The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
BoBaSbK
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2012, 15:29
adikos1906 napisał(a):Wyświetl post
Wiedziałem, że znajdą się osoby które będę mówiły że za drogo
Może jak Ty zarabiasz 8 tys. zł, to dla Ciebie taki wydatek to pikuś. Jednak bierz poprawkę na to, że niektórzy mają wypłaty po 1,5 tys. zł i do tego rodzinę na utrzymaniu. Dla takich osób wyjście rodziną 4 osobową na mecz to wydatek rzędu 100 zł. Trochę ekonomii i człowiek się gubi, nie?
TS WISŁA KRAKÓW !!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 26.02.2012, 22:11
BoBaSbK napisał(a):Wyświetl post
Może jak Ty zarabiasz 8 tys. zł, to dla Ciebie taki wydatek to pikuś. Jednak bierz poprawkę na to, że niektórzy mają wypłaty po 1,5 tys. zł i do tego rodzinę na utrzymaniu. Dla takich osób wyjście rodziną 4 osobową na mecz to wydatek rzędu 100 zł. Trochę ekonomii i człowiek się gubi, nie?
Jak ktoś zarabia 1500 zł i ma czwórke na utrzymaniu, to nie chodzi na mecze!!! Chyba, że ma dość ostro najebane w pale a co dopiero z całą rodziną.
Ostatnio edytowane przez palikot : 26.02.2012 o godz. 22:14.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
szamik
Member

Od: 04.2009

Stary 26.02.2012, 22:20
BoBaSbk to troche pojechałemś... Ile jest w Krakowie rodzin które składają się z 4 osób, płaca miesięczna obojga rodziców wynosi 1500zł i w dodatku wszyscy jej członkowie chcą być na meczu Wisły 2 razy w miesiącu...
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 26.02.2012, 22:26
Ceny cenami, ale... np. paru moich znajomych nawet nie wiedziało, że na Wisłę można wbić już za 10zł.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 26.02.2012, 22:45
SKOŃCZ PIERDooOLIĆ!
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 26.02.2012, 23:36
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Ceny cenami, ale... np. paru moich znajomych nawet nie wiedziało, że na Wisłę można wbić już za 10zł.

Dokładnie. Kumpel który chodzi na mecze raz na rok i to nie na młyn, a bardzije na piknikowe trubyny nie chodził ostatnio bo mu "szkoda kasy na tych patałachów". Jak mu powiedziałem ze ulgowy może kupić na narożnik za 10zł to mi niechciał uwierzyć.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 27.02.2012, 11:34
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie. Kumpel który chodzi na mecze raz na rok i to nie na młyn, a bardzije na piknikowe trubyny nie chodził ostatnio bo mu "szkoda kasy na tych patałachów". Jak mu powiedziałem ze ulgowy może kupić na narożnik za 10zł to mi niechciał uwierzyć.
Zajebiste doznanie iść na mecz i nie widzieć 1/3 murawy.

Z taką grą, to w dalszej części sezonu będą chodzili (albo i nie) tylko naiwni posiadacze karnetów.
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 27.02.2012, 12:46
Mecz z Lechem meczem TOP. Chyba się komuś kompletnie w głowie poprzewracało w tym klubie :| Za darmo by 33tys nie przyszło po takich wynikach i grze.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._karnetow/rss/
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 27.02.2012, 14:46
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Zajebiste doznanie iść na mecz i nie widzieć 1/3 murawy.
Byłem na B11 ostatnio i całą murawę widziałem, widok spoczko (cała murawa). Ciężko się ogląda chyba jedynie jak się usiądzie bezpośrednio za "szybkami", ale tych pechowych miejsc jest bardzo mało.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 27.02.2012 o godz. 14:49.
Odpowiedz cytując
BoBaSbK
Senior Member

Stary 28.02.2012, 11:11
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
SKOŃCZ PIERDooOLIĆ!
Obrońca Basałaja ... a może kolega nie wyrwanych na polu....
TS WISŁA KRAKÓW !!
Odpowiedz cytując
kuba_cf
Member

Od: 10.2007

Stary 28.02.2012, 11:47
10 zł kosztuje bilet na III ligę, narzekanie na takie ceny w czołowym klubie ekstraklasy jest żenujące.
Odpowiedz cytując
BoBaSbK
Senior Member

Stary 28.02.2012, 12:03
kuba_cf napisał(a):Wyświetl post
10 zł kosztuje bilet na III ligę, narzekanie na takie ceny w czołowym klubie ekstraklasy jest żenujące.
Dlatego zamiast wydać 60-50zł za bilet na mecz z Lechem (stara X) wolę sobie oglądnąć mecz w canal+ , kiedy ja siedziałem na X Wisła z Lechem wygrywała 8:0 a byłem też na meczu Wisły u siebie kiedy było na stadionie 40tys ...
TS WISŁA KRAKÓW !!
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.02.2012, 12:59
Bilety po 10zł, tylko ile ich jest, 500? a do tego w miejscu w ktorym niczego nie widać i o ile się nie mylę cena nie obejmuje meczow "Top"
Stadion i tak świeci pustkami więc nie rozumiem dlaczego nie dadzą na trybuny za bramkami biletów po dyszce za okazaniem legitki. Dla kogoś kto zniżki nie ma C,G po 30zł na mecz z Lechem więc to już niemała kwota
ps. h.. mnie obchodzą ceny na Legii i Lechu
ps2. mam karnet

Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 28.02.2012, 18:09
Jak do tej pory byl taki klub jak Gornik Zabrze co wpuszczal ludzi za 5 PLN. Chodzili i chodzili za te 5 PLN,. Klub sie nie wzbogacil a takze spadl do II ligi.
Potem wrocil i ma klopoty finansowe do dzisiaj,bo myslal ze jak ludzie przyjada za 5 zeta to jak sie przywyaczaja to i za 15 wpadna na stadion.W I co ? I jajco. Ludziom dasz za darmo to sam podcinasz galaz, bo budzetu nie dokmniesz po za tym co za frajda jak kazdy ma mecz za paczke fajek.
Uwierz mi ze jak Wisla zacznie grac to znowu beda walic oknami i drzwiami na kazdy mecz. I nie beda patrzec czy jest za 15 czy 51.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 28.02.2012 o godz. 18:47.
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 01.03.2012, 19:04
Dlatego zamiast wydać 60-50zł za bilet na mecz z Lechem (stara X) wolę sobie oglądnąć mecz w canal+ , kiedy ja siedziałem na X Wisła z Lechem wygrywała 8:0 a byłem też na meczu Wisły u siebie kiedy było na stadionie 40tys ...
guzik nas obchodzi kiedy i na jakim meczu byles i guzik nas obchodzi ze wolisz ogladac w Tv przez takie myslenie wlasnie nie ma ludzi na stadionie
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 01.03.2012, 19:53
Pierwszy raz w tym sezonie sektor gości zapełni się w całości !

Kibice Lecha Poznań zamówili wszystkie 1600 biletów, dlatego dla niektórych może być to dodatkowy czynnik żeby w piątkowy wieczór wybrać się na Reymnota !
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.03.2012, 20:13
^^ a goscie z Chorzowa i Zabrza nie zapelnili juz w tym sezonie sektora w calosci?
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 01.03.2012, 20:17
Tak, masz rację pomyłka z mojej strony, miałem na myśli nowy rok 2012 a napisałem sezon
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 01.03.2012, 22:26
Nie pierrrrdoool i tyle. Dla takich typów jak Ty, tylko dopłata od Wisly do przyjścia na mecz by zadowoliła (aby jeszcze zapłaciła za paliwo i parking, MPK, i jeszcze na kiełbachę dała...)
Nie jestem też obrońcą Basalaja, chce aby wyp..... z klubu. Ale to co Ty wypisujesz jest przegieciem.

Nie jesteś tez kibicem Wisły jak wolisz "kulwa" siedzieć przed TV. I jak wyżej napisano gowno nas obchodzi kiedy byłeś na meczu, a kiedy siedzisz przed TV. Dla Wisły twoja osoba znaczy mniej niż zero, bo na Ciebie nic nie zadziała- tzn. Żadna polityka marketingową, reklamowa, itp.

To tak jak zapraszać na stadion przeciętnego wielbiciela Gazety Wyborczej, albo promować piękna muzykę wsród gluchych.

Bez odbioru.

Aha a tak naprawdę, to chyba tylko w przytulisku zupę za darmo dają... zgadzam się z innymi - patologia.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 01.03.2012 o godz. 23:30.
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.03.2012, 23:03
Bez urazy ale podtrzymuję to co pisał palikot. Patologia. Nie podoba się zarabianie 1,5 na miesiąc to zmiana pracy.... Jeśli wykształcenie nie pozwala... sorry.... nie miej o to pretensji do klubu i do innych kibiców. Znajdzie się na stadionie przynajmniej 100, którzy zarabiają mniej a radzą sobie i na meczach są.

Teraz bilety są praktycznie za darmo. Karnety jeszcze taniej niż ustawa przewiduje. Tyle co PKP do Gdańska. A komfort oglądania meczu na nowym stadionie o niebo lepszy. Trzeba tylko jak u dwulatka wyłączyć tryb roszczeniowy.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.03.2012, 23:32
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Bilety po 10zł, tylko ile ich jest, 500? a do tego w miejscu w ktorym niczego nie widać i o ile się nie mylę cena nie obejmuje meczow "Top"
Stadion i tak świeci pustkami więc nie rozumiem dlaczego nie dadzą na trybuny za bramkami biletów po dyszce za okazaniem legitki. Dla kogoś kto zniżki nie ma C,G po 30zł na mecz z Lechem więc to już niemała kwota
ps. h.. mnie obchodzą ceny na Legii i Lechu
ps2. mam karnet
500? Dwa całe narożniki od Reymonta, na których miejsc jest prawie 6 tysięcy miejsc. I nie wiem jakim cudem to było możliwe, że całą rundę wiosenną 2011 przesiedziałem na górze, i na dole narożnika i jakoś nie miałem problemów z widocznością. Wybacz, ale robisz problemy z dupy, ludzie szukają wymówek, żeby nie iść na mecz. "A to, tylko Korona", "A, brzydka pogoda", "A musiałbym jechać tramwajem, bo samochodem się wyjeżdża pół godziny ze stadionu".
Ja osobiście czekam na powrót Pucharu Pasztetowej, bo to były najlepsze kibicowsko mecze w ostatnich.
.
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.03.2012, 08:51
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
500? Dwa całe narożniki od Reymonta, na których miejsc jest prawie 6 tysięcy miejsc. I nie wiem jakim cudem to było możliwe, że całą rundę wiosenną 2011 przesiedziałem na górze, i na dole narożnika i jakoś nie miałem problemów z widocznością. Wybacz, ale robisz problemy z dupy, ludzie szukają wymówek, żeby nie iść na mecz. "A to, tylko Korona", "A, brzydka pogoda", "A musiałbym jechać tramwajem, bo samochodem się wyjeżdża pół godziny ze stadionu".
Ja osobiście czekam na powrót Pucharu Pasztetowej, bo to były najlepsze kibicowsko mecze w ostatnich.
Ale bilety po 10 zł są tylko na dół narożników.
Odpowiedz cytując
piotrekj66unia
Member

Stary 02.03.2012, 10:21
ma ktos info jak schodza bilety bedzie szansa kupic cos kolo niedzili na C?
Odpowiedz cytując
michael
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 02.03.2012, 10:44
piotrekj66unia napisał(a):Wyświetl post
ma ktos info jak schodza bilety bedzie szansa kupic cos kolo niedzili na C?
Na 99% kupisz.
Odpowiedz cytując
Ogin
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 02.03.2012, 15:15
wczoraj ok. 18 tylko 1 kasa otwarta była ale żadnej osoby w kolejce więc bilet bez problemu zakupić można było
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Stary 02.03.2012, 15:17
Eternit napisał(a):Wyświetl post
Ale bilety po 10 zł są tylko na dół narożników.
rzeczywiście, uciekło mi to... i tak nie zmienia to faktu, że dół narożnika jest prawie zawsze pusty... W takim razie to chyba racja, że tych miejsc jest nieco ponad 700 minus karnety.

I sam też zauważyłem, że z jakiegoś powodu wpisałem 6, zamiast 4 tys. bo tyle jest miejsc na tych narożnikach. Co nie zmienia przesłania. Jeszcze nie tak dawno temu było drożej, w gorszych warunkach, a na meczach był komplet.
.
Odpowiedz cytując
marian paździoch
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 02.03.2012, 16:55
Orientuje się ktoś czy w dzień meczu z Lechem będzie można spokojnie nabyć bilet i wyrobić KK ?
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 02.03.2012, 16:56
marian paździoch napisał(a):Wyświetl post
Orientuje się ktoś czy w dzień meczu z Lechem będzie można spokojnie nabyć bilet i wyrobić KK ?
Mysle ze nie bedzie problemu, ale badz pod kasami 2h przed meczem (potem jest cholerna kolejka)
Odpowiedz cytując
marian paździoch
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 02.03.2012, 16:59
Na E chyba nie powinno być takiego boomu ?
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 02.03.2012, 17:08
marian paździoch napisał(a):Wyświetl post
Na E chyba nie powinno być takiego boomu ?
Nie o to chodzi. Bilety będą na pewno, tyle tylko, że jak przyjdziesz za poźno to kolejka będzie tak duża, że zanim kupisz bilet mecz się zacznie...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów