|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Może jak Ty zarabiasz 8 tys. zł, to dla Ciebie taki wydatek to pikuś. Jednak bierz poprawkę na to, że niektórzy mają wypłaty po 1,5 tys. zł i do tego rodzinę na utrzymaniu. Dla takich osób wyjście rodziną 4 osobową na mecz to wydatek rzędu 100 zł. Trochę ekonomii i człowiek się gubi, nie?
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez palikot : 26.02.2012 o godz. 22:14.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
BoBaSbk to troche pojechałemś... Ile jest w Krakowie rodzin które składają się z 4 osób, płaca miesięczna obojga rodziców wynosi 1500zł i w dodatku wszyscy jej członkowie chcą być na meczu Wisły 2 razy w miesiącu...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ceny cenami, ale... np. paru moich znajomych nawet nie wiedziało, że na Wisłę można wbić już za 10zł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Dokładnie. Kumpel który chodzi na mecze raz na rok i to nie na młyn, a bardzije na piknikowe trubyny nie chodził ostatnio bo mu "szkoda kasy na tych patałachów". Jak mu powiedziałem ze ulgowy może kupić na narożnik za 10zł to mi niechciał uwierzyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Z taką grą, to w dalszej części sezonu będą chodzili (albo i nie) tylko naiwni posiadacze karnetów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Mecz z Lechem meczem TOP. Chyba się komuś kompletnie w głowie poprzewracało w tym klubie :| Za darmo by 33tys nie przyszło po takich wynikach i grze.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._karnetow/rss/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byłem na B11 ostatnio i całą murawę widziałem, widok spoczko (cała murawa). Ciężko się ogląda chyba jedynie jak się usiądzie bezpośrednio za "szybkami", ale tych pechowych miejsc jest bardzo mało.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 27.02.2012 o godz. 14:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obrońca Basałaja ... a może kolega nie wyrwanych na polu....
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego zamiast wydać 60-50zł za bilet na mecz z Lechem (stara X) wolę sobie oglądnąć mecz w canal+ , kiedy ja siedziałem na X Wisła z Lechem wygrywała 8:0 a byłem też na meczu Wisły u siebie kiedy było na stadionie 40tys ...
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Bilety po 10zł, tylko ile ich jest, 500? a do tego w miejscu w ktorym niczego nie widać i o ile się nie mylę cena nie obejmuje meczow "Top"
Stadion i tak świeci pustkami więc nie rozumiem dlaczego nie dadzą na trybuny za bramkami biletów po dyszce za okazaniem legitki. Dla kogoś kto zniżki nie ma C,G po 30zł na mecz z Lechem więc to już niemała kwota ps. h.. mnie obchodzą ceny na Legii i Lechu ps2. mam karnet ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jak do tej pory byl taki klub jak Gornik Zabrze co wpuszczal ludzi za 5 PLN. Chodzili i chodzili za te 5 PLN,. Klub sie nie wzbogacil a takze spadl do II ligi.
Potem wrocil i ma klopoty finansowe do dzisiaj,bo myslal ze jak ludzie przyjada za 5 zeta to jak sie przywyaczaja to i za 15 wpadna na stadion.W I co ? I jajco. Ludziom dasz za darmo to sam podcinasz galaz, bo budzetu nie dokmniesz po za tym co za frajda jak kazdy ma mecz za paczke fajek. Uwierz mi ze jak Wisla zacznie grac to znowu beda walic oknami i drzwiami na kazdy mecz. I nie beda patrzec czy jest za 15 czy 51.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 28.02.2012 o godz. 18:47.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
guzik nas obchodzi kiedy i na jakim meczu byles i guzik nas obchodzi ze wolisz ogladac w Tv przez takie myslenie wlasnie nie ma ludzi na stadionie
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Pierwszy raz w tym sezonie sektor gości zapełni się w całości !
Kibice Lecha Poznań zamówili wszystkie 1600 biletów, dlatego dla niektórych może być to dodatkowy czynnik żeby w piątkowy wieczór wybrać się na Reymnota ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
^^ a goscie z Chorzowa i Zabrza nie zapelnili juz w tym sezonie sektora w calosci?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Tak, masz rację pomyłka z mojej strony, miałem na myśli nowy rok 2012 a napisałem sezon
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Nie jestem też obrońcą Basalaja, chce aby wyp..... z klubu. Ale to co Ty wypisujesz jest przegieciem. Nie jesteś tez kibicem Wisły jak wolisz "kulwa" siedzieć przed TV. I jak wyżej napisano gowno nas obchodzi kiedy byłeś na meczu, a kiedy siedzisz przed TV. Dla Wisły twoja osoba znaczy mniej niż zero, bo na Ciebie nic nie zadziała- tzn. Żadna polityka marketingową, reklamowa, itp. To tak jak zapraszać na stadion przeciętnego wielbiciela Gazety Wyborczej, albo promować piękna muzykę wsród gluchych. Bez odbioru. Aha a tak naprawdę, to chyba tylko w przytulisku zupę za darmo dają... zgadzam się z innymi - patologia.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 01.03.2012 o godz. 23:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Teraz bilety są praktycznie za darmo. Karnety jeszcze taniej niż ustawa przewiduje. Tyle co PKP do Gdańska. A komfort oglądania meczu na nowym stadionie o niebo lepszy. Trzeba tylko jak u dwulatka wyłączyć tryb roszczeniowy. ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Ja osobiście czekam na powrót Pucharu Pasztetowej, bo to były najlepsze kibicowsko mecze w ostatnich. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ma ktos info jak schodza bilety
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
wczoraj ok. 18 tylko 1 kasa otwarta była ale żadnej osoby w kolejce więc bilet bez problemu zakupić można było
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
rzeczywiście, uciekło mi to... i tak nie zmienia to faktu, że dół narożnika jest prawie zawsze pusty... W takim razie to chyba racja, że tych miejsc jest nieco ponad 700 minus karnety.
I sam też zauważyłem, że z jakiegoś powodu wpisałem 6, zamiast 4 tys. bo tyle jest miejsc na tych narożnikach. Co nie zmienia przesłania. Jeszcze nie tak dawno temu było drożej, w gorszych warunkach, a na meczach był komplet. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś czy w dzień meczu z Lechem będzie można spokojnie nabyć bilet i wyrobić KK ?
![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Na E chyba nie powinno być takiego boomu ?
![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|