The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2012, 21:58
Nie ma co ich chwalić , grając na tle słabego Lecha ( najsłabszego zespołu wiosny ! ) . Zrobili to co było ich zakichanym obowiązkiem..
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 20.03.2012, 22:01
kuba7k napisał(a):Wyświetl post
A mnie po tym meczu ciekawi co myśli np Chavez jak pół trybuny udaje małpę. Mam apel, bo co innego przyśpiewka z jajem o Arboledzie a co innego udawanie małpy. Weźcie się zastanówcie
Jakoś dziwnym trafem ten zaszczyt spotkał tylko jednego czarnego - drugi nie usłyszał nic pod swoim adresem. Na takie traktowanie trzeba sobie zasłużyć - nie karnacja tu decyduje. Na innych stadionach jest podobnie - nikt ( albo prawie nikt) nie czepia się innych kolorowych tylko ten konkretny jest ulubieńcem stadionów.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 20.03.2012 o godz. 22:05.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 20.03.2012, 22:07
willow napisał(a):Wyświetl post
To faktycznie mogło być przykre dla Maora i Dudu.
Chyba sobie żartujesz. Maor może jeszcze coś tam łapie, ale raczej nie na tyle żeby wyłapywać tekst przyśpiewek. O Bitonie to już nie ma co mówić.

Poza tym, dajcie sobie spokój. Swoim stosunkiem do Maora i Dudu wytrąciliśmy naszym przeciwnikom z ręki jakiekolwiek argumenty o naszym rzekomym antysemityzmie. Przyśpiewki o Żydach są skierowane TYLKO do dziewczyn z drugiej strony Błoń. Jak ktoś ma z tym jakiś problem, to znaczy że ma zupełnie mózg przeżarty politpoprawnością albo po prostu ma coś do Wisły i jej kibiców i szuka pretekstu, by się do niej przyczepić...
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.03.2012, 22:17
w końcówce jakby troche pary brakowało, ale myśle że nasz Gauradiola na tym popracuje.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 20.03.2012, 22:20
Tak, Maor i Dudu są teraz przygnębieni przez przyśpiewki. Ludzie, oni parę słów rozumieją po polsku a Wy tu o takich rzeczach gadacie, nawet na treningu zwracają się do nich po angielsku ...

edit/ niektórzy swoimi komentarzami kompromitują się na tym forum ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.03.2012 o godz. 22:28.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.03.2012, 22:25
Teraz pozostało trafić na zwycięzcę dwumeczu Śląsk - Arka, odprawić ich z kwitkiem, i robić swoje w lidze, i wylądujemy w pucharach. 4 miejsce w lidze i finał PP to minimum, a jakbyśmy trafili na podium i wygrali Puchar, to byłoby względnie wspaniale

PS Bardzo dobry mecz Kiro i Bunozy, na plus także Pareiko, Genkov (gol) i Nunez (świetna asysta). Reszta na przyzwoitym poziomie, poza Meliksonem, który zagrał... no cóż. Zagrał straszną chvjnię.

(swoją drogą - odpalcie sobie powtórki, konkretnie tą z ~89 minuty i patrzcie co wyczynia Wilk. Ja się nie dziwię, że Bunoza po tej akcji rzucał się jak pojebany, bo takiego krycia jakie Wilk zafundował Stiliciowi, to ja nie widziałem odkąd w Wiśle przestał grać Stolarczyk)
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 20.03.2012 o godz. 22:37.
.
Odpowiedz cytując
pozowski
Member

Od: 03.2010

Stary 20.03.2012, 22:27
Mecz przypominał typową młóckę ligowych średniaków, dopisało szczęście i mecz wygrała Wisła. Dwa tygodnie temu Wisła nie potrafiła oddać celnego strzału lub dojść do dobrej sytuacji, teraz nie potrafi wyjść z defensywy bez grania dzidy na Genkova/Bitona. Wcześniej dało się wymienić parę podań na środku, a teraz już nie

Dobry Pareiko niezły Bunoza i Genkov reszty lepiej nie oceniać wygrany mecz z Lechem cieszy.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.03.2012, 22:31
Pyte jak grali tak grają tyle, że nie przegrywają. Na razie Probierza bronią -powiedzmy -, że wyniki, ale czy taka postawa gwarantuje nam coś wiecej jak punkty w polskim grajdołku ? Nie sądzę.
..
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 20.03.2012, 22:33
A mnie się zajebiście podobało. Buczenie na analnego Manuela i pociski na drugą stronę. Dawno cały stadion się tak nie bawił jak dzisiaj przy piesni poświęconej kolumbijskiemu zbokowi. Kazdy kto wplątuje Meliksona i Bitona w nasze anty skierowane na parchów jest .......nięty i tyle.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
artur1906
Member

Od: 01.2011

Stary 20.03.2012, 22:35
co to za akcja policji? nigdy ich tylu mie widziałem...prowokacja czy co?
Odpowiedz cytując
chopin
Senior Member

Stary 20.03.2012, 22:36
też jestem ciekawy ale nic nie widziałem
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 20.03.2012, 22:38
Cuś tam było lepiej, ale bez cudów.

Ale dziś na pewno było dużo walki, takie wydarte zwycięstwo. I jeżeli mamy odgrywać jakąkolwiek role w lidze, to tak muszą wyglądać wszystkie mecze, obojętne czy z Lechem czy Bełchatowem.
Czarek Wilk, naprawdę kawał ciężkiej pracy dzisiaj. Bunoza - nadspodziewanie dobra gra. No i nasz defensywny napastnik, dzisiaj się bardzo przydała jego gra.

Zwycięstwo nad Lechem zawsze cieszy, zwłaszcza że i dla nas i dla nich był to mecz o dużo większą stawkę niż tylko awans do półfinału PP.
Teraz tylko korzystne losowanie.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.03.2012, 22:45
Po meczu jakaś szarża policji w stronę trybuny (blisko Strefy Kibica) gdy tłumy opuszczały stadion. Sporo policji , jakaś taka demonstracja siły. Kolumny na sygnałach itp. Chwalili się nowymi srebrnymi radiowozami ?
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 20.03.2012, 22:47
Cytat:
Doping super, robił wrażenie, szkoda, że pojawiły się wstawki antyżydowskie. To faktycznie mogło być przykre dla Maora i Dudu.
Droga wolna, nie podoba się mogą odejść. Coraz więcej tu jest obrońców praw człowieka, płaczących że rasizm na trybunach itd.
Niedługo będziemy śpiewać same ballady miłosne żeby nikt nam nie zarzucił obrażania uczuć innego piłkarza.
To jest stadion, nie teatr i tyle w temacie. Jesteśmy Wisłą Kraków, a nie stowarzyszeniem miłości i nadziei.
A co do przyśpiewki na Arboledę szacunek dla twórcy Ogólnie fajnie rozbudowany repertuar był.
Odnośnie samego meczu, Maor nic nie pokazał, moim zdaniem trzeba gościa sprzedać póki na nim coś zarobimy konkretnego.
Ostatnio edytowane przez Arkas : 20.03.2012 o godz. 22:51.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 20.03.2012, 22:49
O jeju co sobie pomyśli biedny Melikson i Biton? O jeju jak sie poczuł biedny Chavez.
O jeju interesuje mnie to tyle, co ich interesuje to jak ja się czuje jak oni mecz przegrywają gdy ja płace za to żeby oglądać jak oni zarabia pieniądze.

Poprawności politycznej im się ....a zachciało na stadionie. Ja.......e.
Odpowiedz cytując
Banitaz
Member

Od: 02.2011

Stary 20.03.2012, 22:56
Wypowie ktoś co się działo po meczu na C3? Podobno kogoś się doczepili, wiem też, że poszedł gaz w użycie.
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 20.03.2012, 23:01
Było bardzo fajnie a na Mańka buczały nawet dzieciaki w sektorze rodzinnym.I zapamiętajcie sobie że stadion to nie teatr!!!
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.03.2012, 23:01
Śląsk odprawia Legie biorąc rewanż za fotel lidera Wisła po zaciętej kanonadzie z rewelacją tego sezonu czyli Ruchem awansuje i wiadomo kto w finale
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 20.03.2012, 23:02
Daja`n napisał(a):Wyświetl post
Było bardzo fajnie a na Mańka buczały nawet dzieciaki w sektorze rodzinnym.I zapamiętajcie sobie że stadion to nie teatr!!!
I sektor VIP
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
mobik88
Member

Od: 07.2010

Stary 20.03.2012, 23:17
Może się powtarzam ale...

Kiedy losowanie półfinałów PP ?
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 20.03.2012, 23:18
Po meczu policja/ochrona wyłowiła jakiegoś gościa wychodzącego z sektora c4, z zachowania policji/ochrony można wywnioskować ze dokładnie wiedzieli kogo mają wyciągnąć. Jest to karygodne ze nasz klub pozwala na takie akcji na terenie stadionu.
EDIT:
Bo na dobrą sprawę nie wiem jakie to służby były
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 20.03.2012 o godz. 23:28.

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
chopin
Senior Member

Stary 20.03.2012, 23:22
po jednego gościa tyle suk podjechało... paliwo drogie a Ci się rozbijają za nasza kase!! po jednego kolesia tyle pał to jest kpina
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.03.2012, 23:27
Bo gdyby przyjechała jedna, to by wylądowała do góry kołami. Musiały się k... zabezpieczyć.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
chopin
Senior Member

Stary 20.03.2012, 23:29
a pod hala coś było jeszcze ?
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 20.03.2012, 23:44
Od początku rundy, dziś chyba zanotowaliśmy 1-wsze zwycięstwo u siebie, i 2-gą strzeloną bramkę. Dawno takiej bryndzy nie było.
Z drugiej strony z Probierzem mamy serię 3-2-0 więc mimo średniej gry mam nadzieje, że idzie ku lepszemu.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 20.03.2012, 23:46
Banitaz napisał(a):Wyświetl post
Wypowie ktoś co się działo po meczu na C3? Podobno kogoś się doczepili, wiem też, że poszedł gaz w użycie.

Wpadła policja, nasi sie dzielnie bronili ale ich zagazowali, pozniej weszli na c4 i tam juz nasi ich pogonili i w ogole to byla zadyma, ale nasi dali rade, psy az zgubily tarcze wiec nasi mieli czym atakowac. ogolnie akcja na + !

Info pewne bo telefoniczne od kolesia ktory o wszystkim sie dowiedzial od siostry kumpla.
Odpowiedz cytując
mihiber
Member

Od: 09.2004

Stary 20.03.2012, 23:49
SV_ napisał(a):Wyświetl post
Info pewne bo telefoniczne od kolesia ktory o wszystkim sie dowiedzial od siostry kumpla.
no to faktycznie info pewne
Kto nie szanuje Moskala ten z Wisły w...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 21.03.2012, 00:11
willow napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, jak to wyglądało w TV, ale z perspektywy trybuny, niestety kiepsko. Momentami zęby człowieka bolały. Kopanina na aferę, masę niecelnych podań, brak zrozumienia na boisku, że o płynności gry to w ogóle nie wspomnę.
Ja nawet myślę że z perspektywy innych galaktyk, tak samo to wyglądało
Zapomnijmy o jakimkolwiek progresie - ta na prawdę jeśli chodzi o grę to jest regres, bo zamiast nieudolnej próby gry w piłkę, mamy nieudolną kopanine
Gdzie to nie jest żaden 'pojazd' w kierunku Probierza.Probierz nic nie zmieni na plus ani nic nie s.......i
Dziś ot on ma te swoje 5 minut gdzie wyniki nie są najgorsze ale te wyniki nie wynikają z jakości gry a z przypadku.
Rok temu podobnie miał Maaskant - wygrywaliśmy większość meczów na tzw 'styku' ale że to był bardziej przypadek niż faktyczna dominacja to przyszły czasy gdzie te stykowe mecze zaczęliśmy przegrywać i Maaskant poleciał.

Teraz Probierz ma to szczęście.Patrząc na te 2 mecze w PP to tylko przypadek zdecydował że przeszliśmy dalej.Składna akcja raz na pół godziny i gdzie u nas piłka wtoczyła się do bramki, to Amika ostrzeliwała słupki i poprzeczki
A przecież dobry zespół od średniego czy słabego, odróżnia to że jak najmniej w wygranej, zależy od przypadku.

Gramy chujnie i proponuje się przygotować do tego że w przyszłym sezonie będziemy grać ją jeszcze większą.
Tak jak Amika - tak jak w zeszłym sezonie grała słabo, tak w tym gra beznadziejnie - nas niestety też to czeka, bo ta cała niby rewolucja to jedna wielka ściema
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 21.03.2012, 00:19
SV_ napisał(a):Wyświetl post
Wpadła policja, nasi sie dzielnie bronili ale ich zagazowali, pozniej weszli na c4 i tam juz nasi ich pogonili i w ogole to byla zadyma, ale nasi dali rade, psy az zgubily tarcze wiec nasi mieli czym atakowac. ogolnie akcja na + !

Jak wychodzilem przed ich akcja ,to zastanowilo mnie skad przed stadionem stoja sobie 4 radiowozy ...i cos przeczuwałem ze cos sie szykuje.

Pozniej juz zza bram uslyszalem "zostaw kibica" i policyjne sygnały .

Ciekawe dlaczego klub na to pozwala?

CO do meczu to gra moze nie byla az tak tragiczna,awans jest.Probierza bronia wyniki,Maaskanta tez do czasu broniły.

Teraz byle nie Legia w Polfinale i moze jakos ten sezon uratujemy.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.03.2012, 00:25
Przepraszam, że nie do końca na temat, ale gdzieś w którymś temacie na tym forum (którego teraz nie mogę odnaleźć) czytałem wczoraj lub przedwczoraj o możliwym walkowerze dla Gryfa za pierwszy mecz z Legią wygrany przez nią 0-3, z powodu występu nieuprawnionego zawodnika. Walkower dałby 3-0 dla zespołu z pomorza i spowodowałby odpadnięcie Legii z dalszych rozgrywek. Coś o tym wiadomo więcej?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów