The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2012, 16:03
@Pysio, jesteś zajebisty!

BTW. Co tam u Son Goku i Rambo? Lecicie w przyszły czwartek rozjebać jakaś galaktykę?
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 30.03.2012, 17:03
a_r_e_n_a napisał(a):Wyświetl post
@Pysio, jesteś zajebisty!

BTW. Co tam u Son Goku i Rambo? Lecicie w przyszły czwartek rozjebać jakaś galaktykę?
Przyłączam się. Jesteś Pysio bardzo konsekwentny w swojej postawie. Doceniam to.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 30.03.2012, 23:05
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...je_zwyciestwa/

Garguła i jego brak zwycięstwa...
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.03.2012, 23:08
Jak czytam wywiady z tym kopaczem to mam ochotę mu pier.dolnąć...
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 30.03.2012, 23:11
Mógłby wymyślić coś nowego, bo te teksty są już nudne, oklepane i słyszymy je po każdym meczu...
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 30.03.2012, 23:11
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
nie tylko Ty uwierz mi ... przypoluję go sobie w jednej z galerii i mu wygarnę.
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 30.03.2012, 23:14
Pamiętajcie Chłopaki, że on nie jest robotem ! ....a mać !
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 30.03.2012, 23:21
HAHAHA co za ciule grają w tej Wiśle. Zero kreatywności i woli walki.
Legła gra w 9, a ci nie wiedzą co z piłką zrobić.
Może czas najwyższy patrzeć na wykształcenie piłkarzy i robić test IQ przed ich zatrudnieniem? W ogóle ci panowie bez ambicji nie myślą.
Wiadomo, że jak się dośrodkowuje piłkę, to drużyna grająca w osłabieniu podświadomie wchodzi w swoje pole karne. Wtedy wystarczy wycofać piłkę przed pole karne i huknąć na bramkę. Ale nie, przecież oni muszą z tą piłką wejść do bramki... A jak się z nią już jest w polu karnym (patrz Małecki), to nikt nie pomyśli, że na nim skupi się kilku zawodników i wystarczy nawet w ślepo zagrać piłkę do boku, czy nawet do tyłu i tam znajdzie się niepilnowany partner. Jeszcze raz - zero myślenia na boisku!!
Banda patałachów niegodnych noszenia koszulki z białą gwiazdą. Tyle z mojej strony
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 30.03.2012 o godz. 23:26.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 30.03.2012, 23:23
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
widze, że forum znalazło sobie nową ofiarę, a ja go lubię - dzisiaj powinien grać do końca, a nie Melikson
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 30.03.2012, 23:30
Obecnie i Melikson i Garguła są po prostu słabi. W tej swojej słabości niestety Melikson jest gorszy od Garguły. Obu chętnie z Wisły bym się pozbyła. Żadna strata.
Odpowiedz cytując
mihaq
Member

Od: 11.2011

Stary 30.03.2012, 23:34
Ja się gubię z tym Gargułą, co chwila tu przypominacie, że on przypomina, że nie jest robotem, choć właściwie te jego wypowiedzi po meczach to tak, jakby był takim robocikiem z wbudowaną mikropamięcią. Na boisku też nie wykazuje jakichś emocji, jakiejś motywacji, nawet jak mu się uda strzelić bramkę, to się nie cieszy za bardzo, jak spieprzy setkę to nie chwyta się za głowę, zero emocji, to nie człowiek, to robot. Ale też dlatego nigdy nie wznosi się ponad pewien poziom gry na ok. 70-80%, bo jako robot nie ma serca do gry i nie poświęci zdrowia na boisku.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 31.03.2012, 09:58
tak słabych grajków to ja w życiu nie widziałem. No ale jak do tego dodamy Probierza jako trenera to mamy co mamy. Przeciwnik grający w 9 to dla nich za dużo aby chociaż stworzyć sobie pól sytuacji.

Oni wszyscy maja obowiązek wypierdalać !

Jak ja czytam, że Wisła ma problemy finansowe, bo nasprowadzano takich gośc, czyt pasterzyi, to nie dziwie się Cupiałowi, że dokonał takiej rewolucji. Rozumiem jakby sprowadzono jakiś nazwiska, bo to zawsze wiąze się z ryzykiem załdużenia, ale tu ściągnięto gości, których nikt nie chciał i nigdzie się nie łapali. ....a, i oni rzeczywiście wierzyli,że z Genkowem, Nunezem czy innym Pajlicem oraz Lameyem uda się wejść do LM ? I do tego taką dziurę budżetową zrobić ?

Przeżyłbym to gdyby na bramkę ściągnięto Kuszczaka a do pola gości o jego klasie. Ale nie ściągnięto jakieś spady, ratując ich przed bezrobociem.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 31.03.2012, 10:03
Marszałek - te spady zapewniły nam w zeszłym sezonie mistrzostwo a w tym awans do pucharów na wiosnę.
Generalnie zdecydował byś się kto wg Ciebie jest winien - piłkarze czy trenerzy. Bo co temat to masz inną opinię...
c.d.n.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 31.03.2012, 10:06
Akurat do Pareiki można mieć najmniejsze pretensje, tfu tfu, w ogóle nie można mieć do niego pretensji, bo gość robi co tylko może w bramce. To ofensywa daje ciała.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 31.03.2012, 10:15
lazy napisał(a):Wyświetl post
Marszałek - te spady zapewniły nam w zeszłym sezonie mistrzostwo a w tym awans do pucharów na wiosnę.
Generalnie zdecydował byś się kto wg Ciebie jest winien - piłkarze czy trenerzy. Bo co temat to masz inną opinię...
W sezonie, w którym nikt mistrza zdobyć nie chciał

Jaga bez Grosickiego spuściła z tonu, którym kulminacją był dwumecz z potężnym Irtyszem. Legia zawodziła, Lech "zmęczony" wojażami w LE, a Śląsk z Orestem na ławce z przedostatniego miejsca w lidze zdobył wicemistrzostwo, co ukazuje dramat poziomu naszej "ekstra"klasy...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 31.03.2012, 10:18
z meczu na mecz gramy coraz lepiej, Faster Czekaj chyba sobie jeszcze trochę poczeka
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Stary 31.03.2012, 10:21
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
W sezonie, w którym nikt mistrza zdobyć nie chciał

Jaga bez Grosickiego spuściła z tonu, którym kulminacją był dwumecz z potężnym Irtyszem. Legia zawodziła, Lech "zmęczony" wojażami w LE, a Śląsk z Orestem na ławce z przedostatniego miejsca w lidze zdobył wicemistrzostwo, co ukazuje dramat poziomu naszej "ekstra"klasy...
To co, może powinniśmy się zrzec tego mistrzostwa, skoro jesteśmy nie godni...
c.d.n.
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 31.03.2012, 10:24

Awans to zapewnił nam niezwykle szczęśliwy zbieg okoliczności.....
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 31.03.2012, 10:25
W tym też nikt mistrzostwa nie chce wystarczy zobaczyć jak zaczał grać poprzedni lider Śląsk czy jak gra obecny lider- Legia.
..
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.03.2012, 10:34
No coż może masz i racje,ale mistrzostwo zdobylismy bo tak naprawde to chyba my bylismy najbardziej zdeterminowani aby je osiagnac co nie bylo zbyt trudnym zadaniem patrzac na inne ekipy jak gubiły punkty.Awans do pucharów na wiosne,no troche szczescia to mielismy i nie trzeba by bylo tego szczescia jak wygralibysmy z drwalami u siebie,w lidze ta ekipa uwierzyla chyba ze juz wychodac na murawe wszyscy beda padali ze strachu przed nimi a tu laga,zimne prysznice na jesien i nasze grajki pogubily sie razem z treneiro bo nie lalismy wszystkich a przegrany mecz z sracovia i nieodpowiedzialna wypowiedz Maskanta dolała tylko oliwy do ognia ,wscieklosc naszych kibicow,zwolnienie treneiro co nie ktorym grajkom uzmysłowilo ze to nie przelewki i jakos tam dotrwali do konca rundy okraszonej awansem z grupy w pucharach co ich dalej utwierdziło ze nie jest z nimi tak zle i jakos to bedzie na wiosne.niestety zawirowania na wiosne w druzynie dziura budzetowa brak srodkow na koncie klubowym,coraz mniejsza frekwencja na stadionie sparalizowała ich poczynania i czesta zmiana znowu trenera a co za tym idzie stylu gry pogubily ich całkiem widac to np. po Meleksie jak gosciu sie miota,sprawa Małego ktory moim zdaniem prawdopodobnie powiedział duzo prawdy w szatni co poniektorym grajkom i sie postawil zrobilo tez atmosfere w druzynie wiszacego toporka i ten toporek teraz bedzie odcinał głowki i wysylal do domu ten szrot.Ijeszcze tak na marginesie nie wypowiadałem sie na temat trenera ale dla mnie ten facet nie ma pomysłu na ta druzyne i nie widze przyszłosci z nim w Wiśle ,wiecej mysle ze nie awansujemy do finału PP i to bedzie koniec Probierza
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Stary 31.03.2012, 10:34
Ktoś ten awans jednak wybiegał.
Z taką grą jak teraz to w Europie zbieralibyśmy bęcki od każdego.

Jestem po prostu daleki od dezawuowania piłkarzy. Przecież oni potrafią grać. Już to udowodnili. Więc co - nagle zbiorowo mieli sezon konia, a teraz zapomnieli jak się kopie piłkę? Powtarzam - problem jest na innym szczeblu...
c.d.n.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 31.03.2012, 10:36
Największe pretensje to ja mam do piłkarzy z ofensywnej lini pomocy. Do Genkova nie mam pretensji dla mnie gość jest największym walczakiem z naszych zagranicznych piłkarzy, wczoraj biegał do każdej piłki i jako jedyny szedł na presing. To ofensywni piłkarze z pomocy to niezwykła zbieranina p.zd!

Melikson - gość pokazał swój charakter już wcześniej chcąc przechandlować swoją narodowość dla kilku meczy na Euro. Teraz robi to samo w Wisłe, symuluje gre by w nowym klubie grać bez urazu. To już Kałużny mniej sabotował własną gre. W lidze zaledwie dwie asysty i to jest ten hiper niezastąpiony lider drużyny?

Garguła - na ten żujący ryj patrzeć się nie da. ktoś wstawił dobry dialog jego z żoną: jak tam Łukasz dzisiaj mecz? ŁG: A spoko remis.
To właśnie jego sposób bycia, wszystko mieć w d...
W lidze na 19 spotkań 1 słownie JEDNA asysta, a skład był wręcz wielokrotnie ustawiany pod niego. OIfensywny pomocnik, można tylko zapłakać.

Iliev - stosunkowo mało mu się obrywa, co jest dużym błędem. Trzeba to sobie powiedzieć wprost: Iliev to niewypał transferowy i to całkiem spory bo zaabia bardzo dużo jak na nasze realia. W lidze 1 gol i trzy asysty. POwiem tak, Zieniu nawet w słabszych swoich sezonach miał dwa razy lepsze statystyki. Wczoraj to właśnie w końcówce na niego najbardziej liczyłem bo wszedł świeży na 9 Legionistów i nie pokazał absolutnie nic.

Kirm - teoretycznie jak na piłkarza ma sporo, dobry strzał, niezły balans ciałem i dobre parametry fizyczne. Co z tego jak zawsze złą decyzje podejmie. W dodatku mentalnie to lebiega. Gra już u nas całkiem sporo, a z klubem nie zżył się nawet trochę.

Jirsak - całe szczęście że odchodzi, ciągle przestraszony, często wygląda jakby chciał się schować by nie brać odpowiedzialności za grę by mieć święty spokoj.

5 ofensywnych pomocników, którzy powinni kreować grę, a każdy ma Wisłę gdzieś. O żadnym z nich nie można powiedzieć że walczy, (Jovanovic np. grać nie umie ale daje z siebie wszystko). Każdy z nich nie ma jakiegokolwiek przywiązania do barw i szacunku do trybun.
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 31.03.2012, 11:05
element - "Melikson to najlepszy piłkarz grający u nas od 99 roku. Nie tylko w Wiśle ale w Polsce, wyniki sondy zresztą mówią wszystko "Najlepszy transfer od czasów Cupiała" i zdecydowana przewaga Meliksona, bo gość pozamiatał w kilka miesięcy coś na co pracowali inni latami. Marcelo robił wrażenie, Lewandowski robił wrażenie, Błaszczykowski robił wrażenie. Ale Melikson to jest kosmos".

baro1995 - "A ja uważam,że nie powinniśmy nigdy Meliksona za żadne pieniądze sprzedawac i na nim budowac zespół,który rok w rok będzie grał w LM i z roku na rok się rozwijał i walczył o wyższe cele.Basałaj i SV powinni usiąśc z nim do jednego stolika i powiedziec,że chcą w krakowie zbudowac solidny europejski klub,który co roku będzie grał w LM i z roku na rok osiągał więcej i na nim chcą oprzec drużyne i przyszłośc Wisły,Moar na pewno widzi jak Wisła się rozwija,nawet jak rozwinęła się od jego przyjścia,i na pewnie jeszcze rozwinie się do grudnia,jakby nie patrzec z Polską ma coś wspólnego,jego matka jest polką.Jakby powiedział,że jest na tak to byłoby super,a jakby chciał robic karierę w największych klubach,to wtedy po prostu SV musiałby uzyskac za niego odpowiednią kwotę,i za nią wzmocnic drużynę".

JRQ - "ja mam wrażenie, że jakby Meliksona wsadzić do jakiejś czołowej drużyny, to on i tak da radę.
najlepszy piłkarz w historii Wisły".

FraMat -" Nieważne, że byli jacyś mistrzowie olimpijscy medaliści MŚ, wielokrotni królowie strzelców ligi, sukcesy w PEMK (1/4), PUEFA - 1/8, wielokrotni MP
Pod wzgledem piłkarskim kazdy z nich (moim zdaniem, ale chyba nie tylko) mógłby Maorowi buty czyścić, albo sznurówki wiązać...
To, że Kmiecik był Mistrzem IO 72, wice - 1976, 3miejsce MŚ 1974, PEMK-1/4, 4xkrólem strzelców - 153gole w lidze dla Wisły) że Żuraw strzelał, że Franek strzelał, że Błaszczu (który jak dotąd osiągnął najwięcej po wyjeździe zagranicę z Wiślaków) , Szymanowski, Musiał, Reyman i powojenne gwiazdy (Gracz, Kohut,i inni) nic nie znaczy, bo pod względem piłkarskim Maor bije ich i tak na głowe.

To prawda, że oni osiagnęli większe sukcesy niż Maor na dzisiaj, i byc może Maor nigdy nie zagra na olimpiadzie czy ma mistrzostwach świata czy nie bedzie królem strzelców w Ekstraklasie, ale nie to oceniamy. On piłkarsko i tak jest lepszy. Dużo lepszy. Od tych mistrzów olimpijskich czy medalistów mundialów, czy najlepszych strzelców w lidze. Po prostu".

Pocztówka z przeszłości ku chwale naszego najlepszego piłkarza w historii. Uche to chyba jednak nie był taki mega ku tas bo jak nie chciało mu się grać w Wiśle na 100% to chociaż postawił sprawę jasno i odmówił gry.
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 31.03.2012 o godz. 18:43.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 31.03.2012, 11:49
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
element - Melikson to najlepszy piłkarz grający u nas od 99 roku. Nie tylko w Wiśle ale w Polsce, wyniki sondy zresztą mówią wszystko "Najlepszy transfer od czasów Cupiała" i zdecydowana przewaga Meliksona, bo gość pozamiatał w kilka miesięcy coś na co pracowali inni latami. Marcelo robił wrażenie, Lewandowski robił wrażenie, Błaszczykowski robił wrażenie. Ale Melikson to jest kosmos.
Co pozamiatał ? Jedna dobra runda i robicie z niego .... wie kogo. Błaszczykowskiemu może buty pucować. Podobnie Żurawskiemu, Szymkowiakowi, Frankowskiemu czy nawet Uche
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 31.03.2012, 11:53
Wkleił wypowiedzi poszczególnych użytkowników w trakcie trwania jego rundy tzw. konia.

Ja pier*ole, przy rejestracji do forum powinien być przeprowadzany test IQ...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 31.03.2012, 12:29
Już sama nagonka warszawki z Węgrzynem na czele, umacnia mnie w przekonaniu - Małeckiego miejsce jest w Wiśle Kraków.
Każde przekleństwo jest tak kurewsko w slow motion pokazywane, że zamiar jest chyba oczywisty.
Nie wiem jak wy ale ja Małeckiemu się wcale nie dziwię że nie chciał brać w tej komedii udziału.
Odpowiedz cytując
Benan
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 31.03.2012, 12:47
Mecz - tragedia.
Czy Małecki potrzebny Wiśle?
Z obrazka wynika że jak najbardziej.
Załączone obrazki
Typ pliku: jpg MG_2908.jpg (60,1 KB, 160 wyświetleń)
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 31.03.2012, 12:52
To ładniejsze.

Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 31.03.2012, 12:54
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
Pocztówka z przeszłości ku chwale naszego najlepszego piłkarza w historii.
Mógłbyś to wziąść chociaż w qoute'y, bo na początku myślałem, że to twoje odpowiedzi dla poszczególnych użytkowników. Co do tych cytatów to najlepszy jak zawsze Framat

Dariook napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jak wy ale ja Małeckiemu się wcale nie dziwię że nie chciał brać w tej komedii udziału.
Benan napisał(a):Wyświetl post
Czy Małecki potrzebny Wiśle?
Z obrazka wynika że jak najbardziej.
Przypominam, że mówicie o ofensywnym skrzydłowym/cofniętym napastniku, który ma 0 goli i 0 asyst w lidze.
Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 31.03.2012, 12:58
A szanowny pan Małor ma 2 asysty... wielki wyczyn
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów