Wojtas napisał(a):

Zal mi Kazia,jako czlowieka
Zostales wybrany trenrem ,obwieszczono ze nie dadza ci kasy na transfery,kazano grac tym co masz i nie mowic nic w mediach
i grasz te 3 mecze ,wcale nie tak zle,brakuje napastnka i troche szczescia
az tu nagle wracasz sobie z kursu i dowiadujesz sie ze juz cie nie ma w Wisle
smutne ,ze tak oddanego czlowieka tak sie traktuje.
mam nadzieje ze Basalaj ktory wkrótce poleci stad na zbity pysk jeszce wczsciej naslucha sie obelg pod swoim adresem z trybun.Nalezy mu sie to.
|
Po prostu najwyższy czas zapoczątkować dyskusję, czy Cupiał nam jest w ogóle nam potrzebny? I tak, piszę to z całą odpowiedzialnością. Niech sprzeda, to co ma mu się wrócić i jeśli kocha Wisłę, zostawi jej tereny na bazę. A jeśli nie, to niech bierze i sp... I to nie jest żaden głos dekadencji, po prostu - mamy teraz stadion, mamy siebie nawzajem i naprawdę, damy radę. Nawet jak mamy walczyć o utrzymanie, jak mamy się sprężyć, po to, żeby właśnie pokazać, że jesteśmy. Na razie pokazaliśmy, że jesteśmy bandą rozwydrzonych dzieciaków, którzy krzyczą jak Mama da Corn flakes z truskawkami. Mnie reklamy nie omamią, zwłaszcza, że ostatnio płatki podaje się u nas ze zsiadłym mlekiem. Bądźmy w gotowości i jako termin wystawmy sobie czas po Euro.