|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nawet jakbyśmy grali w jedenastu bez nóg do ostatniego gwizdka będe wierzył w zwycięstwo Wisły.
Zresztą juz nie raz było tak ze słabsza drużyna która była dobrze zmotywowana ogrywała faworyta. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() .
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W tamtej rundzie w Poznaniu też nas mieli zjeść a tu było 0-1 a mogło być wiele więcej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() a teraz Rumak kon podobno wyscigowy i reszta tych niebieskich frustratów chce mu się pokazac lizac mu zad i zapierdalaja na boisku,ale co nam zostało po zwyciestwo![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jest gdzieś relacja sms z tego meczu? bo nie mogę nigdzie znaleźć.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Mam przeczucie, że dziś wróci wielka Wisła, jaką pamiętamy sprzed paru lat. Naszło mnie tak dzisiaj, że zdominujemy ich totalnie i skończy się czwóreczką do zera, jak niegdyś na Łazienkowskiej. Oby Oby.
Powód: WIERZĘ W TO!
Ostatnio edytowane przez Fiti : 13.03.2012 o godz. 18:18.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Łukasz Rojewski, kto to ?
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wisła raz strzeliła Legii 4 gole na Łazienkowskiej i wątpię byś to pamiętał (1951). Nigdy nie wygrała 'czwóreczką do zera".
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Narazie wchodzą w nas jak w masło,tylko dzieki nieskutecznosci wynik jest remisowy
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
I wybicia na aferę... Mam nadzieje, ze to się zmieni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jeszcze ktoś myśli, że Bitona nie wystawiali, żeby zbić za niego cenę
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To obecnie jest drużyna upadła całkowicie, ani z tyłu ani w środku ani z przodu. Obrona jak dzieci we mgle, w środku nic sie nie dzieje, skrzydeł brak a napastnik nie potrafi kopnąć piłki. Wielka robota przed Probierzem licze na wielkie wietrzenie szatni i wreszcie jakiś polakow.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Abstrahując od słabej gry Wisły, na drugą połowę nie powinien wyjść Jirsak. Traci niemal każdą piłkę, a pod koniec zarobił jeszcze głupią żółtą kartkę. Dawać Gargułę na boisko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
to co zmarnowali Stilic i Biton, to piłkarski kryminał.
No i Jirsak - ofensywny pomocnik, co gra tylko do tyłu. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Myślę że po tym meczu Jrsak się spakuje i jak najszybciej wyjedzie z Krakowa.Gra Wisły jest tak czytelna jak drużyny z B-klasy nie ujmując nie jednym drużyną Dużo pracy przed nami...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
najwazniejsze ze grając wielki "zbój" strzelamy gola na wyjezdzie
![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Super że jakoś to trafili, ta bramka dużo zrobi.
Co do Jirsaka to tak jak ktoś napisał że ofensywny pomocnik co rozgrywa do stoperów. Dlatego wole Gułe, mimo że czasem mnie irytuje jak co niektórych tutaj. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nunez nie przestaje mnie zaskakiwac ....... kto temu kolesiowi kazal wogole grac w pilke nozna .... jakby Czekaj dzis dostal jeszcze czerwoana kartke to zaliczylby w tej rundzie klasycznego Hat-tricka
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 13.03.2012 o godz. 20:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ofensywna piłka bez napastnika !! <Kur*a>!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
wynik marzenie, resztę pomińmy milczeniem
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak nie potrafia grać niech chociaż zapieprzają i trenują stałe fragmenty. Propsy dla Probierza że doszedł do takiego wniosku.
![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Brawo Wisla niezmiernie mnie cieszy wasze zwycjestwo nad Amica, ale trzeba przyznac ze pyrusy byly lepsze w tym meczu. Mam nadzieje ze ich wysadzicie z PP i PE na dobre Pozdro i grat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A może się tak popłaczecie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spotkanie 2 drużyn w tragicznej formie rozstrzyga bramka z dupy. Można było się tego spodziewać. I tak cud że taki wynik bo graliśmy od 1 minut w 9 (Jirsak i Kirm to nie są piłkarze). W 2 połowie Jirsak zszedł ale za to Iliev to już tylko statystował. Biton i Nunez pokazują czemu mamy tak mało goli strzelonych. A zamiast pocisnąć kontrę w ostatnich minutach jak była okazaja i dobić amikę to kirm wyprowadzał piłkę jakby miał kupę w majtkach i nie mógł biec.
Wynik bardzo dobry, Bunoza bardzo dobry występ, Jaliens i Chavez (poza głupią stratą przy okazji Stilica) bardzo dobrzę. Diaz też niczego sobie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Nic tak nie cieszy jak jebnięcie Amici
Mecz jaki byl kazdy widzial, poziom mizerny, straszna kopanina. Jest jednak zaliczka przed rewanzem i mam nadzieje, ze to wykorzystamy. Odstrzelic Amice z PP i puchary maja pozamiatane Bunoza dzis jakis nieswój Cuda wyprawial![]() Ogolnie ewidentnie gralismy na wynik i na to by nic nie stracic. To sie udalo wiec styl raczej trzeba rozgrzeszyc tym bardziej, ze wirtuozow futbolu to my nie mamy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
wychowanek Hutnika, pomocnik, świeży nabytek, przyszedł w tym okienku. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Nunez i Kirm w tym meczu (jak i calej swojej karierze) to pilkarskie antytalencia i ja nie widze żadnego powodu, żeby ich bronić. Kazda ich akcja to pilka stracona, nie istnieje dla nich pojecie "z pierwszej pilki" i ogolnie sa piatym kolem u wozu dla zespolu.
Brawo za wynik. Brawo Bunoza. Ciekaw jestem, w ktorym bysmy teraz byli miejscu gdyby w meczach z Liege nie gral pupilek trenera tylko prawdziwy obronca. Skandaliczne sedziowanie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jest super udalo sie - obrona nie dosc, ze dobrze gra to jeszcze gole strzela
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 13.03.2012 o godz. 20:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() nic tak nie cieszy jak jebniecie Amici -święte słowa |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
ja pier**le Was to ciezko uszczesliwic.
wieczne marudzenie. Zwyciezcow sie nie osodza... Cieszcie sie ze Amika wpier** dostala. Natseppna sprawa .ogladalem calutki mecz bardzo uwaznie i stwierdzam ze Wisla grala znacznie lepiej.. A Gordonowi zyczyc takiej formy do konca kontraktu bo gral rewelacyjnie... A teraz odpuszczam sobie czytanie postow bo depresji mozna dostac.. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|