The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2012, 16:12
"Jestem pod wrażeniem tego, jak Michał Probierz potrafił umotywować nas do walki w Gdańsku, choć miał niewiele czasu i wszystko siłą rzeczy musiało się odbywać trochę na wariackich papierach".

Jak lubię Gargułę, tak szlag mnie trafia, gdy czytam taką wypowiedź. Kolesia, który zarabia rocznie tyle, ile 80% społeczeństwa nie zarobi przez 30 lat, trzeba motywować do walki. Rany boskie...
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 08.03.2012, 16:20
Za takie wypowiedzi powinny być cięcia po kieszeni. Zero ambicji i charakteru.

Piłkarzyki pajacyki.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 08.03.2012, 18:36
Grisza1 napisał(a):Wyświetl post
"Jestem pod wrażeniem tego, jak Michał Probierz potrafił umotywować nas do walki w Gdańsku, choć miał niewiele czasu i wszystko siłą rzeczy musiało się odbywać trochę na wariackich papierach".

Jak lubię Gargułę, tak szlag mnie trafia, gdy czytam taką wypowiedź. Kolesia, który zarabia rocznie tyle, ile 80% społeczeństwa nie zarobi przez 30 lat, trzeba motywować do walki. Rany boskie...
Dlatego kontrakty powinny być max na 3 lata, póżniej to im się w głowach pierdo... i zaczynają żerować.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.03.2012, 20:07
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Dlatego kontrakty powinny być max na 3 lata, póżniej to im się w głowach pierdo... i zaczynają żerować.
Każdy kij ma dwa końce. Przy krókim kontrakcie po roku dobrej gry zacznie się "szantaż" o nowy kontrakt ze znaczną podwyżka. Znany system - "jak nie dacie mi podwyżki lub nie sprzedacie mnie teraz to za rok odejdę za darmo / pół darmo"... I jak wtedy mówić o jakiejkolwiek stabilności, czy też budowaniu perspektywicznej kadry?

Wszystko zależy od człowieka. Garguła jest przypadkiem szczególnym - chyba żaden inny piłkarz przychodzący do Wisły w ostatnich latach nie budził we mnie od początku tyle niecheci (co dawałem wyraz na forum). Raz że "plejmejker" mocno przereklamowany, dwa że od zawsze lekko "kruchy" (choć z tym lepiej ciut ostatnimi czasy), trzy że przepłacony w cholere, cztery - mentalnie na Bełchatów co najwyżej, bez charakteru taki jakiś. Taki ciut lepszy Iwański, rzemieślnik.
Odpowiedz cytując
foxtrot_green
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 08.03.2012, 20:27
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Czyli co? Ma przeżywać nostalgie niemocy bramkowej wychodząc na taki mecz z Lechem?
To ma działać pozytywnie?
Matijas napisał(a):Wyświetl post
Zobacz, ile robi dla drużyny. To idealny "drugi napastnik" - gra w powietrzu, przetrzymuje, odgrywa dużo lepiej, aniżeli Biton, który przez cały mecz potrafi być niewidoczny. Zupełnie inny typ zawodnika.
Po prostu uważam, że napastnik Wisły Kraków powinien mieć większą skuteczność.

fanfan napisał(a):Wyświetl post
Taka moja uwaga odnośnie ustawienia 4-4-2 : w tym systemie Iliev powinien grać jako napastnik a nie boczny pomocnik . W Gdańsku zmienił Maora z powodu kontuzji ale na dłuższą metę nie widzę Jego na tej pozycji ,zresztą w Partizanie w ostatnim sezonie jak został królem strzelców grał właśnie na pozycji podwieszonego napastnika w systemie 4-4-2.
I tu się zgadzam. Chętnie zobaczyłbym Ilieva obok Bitona. Kiedy gra na skrzydle to momentami lubi sobie przekombinować i traci piłkę. Chciałbym go zobaczyć jak dzięki swojej dobrej technice wykańcza akcje razem z Dudu.
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 08.03.2012, 20:35
foxtrot_green napisał(a):Wyświetl post
Po prostu uważam, że napastnik Wisły Kraków powinien mieć większą skuteczność.

I tu się zgadzam. Chętnie zobaczyłbym Ilieva obok Bitona. Kiedy gra na skrzydle to momentami lubi sobie przekombinować i traci piłkę. Chciałbym go zobaczyć jak dzięki swojej dobrej technice wykańcza akcje razem z Dudu.
I widzicie Panowie! Ja myślałem o podobnym sposobie gry(tzn. zawierającym grę Iliev'a z Biton'em obok siebie), ale w innym systemie. 1-4-3-3, gdzie trójką napastników byliby(od lewej): Genkov, Iliev, Boton, gdzie Iliev byłby lekko cofnięty.
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 08.03.2012 o godz. 20:40.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 08.03.2012, 21:00
http://www.weszlo.com/news/9740-Mogl...iadze_i_koniec
Wywiad z Sergeiem na Weszło.
Jesteśmy realnie zagrożeni przyjściem Bednarza na dyrektora sportowego - w takiej sytuacji kontrakt z tym gościem Wisła powinna przedłużyć NATYCHMIAST bo znowu będą testy 3456 ogórków i grubasów z drugiej ligi Zimbabwe :/

Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 08.03.2012, 21:12
riv napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/9740-Mogl...iadze_i_koniec
Wywiad z Sergeiem na Weszło.
Jesteśmy realnie zagrożeni przyjściem Bednarza na dyrektora sportowego - w takiej sytuacji kontrakt z tym gościem Wisła powinna przedłużyć NATYCHMIAST bo znowu będą testy 3456 ogórków i grubasów z drugiej ligi Zimbabwe :/
Też uważam, że Pareiko powinien zostać. Tym bardziej, że nauczył się języka jak można z tego wywiadu wyczytać. Zaaklimatyzował się u nas, ma ambicje i chęć do gry, do tego to jeden z najlepszych bramkarzy w Ekstraklasie. Owszem, czasem zdarzają mu się błędy (np z Zagłębiem) ale tych nie popełnia tylko ten, który nic nie robi. Wiek w wypadku bramkarza nie ma aż takiego znaczenia, a wręcz działa na plus bo idzie w parze z doświadczeniem. Co do formy fizycznej Sergeja to nikt chyba nie ma zastrzeżeń. Jeśli zakwalifikujemy się do europejskich pucharów to roczny kontrakt mu się należy.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.03.2012, 22:17
Osobiście przypominam sobie 4 zawalone przez Sergeia bramki:
1) z Polonią Bytom w rundzie wiosennej '11
2) z APOELem
3) z Twente w Holandii na 4:1
4) z Zaglebiem

bylo cos jeszcze?
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.03.2012, 22:18
Grisza1 napisał(a):Wyświetl post

Zaczyna się szukanie dziury w całym...jak zawsze zresztą,grałeś kiedyś chłopie w piłkę? albo w ogóle miałeś do czynienia z jakimś sportem ?

Motywując do walki chłopaczka który ma 18 lat jest tak samo ważne jak ukształtowanego człowieka,to wyzwala dodatkowe emocje,co to ma za znaczenie ile On ma lat,jedną z ról trenera jest zmotywować Swoich piłkarzy do tego aby dali z siebie właśnie 100% i jeszcze dodatkowe 10% ambicji i woli walki,nie zależnie od tego kto ma ile lat.

Boli Cię to jak drzazga w fiucie ze tyle zarabia? jakby zarabiał 10x mniej to nie miałbyś pretensji ze trener go musi motywować?

Ludzie dajcie spokój..to jest chore ze każda wypowiedź piłkarza jest przez Was odczytywana na Swój wlasny sposób
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 08.03.2012, 23:06
Wywiad z Pareiko i ciekawy fragment:

Cytat:
A Celtic? Było coś na rzeczy?
Prawda. Przyjechał trener bramkarzy na mecz Estonii ze Słowenią. Powiedział, że chciałby mnie widzieć w Celtiku. Miałem jeszcze wtedy trzy miesiące kontraktu w Tomsku, myślałem, że przeniosę się do Glasgow, bo to byłby dobry krok, ale coś stanęło na przeszkodzie. Nie wiem do końca co. Wiedziałem tylko, że nie wrócę do Tomska, tylko poszukam czegoś nowego.

I pomógł ci Tomasz Frankowski.
Tak. Napisał sms-a do Kazia Moskala. Poszukali w internecie informacji i chcieli mnie widzieć w klubie.
Chyba ostatecznie wyjaśnia pewne oczywistości znane od dawna.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 08.03.2012, 23:47
filemon napisał(a):Wyświetl post
Osobiście przypominam sobie 4 zawalone przez Sergeia bramki:
1) z Polonią Bytom w rundzie wiosennej '11
2) z APOELem
3) z Twente w Holandii na 4:1
4) z Zaglebiem

bylo cos jeszcze?
z APOELem i Zagłębiem tak, pozostałe dwie to takie naciągane dość, mógł się lepiej zachować, ale nie zawalił, takie 50/50 to były
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 09.03.2012, 15:26
A dla mnie ten gol z Apoelem jest najbardziej naciągany.Tam to głównie pech zadecydował + po równo bym obwinił Małego i Pereike.
Może ona by i bezpośrednio wpadła ale fakt jest taki że biegł tam, Mały fatalnie odbił to głową co w ułamku sekundy całkowicie zmieniło sytuację no i Sergiej na takim chaosie się pomylił

Tak więc w tej sytuacji bym go zdecydowanie usprawiedliwił
W tenisie jest coś takiego jak wymuszony błąd i jest on zaliczany do statystyk wtedy kiedy tenisista traci punkt przez swoje złe zagranie ale w jakimś tam stopniu , spowodowane dobrą piłką przeciwnika.
Tu mniej więcej coś takiego miało miejsce.
No ale to tylko tak gwoli przedstawienia mojej wersji wydarzeń, bo tak na prawdę to stary kotlet a bramka tak sam bolała, niezależnie kto zawalił.

A ogólnie fajnie by było gdyby przedłużyli Sergeja.To solidny bramkarz , oczywiście popełniający błędy ale na pewno nie będący poniżej średniej europejskiej
Do tego jest to gość z charakterem wiadomo że tacy są niezbędni by myśleć o sukcesie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 12.03.2012, 07:27
Rozmowa z Basałajem o Patryku Małeckim
http://wisla-krakow.przegladsportowy...222,1,727.html
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.03.2012, 19:34
z naszego obecnego "składu" komu w tym roku kończy się kontrakt?
Jirsak? bo na gościa już czas najwyższy żeby pokopał na swoim poziomie A klasowym.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.03.2012, 19:39
medyk napisał(a):Wyświetl post
Jirsak? bo na gościa już czas najwyższy żeby pokopał na swoim poziomie A klasowym.
Pareiko
Diaz- koniec wypożyczenia
Lamey
Paljic
Nunez- koniec wypożyczenia
Jirsak
Sobolewski
Biton- koniec wypożyczenia

Tak to wygląda jeżeli chodzi o cały skład. Chyba nikogo nie pominąłem.
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 13.03.2012, 20:39
medyk napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie, Bednarz już pracuje nad jego zacnym następcą
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 13.03.2012, 20:41
JA Bunozie daje 9 w skali 10 punktowej po tym meczu
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Stary 13.03.2012, 20:44
Czyli tak naprawdę z przydatnych Diaz i Biton(ale nie w tej formie). Bo zarówno Sobol jak i Pareiko dostaną nowe oferty.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.03.2012, 20:49
Hypocrite napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie, Bednarz już pracuje nad jego zacnym następcą
Jirsak potrafi zagrać świetną piłkę na centymetry jak mało kto u nas w drużynie, potrafi ładnie rozegrać piłkę na krótkiej przestrzeni, potrafi wykonywać nieźle stałe fragmenty. Tylko dlaczego pokazuje to góra trzy razy na rundę?! Jak to z nim jest? On jest wiecznie zablokowany, czy jego piękne niekiedy zagrania to po prostu zwyczajny fart? Zawsze będzie mnie ciekawić gdzie byłby ten piłkarz, gdyby Skorża na niego postawił. Mam wrażenie, że miał naprawdę duży potencjał. Mam przeczucie, że jak teraz od nas odejdzie i przygarnie go Ruch, Korona, czy inny polski klub to odżyje tam i będzie gwiazdą. Poczucie bezpodstawne, jedyne przesłanki to te jego niecodzienne zagrania raz na kilka miesięcy. Sympatyczny facet. Mimo, że zawodzi ostatnio to gdyby nie kosztował zbyt wiele to można przedłużyć kontrakt i wypożyczyć go.

