|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jakby Czarek Wilk mial troche bardziej "dominujacy charakter" to spokojnie wokoł niego mozna by budowac Wisłe.
Na boisku walczak na 200% ,niech mu Maly odda troche swojego "temperamentu" i bedzie klon Sobola. ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Bo czytając inne fora to się zastanawiam czy mowa o tym samym zawodniku ;/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Żeby jeszcze coś wynikało z tego defensywnego napastnika. Bo zazwyczaj nic nie wynika.
Taki typ jak Genkov byłby dobry gdybyśmy grali standardową dzidę do przodu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Wiadomo co z Maorem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Na razie to wiadomo tyle co wczoraj było widać po meczu - że trzymał się za dwójkę. Dzisiaj wrócili do Krakowa i pewnie jakoś teraz robią badania dopiero.
![]() .
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeszcze tylko ofensywny bramkarz, środkowy skrzydłowy i idziemy na mistrza
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
„Myślę, że dziennikarze nie wiedzą, że ostatnio grałem z ogromnym bólem, którego nabawiłem się jeszcze podczas meczu w Nikozji. Obecnie czuję się już dużo lepiej i wydaję mi się, że to przekłada się na jakość mojej gry” – zakończył Jaliens.
czyli całą jesień grał z jakimś urazem... ważne że teraz Kew staje się liderem defensywy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
albo ściemnia że miał uraz
ale w sumie nie ważne bo liczy się tu i teraz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Może po prostu Kew zauważył, że w tej polskiej ekstraklasie jednak trzeba się trochę postarać i oddać trochę serca na boisku, bo same leszcze to tu nie grają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Tylko gdzie pójśc z Kirmem? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
szprotson napisał(a):
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A pieprzysz. Wlasnie oni jeżdżą równo, ale po wszystkich. Po Legii, Lechu... A akurat bardziej wierze weszlo, niż skompromitowanemu SKWK broniącego Patryczka śmiesznymi argumentami... Ile razy SKWK się zbłaźniło? Szkoda pisać..
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie. Wiecie co się dzieje z Radkiem Sobolewskim? Wiem, że przed wyjazdem na zgrupowanie do Portugalii miał mieć zabieg czyszczenia ścięgna achillesa. Od tej pory totalna cisza, nic strony nie informują o jego stanie zdrowia, a przecież w czerwcu kontrakt mu się kończy. Proszę o jakiekolwiek informacje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
O Boguskim też cisza.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Oni niech lepiej zajmą się swoim przypadkiem tj. Radovicem i Maciusiem. Przecież im tylko zależy żeby sklucić wszystko ze wszystkimi w szeregach Wisły. Im to na rękę, a legła będzie miała łatwiej. Wyciąganie Wiślackich wniosków, na podstawie doniesień warszawskiej hołoty uważam za co najmniej niedorzeczne! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Sobl ma wrocic w marcu a Boguski nie wiadomo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
W Weszło oprócz Stanowskiego są chłopaki z innych części Polski, także nie można pisać o nich że są warszawską hołotą.
Ale sam boss czyli Stanowski jeździł z Legią po Polsce, był na meczu gdy płoneła Konwiktorska. No i to powinno dać do myślenia.....gdyby nie napisał o tym naprawdę dobrego tekstu w którym pisał że żałuje że fanatyzm mu po prostu minął, a starcie np. Legii z Wisła czy Lechem jest po prostu starciem klubów w których w pierwszym pracuje Mietek a w drugim Zdzisiek. Ogólnie szanuje gościa, stara się być naprawdę bezstronny, jedzie z głupotą i amatorką równo. Wiadomo że gdzieś tam w środku u niego jest ta nutka przywiązania do Legii i ja ją czasem wyłapuje, ale nie przekłada się to na ogólne spojrzenie tego portalu. A sianie fermentu w szatni Wisły? Dajcie spokój, oni na początku bardzo chwalili Małeckiego, pisali że lubią niepokornych piłkarzy, ale jak to ładnie ktoś tam napisał (Stanowski chyba) co innego jest zachowywać się jak kozak a co innego zachowywać jak rozwydrzona panienka.... ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|