|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Może panowie zaczną gryź trawę...
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ja już miałem kupić bilet na mecz z Lechem, ale się zastanawiam bo boję się, że na trybunach będą jaja. Będziemy się kłócić z zarządem, a nie dopingować ukochaną drużynę. Ja chcę dopingować drużynę! Znów będzie rozdarcie na trybunach, dokładnie tak, jak na ostatnim meczu właśnie z Lechem.;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Lepszej kandydatury, niż Michał Probierz - aktualnie nie było. Dobra decyzja zarządu.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zgadzam się.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
pacynka Basałaj
pacynka Probierz Małecki wraca brawo Cupiał i jego mądre decyzje mądre inaczej ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Basałaj olewa Moskala, Cupiał olewa Basałaja, Małecki olewa Moskala i Basałaja, Probierz olewa Basałaja, wszyscy olewają kibiców.
Z tego Klubu zrobiono prywatny folwark, który nie ma ani odrobinę klasy i nienaruszalnych zasad. Jeszcze chyba nigdy nie było to tak boleśnie widoczne. Zwyczajnie mi wstyd. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Każdy może mieć swoje zdanie na ten temat, ale błagam was, na meczu z Lechem dopingujmy drużynę!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Świete słowa! Mysle ze nie pora teraz na jakies grymasy z naszej strony skoro chca jeszcze walczyc o MP powinnismy robic to co potrafimy najlepiej bawic sie ! Nie mieszajmy znowu dopingu z relacjami na lini dzialacze-kibice w ten sposob nie pomozemy naszym grajka !
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Legia Warszawa przerabiała już konflikt na linii działacze - kibice i na dobre to im nie wyszło.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że SKWK mądrze poprowadzi doping.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I bardzo dobrze wystarczyła choroba Ilieva brak Małeckiego i skrzydła nie istniały,Kirm kaszana a Melikson nie lubi być przywiązany do skrzydła a taktyka wymagała tego.Teraz wrócą skrzydła Małecki-Iliev a Melikson do środka i gra gitara. ![]()
30 kwietnia 2012 dzień pamiętny Wisła spuszcza pejsy,Melikson pogrąża rodaków uszczęśliwiając Wiślaków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...ly_Krakow.html
Dobre, Cupaił powiedział Małeckiemu nie odchodź bo przyjdzie nowy trener, Małecki wiedzial o tym przed Basałajem ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
On już (Małecki) dawno mówił, że nie zagra w innym polskim klubie. Wiem, wiem... troszkę się zamieszał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Przecież jeśli Małecki zostanie przywrócony, to będzie to tylko znaczyć, że właściciel wydymał Moskala, Basałaja i Valxca jak jakąś zwykłą ku...ę. Dużo o honorze gadacie, a w sytuacji, gdy ktoś wam w gębę pluje nakazując zwolnić trenera - legendę klubu i jednocześnie rehabilitując piłkarza, mającego owego trenera w dupie, cieszycie się, że Wisła będzie miała skrzydła. Niestety Wisła nie będzie miała skrzydeł. Ani dosłownie, ani w przenośni. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
W sprawie Małeckiego przeraża mnie jedno:
Jego odpowiedź na pytanie czy przyzna że zagrał źle. Jeśli w tej kwestii się nie zmieni powinien opuścić Wisłę latem chociaż cenię go bo w piłce coraz mniej zadziornych walczaków a coraz więcej panienek. Zatrudnienie Probieża w konteksie zwolnienia Maskanta jest to najlepsza z najgorszych decyzji. Wszyscy idą do przodu racja ale Wisła od lat broni się wynikami. Kiedyś już pisałem że pomysł na Wisłę Cupiała jest taki: -klub się finansuje sam w 100% -jak czasem skapnie większa kasa to znaczna część idzie do Telefoniki jako spłata długu. -wielkiego inwestowania nie będzie chyba że spełnimy wielkie marzenie bossa od LM wtedy by pewnie zaszalał. Mam nadzieje że Boss policzy sobie ile kasy mu przyniósł i ile przyniesie Stan i go nie zwolni po sezonie. A i 1906% poparcia dla mariutto doping musi być!!! |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Probierz jest moim ulubionym polskim trenerem, jest młody, charyzmatyczny i nie mówcie, że nie ma osiągnięć.
Z Jagiellonią (!) Puchar i Superpuchar Polski; oczywiście ktoś wspomni Irtysz, no ale widać Jaga potrzebowała zmian, Michał siedział tam już bodajże 3 sezony (co w polskiej rzeczywistości wydaje się niemal niemożliwe). ŁKS? http://ekstraklasa.net/lepiej-niz-lk...aedd7d1f000000 ŁKS bez Probierza (pierwsze 5 kolejek): -5 meczów, 1 pkt (bilans 1-14) ŁKS z Probierzem: - 7 meczów, 13 pkt (bilans 9-5) Wg mnie były podstawy do tego, żeby okrzyknąć go cudotwórcą i najlepszym trenerem w Polsce. Mam co do jego przygody w Wiśle duże nadzieje, bo potrafi w krótkim czasie zrobić coś z niczego, więc jest najlepszym kandydatem na to stanowisko w Wiśle ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
W chuja przygrali z Moskalem... BASAŁAJ SPIERDALAJ! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Napisz od razu "CUPIAŁ SPIERDALAJ". To on podejmuje w tym klubie wszelkie istotne decyzje.
Kaziowi należało by ładnie podziękować w kolejnym meczu u siebie, a Probierzowi dać niezbędne wsparcie. Tego wymaga dobro klubu. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.03.2012 o godz. 15:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieje że wam żyłki popękają jak przywrócą Małeckiego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Juz nie mówmy Maleckiemi kogo ma cenić a kogo nie. Zresztą widać że nie on jedyny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak mówię, że Małecki olał Moskala to mam przede wszystkim skromny fakt, że nie podał mu ręki schodząc z boiska a nazajutrz zwyczajnie po.......ił spotkanie. Ot, drobiazgi.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Witam Panowie pierwszy post miałem nie pisać mojego zdania ale napisze.Na Wisle zaczołem chodzic juz 1988 ale mniejsza o to.Co do zatrudnienia trenera Probierza jestem bardzo zadowolony z tej decyzji a dlaczego a dlatego ze to trener który wkońcu krzyknie i nie da sobie na pyskówki i gadanki który ma jaja zobaczycie na Probierza jak bedzie biegał przy lini bocznej i napier... na grajków o to mi chodziło o takiego trenera podobngo do Dana którego zwolnili piłkarze.Trener który spierdo.. nie licze na cuda ale mamy trenera wkoncu z mordą czy bedziemy grali w pucharach czy nie czy zdobedziemy mistrza czy nie czy spadniemy do 1 ligi zawsze bede z tą drużyną z tym Klubem bo dał mi tyle radości tyle smutku to co kibic potrzebuje.Co do Kazia Moskala to trener bardzo dobry Wisła zaczeła grać piłką podaniami z głową ale to też trener który stał przy lini bocznej z założonymi rękami i sie patrzył Chłopaki i nie obrazcie sie Kaziu jest prawie w moim wieku jezeli pojdzie gdzies do innego klubu nawe 1 ligowego i tam potrenuje to bedzie naprawde w przyszłości jednym z lepszych trenerów w Polsce.Szanuje go i Bardzo Lubie bo jest ikoną tego klubu i jego koszulka tez powinna wisiec na trybunie ale jest za delikatny takie moje zdanie.Apropo piłkarzy to z tych co mamy mozna jeszcze wicisnąć bardzo duzo ale trzeba im dac prawdziwy wycisk zj,,,eba.. opierd,,, itp.Nie napalajmy sie na cuda ale jedno mnie cieszy ze niektórzy zawodnicy Wisły odejda w lecie ale wkoncu zobacza co to trener z jajami i zobacza co to znaczy zapierd....!!!Na Zawsze WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A Ballotelli dalej gra w MC, bo tam sie rozumie młodość i czasami głupie wybryki. A u nas? Spierdalaj do rezerw ! a trener razem z nim.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No. Nie mówmy. W ogóle zamknijmy gęby i pozwólmy gnojkowi pluć na kibiców, trenera i legendę klubu. Przyklaśnijmy mu bo 24 letni gość ma trudny charakter, kupił nas tatuażami, których nie rozumie i koszulkami z podobizną jedynego prawdziwego Papieża. Niech sobie najlepiej sam wybiera mecze w których chce grać, pozycję i taktykę.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co ma honor do zwolnienia Moskala? nie pisałem,że jestem zwolennikiem Moskala i cieszy mnie zmiana trenera więc nie wyjeżdzaj mi tu z honorem czy pluciem bo ja sam chciałem Probierza od pewnego czasu.Nie mozna było trzymać Moskala tylko dlatego ,ze jest Wiślakiem z krwi i kości ,zresztą wiedział w co się pakuje i nie przeszkadzało mu to.Szacunek za wyjście z grupy ale w lidze nie miał wyników a obecnie liga jest najważniejsza. ![]()
30 kwietnia 2012 dzień pamiętny Wisła spuszcza pejsy,Melikson pogrąża rodaków uszczęśliwiając Wiślaków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ukarać owszem, odsunieciem lub grubo finansowo. Ale taki pomysł jak u nas to chyba tylko idiota mógł wymyslec.
Jak się uprze to tak może sobie siedzieć do końca umowy, kasę pobierać i się śmiać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chyba, że masz na myśli wiek mentalny.![]()
vel HatefulRespect
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|