Statystyki Jirsaka w Ekstraklasie (wg TM):
101 meczów, w tym pełnych tylko 17. Aż 57 razy wchodził z ławki. Wychodzi, więc na to, że w podstawowym składzie grał 44 razy w ciągu 5 lat. Dość ciekawe.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 13.03.2012, 20:50
Kew Jaliens kolejny bardzo dobry mecz
Natomiast najgorszy gracz według mnie Tomas Jirsak,standard :/
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 13.03.2012, 20:52
Trzeci mecz gdzie obrona prezentuje się całkiem porządnie. Jestem pod wrażeniem gry Kew i Gordana.
Co więcej nawet Andraż zagrał lepiej niż zwykle.
Ostatnio edytowane przez cfa : 13.03.2012 o godz. 21:27.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.03.2012, 21:43
Podtrzymuje moją opinię, że nie ma sensu już liczyć na Meliksona. Co mecz to uraz i chyba chce jak najszybciej stąd odejść, bez niepotrzebnej kontuzji. Lub druga opcja, gość nie nadaje się do uprawiania sportu, człapie,bo w Polsce inaczej się nie gra i co chwila łapie uraz! Kiedy on zagrał dwa pełne mecze pod rząd ?
Dzis aż prosilo się o kogoś w środku kto by piłkę dobrą zagrał i nie było takiej osoby. Ciężko oczekiwać tego od Jirsaka czy Garguły, a po to jest Melikson tyle, że wiecznie mu coś jest.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 13.03.2012 o godz. 21:46.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 13.03.2012, 21:54
Obrona zaczyna sie zgrywac i bardzo dobrze - kiedys musi. Teraz mamy problem z brakiem goli strzelanych przez napastnika. Najwieksze zaskoczenie na plus to Jaliens, na minus ja osobiscie zadnego nie widze no moze oprocz Kirma
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 14.03.2012 o godz. 08:08.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 13.03.2012, 22:54
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Podtrzymuje moją opinię, że nie ma sensu już liczyć na Meliksona. Co mecz to uraz i chyba chce jak najszybciej stąd odejść, bez niepotrzebnej kontuzji. Lub druga opcja, gość nie nadaje się do uprawiania sportu, człapie,bo w Polsce inaczej się nie gra i co chwila łapie uraz! Kiedy on zagrał dwa pełne mecze pod rząd ?
Dzis aż prosilo się o kogoś w środku kto by piłkę dobrą zagrał i nie było takiej osoby. Ciężko oczekiwać tego od Jirsaka czy Garguły, a po to jest Melikson tyle, że wiecznie mu coś jest.
I Ty się dziwisz dlaczego z tym materiałem ludzkim najlepiej nam wychodzi kopanie się po czołach

W tym elemencie gry, siermiężnej walce, możemy coś w lidze ugrać. Bez piłkarzy (piłkarza) Meliskona to jedyna taktyka żeby próbować doczłapać do pucharów. A czy nam się uda? Zobaczymy.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 13.03.2012, 23:40
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
wiecznie coś mu jest? drugi uraz złapał
to chyba Tobie coś jest, ale to już chyba nieuleczalne, bo raz wg Ciebie jest wspaniale, a raz chuujowo
zdecyduj sie, bo zachowujesz sie jak panienka
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.03.2012, 00:00
Eternit napisał(a):Wyświetl post
Pareiko
Diaz- koniec wypożyczenia
Lamey
Paljic
Nunez- koniec wypożyczenia
Jirsak
Sobolewski
Biton- koniec wypożyczenia

Tak to wygląda jeżeli chodzi o cały skład. Chyba nikogo nie pominąłem.
Z czego: Paljić, Nunez, Jirsak i Biton do pożegnania bez żalu moim zdaniem.

Diaz - jeśli Belgowie krzykną sobie za niego koło 1 mln, 1,2 mln zł to warto go kupić, bo za tyle porównywalnego lewego obrońcy/w razie potrzeby stopera nie znajdziemy.
Lamey - tutaj wiele zależy od Burego, jeśli na wiosnę pokaże, że można na niego liczyć, jako na solidnego rezerwowego, to nie będzie potrzeby przedłużać kontraktu z Lameyem.
Sobolewski - jeśli nie przedłużymy umów z Jirsakiem i Nunezem zostajemy na środku pomocy z Wilkiemi Gargułą, więc w takim przypadku jak najbardziej przedłużać. Jest jeszcze Chrapek, ale nawet jeśli miałby odpalić, to i tak jest potrzebny przynajmniej jeden środkowy pomocnik.
Pareiko - sprawa jest prosta, albo ściągam uznanego bramkarza, albo zostaje Serioża.

---

Jeśli się nie mylę, to w ten weekend startuje pierwsza liga, tak? Więc małe podsumowanie jak wygląda sytuacja naszysz asów z zaplecza (oraz Burligi):

Burliga (24l.): do Ruchu przyszedł kompletnie nie przygotowany i pierwsze mecze rozgrywał w ME. Po dobrym meczu w PP zagrał 8 meczów z rzędu w pierwszym składzie, po czym przyszedł czas na pauzę za kartki i przyszedł czas na ostatni mecz ligowy w pierwszym składzie - 1-1 ze Śląskiem. Dwie ostatnie kolejki to wchodzenie z ławki na ostatnie minut. Gra w drużynie lepszej od Wisły, ale ostatnio wygryzł go Djokić, jeśli dobrze pamiętam co dobrze nie świadczy niestety. Zawalił też parę bramek, jedną strzelił. Na pewno nie jest gorszy od Paljicia - to można stwierdzić od razu, podobnie jak to, że nie jest to materiał na zawodnika pierwszego składu.
Gol v. Cracovia:
http://www.youtube.com/watch?v=Rsvno...eature=related

Nalepa (19l.): także Ruch, ale Radzionków. Przyszedł do Cidrów przed 4 kolejką i od tego czasu zagrał w 11 meczach od pierwszej minuty, i raz pojawił się na boisku z ławki, w 4 kolejce właśnie, ponadto jeden mecz pauzował za 4 żółtka. Na 15 możliwych zagrał w 12. Łatwo zdobył miejsce w pierwszym składzie, ale trzeba zwrócić uwagę na to, że w Ruchu nie ma ani jednego obrońcy z ekstraklasową przeszłością. Gorszą defensywą mogą się pochwalić tylko ekipy ze strefy spadkowej, ale biorąc pod uwagę, że średnia wieku obrońców Ruchu to 20,7 lat. Nie będę zdziwiony, kandydat do gry w pierwszym składzie, zwłaszcza, że doświadczeniem już przebija Michała Czekaja

Skołorzyński (21l.) i Kowalski (26l.): rezerwowi w Niecieczy, gdzie zebrała się całkiem mocna ekipa. Z zawodników znanych z ekstraklasy w obronie grają: Mysona, Baran, Kowalski (Łukasz)... Niestety nie świadczy to o nich zbyt dobrze, bo jak wiemy wyżej wymienieni to w najlepszym wypadku przeciętni wyrobnicy. Kowal pewnie znajdzie sobie zatrudnienie w Zabrzu, albo innym GKSie, bo na tyle umiejętności ma. Skołorzyński... pewnie znowu pójdzie na wypożyczenie i będzie walczył o szansę.

Na koniec został Michał Chrapek (20l.): Michał jest najmłodszym piłkarzem Kolejarza, odkąd przyszedł tylko raz zszedł z boiska inaczej niż w okolicach 85 minuty. Solidny kandydat na miejsce Jirsaka w przyszłej rundzie.
Bramka w meczu z Wisłą Płock (pierwsza):
http://www.youtube.com/watch?v=k9R8x4LQES4
Gol + asysta przeciwko Polkowicom:
http://www.youtube.com/watch?v=PGawGN2iVG4

(ciężko znaleźć skróty na których cokolwiek widać )
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 14.03.2012 o godz. 00:07.
.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.03.2012, 00:06
Bunoza chyba najlepszy mecz w Wiśle.

Coraz bardziej mnie irytuje Nunez. Większości widze sie podoba, mnie denerwuje bo przy prawie kazdej akcji stara sie udowodnic przeciwnikowi ze jest lepszy od niego a to przepychając sie z nim a to probujac załozyc siatke badz jakis inny trick, przez co notuje masę strat, a na jego pozycji straty mogą dosc duzo kosztować o czym sie juz przekonaliśmy.
Kirm gra cały czas swoje, taktycznie bardzo dobry pracuje w defensywie no ale dalej nie potrafi kopać.
Czarek Wilk w kazdym meczu zostawia w ....e zdrowia, jak bedzie miał lepszego partnera na pomocy ktory bedzie kreował grę, bedzie dobrze, bo Czarek ma wszystko poza techniką użytkową vide bardzo często gra na dwa a nie na raz przez co akcja traci na szybkości.
Mamy obronę nie mamy ataku, no ale czym sie przejmować w końcu w Polsce od zawsze "najważniejsze zero z tyłu"
O Meliksonie jak pisałem że ....eczka to mnie wyśmiewano...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 14.03.2012, 12:22
Cytat:
O Meliksonie jak pisałem że ....eczka to mnie wyśmiewano...
omg, jak mnie śmieszą takie teksty forumowych znawców
....eczka bo co, bo kontuzje ma?
walnij sie w łeb, moze pomoże
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 14.03.2012, 13:56
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Mamy obronę nie mamy ataku, no ale czym sie przejmować w końcu w Polsce od zawsze "najważniejsze zero z tyłu"
Zmiana trenera i nagle się okazuje, że jednak mamy obronę... Wcześniej nie było obrony, ale był atak... Niech mi ktoś powie w końcu jak to jest jest?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów