|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Raczej strzałów. Na bramkę to raczej nie drgnie ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To teraz na jednej koszulce bedzie mial i portret Jezusa i Probierza
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Teraz wszyscy mowia o Patryku a nikt tutaj nie informuje, ze Sobol wrocił do treningow z zespołem - jego powrot do skladu coraz blizszy sie wydaje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Nie rozumiem, po co przywracają Patryka Małeckiego do składu?
Wisła Kraków ma aż nadmiar słabiutkich kopaczy. Pozdrawiam. ![]()
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku -JM---- nieświadomie, albo odruchowo.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No tos teraz pojechal po bandzie. Skorza to byly cieple kluchy negocjator przez rozmowe a Probiez potrafi o........c tak zeby zabolalo i nie rozmawia tylko drze ryja.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
ps. Niby Basałaj to symbol tych wartosci? ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() --- Mam nadzieję, że sytuacja z PM19 utwierdzi ostatnich niedowiarków (powinienem chyba nazwać ich niedobitkami), że klub piłkarski Wisła Kraków SA to taka Polonia z Wojciechowskim, tyle że w o wiele ładniejszym 'opakowaniu'. W kwestiach sportowych wstrzymuję się od opinii, bo jak już tu pisałem - nie jestem antyfanem Patryka. Organizacyjnie jednak pan Cupiał dał ostro dupy, no ale kto bogatemu zabroni?
Ostatnio edytowane przez Watts : 21.03.2012 o godz. 15:23.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Niepokoi mnie, że tak szybko został przywrócony. Jeżeli zrozumiał w pełni swój błąd i go nie popełni to będzie to prawidłowa decyzja. Jak na razie taka nie jest. Nie mniej niech każdego dnia pamięta kto dał mu szansę. Jeżeli wykręci mu jakiś numer to sam sobie zaszkodzi - każdy kolejny trener do jakiego klubu by nie poszedł będzie o tym wiedział. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Generalnie to Probierza rozumiem i nie dziwie się że chciał mieć Małego w składzie a zarząd...w zasadzie to się idealnie wpisuje w to co dzieje się w Wiśle.Powiedzieli jedno , zrobili drugie. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Co tu dużo mówić - czuje niesmak odnośnie sytuacji z Małeckim. Probierz zrobił z Basałaja, Moskala i Valckx'a totalnych idiotów jednocześnie pokazując wszem i wobec jak to trudno na dłuższą metę utrzymać jakąkolwiek decyzje w tym klubie. Liczy się jedynie tu, teraz i 'ja'. Jestem poważnie zniesmaczony posunięciem Probierza i Bednarza w tej kwestii.
Patryku 'Niezatapialny' Małecki - welcome back. Może staniesz na wysokości zadania i problemy które stwarzasz, zrównoważysz fantastyczną grą. Trzymam za to kciuki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Powiem tak jak mówiłem na początku miesiąca gdy pojawiły się pierwsze informacje o "odwieszeniu" Małeckiego.
Patryka klub mógł zawiesić nie na cały sezon, ale na miesiąc. Teraz byłoby właśnie po zawieszeniu, i wszystko odbyłoby się "normalnie". A tak, odwieszając go klub się tylko ośmiesza. Teraz gdy kogokolwiek zawieszą na pół sezonu to się im zaśmieje w twarz: "a za miesiąc mnie odwiesicie jak kiedyś Małeckiego?". Ręka klubu jest już w nocniku. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak strzeli to juz na pewno w Wisle nie zagra - w sumie to moze i po sezonie juz nie zagrac jezeli bedzie sie uczył angielskiego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Odnośnie Patryka: he, he, he
![]() Ze specjalną dedykacją dla Bronexa. Klub się ośmieszył? A to my byliśmy poważnym klubem od czasu przyjścia Cupiała? Zamożnym - tak. Ale dobrze zarządzanym i szanowanym? Bez jaj. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Odnośnie Patryka Probierz postąpił .... oczywiście jak dla mnie dobrze .Chce wrócić do wczorajszego meczu i skomentować grę MELIKSONA .......Jak chcecie żebym dobrze grał to wpuście Bitona ,bo dla Wisły szkoda zdrowia .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
A co do lepszych piłkarsko od Małeckego. W tamtym akurat meczu każdy był od niego lepszy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
taktyczna zagrywka Wisła goni czółówke i walczy o podium więc każde wzmocnienie jest na wagę podium.Co do krytyków to wystarczy zobaczyć sytuacje na linii Manchester City-Balotelli który też broi podobnie jak Tevez i to co mają wspólnego z Małeckim i jego sytuacją w klubie charakter i to że od kliku seznów są kluczowymi zawodnikami bez których Manchesterowi ciężko było by odrabiać straty.Podobnie z Małeckim Wisła musi gonić czołówke a żeby gonić czołówkę trzeba zdobywać bramki bo jak na razie Biton i Melikson zawodzą a gdyby nie Bunoza to rewanż z Lechem mógłby być końcem marzeń o pucharach.Kolejny taktyczny ruch to decyzja Probierza który przed rewolucją chce widocznie sprawdzić kto z duetu Biton i Małecki jest lepszy Małecki musi zasłużyć na nowy kontrakt więc teraz ma okazje sie wykazać.Natomiast Biton ma coraz mniej czasu by przekonać Probierza by zdecydował sie na niego w przyszłym sezonie dzięki czemu zawita na Reymonta na dłużej
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Z PM19 to jest obustronny deal.
Przez klub odwieszony bo chce się na nim zarobić kasę więc lepiej żeby zawodnik grał. Tym bardziej po w miarę pozytywnej recenzji z testów. Zawodnik - prawdopodobnie do końca sezonu będzie bez żadnego przypału. Zobaczył, że jest realna szansa żeby go ktoś kupił więc będzie "święty" aż do przesady. W każdym razie w przyszłym sezonie go nie zobaczymy bo klub go będzie chciał sprzedać, a on od jakiegoś czasu nie chce tu grać. I tyle. Zwykły biznesowy deal. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Małecki nie powiedział, że nie chce tu grać.
przeczytajcie http://......../skwk/5-wazne-skwk/11...-moj-klub.html Cieszę się z tej decyzji, brakuje nam skrzydłowych. Małecki nie chce odejść z Wisły, są na świecie rzeczy, których nie robi się dla pieniędzy. Te słowa odnoszę do tego, że on nie będzie tu grał, by zwiększyć swoją rynkową wartość i spie**olić stąd jak najszybciej, lecz dlatego, że kocha ten klub. Ciężko jest zmienić siebie, uwierzcie mi. Pod wpływem nerwów i emocji robi i mówi się różne głupie rzeczy. Sam tego doświadczyłem w swoich meczach. Myślę, że Mały będzie się starał, by takie rzeczy się nie powtórzyły. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Moskal Małeckiego ma głęboko i gdyby nie nadgorliwość BB spokojnie by sobie nim poradził. Niestety prezes uparł się że karanie zawodnika jest ważniejsze niż interes drużyny. Najpierw gościa zawiesił, a potem dorabiał wytłumaczenie. Bo recydywa. To zabrać premie, posadzić na ławie albo na trybunach, jakoś zmotywować, a nie zakazywć trenowania, to przecież czysty kretynizm. Umówmy się że Małecki częściej był najlepszy niż najsłabszy. Twierdzę, że gdyby nie debilne decyzje mielibyśmy w lidze więcej punktów.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 21.03.2012 o godz. 17:09.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
tak było chyba półtora roku temu. Jak Maaskant go przygotował na wiosne. Od meczu z Koroną na wiosne zeszłego roku (tego feralnego karnego) gra słabo. To, że ostatnio trafił ze 2 bramki nie znaczy, że grał dobrze. Kirm też kilka trafił i jakoś nikt nie mówi, że znowu mamy klasowego skrzydłowego.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|