The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2012, 08:15
Jak myślicie - Probierz poleci po przegranej z LKS-em czy może po remisie z cracowią bo raczej na zwycięstwa w lidze już liczyć nie możemy.....
Odpowiedz cytując
robert1980
Member

Od: 11.2007

Stary 08.04.2012, 08:54
Z takimi matołami [kirm nunez jaliens lamey i jeszcze paru ]nawet Pan Bóg nie uczynił by nic sensownego
Odpowiedz cytując
Kowalski
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 08.04.2012, 10:03
Probierz w niczym nie okazał się lepszy od Moskala. Może okaże się lepszy w nowym sezonie. Zobaczymy. Zmiana została dokonana zbyt szybko. Należało pozwolić Kazkowi dograć rundę do końca.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 08.04.2012, 10:05
robert1980 napisał(a):Wyświetl post
Z takimi matołami [kirm nunez jaliens lamey i jeszcze paru ]nawet Pan Bóg nie uczynił by nic sensownego
Maaskant jest Twoim Bogiem?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 08.04.2012, 10:31
Probierz nie zrobił nic , nie stworzyłzadnej taktyki czy schematów . Jest notoryczne bicie glowa w mur . Najlepsi pilkarze czyli Biton i Melikson są calkowicie bez uzyteczni . Jednym slowem trenerze Probierz: dno !
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 08.04.2012, 10:34
Nie wiem czy Michał Probierz dostał jakiś sygnał, że nie ma ciśnienia na wyniki bo moim zdaniem nie wystawia najsilniejszego składu czy w pucharze czy teraz w Białymstoku.
Moim zdaniem mimo wszystko Nunez jest nadal lepszy od Bruda (którego cenie za zaangażowanie w ostatnich meczach), i nie rozumiem tego jak Probierz obchodzi się z Meliksonem.
Michał ma w swojej kadrze porsche, a prowadzi go jak fiata. Zwłaszcza, że trzeba nim prawdopodobnie podreperować budżet.

Teraz przeczytałem że chciał dać szansę tym którzy mniej grali.
Szczerze nie wyobrażam sobie, że Probierz straci pracę, bo to jest po prostu bezsensu. Michał pokazał że potrafił stworzyć drużynę w Białymstoku także liczę że przede wszystkim wraz z Jackiem Bednarzem podejmą dobre decyzje jeśli chodzi o podpisywanie nowych umów z piłkarzami.

PS. Ciekawe czy da się wycinając Makuszewskiego bo to już kolejny gol który wykracza poza standardy ekstraklasy.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 08.04.2012 o godz. 10:54.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 08.04.2012, 10:44
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy Michał Probierz dostał jakiś sygnał, że nie ma ciśnienia na wyniki bo moim zdaniem nie wystawia najsilniejszego składu czy w pucharze czy teraz w Białymstoku.
Moim zdaniem mimo wszystko Nunez jest nadal lepszy od Bruda (którego cenie za zaangażowanie w ostatnich meczach), i nie rozumiem tego jak Probierz obchodzi się z Meliksonem.
Michał ma w swojej kadrze porsche, a prowadzi go jak fiata. Zwłaszcza, że trzeba nim prawdopodobnie podreperować budżet.
Może dlatego wystawia to często psujące się porsche (kontuzje Meliksona) w meczach w których skauci zagraniczni mogą go zobaczyć (Legia) a tak to uważa żeby znowu pół roku nie było leczenia palca u nogi

Na poważnie,
Skoro chcemy go sprzedać to lepiej żeby był zdrowy.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 08.04.2012, 10:51
robert1980 napisał(a):Wyświetl post

Ale dlaczego tutaj np nie umięsciłeś Ilieva ? Statystyki ma takie same, a gra bardziej egoistycznie niż Mały
W dodatku znacznie słabsze statystyki od Kirma, ale jakoś Ivica nikogo nie irytuje tak bardzo.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 08.04.2012, 10:58
cfa
Irytuje, irytuje - pisałem o tym ponad pół roku temu jeszcze za Maaskanta, że statystyki ma Iliev żenujące w lidze. Od tego czasu niewiele się zmieniło w jego statystykach i grze. No ale kółeczko ładne zakręci i jest git dla niektórych kibiców

Kolejny grubo przepłacony weteran który przyjechał do sanatorium Wiślackiego na stare lata....
Z tym co u nas pokazuje to powinien mieć kontrakt o połowę mniejszy czyli na poziomie Kirma. Obaj mają problemy żeby w więcej niż co 5 meczu cokolwiek dać Wiśle.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 08.04.2012 o godz. 11:02.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 08.04.2012, 11:01
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Probież tak ma, że najlepszych sadza na ławkę, tak jak w Jagielloni sadzał Grosickiego, Frankowskiego tak później w Arisie jakąś gwiazdę, teraz znowu zapewne będzie podobnie. Z jednej strony dobrze z drugiej nie, pewnym należy być tego, że Kew Jaliens chyba nie powstanie z ławki gdy wszyscy będą zdrowi
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.04.2012, 11:01
cfa napisał(a):Wyświetl post
Ale dlaczego tutaj np nie umięsciłeś Ilieva ? Statystyki ma takie same, a gra bardziej egoistycznie niż Mały
W dodatku znacznie słabsze statystyki od Kirma, ale jakoś Ivica nikogo nie irytuje tak bardzo.
Ale od czasu do czasu potrafi nabić Genkowa w głowę...Mały co najwyżej kibica, w górnych rzędach za bramką..
Odpowiedz cytując
robert1980
Member

Od: 11.2007

Stary 08.04.2012, 14:57
do cfa; czytaj[i jeszcze paru]
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.04.2012, 17:32
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post

Kolejny grubo przepłacony weteran który przyjechał do sanatorium Wiślackiego na stare lata....
Z tym co u nas pokazuje to powinien mieć kontrakt o połowę mniejszy czyli na poziomie Kirma. Obaj mają problemy żeby w więcej niż co 5 meczu cokolwiek dać Wiśle.
Szczrze mówiąc Andraż "mam przejebane na forum" Kirm daje więcej w destrukcji aniżeli Ivica. Ivica zyskuje u kibiców bo wygląda zadziornie, gdzieś tam kiedyś grał i raz na boży czas przerzuci piłke piętą nad rywalem by potem ją stracić.
Nie oszukujmy się, napewnoe większość z Nas więcej oczekuje od króla strzelców ligi serbskiej.
Ale to ile dostaje nie jest adekwatne do tego jak gra, no ale takie przypadki to u nas 90% piłkarzy.YY.sory,pracowników nie piłkarzy bo piłkarzy to mamy kilku a pracowników kilkunastu.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.04.2012, 17:51
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
Jak myślicie - Probierz poleci po przegranej z LKS-em czy może po remisie z cracowią bo raczej na zwycięstwa w lidze już liczyć nie możemy.....
Przyznam się szczerze, że kontrolowana przegrana z ŁKS-em w takich okolicznościach jak obecnie są (czyli kompletnie stracony sezon) nawet by mnie ucieszyła w kontekście tego co się dzieje na dole tabeli
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.04.2012, 18:07
odpadnięcie z PP co jest b.prawdopodobne i remis z ŁKS-em i Guardioli już nawet Matka Boska nie uratuje.Nawet ciężko mi sobie wyobrazic kto mógłby go zastapic.Pewnie Dyzma po Euro....
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 08.04.2012, 18:08
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Szczrze mówiąc Andraż "mam przejebane na forum" Kirm daje więcej w destrukcji aniżeli Ivica. Ivica zyskuje u kibiców bo wygląda zadziornie, gdzieś tam kiedyś grał i raz na boży czas przerzuci piłke piętą nad rywalem by potem ją stracić.
Nie oszukujmy się, napewnoe większość z Nas więcej oczekuje od króla strzelców ligi serbskiej.
Ale to ile dostaje nie jest adekwatne do tego jak gra, no ale takie przypadki to u nas 90% piłkarzy.YY.sory,pracowników nie piłkarzy bo piłkarzy to mamy kilku a pracowników kilkunastu.
Sytuacja Ilieva mocno przypomina mi sytuację Marka Zieńczuka.

Marek Zieńczuk - sezon konia w Wiśle, po czym wyjazd do Grecji (wiadomo po co, dla kasy). Mało grania za granicą i powrót do rodzimej ligi, do ligowego średniaka. Sezon przetarcia i znowu wyróżniająca się postać naszej ligi.

Ivica Iliev - król strzelców jako gracz Partizana Balgrad, po czym wyjazd do Polski (wiadomo po co, dla kasy). Braki kondycyjne i mało grania w pierwszym zespole. Nie zdziwię się, jak za rok Iliev zostanie graczem przykładowo takiego Spartaka Subotica (Serbia) i strzeli w rodzimej lidze 8 bramek, do których dorzuci 6 asyst.

W pewnym wieku nie da się przekroczyć pewnych granic. Są wyjątki, tak jak Ljuboja, ale są też gracze, których do wyjątków zaliczać nie można (Novo, Jaliens, Iliev). Wiadomo, że lepiej gra się we własnym kraju, gdzie wiadomo czego można się spodziewać. Tym bardziej grubo po 30-stce, gdzie ewentualny głód sukcesów sdchodzi na dalszy plan. Smutna prawda, bo na klasowych graczy w wieku 26-28 lat nas po prostu nie stać.
Odpowiedz cytując
Bogdan81
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 08.04.2012, 18:26
AYALA napisał(a):Wyświetl post
odpadnięcie z PP co jest b.prawdopodobne i remis z ŁKS-em i Guardioli już nawet Matka Boska nie uratuje.Nawet ciężko mi sobie wyobrazic kto mógłby go zastapic.Pewnie Dyzma po Euro....
Obawiam się, że nas na niego nie stać.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.04.2012, 18:29
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Dyzma to kopacze musieli by jeszcze mecze kupować tak jak w Lubinie. Oczywiście bez wiedzy trenera
Powód: poprawka
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 08.04.2012 o godz. 18:29.
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 08.04.2012, 18:30
Bogdan81 napisał(a):Wyświetl post
Obawiam się, że nas na niego nie stać.
Na Smudę? Jeśli nic się nie poprawi, to bardzo możliwe, że tak właśnie się stanie. Probierza pożegnają i Franz witamy...
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.04.2012, 18:33
Iliev bardzo dobrze grał wcześniej, a nie tylko rok wcześniej.
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.04.2012, 18:50
Nawet jeśli Wisła odpadnie we wtorek z Ruchem to Probierza nie zwolnią
Zostanie do końca sezonu i będzie przygotowywał zespół do nowego.
Zastanówcie się przez moment..Bednarz zwołał konferencje prasową[oczywiście jeśli mu tego nie narzucono z góry]
i spowiadał się ze wszystkiego,m.in jeśli się dokładnie wsłuchacie jest wzmianka o tym,że już teraz szukają piłkarzy[celowo nie pisze wzmocnień]piłkarzy którzy zastąpią tych którzy zostaną wy.......eni i tych którym się kończą
kontrakty i Michał Probierz też uczestniczy w tych poszukiwaniach cyt.'' Jeśli Michał Probierz zgłosi brak lewego obrońcy w kadrze to będziemy sondować możliwość ściągnięcia danego zawodnika na tą pozycje''. To nie są moje słowa,wystarczy czytać ze zrozumieniem a nie tylko czytać.

Probierz na 100% nie odejdzie w tym ani na początku nowego sezonu..dostanie Swoją szanse,czyli nowych piłkarzy i okres przygotowawczy.
Nie prawdą jest też plotka o tym,bo i takie kwiatki się tu pojawiają,ze Wisła w ogóle zrezygnuje ze sprowadzania obcokrajowców w następnym okienku transferowym- BZDURA.

Cel jest taki,żeby jak najmniej wydać i o ile nie wszyscy to 90% piłkarzy będzie z wolnego transferu.

Mówi się o Głowackim,Brożku i to można uznać za wiarygodne,ale już to, ze np Pawłowski czy Makuszewski to trzeba włożyć między bajki.

Między słowami mówi się,że mają grać tacy zawodnicy jak Brud.. jeśli Bednarz mówi, ze Brud prezentuje się dobrze to oczywiście nie wie co mówi albo udaje..Brud jest słaby zero kreatywności,bezproduktywne bieganie i podawanie do tyłu dostał już szanse w paru meczach- nie wykorzystuje jej- out. Wchodzi Alan gra bardzo pewnie ,dostanie szanse w meczu z Ruchem i w innych mam nadzieje też,jeśli odpali to zostaje i tak to mam nadzieje będzie wyglądać w tym sezonie,który i tak już jest spisany na straty..zrobić naturalną selekcje i dostaniemy odpowiedź kto z młodzianów się nadaje a kto nie..aczkolwiek poza Urygą nie widzę specjalnie kandydatów,może Szewczyk może Maksymilian Michalski..trzeba dać im szanse jak Urydze i Brudowi..jeden ją wykorzystał drugi nie ale warto próbować.
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 08.04.2012, 19:05
Głowacki jestem na nie. Pogra z 1-2 sezony u nas w międzyczasie odejdzie Uryga i po 2 latach nie będziemy mieć obroncy.Ja bym osobiście w tych meczach dał zagrać parze CZEKAJ-URYGA o ile ten pierwszy sie wyleczy!
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Stary 08.04.2012, 19:07
I już widzę te twoje płacze, gdy młodzi będą płacić frycowe, a Wisła przegrywać przez to mecze

Młodzi aby się ogrywać, muszą się od kogoś uczyć. Arek jest idealnym przykładem, który nie dość, że znacząco wzmocni defensywę to jeszcze poprowadzi młodych następców.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 08.04.2012, 19:10
Przecież Wisła i tak przegrywa mecze ostatnio.

Wg mnie powinni grać właśnie młodzi teraz, bo nie ma lepszego czasu na ogrywanie.

Ale jestem za powrotem Arka Głowackiego, bo tak jak piszesz, będą się mogli od Niego wiele nauczyć, zarówno piłkarsko, jak i mentalnie.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Stary 08.04.2012, 19:59
Chyba obaj nie mamy wątpliwości, że to jedynie sytuacja chwilowa i już wkrótce Wisła wróci tam gdzie jej miejsce, a porażek smak będzie nam obcy? Po burzy...

Pamiętam co się działo, gdy Czekaj, tak cholernie wywoływany przez masy ludzi na tym forum (słusznie), po kilku nieudanych interwencjach wywołał zbiorową histerię na forum W 90% przez tych, którzy sami się go domagali Także -> młodzi tak, ale w granicach rozsądku - jeżeli wpuści się młodego zbyt szybko na głęboką wodę, to skrzywdzi się i zawodnika i klub. Zawodnik musi być gotowy psychicznie i fizycznie.

A nie mam wątpliwości, że Urydze/Czekajowi lepiej by się grało z doświadczonym Głowackim, któremu mogą zaufać bezgranicznie, aniżeli zbierać doświadczenie na własnych błędach
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 08.04.2012, 20:02
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
Głowacki jestem na nie. Pogra z 1-2 sezony u nas w międzyczasie odejdzie Uryga i po 2 latach nie będziemy mieć obroncy.Ja bym osobiście w tych meczach dał zagrać parze CZEKAJ-URYGA o ile ten pierwszy sie wyleczy!
Zarówno Czekaj jak i Uryga to obrońcy którzy muszą się sporo uczyć. Niech lepiej nie robią tego od siebie nawzajem lub niech nie uczą się lepiej od Jaliensa lub Bunozy. Wielu z was zapomniało jak wyglądała gra Marcelo w swoich pierwszy meczach a jak wyglądała kiedy odchodził. Myślę że Marcelo naprawdę sporo zawdzięcza Arkowi Głowackiemu. Dlatego jakby Alan Uryga pograł obok takiego Głowackiego to mógłby zrobić duży postęp.

Rozumiem, że zapanował wszechobecny pogląd aby zbudować kadrę na młodych zawodnikach ale tak się po prostu nie da, po drugie tak nie można. Drużyna musi mieć doświadczonych zawodników. Przykład z dzisiaj, prawdopodobnie rozstrzygnęły się losy tytuły mistrza Angli, moim zdaniem i wielu fachowców wygra ManU dlatego, że ma w swojej kadrze doświadczonych zawodników którzy wielkortonie zdobywali już mistrzostwo i wytrzymali ciśnienie. Nawet Ferguson potrafił odkurzyć emerytowanego Scholsa aby pomógł w decydującej fazie rozgrywek.
Cieżko mi sobie wyobrazić jakby Urygra z Czekajem wymienili podania między sobą podania pod jakim kol wiek pressingiem, kolokwialnie mówiąc jeden byłby "osrany" drugi też, dlatego musi być ktoś kto ma już w swych szeregach rozegranych ze 100 meczów na poziomie ekstraklasy.

Aczkolwiek Uryga sprawia wrażenie zawodnika, który należy do odważnych co może mu bardzo pomóc.

sorry za off topic.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 08.04.2012 o godz. 20:22.
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Stary 08.04.2012, 22:55
Młodzi zawodnicy mają to do siebie że potrafią mieć duże wahania formy. Nie da się grać tylko młodymi.
Zespół to musi być mieszanka młodości z doświadczeniem.

Szkoda mi Probierza, bo z jednej strony dostaje taką szansę jaką jest prowadzenie takiego klubu jak Wisła Kraków a z drugiej strony, w gorszym momencie nie mógł przyjść. Nie dość że nie wie kompletnie kim będzie grał w przyszłym sezonie to jeszcze mówi sie otwarcie że Wisła nie będzie walczyć już o MP w następnym. Chyba nie tego się spodziewał przychodząc do nas...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 08.04.2012, 23:20
Mówi się tak tylko i wyłącznie w jednym celu . Nie wywieraniu presji na zespole .

Który zespół ma pakę w ekstraklasie z którą nikt nie może się równać ? biedny Ruch , kopiąca Korona, Legia która dopiero co nie mogła wygrać od 4 spotkań ?

każdy może wygrać z każdym , więc w przyszłym sezonie startuje 16 zespołów z których wszystkie na starcie biją się o mistrza . Zapowiedzi są różne , ale kto staje do wyścigu tylko po to by zająć 3 miejsce od końca ?
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 09.04.2012, 09:42
Probierz nie jest w stanie zrobic mistrzowskiego zespolu, ani nawet zaszczepic w pilkarzach mentalnosci mistrzow, bo sam nigdy takim pilkarzem nie byl. To ze ma ambicje to jedno, a to ze nie towarzysza temu zadne umiejetnosci to drugie.
W Widzewie Probierz pracowal dosc dlugo, druzyna kompletnie sie nie rozwijala. W Jagiellonii mial przemiał ilu ? - 60 pilkarzy ? Kupowano mu kogo chcial. Sezon konia Grosickiego i walący bramki Frankowski. ŁKS to bardziej doswiadczenie i pilkarze, ktorzy wypluli płuca w derbach Łodzi. O Grecji sie nie wypowiadam, bo na podstawie prasy to moge oceniac kolor włosów Matki z Sosnowca.
Probierz to średniak, trener do malych zespolów na rodzime podwórko. Facet oprocz pajacowania przy linii nie posiada nic. Absolutnie nie wierze w jakikolwiek sukces (miejsce pucharowe w przyszlym sezonie) z Probierzem jako szkoleniowcem.

Mam z nim jak z Okuką. Od ogloszenia go trenerem czekam na zwolnienie.
Mam tylko nadzieje, ze ta ofiara losu nie zawali derbow.

Osobną sprawą jest dla mnie Bednarz.
Juz chyba mniej bym przezywal tandem Kapka + Smuda niz Bednarz + Probierz.

Powtorze jeszcze raz, to co pisalem 1.03: Cupialowi doradza chyba jakas swinia z kaluzy. To jest sabotaz, zatrudnianie takich ludzi w Wisle.

Probierz won. Bednarz won.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Sancezz
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.04.2012, 10:22
Mysle, że kibice i media też robią swoje. Drużyna jest krytykowana cały czas, są nagonki na poszczególnych piłkarzy... już z góry jest przesadzone kto wyleci. Oni już chyba są tym zmęczeni i mają w dupie na którym miejscu skończą. Na dodatek 3 trener w tym sezonie... masakra.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów