|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Fakt, Weszło. .. a macie coś z Gościa Niedzielnego?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Co do weszło - najlepiej poinformowany portal a akcja w szatni , no cóż, przykre to jak chłopak z Suwałk rozstawia po kątach Kazimierza Moskala. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jeżeli 'Fakt' ma być autorytetem w jakiejkolwiek dziedzinie, to właśnie ze sportu. Tak, wiem, Marcelo w Olympiakosie itd... ale to dość wiarygodne źródło.
Ostatnio edytowane przez Watts : 06.03.2012 o godz. 13:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A ponoć Moskal Kazimierz, nie rusz Kazika bo zginiesz... (to tak apropos transparentu w Gdańsku).
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
zresztą szkoda w ogóle dyskutować, jak nie urok to sraczka, co chwila to jakieś nowe podburzenia i napinki, jak ten wyżej.Ktoś chyba miał racje wysyłając pewnych ludzi do parchatych. mela na ryj każdemu, kto sra we własne gniazdo.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 06.03.2012 o godz. 13:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Co tu komentować...
Małeckiego broni były trener...Cracovii |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Chciałbym to widzieć, przecież jak na wymiarowym boisku zacznie rajd to kończy na linii końcowej, a na hali?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 06.03.2012 o godz. 19:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ej kurde co się dzieje z Sobolem ja rozumiem że kontuzja ale dali by jakieś informacje na jego temat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Sobol wraca w drugiej połowie marca : )
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Trenować, nabierze rytmu to i zagra w jedenastce pewnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba ktoś czyta nasze forum i cyknął fotkę Sobolowi na treningu
Jak widać, Radek kopie już piłkę, ale nie uczestniczy w pełnym treningu z resztą drużyny. Myślę, że za jakieś 8-10 dni będzie powoli wchodził w pełny trening, a to świetna informacja! ![]() http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri..._Lechem/59016/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
1. Przecież już jakiś czas temu była informacja, że Sobol sobie kopie piłeczkę. Z tydzień, półtora temu. Jeśli mam być szczery - nie wierzę już w tego chłopaka, ale mam nadzieję, że pokaże mi, że się nie znam na piłce
![]() 2. Maor... zaczyna się trochę zachowywać jak piłkarze z francuskiej szkoły. Z ogórkami się nie będzie męczył, powie, że bolą go dwójki, albo pachwina, czego za bardzo sprawdzić się nie da, przyjdzie na trening, pokopie z kolegami a potem do domu ![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...iecej_kibicow/
„Nie rozpamiętuję meczów, które już były. Patrzę tylko w przyszłość” – zapewnia napastnik Białej Gwiazdy. „W ogóle nie zastanawiam się nad tym, czy w poprzednim meczu z danym rywalem zdobyłem gola, czy nie” – dodaje piłkarz. Z całym szacunkiem dla niego, to chyba nie zauważa, że kibice zwracają uwagę, czy W OGÓLE strzela gole. Według statystyk z oficjalnej strony Genkov w 36 spotkaniach, w których wystąpił, strzelił 11 bramek i miał jedną asystę. Z kolei Biton, który wystąpił w 27 spotkaniach ma już 15 bramek na koncie dla Białej Gwiazdy i do tego 3 asysty. Nie mogę się nadziwić z czego Genkov jest tak zadowolony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czyli co? Ma przeżywać nostalgie niemocy bramkowej wychodząc na taki mecz z Lechem?
To ma działać pozytywnie?
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 08.03.2012 o godz. 09:39.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
dlatego właśnie Genkov i Biton powinni grać razem. Odgrywają zupełnie inną role na boisku, dlatego brak argumentów by jednym zastępować drugiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Taka moja uwaga odnośnie ustawienia 4-4-2 : w tym systemie Iliev powinien grać jako napastnik a nie boczny pomocnik . W Gdańsku zmienił Maora z powodu kontuzji ale na dłuższą metę nie widzę Jego na tej pozycji ,zresztą w Partizanie w ostatnim sezonie jak został królem strzelców grał właśnie na pozycji podwieszonego napastnika w systemie 4-4-2.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 08.03.2012 o godz. 10:27.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Pareiko
Jovanovic - Chavez - Jaliens - Diaz Melikson - Gargula(Nunez) - Wilk - Nunez(Paljic) Iliev - Biton My juz nie mozemy remisowac a szczegolnie u siebie. Ofensywa i pressing od pierwszych minut. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|