|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja ma tylko jedno pytanie: gdzie Ci frajerzy którzy obrażali mnie, kiedy pisałem że nasi rodacy robią wszystko, żeby tylko eksperyment z Holendrami został przerwany? Żeby nie zaburzać status quo, w którym między klubami krążą ciągle te same nazwiska...
Miejcie odwagę cywilną, pośmiejemy się teraz razem z mojej paranoi i teorii spiskowych. Łapaliście się na medialną nagonkę, a teraz wielkie zdziwienie że stare wraca. Tak jak napisałem - frajerzy którzy uwierzyli, że Holendrzy są złem wcielonym które blokuje naszych wybitnie uzdolnionych rodaków ("Gdzie Michał Czekaj?! Czemu nie Daniel Brud?!") teraz z niedowierzaniem drapią się po głowie. Więc jednak Mourihnio nie przyjdzie? No to może chociaż Guardiola?.. Wszystko wraca do normy - w sensie, że zarobią ci co zawsze. Wisła będzie polska. Przyczółek znów obroniony.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.03.2012 o godz. 12:47.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
|
|