The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
BoBaSbK
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2012, 13:28
Może panowie zaczną gryź trawę...
TS WISŁA KRAKÓW !!
Odpowiedz cytując
mariutto
Member

Od: 08.2009

Stary 02.03.2012, 13:32
Ja już miałem kupić bilet na mecz z Lechem, ale się zastanawiam bo boję się, że na trybunach będą jaja. Będziemy się kłócić z zarządem, a nie dopingować ukochaną drużynę. Ja chcę dopingować drużynę! Znów będzie rozdarcie na trybunach, dokładnie tak, jak na ostatnim meczu właśnie z Lechem.;/
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 02.03.2012, 13:32
Lepszej kandydatury, niż Michał Probierz - aktualnie nie było. Dobra decyzja zarządu.
Odpowiedz cytując
mariutto
Member

Stary 02.03.2012, 13:33
skeba napisał(a):Wyświetl post
Lepszej kandydatury, niż Michał Probierz - aktualnie nie było. Dobra decyzja zarządu.
Zgadzam się.
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 02.03.2012, 13:34
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Dlatego nie będzie wcale lepiej i nie rozumiem ludzi, którzy uważają,że ten sezon jest stracony ale przyszły to będzie już ok. Dla mnie obecny sezon jest wstępem do tego co nas będzie czekać przez najbliższe lata. Długie lata. Stagnacja i tyle w okolicach środka tabeli, góra 3-5 miejsce. A jest to wynik zaniedbań, których też nie nadrobi się w sezon,dwa. Liczył się dorażny cel czyli z roku na rok MP i tyle. Sukcesy nic nie budowały ani nie wnosiły do siły Wisły. Ot MP, odchodzili najlepsi i mrzonki o LMi kopanie się o MP.

Najgorsze co się teraz może zdarzyć to zdobycie MP przez Polonie. Wojciechowski sypnie groszem i możliwe że tym samym awansuje do LM, a wtedy dominacja na kilka lat w lidze pewna. Ktoś to płacił grubą kasę Boninowi nie cofnie się wg mnie przed żadnym wydatkiem. Legia też jakoś tam działa, koślawe to wszystko ale jakiś plan tam jest i przynosi pomału efekty. Scenariuszy można by pisać bez liku, ale na pewno te dwa zespoły będą w nich dominujące. Tym trzecim może być Wisła ale to na zasadzie wyskoku. Tak samo jak Poznań, Sląsk.

Probierz to zwiastun tego ,że zmierzamy w przeciętność, pewnie, że na siłę znajdziecie coś, że jest mega super hiper. Ale to oszukiwanie siebie samego. Obronna rekacja mózgu powoduje oszukiwanie samego siebie
w przeciętności to my już dawno jesteśmy, a było jeszcze gorzej, kiedy Wisła testowała jakiś śmiesznych piłkarzy w sparingach, lub początek poprzedniego sezonu nasza obrona w składzie Cikos-Bunoza-Kowalski-Pajlic, Jovanic na bramce to była po prostu katastrofa.Liga będzie systematycznie szla w górę, a przynajmniej część klubów sięgnie po piłkarzy z wyższej pułki, logiczne, że na takich stadionach jakie powstały musi być większa jakość, żeby te stadiony zarabiały na kluby.Na razie ludzie chodzą bo nowe, ale szybko się przyzwyczają i będzie ich interesować tylko boisko.To będzie korzystne dla poziomu ligi i bardzo dobrze, może w końcu doczekamy się ligi zawodowej, bo na razie to mamy trzy kluby, które mogą pograć w LE, trochę mało.Kiedyś to się musiało zacząć, nie można wiecznie wygrywać słabością innych.Co będzie z Wisła zależy od Cupiała.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.03.2012, 13:36
pacynka Basałaj
pacynka Probierz

Małecki wraca
brawo Cupiał i jego mądre decyzje
mądre inaczej
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 02.03.2012, 13:37
Basałaj olewa Moskala, Cupiał olewa Basałaja, Małecki olewa Moskala i Basałaja, Probierz olewa Basałaja, wszyscy olewają kibiców.

Z tego Klubu zrobiono prywatny folwark, który nie ma ani odrobinę klasy i nienaruszalnych zasad. Jeszcze chyba nigdy nie było to tak boleśnie widoczne. Zwyczajnie mi wstyd.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
mariutto
Member

Stary 02.03.2012, 13:40
Każdy może mieć swoje zdanie na ten temat, ale błagam was, na meczu z Lechem dopingujmy drużynę!
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 02.03.2012, 14:28
mariutto napisał(a):Wyświetl post
Każdy może mieć swoje zdanie na ten temat, ale błagam was, na meczu z Lechem dopingujmy drużynę!
Świete słowa! Mysle ze nie pora teraz na jakies grymasy z naszej strony skoro chca jeszcze walczyc o MP powinnismy robic to co potrafimy najlepiej bawic sie ! Nie mieszajmy znowu dopingu z relacjami na lini dzialacze-kibice w ten sposob nie pomozemy naszym grajka !
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 02.03.2012, 14:40
Legia Warszawa przerabiała już konflikt na linii działacze - kibice i na dobre to im nie wyszło.
Odpowiedz cytując
mariutto
Member

Stary 02.03.2012, 14:53
Mam nadzieję, że SKWK mądrze poprowadzi doping.
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Stary 02.03.2012, 15:11
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...ly_Krakow.html

"Jak dowiedział się Sport.pl Patryk Małecki ma wrócić do składu Wisły Kraków prowadzonej od czwartku przez Michała Probierza. Nowy trener mistrzów Polski najprawdopodobniej porozumiał się w tej sprawie bezpośrednio z właścicielem klubu Bogusławem Cupiałem - miało się to stać za plecami prezesa Bogdana Basałaja."

Szkoda słów.

I bardzo dobrze wystarczyła choroba Ilieva brak Małeckiego i skrzydła nie istniały,Kirm kaszana a Melikson nie lubi być przywiązany do skrzydła a taktyka wymagała tego.Teraz wrócą skrzydła Małecki-Iliev a Melikson do środka i gra gitara.
30 kwietnia 2012 dzień pamiętny Wisła spuszcza pejsy,Melikson pogrąża rodaków uszczęśliwiając Wiślaków.
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.03.2012, 15:17
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...ly_Krakow.html

Dobre, Cupaił powiedział Małeckiemu nie odchodź bo przyjdzie nowy trener, Małecki wiedzial o tym przed Basałajem Iwanczyk to mistrz tworzenia teorii spiskowych
Odpowiedz cytując
mariutto
Member

Stary 02.03.2012, 15:17
On już (Małecki) dawno mówił, że nie zagra w innym polskim klubie. Wiem, wiem... troszkę się zamieszał.
Odpowiedz cytując
it
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 02.03.2012, 15:19
Romuald napisał(a):Wyświetl post
I bardzo dobrze wystarczyła choroba Ilieva brak Małeckiego i skrzydła nie istniały,Kirm kaszana a Melikson nie lubi być przywiązany do skrzydła a taktyka wymagała tego.Teraz wrócą skrzydła Małecki-Iliev a Melikson do środka i gra gitara.
Wytłumacz mi tak zwyczajnie, po krasnoludzku, co tu jest dobrego?
Przecież jeśli Małecki zostanie przywrócony, to będzie to tylko znaczyć, że właściciel wydymał Moskala, Basałaja i Valxca jak jakąś zwykłą ku...ę.
Dużo o honorze gadacie, a w sytuacji, gdy ktoś wam w gębę pluje nakazując zwolnić trenera - legendę klubu i jednocześnie rehabilitując piłkarza, mającego owego trenera w dupie, cieszycie się, że Wisła będzie miała skrzydła.
Niestety Wisła nie będzie miała skrzydeł.
Ani dosłownie, ani w przenośni.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 02.03.2012, 15:21
W sprawie Małeckiego przeraża mnie jedno:

Jego odpowiedź na pytanie czy przyzna że zagrał źle. Jeśli w tej kwestii się nie zmieni powinien opuścić Wisłę latem chociaż cenię go bo w piłce coraz mniej zadziornych walczaków a coraz więcej panienek.

Zatrudnienie Probieża w konteksie zwolnienia Maskanta jest to najlepsza z najgorszych decyzji.

Wszyscy idą do przodu racja ale Wisła od lat broni się wynikami.

Kiedyś już pisałem że pomysł na Wisłę Cupiała jest taki:
-klub się finansuje sam w 100%
-jak czasem skapnie większa kasa to znaczna część idzie do Telefoniki jako spłata długu.
-wielkiego inwestowania nie będzie chyba że spełnimy wielkie marzenie bossa od LM wtedy by pewnie zaszalał.

Mam nadzieje że Boss policzy sobie ile kasy mu przyniósł i ile przyniesie Stan i go nie zwolni po sezonie.

A i 1906% poparcia dla mariutto doping musi być!!!
Odpowiedz cytując
Boruc
Member

Od: 12.2011

Stary 02.03.2012, 15:23
Probierz jest moim ulubionym polskim trenerem, jest młody, charyzmatyczny i nie mówcie, że nie ma osiągnięć.
Z Jagiellonią (!) Puchar i Superpuchar Polski; oczywiście ktoś wspomni Irtysz, no ale widać Jaga potrzebowała zmian, Michał siedział tam już bodajże 3 sezony (co w polskiej rzeczywistości wydaje się niemal niemożliwe).
ŁKS?
http://ekstraklasa.net/lepiej-niz-lk...aedd7d1f000000

ŁKS bez Probierza (pierwsze 5 kolejek):
-5 meczów, 1 pkt (bilans 1-14)
ŁKS z Probierzem:
- 7 meczów, 13 pkt (bilans 9-5)
Wg mnie były podstawy do tego, żeby okrzyknąć go cudotwórcą i najlepszym trenerem w Polsce.
Mam co do jego przygody w Wiśle duże nadzieje, bo potrafi w krótkim czasie zrobić coś z niczego, więc jest najlepszym kandydatem na to stanowisko w Wiśle
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 02.03.2012, 15:28
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Basałaj olewa Moskala, Cupiał olewa Basałaja, Małecki olewa Moskala i Basałaja, Probierz olewa Basałaja, wszyscy olewają kibiców.

Z tego Klubu zrobiono prywatny folwark, który nie ma ani odrobinę klasy i nienaruszalnych zasad. Jeszcze chyba nigdy nie było to tak boleśnie widoczne. Zwyczajnie mi wstyd.
Odsunięcie Małeckiego od zespołu to nie była decyzja Moskala! Szanowny pan basałaj najbardziej naciskał, aby odsunąć Patryka od zespołu!

W chuja przygrali z Moskalem...

BASAŁAJ SPIERDALAJ!
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 02.03.2012, 15:35
Napisz od razu "CUPIAŁ SPIERDALAJ". To on podejmuje w tym klubie wszelkie istotne decyzje.

Kaziowi należało by ładnie podziękować w kolejnym meczu u siebie, a Probierzowi dać niezbędne wsparcie. Tego wymaga dobro klubu.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 02.03.2012, 15:36
Cytat:
Odsunięcie Małeckiego od zespołu to nie była decyzja Moskala!
No jasne że nie ! Małecki przecież sam się od tego zespołu odsunął. Nawet w dniu zawieszenia nie potrafił dogadać się z Moskalem który wyciągał do niego rękę. Do tego jeszcze z wywiadu można wnioskować że Małecki cenił Moskala jedynie jako asystenta, jako trenera już go nie ceni.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.03.2012 o godz. 15:42.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 02.03.2012, 15:52
Mam nadzieje że wam żyłki popękają jak przywrócą Małeckiego.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 02.03.2012, 15:52
Juz nie mówmy Maleckiemi kogo ma cenić a kogo nie. Zresztą widać że nie on jedyny.
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Stary 02.03.2012, 15:56
KacpiTSW napisał(a):Wyświetl post
Odsunięcie Małeckiego od zespołu to nie była decyzja Moskala! Szanowny pan basałaj najbardziej naciskał, aby odsunąć Patryka od zespołu!

W chuja przygrali z Moskalem...

BASAŁAJ SPIERDALAJ!
Jak mówię, że Małecki olał Moskala to mam przede wszystkim skromny fakt, że nie podał mu ręki schodząc z boiska a nazajutrz zwyczajnie po.......ił spotkanie. Ot, drobiazgi.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 02.03.2012, 15:56
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje że wam żyłki popękają jak przywrócą Małeckiego.
Na samą wiadomość już mi pękła! LOL
Odpowiedz cytując
Ramyes
Junior Member

Od: 09.2011

Stary 02.03.2012, 15:59
Witam Panowie pierwszy post miałem nie pisać mojego zdania ale napisze.Na Wisle zaczołem chodzic juz 1988 ale mniejsza o to.Co do zatrudnienia trenera Probierza jestem bardzo zadowolony z tej decyzji a dlaczego a dlatego ze to trener który wkońcu krzyknie i nie da sobie na pyskówki i gadanki który ma jaja zobaczycie na Probierza jak bedzie biegał przy lini bocznej i napier... na grajków o to mi chodziło o takiego trenera podobngo do Dana którego zwolnili piłkarze.Trener który spierdo.. nie licze na cuda ale mamy trenera wkoncu z mordą czy bedziemy grali w pucharach czy nie czy zdobedziemy mistrza czy nie czy spadniemy do 1 ligi zawsze bede z tą drużyną z tym Klubem bo dał mi tyle radości tyle smutku to co kibic potrzebuje.Co do Kazia Moskala to trener bardzo dobry Wisła zaczeła grać piłką podaniami z głową ale to też trener który stał przy lini bocznej z założonymi rękami i sie patrzył Chłopaki i nie obrazcie sie Kaziu jest prawie w moim wieku jezeli pojdzie gdzies do innego klubu nawe 1 ligowego i tam potrenuje to bedzie naprawde w przyszłości jednym z lepszych trenerów w Polsce.Szanuje go i Bardzo Lubie bo jest ikoną tego klubu i jego koszulka tez powinna wisiec na trybunie ale jest za delikatny takie moje zdanie.Apropo piłkarzy to z tych co mamy mozna jeszcze wicisnąć bardzo duzo ale trzeba im dac prawdziwy wycisk zj,,,eba.. opierd,,, itp.Nie napalajmy sie na cuda ale jedno mnie cieszy ze niektórzy zawodnicy Wisły odejda w lecie ale wkoncu zobacza co to trener z jajami i zobacza co to znaczy zapierd....!!!Na Zawsze WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 02.03.2012, 16:00
A Ballotelli dalej gra w MC, bo tam sie rozumie młodość i czasami głupie wybryki. A u nas? Spierdalaj do rezerw ! a trener razem z nim.
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Stary 02.03.2012, 16:01
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Juz nie mówmy Maleckiemi kogo ma cenić a kogo nie. Zresztą widać że nie on jedyny.
No. Nie mówmy. W ogóle zamknijmy gęby i pozwólmy gnojkowi pluć na kibiców, trenera i legendę klubu. Przyklaśnijmy mu bo 24 letni gość ma trudny charakter, kupił nas tatuażami, których nie rozumie i koszulkami z podobizną jedynego prawdziwego Papieża. Niech sobie najlepiej sam wybiera mecze w których chce grać, pozycję i taktykę.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Stary 02.03.2012, 16:06
it napisał(a):Wyświetl post
Wytłumacz mi tak zwyczajnie, po krasnoludzku, co tu jest dobrego?
Przecież jeśli Małecki zostanie przywrócony, to będzie to tylko znaczyć, że właściciel wydymał Moskala, Basałaja i Valxca jak jakąś zwykłą ku...ę.
Dużo o honorze gadacie, a w sytuacji, gdy ktoś wam w gębę pluje nakazując zwolnić trenera - legendę klubu i jednocześnie rehabilitując piłkarza, mającego owego trenera w dupie, cieszycie się, że Wisła będzie miała skrzydła.
Niestety Wisła nie będzie miała skrzydeł.
Ani dosłownie, ani w przenośni.
Zawieszenie Małeckiego odbyło się gdy trenerem był Moskal a teraz trenerem jest Probierz który konfliktu z pilkarzem nie ma ,więc Probierz może wstawić się za piłkarzem jeżeli ten będzie mu potrzebny do osiągnięcia celów.Po co piszesz o wydymaniu Moskala przez właściciela? przeciez gdyby tak było to Cupiał nie pozwoliłby na taką kare dla Małeckiego ale nie mieszał się skoro ten miał konflikt z Moskalem.

Co ma honor do zwolnienia Moskala? nie pisałem,że jestem zwolennikiem Moskala i cieszy mnie zmiana trenera więc nie wyjeżdzaj mi tu z honorem czy pluciem bo ja sam chciałem Probierza od pewnego czasu.Nie mozna było trzymać Moskala tylko dlatego ,ze jest Wiślakiem z krwi i kości ,zresztą wiedział w co się pakuje i nie przeszkadzało mu to.Szacunek za wyjście z grupy ale w lidze nie miał wyników a obecnie liga jest najważniejsza.
30 kwietnia 2012 dzień pamiętny Wisła spuszcza pejsy,Melikson pogrąża rodaków uszczęśliwiając Wiślaków.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 02.03.2012, 16:08
Ukarać owszem, odsunieciem lub grubo finansowo. Ale taki pomysł jak u nas to chyba tylko idiota mógł wymyslec.
Jak się uprze to tak może sobie siedzieć do końca umowy, kasę pobierać i się śmiać.
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Stary 02.03.2012, 16:09
Dariook napisał(a):Wyświetl post
A Ballotelli dalej gra w MC, bo tam sie rozumie młodość i czasami głupie wybryki. A u nas? Spierdalaj do rezerw ! a trener razem z nim.
Dariook, na Boga! Małecki ma 24 lata! Chyba, że masz na myśli wiek mentalny.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów