|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Znaleziono karte kibica/karnet na G/ przy cmentarzu Rakowickim - Artur M. ur 09.01.96.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Przed meczem mogą być ogromne kolejki po bilety !!, jeśli w ogóle jeszcze jakiekolwiek w kasach będą. Klub wydał komunikat, że bilety schodzą jak ciepłe bułeczki wśród greenkeeperów z całej Europy!! Wszyscy chcą zobaczyć wspaniałą. wręcz mityczną murawę stadionu na R22 !! Wszyscy kupują bilety za pomocą niedawno aktywowanej sprzedaży internetowej, która okazałą się jednak strzałem w 10tkę, ku wielkiemu zdziwieniu naszych "działaczy", którzy myśleli, że przeciętny kibic nie potrafi odróżnić internetu od internatu. Nie mówiąc już o Pikolach, którzy w ostatnim czasie licznie stawiają się na naszym stadionie. Więc reasumując, NIE RYZYKUJ - KUP BILET JUŻ DZIŚ!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 04.04.2012 o godz. 10:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Łaskawie przestańcie sobie robić jaja z "pogrzebu", przeczytajcie ten tekst i wbijcie go sobie porządnie do głowy.
SKWK napisał(a):
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Fialo, to jest oczywiste, że być trzeba to bez dwóch zdań na meczu z Ruchem - ten mecz naprawdę określa jakim jesteś kibicem.
Czy kibicem sukcesy, czy dzieckiem telefoniki, czy kibicem przychodzącym dla drużyny przeciwnej, itp. Obecność na tym meczu potwierdzi to, że przychodzisz dla Wisły, że dla Ciebie wynik i sukcesy nie są najważniejsze, że uważasz że tak naprawdę WISŁA KRAKÓW tworzymy MY - kibice, a nie Cupiały, Basałaje (tfu), Bednarze, Meliksony, Jaliensy, Bunozy, itp. ale śmiech to zdrowie, warto trochę pożartować - szczególnie z nieudolnej polityki naszych "działaczy", a nie z Wisły. Bo gdyby nawet taka głupia rzecz jak sprzedaż internetowa była, to myślę że ta dziura budżetowa byłaby trochę mniejsza...to samo tyczy się Białej Gwiazdy na koszulkach - ilu kibiców kupiłoby koszulkę oryginalną... takie niby drobiazgi dla marketingu, a dałyby sporo dobrego.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 04.04.2012 o godz. 15:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Byłem wczoraj w godzinach popołudniowych po bilety i ilość ludzi mnie nie zaskoczyła. Albo bardziej ich brak. Zero zywej duszy, jedno okienko otwarte. Już nawet nie pytałem się jak bilety schodzą bo można się domyślić. Jeszcze jedynie jedna zabłąkana osoba za mną przyszła a tak to pustki pustki pustki. Ciekawe czy 10 tysięcy się uda sprzedać patrząc że poniedziałek sprzedaż zamknięta i zostaje dziś jutro jeśli nie jest zamknięte i wtorek...
Edit: Jak napisałem, ilość ludzi, tzn ich brak mnie nie zaskoczył więc na nic nie liczyłem. Przyjdą jedynie Ci, którzy są prawdziwymi fanatykami, reszta powie że takiej padaki oglądać nie będzie i tyle w temacie. Powód: EDIT
Ostatnio edytowane przez Arkas : 06.04.2012 o godz. 08:58.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
To widać nawet po znajomych, ludzie nie idą, lub zastanawiają się...
Myśle, że 7-8 tysięcy będzie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przecież tu nawet nie chodzi o to, że grają padake, tylko o to, że klub reprezentuje banda najemników, którzy na to nie zasługują i robią sobie rzewne jaja |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Kupowałem bilet wczoraj rano i wypytałem w kasach jak idą bilety. Sprzedawca powiedział, że nawet połowa karnetowców nie wykupiła biletu. Na zakończenie stwierdził, że nie będzie nawet 10 tysięcy na meczu.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Kto ma być to będzie i bez płaczu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dzisiaj po bilety byłem o 12:30 i ruchu praktycznie brak. Jedna kasa otwarta. Pytałem kolesia od sprzedaży biletów ile poszło to mówi że cały czas cos sie dzieje. W sensie cały czas 'ktoś' przychodzi i ktoś odchodzi. Dodał, iż bez rewelacji jak narazie idzie sprzedaż.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wiele osób kupi przed meczem bo im się nie chce specjalnie zapierd...ć po bilet. Internetowa sprzedaż jest w chyj potrzebna!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jak tak każdy pyta kasjerów to pewnie ich .... na miejscu strzela
i sobie jaja robią jednemu powiedzą że zajebiście innemu że słabo. Pomyślcie na tym co zamieściło SKWK.![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy ta akcja z brakiem możliwości wjazdu za ogrodzenie pod C ,aby kupić bilet jest jednorazowa, ale jeśli nie to niektóre osoby w klubie się coraz bardziej ośmieszają.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
jeśli to prawda to naprawdę kogoś mocno pojebało!! ja wiem, że pewnie płaczą ..... z płatnego parkingu na Reymonta, ale co oni nas obchodzą. To kibic Wisły powinien mieć wygodę i swobodę jeśli kupuje bilety na Wisłę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Też dzisiaj zastałem pewnych 3 panów,ale odpowiedzieli grzecznie ze w dniu meczu nie jest możliwy wjazd pod stadion. Względy bezpieczeństwa zapewne przynajmniej pod meczem podwyższonego ryzyka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To jest chyba jakis zart!!! nie mozna juz wjezdzac pod stadion zeby bilet kupic? Musze jeszcze 5 zl za parking zaplacic?
Dostałem tez kolejnego maila ze nie jest znany termin wprowadzenia sprzedazy biletow przez internet wiec chyba nic w tym kierunku nie robia skoro nie wiedza tego nadal... A znajac polityke naszego klubu to bedzie kolejna wielka niespodzianka wprowazdenie takiej sprzedazy... dno i metr mułu.... ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ile trzeba być wczesniej żeby kupić bilet przed meczem i wejść zanim się zacznie?
kupiłbym w necie, zapłacił, wydrukował i elegancko podjechał na mecz tak jak na mecze w karnecie, a tak wielka wyprawa - ostatni raz, qrwa :/ Zresztą nie trzeba tu od razu pisać jakiegoś systemu od podstaw - można bilety sprzedawać przez kupbilet (tak jak Lechia).
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 10.04.2012 o godz. 18:26.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
myślicie że zarząd czyta wasze posty dotyczące sprzedaży internetowej? Jestem pewien że nie, i gówno ich obchodzi to co piszemy.
Według mnie (sezon i tak jest stracony, chyba że dzisiaj będzie cud na R22) powinniśmy zacząć na STADIONIE domagać się sprzedaży internetowej. Poświecić z 5 minut naszego dopingu na jakiś fajny zwrot o sprzedaży i zaśpiewać albo chociaż nie tak drastycznie i wywiesić transparent, wtedy może zacznie się coś dziać. Przecież nasi piłkarze (obcokrajowcy) i tak nie wiedzą co śpiewamy, więc pewnie uznają to za doping. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A nad czym tu myśleć?
Ja się cieszę, że część kibiców świadomie bądź nie poważnie potraktowała moje słowa, że tylko nieobecność kibiców na meczu da komuś do myślenia, a nie pełny stadion i kilka okrzyków. Fajnie, że ludzie pokazali, że jak ktoś ma ich w dupie, to oni też mają w dupie. Z premedytacją nie idę dziś na Reymonta i udało mi się do tego samego namówić kilka znajomych osób. 20 zł wolałem wydać wczoraj na 2-ligowy krakowski żużel. Przegrali, ale choć walczyli. Naiwnego z siebie nie dam zrobić, tyra człowiek od 8 do 18 uczciwie i dostaje tyle, ile dostaje a niektózy od roku się w Wiśle opierdalają, troche sobie pobiegają i dostają 400 000 ch... wie za co. A po meczu odliczają dni do wakacji. Z mojej kasy między innymi. To ja mam w dupie taki układ - chcą nieźle zarabiać, niech też zapieprzają. W przeciwnym razie ja złotówki nie dołożę do wypłaty tych łapserdaków. Głupotą zarządu Wisły jest to, że kopacze dostają taką samą kasę czy wygrywają, czy przegrywają, czy po prostu mają w dupie grę dla Wisły. Niech teraz się Wisła sądzi z Basałajem i niech koleś ze swojej kieszeni pokrywa straty, których narobił na spółę z resztą. Mogę dopingować piłkarzy, nawet w 3 lidze, ale niech będą godni podania ręki. Tym fujarom nogi bym nie podał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
danpe_ i co nie żałujesz że nie byłeś na meczu?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Zasłużyli tez kibice, którzy byli na meczu. A tym, którzy nie byli...cóż... Nie musiałes iść na drogie miejsca, można było iść za bramki , było dziś super! |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Było dobrze, mało ludzi, ale Ci co przyszli pokazali klasę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dlaczego mam nagle zacząć żałować?
Żałuję jedynie tego, że nasi kopacze wczoraj (sądząc po opisach spotkania) potwierdzili fakt, że to nie kompletny brak umiejętności ma wpływ na ich wyniki w lidze, ale ich kompletne wdupiemiejstwo nas, kibiców, oraz Wisły jako klubu. Im się po prostu nie chce, odchodzą w lecie, to po co będą się meczyć. Domin zawsze chodzę za bramki na piłce nożnej. A ten mecz mojej opinii o nich nie zmieni. Utwierdził mnie wręcz w moim przekonaniu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
I tak ręki nie podałbym im, bo niby dlaczego? Zagrali raz z takim zaangażowaniem jak Korona gra w każdym meczu. Nawet jak wygrają derby, ręki nie podałbym im. To ich obowiązek. Ja chodzę na mecze, aby pokrzyczeć i pokazać fujarom z sektora gości, że coś jednak potrafimy. Natomiast wkłady na boisku zwisają mi. Nie muszą wygrywać (oprócz meczu z prostytutkami), wystarczy żeby zapi.rdalali. Właśnie z tego mam prawo ich rozliczyć. Nie podchodzę do tego zakładając relację "płacę-wymagam", lecz wymagam, bo zakładają koszulkę Wisły. Aaa..i wczoraj na meczu oczywiście byłem. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Panowie kibiców wiernych było 5614 a reszta niech już nic nie pisze.
|
|
|