywny udział w dopingu." ........ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
0 9:30 już kolejeczka z 5 osób pod stadionem, bilety na C szybko zejda dziś
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
jak odchodziłem od kasy to na C został jeden bilet. Ja kupiłem sobie na narożnik B bo potrzebowałem 2 i tam też już ostatnie miejsca
![]()
WISŁA KRAKOW........
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na C koniec, teraz na narożniki kupować na narożniki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
o 13.20 zeszly ostatnie 4ry bilety na C
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Fajnie ze komunikat o 400 pozostalych biletach na C pojawil sie o godzinie 10.58:/ Jakby nie mogli zrobic tego wczoraj wieczorem po zamknieciu kas:/ I tak samo dzisiaj... od mniej wiecej 13 nie ma juz biletow na C a komunikatu rzadnego na stronie:/ Nie mam pytan wogole...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez aNouc : 19.04.2012 o godz. 14:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No i co z tego? Nie ma biletow na C to kup na naroznik i krec tam korbe, no chyba ze bilet na C potrzebny Ci jest tylko do lansu, to wtedy faktycznie- przejebane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
na G tez musi byc korba przynajmniej na srodku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Nie chodzi mi o fakt ze nie moge isc na inny sektor ale o dezinformacje w klubie. Nie wszyscy zagladaja na strone skwk. Ja np nie zagladam i wczoraj nie zagladnalem akurat na forum do dzialu bilety. A na oficjalnej bylem wlasnie zagladnac czy cos pisza o biletach.
fst moglbys sie powstrzymac od takich osobistych wycieczek do czlowieka ktorego nie znasz... Chcialbym sie wybrac na C poniewaz chodze tam ze znajomymi ktorzy maja karnety a ja nie poniewaz nie moglem byc na wszystkich meczach. |
|
|