The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2012, 02:03
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Zal mi Kazia,jako czlowieka

Zostales wybrany trenrem ,obwieszczono ze nie dadza ci kasy na transfery,kazano grac tym co masz i nie mowic nic w mediach

i grasz te 3 mecze ,wcale nie tak zle,brakuje napastnka i troche szczescia

az tu nagle wracasz sobie z kursu i dowiadujesz sie ze juz cie nie ma w Wisle

smutne ,ze tak oddanego czlowieka tak sie traktuje.

mam nadzieje ze Basalaj ktory wkrótce poleci stad na zbity pysk jeszce wczsciej naslucha sie obelg pod swoim adresem z trybun.Nalezy mu sie to.
Po prostu najwyższy czas zapoczątkować dyskusję, czy Cupiał nam jest w ogóle nam potrzebny? I tak, piszę to z całą odpowiedzialnością. Niech sprzeda, to co ma mu się wrócić i jeśli kocha Wisłę, zostawi jej tereny na bazę. A jeśli nie, to niech bierze i sp... I to nie jest żaden głos dekadencji, po prostu - mamy teraz stadion, mamy siebie nawzajem i naprawdę, damy radę. Nawet jak mamy walczyć o utrzymanie, jak mamy się sprężyć, po to, żeby właśnie pokazać, że jesteśmy. Na razie pokazaliśmy, że jesteśmy bandą rozwydrzonych dzieciaków, którzy krzyczą jak Mama da Corn flakes z truskawkami. Mnie reklamy nie omamią, zwłaszcza, że ostatnio płatki podaje się u nas ze zsiadłym mlekiem. Bądźmy w gotowości i jako termin wystawmy sobie czas po Euro.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów