|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Tak na chłopski rozum, to coś mi tu pachnie niechęcią do pewnego narodu
![]() Na dziś nie ma powodów by uważać że 'Roar' coś symuluje ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Messi mial problemy z rosnieciem i bral na to zdaje sie jakies hormony.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Patryk Malecki came, Mogga saw and Boro said "pożegnanie".
Małecki prawdopodobnie wraca do kraju. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja nikogo nie wymieniam z nazwiska
![]() Głównie dlatego że nie chcę nikogo o nic oskarżać jeśli nie jestem pewien. To tylko taka swobodna dygresja - może dotyczyć kogokolwiek w jakimkolwiek klubie. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Ale ostatnio faktycznie coś podupadł I też się zgadzam że jak on chce dokonać na prawdę skoku do przodu a nie tylko kroku, a wiek już taki że zbyt dużo czasu na 'budowanie pozycji' nie ma - to musi zapierdalać do wiosny bo inaczej to taki Celtic mu może zostanie - niby wielki klub ale kopanina z pługami większymi niż w naszej lidze Może liga belgijska ale tu też co pokazał dwumecz, szału nima. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak dla mnie post roku. Cóż, często się w życiu zdarza, że zaczynamy coś tak naprawdę doceniać dopiero jak to stracimy.
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
do czego to dochodzi, żeby jeździć po naszym najlepszym zawodniku, gdyby wam jeszcze dawał do tego powody... Melikson ma prawo mieć słabsze momenty, ma prawo być zmęczony, ma prawo łapać urazy, przecież to zawodnik który w każdym niemal meczu tego sezonu był najlepszy na boisku... brak słów
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
![]() http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...83/story.shtml |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Przecież Melikson nie łapie urazów, bo mu się tak podoba, czy dlatego, że jest "kruchy" jak to ktoś powiedział, tylko dlatego, że nie odstawia nogi i nie unika starć fizycznych z rywalami, którzy go w każdym meczu taranują, bo nie widzą innego sposobu na powstrzymanie go... Gdyby każdy nasz zawodnik gral jak Maor, to po każdym meczu mielibyśmy przynajmniej pięć kontuzji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A ja zawsze patrzę po lidze, bo co z tego, że chłop zagra dwa świetne mecze w pucharach, skoro potem w lidze jest kicha i środek tabeli.
Zresztą, w tej chwili sobie przypomniałem, że Melikson jakieś pół rundy miał kontuzję, więc to tłumaczy biedę w statystykach. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jak widać nie dla wszystkich jest to oczywiste.....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Zastanawia mnie ostatnio taka kwestia. Otóż pamietam, że jak przychodził do Wisły Daniel Michalczyk to podobno wprowadzał taki specjalny trening, który miał w dużym stopniu zapobiec kontuzją. Ostatnio jednak mam wrażenie, że to w ogóle nie działa
. Zwłaszcza dzisiejsza konferencja Probierza sugeruje, że jest coś nie tak, skoro "jest sporo drobnych urazów". |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Życzę Wiśle, żeby w nowym sezonie przyszli tam tacy zawodnicy, jak my przed laty, którzy spełniali marzenia, zakładając koszulkę tego klubu - Kamil Kosowski dla Przeglądu Sportowego
Sorry za OT, ale musiałem wkleić to piękne zdanie naszego byłego piłkarza. ![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
wiecznie kontuzjowany Boguś :/ http://nicesport.pl/pilkanozna/10833...m-wisly-krakow
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Patryk Malecki na wyspach nie proznowal. Zmienil fryz i zaspiewal po angielsku ...
![]() http://www.youtube.com/watch?v=n8R9OqzMi4U
Ostatnio edytowane przez Dariook : 18.03.2012 o godz. 05:20.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kirm dzisiaj dobra 1 połowa a w 2 juz wrocił do swojego poziomu - On juz chyba nigdy nie odzyska formy z poprzedniego sezonu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Tak się chyba wymarzonych transferów nie załatwia ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Daleki jestem od ubliżania swoim piłkarzom, ale to co robi Garguła nie mieści w głowie, najpierw po jednym meczu wypowiada że nie jest robotem, teraz dostał szanse zagrać mecz to ciężki jest mi stwierdzić co on robił. Przydałoby się zrobić jakiś transparent w jego kierunku na najbliższym meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...abienia_wisly/
To chyba jakiś cud I niech nikt nie mówi, że Paljić zaliczył dziś asystę, bo to było jego pierwsze dobre podanie w tym sezonie (nie ważne czy do przodu, czy do tyłu).edit: a najbardziej rozwaliła mnie ta jego opaska na głowie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pajlic od dwoch meczów gdy zagrał na środku pomocy zrobił wecej niż w czasie całego pobytu w Wiśle. Jeżeli by został w Wiśle to powinien być własnie tam ustawiany. Co ciekawe ale nie dziwne jest na tej pozycji lepszy od Jirsaka ,ktory tym meczem potwierdzil ,ze do Wisly sie nie nadaje. Co to za rozgrywający ,który nie rozgrywa pilek. Kirm to jezdziec bez głowy niech czasami z niej korzysta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A i tak lepiej wykonuje stałe fragmenty gry od Męczybuły + jego podania do boku. Po co więc Gargułe trzymać?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|