|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Totez ja sobie postanowilem, ze kiedys wroce jeszcze raz do Lost i wlasnie od niedawna ogladam wszystkie odcinki od poczatku, oczywiscie to juz nie to samo ale i tak ponownie mnie wciaglo
. po tylu latach tez wszystkiego sie juz nie pamieta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No ja to nawet nie wiem... pogubiłem sie na Lost... zapomniałem już który odcinek obejrzałem którego sezonu hehe
To samo Prison Break... Narobili tego taśmowo. Co polecicie? Bo wypadłem z obiegu seriali. Jedynie co oglądam to Walking Dead ale przy jednym serialu to długo trzeba czekać na kolejny odcinek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja polecam serial 'Spartacus Vengeance'- trzyma poziom dwóch poprzednich sezonów. Niedługo premiera piątego odcinka Vengeance, akcja świetnie się rozkręca- dużo walki, przemocy, zabijania, ale również ładnych, gołych bab.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
poleci ktos cos lepszego niz House?
nie zdziwie sie jak nie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A dla mnie House to kiepski serial. Może na początku mi sie podobał...
Poźniej już tylko rutyna, ramówka itp. Po 5 odcinkach wiedziałem w której minucie co się będzie dziać. Nie chodzi mi o fabułę odcinak ale o wstęp, rozwinięcie i zakonczenie. Np. było troche o chorobie, przychodziła ta i ta minuta... nagle już wiedzą na co koleś chory itp. Ryłem z tego jak to zauważyłem i beke miałem w następnym odc. bo pasowało idealnie z zegarkiem w ręku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Bardzo dobry jest Breaking Bad, do tej pory ukazały się 4 sezony
http://www.filmweb.pl/serial/Breaking+Bad-2008-430668 Nauczyciel chemii dowiaduje się że ma raka i najprawdopodobniej zostało mu niewiele czasu. W domu ma ciężarną żonę (wpadka) i chorego na porażenie mózgowe nastoletniego syna. Aby zapewnić im byt po swojej śmierci postanawia rozkręcić metaamfetaminowy biznes. ![]()
OPĘTANI
![]() :::: |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Być może, ale do tej pory mi to tak nie przeszkadzało, a w House'ie jakoś bardzo. Do tego stopnia że nie myślałem o filmie tylko o tym heheh
Takie to było... ja wiem.... sztuczne. |
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ja szczerze po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii na temat Twin Peaksa, postanowiłem sobie załączyć, w sumie jestem przy końcu ogólnie czym dalej tym gorzej. Pierwszy sezon kapitalny, drugi tez niezły ale stracił trochę jak dla mnie. Jak ktoś nie oglądał to polecam mimo wszystko
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
A poleci ktoś jakiś serial, sitcom, najlepiej brytyjski cośw stylu IT Crowd? niekoniecznie o informatykach ale o podobnym rodzaju humoru?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy jest to styl IT Crowd bo widziałem może dwa odcinki tegoż sitcomu ale z brytyjskich polecam - Moja rodzinka .Zwłaszcza sezony w który występuje Nick.
Ostatnio edytowane przez Ciastek1 : 04.03.2012 o godz. 01:33.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
A przynajmniej pierwsze 5-6 sezonów
Dzięki! |
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Od siebię mogę polecić: - Dextera - chyba każdy kojarzy. - Grę o tron - najbardziej wciągający serial jaki kiedykolwiek oglądałem - Zakazane imperium - jeżeli ktoś lubi klimaty mafii w latach 20. ubiegłego wieku - Breaking Bad - moim zdaniem słabszy niż dexter ale jak ktoś ma więcej czasu to można się skusić |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Zakazane imperium - obejrzałem oby dwa sezony ( w sumie 24 odcinki ) i mogę polecić z pełną odpowiedzialnością ten serial. Żadna chała zza oceanu, tylko z wielkim rozmachem nakręcona produkcja. I nie jest to typowy serial, gdzie w każdym odcinku do siebie strzelają, pościgi, haracze i morderstwa na zlecenie. To jakby ' Rodzina Soprano ' Ale w latach `20. Czyli codzienne życie w mafii. www.serialeonline.pl A Wy jakie linki zapodacie do filmów i serialów w sieci ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czemu ludzie zachwycają się LOSTem. Pierwsze 2, w ostateczności 3 sezony dobre, 4 i 5 sezon kaszana totalna, dopiero II połowa 6 sezonu wraca do poziomu pierwszych sezonow oraz banalny final. Porownujac ten serial do Dextera, Breaking Bad, Boardwalk Empire, to niesety Lost wychodzi słabiutko...
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
kwestia gustu
mi tam sie lost podobał do pierwszego cofnięcia w czasie a za Dexterem jakos super nie przepadam, daje mu 3 na 5. Gra o Tron nawet spoko. Szukam czegoś a`la Mentalista, ktoś cos poleci ? i seriale online tylko na iitv ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mam długą przerwę i nic nie oglądałem oprócz Walking dead na bieżąco. Zgadzam się z przedmówcą, odnośnie Lost, po wycieczce w czasie... przestałem to uważnie oglądać, później było jeszcze puszczane w AXN ale nawet nie wiem na którym odcinku urwałem oglądanie. Przekombinowali. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ile odcinków na breaking bad ?
Spodobał mi się, zrobiłem maraton ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki, troche mnie zdziwiło że sezon ma tylko 7 odcinków i myślałem że mi brakuje.
Jade już 2 sezon. Bardziej mnie zaciekawił niż Homeland, który obejrze ale po skonczeniu Breaking Bad. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
-Brakeout Kings.
-The Leverage ![]() Troche w klimacie mentalisty. Pierwsze zwlaszcza polecam ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
5 seriali ktore aktualnie ogladam:
-The River -Alcatraz -Touch (dopiero pirewszy odcinek ale zapowiada sie calkiem calkiem) -The Firm -Brakeout Kings. (2 sezon) ![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja po mało kończe 4-ty sezon Breaking Bad. Więc po mału trzeba się rozejrzeć za czymś innym, ale Breaking Bad świetny. Wie ktoś może czy będzie dalej i ew. kiedy ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
The killing rusza 1 kwietnia jak rozumiem a co tych lepszych seriali leci teraz albo ruszy za chwile, ktoś coś poleci
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
jakaś inna strona do oglądania filmów i seriali w sieci, oprócz serialeonline.pl ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
http://iitv.info/ i czasami też oglądam na http://www.kinomaniak.tv/
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sezon 5 - 16 lipiec 2012, ma byc to ostatni sezon skladajacy sie z 15 odcinkow
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Sons of Anarchy - godne uwagi
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
godne godne, jakoś nigdy nie mogłem sie zabrać ale to fajnie oglądać wszystko naraz
![]() ![]()
alejasienieznam
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|