|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Witam,
Przed nami 25 kolejka T-Mobile ekstraklasy.Nasza Wisełka zajmuje 7 miejsce z 34 pkt na koncie. Myślę europejskie puchary przez lige można włożyć w bajki ale trzeba walczyć o jak najwyższe miejsce na koniec sezonu. W tej kolejce pojedziemy do Białegostoku na spotkanie z Jagiellonią która prezentuje się coraz lepiej.Jaga u siebie jest bardzo groźna w dotychczasowych 12 meczach ich bilans to: 7-2-3 bramki 18 -12.Wisła lepiej prezentuje się na wyjeździe. Poniżej przedstawiam pary 25 kolejki TM Ekstraklasy: Cracovia - Podbeskidzie Bielsko-Biała ŚRODA 18.45 Górnik Zabrze - Polonia Warszawa CZWARTEK 18.45 Legia Warszawa - Ruch Chorzów SOBOTA 13:30 Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków SOBOTA 18:00 Śląsk Wrocław - GKS Bełchatów SOBOTA 15:45 Korona Kielce - Lech Poznań PONIEDZIAŁEK 18:30 Lechia Gdańsk - Zagłębie Lubin PONIEDZIAŁEK 16:00 Łódzki KS - Widzew Łódź PONIEDZIAŁEK 13:45 Typujmy,komentujmy itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Może ktoś podać liste kontuzjowanych na ten mecz?
Lub aktualna, na jutro z ruchem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
18.00 Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków: Dawid Piasecki - Słupsk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Patrzac na "ambicje i zaangazowanie" naszych kopaczy w ostatnim czasie to porazka jest bardzo prawdopodobna. Do tego szpital w obronie i "pan" Piasecki z gwizdkiem... 0pkt z Bialegostoku jak .... przywozimy.
Ale jakie to ma znaczenie, dogrywamy sezon by ten dramat jak najszybciej sie skonczyl. Pozniej zasluzone urlopy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dobrze ze Franek jest kontuzjowany
uff ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A ktoś się podejmie skład wytypować?
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
skład będzie mega defensywny żeby nie przegrać dużo do jaja chociaż nominalnych obrońców jak na lekarstwo może Mały zagra w obronie wybijanie piłek do przodu na oślep potrafi..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Probierz powinien wystawić Urygę,Bruda(mimo iż wczoraj rozczarował to trzeba mu dać szanse nr2),Szewczyka.Niech pokażą co umieją i niech sie ogrywają a szrot zostawić w Krakowie.
Swoją drogą myślę że trzeba im wytłumaczyć co będzie 30 kwietnia... |
|
|
|
Guest
|
|
|
Będzie wesoło, zapowiada się obustronnie "pasjonujący" mecz.
Czy połówka zdoła stłumić ból związany z oglądaniem tego? Trudno mi liczyć na więcej niż remis. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to kolejny mecz do ogladania beznerwowo - teraz juz raczej wszystkie takie beda, moze poza rewanzem z Ruchem. Ciezko Nam idzie wiec i tutaj bedzie ciezko. Remis biore w ciemno
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Problem teraz w tym ze nawet gdybyśmy chcieli nie możemy opierać składu tylko o zawodników na których będziemy mogli liczyć w sezonie 2012/2013 . Obrona to w tej chwili jeden wielki szpital ... Jovanovic , Czekaj , Bunoza , Jaliens , Chavez . Zdrowi są tylko Lamey , Diaz i Paljić . Z czego w przyszłym sezonie nie zobaczymy tu ... żadnego z nich .
Ciekaw jestem ile jest prawdy w symulowaniu kontuzji przez niektórych , jednak ciężko takie rzeczy udowodnić . W pomocy jest lepiej , chociaz poza Wilkiem i Brudem przyszłość całej reszty jest poz znakiem zapytania .. Melikson , Jirsak , Małecki , Kirm , Iliev , Garguła .. za nikogo nie dam sobie ręki uciąć że zostanie na przyszły sezon . W ataku Genkov lub/i Szewczyk . Bitona należy posadzić na trybunach i tyle . ewentualny 1 skład Pareiko - Lamey , Czekaj(jeśli zdrowy) /Uryga , Paljic(dramatyczny zawodnik ale cóż zrobić ) /Stanek - Wilk , Brud - Małecki , Genkov , Melikson - Szewczyk z ławki : Ivica "odychający rękawami" Iliev , Łukasz "trzeba nas zmobilizować " Garguła i Andraż "jeden mecz do końca sezon mniej" Kirm
Ostatnio edytowane przez Karherop : 05.04.2012 o godz. 11:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja bym do tego dał jeszcze szanse Kurcie na bramce. Jeśli rzeczywiście Genkov nie jest w pełni sił to obowiązkowo w przodzie Szewczyk (w sumie tak czy inaczej chciałbym go w ataku zobaczyć), Biton na końcówkę albo na trybuny.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Palic - Diaz - Uryga - Lamey ---- ależ to będzie obrona!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szewczyk grał mecz w ME więc raczej go nie zobaczysz.
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jaki popularny temat
![]() Tak się zastanawiam po co my tam w ogóle jedziemy. Chyba tylko po to by nie dostać kary finansowej. Po tym jak zawodnicy usłyszeli na konferencji gromkie, zbiorowe wy...laj od swojego przełożonego trudno spodziewać żeby cokolwiek zmieniło sie na lepsze. Probierz dostał niezłego gorącego ziemniaczka do łapek. Nie darmo dzisiaj pół konferencji słodził o motywacji wiślackim charakterze (a co on o tym wie) i że ich nikt nie kupi. Na pewno odniosło to skutek. ![]() Tak, że jak nie będzie najazdu skautów lub/i nie zechcą pokazac coś Bednarzowi to marnie to widzę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Oglądałem ich parę spotkań i drużynowo wyglądają lepiej od nas. Remis będzie sukcesem moim zdaniem.
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
macie może link do dzisiejszej konferencji ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jak Jaga zagra jak z Amicą czy Widzewem to w plecy bez dwóch zdań, złapały formę chłopaki, wyjazdami wiadomo zazwyczaj u Jagi słabo więc nie ma się co sugerować meczem w Lubinie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Druzynowo to wiekszosc zespołow lepiej od nas wyglada. Jaga u siebie mocna,bedzie ciezko. Zapowiada sie na porazke,ale w sumie liga mi lata,jedyne co jeszce jest istotne to Derby a potem rozgonic to towarzystwo w ....u. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jezus zmartwychwstał w Wielkanoc ale czy Wisła zmartwychwstanie
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Przegramy na 100%
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
no juz postawilem troche kasy
z ciezkim sercem przeciwko mojej Wiśle, ale coz, to tylko typowanie wyniku wspomnicie moje slowa po meczu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam nadzieje że grubo postawiłeś i że wtopisz czego z całego serca życzę.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Myślę że jak wtopi to też nie będzie rozpaczał
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wygramy to na lajcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tak doszedłem do wniosku,że te nasze ostatnie wyniki,,a moze inaczej, postawa naszych zawodników w trakcie meczu to....brak solidnego kapitana w drużynie typu Sobolewski.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|