|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez tofik : 02.03.2012 o godz. 12:09.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jak wstawisz Boguskiego do A klasy, to też będzie się wyróżniał. Tylko co z tego ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To z tego, że Wilk dałby sobie radę w europejskim średniaku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Eternit : 02.03.2012 o godz. 13:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Jeżeli to prawda to jest najbardziej żenująca żenada od lat. Po czymś takim Basałaj poda się do dymisji i kto wie czy Stan też. Ja przynajmniej bym tak zrobił na ich miejscu. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
http://www.slaskwroclaw.pl/7388946.dhtml?sid=1
Nigdzie nie napisałem że bilety mają kosztować 5 zł lub 10... http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/Bilety/ Jeśli na B11 -12,C G są OK to dlaczego na inne sektory nie mogły drożeć o 5zł i wtedy na H23i A21 kosztował by 35-40 zł i do tego jeszcze Top 10zł a nie 2 zł lub 5zł na droższe sektory.... życzę pełnego stadionu . ![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A czemu to żenada? - Gdybym ja był trenerem i potrzebował zawodnika to sorry ale w dupie miałbym to co on przeskrobał u poprzedników i starał bym się wszystkimi dostępnymi metodami, go przywrócić.A że za plecami Basałaja? - ponoć i Probierz został trenerem de facto za plecami prezesa
A Stan pewnie sam odejdzie bo po co mu praca w klubie bez pieniędzy a swoje już zrobił czyli wrócil na europejski rynek ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Niestety Basałaj ma w d... sprawy honorowe. On honoru wymaga tylko u innych. Dlatego na rezygnację w ramach protestu nie ma co liczyć. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
||
![]() ![]() .
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
- można mieć w dupie trenera i dać mu to jasno do zrozumienia, - można mieć w dupie drużynę i dać jej to jasno do zrozumienia, - można mieć w dupie prezesa i dać mu to jasno do zrozumienia, a potem wstać rano, uśmiechnąć się do swojego oblicza w lustrze i zacząć kolejny dzień bez żadnych konsekwencji. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Luu... : 02.03.2012 o godz. 13:54.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Basałaj nie wiem czy pamiętacie obiecał załatwić kilka spraw.Wywiązał sie jak powinien i jak obiecywał ? NI CHUJA wiec nie dziwie sie ze własciciel ma go w dupie. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie myślałem o właścicielu (który ma do tego swoje święte właścicielskie prawo), ale o zawodniku i nowym trenerze.
![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Powiedział, że to jego cel i mówił to od dłuższego czasu. Jednak nigdzie nie jest powiedziane, że chce odejść teraz, czy za rok. Może odejdzie za granicę po upłynięciu kontraktu?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
zwracam honor! Trener też ma prawo do decyzji, zadecyduje tak i tak. Szkoda tylko ze Kazimierz Moskal był kozłem ofiarnym. Teraz go podpalili na stosie w zamian za powrót Małego. I oczywiście powrót Małeckiego to bedzie wielka zagrywka na nosie Basałaja. Basałaja który chyba już nie ma nic do gadania, no ale on sam jak tylko przyszedł do Wisły zamiast szukać sprzymierzeńców zaczął budować wokół siebie mur, wiec powinien być świadom ze tak historia może sie zakończyć. Co do Wilka - Niech idzie, i tak zrobimy interes, a podobnego piłkarza znajdziemy na bank,bo przecież takich piłkarzy mamy najwięcej : słaba technika+bazowanie na motoryce, tylko trzeba chcieć poszukać. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Skoro piłkarze pokazują to co pokazują (czyli wielkie g...o) a po meczu słyszą "Nic się nie stało.... To równie dobrze można Basałajowi teraz za to samo zaśpiewać "Nic się nie stało, Basałaj nic się nie stało"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Natomiast trenera rozlicza się z wyników i jego prawem jest chcieć przywrócić do drużyny danego zawodnika - trener nie musi się wczuwać w rolę kibica, dziennikarza, prezesa.On ma zrobić wynik i jeśli Małecki jest mu do tego potrzebny to jego prawem jest optować za przywróceniem go. Inna sprawa że w normalnym klubie, decydujące słowo powinien mieć prezes.Mówi nie - trener nie ma więcej nic do gadania.Tyle że w kwestiach organizacyjnych normalnym klubem to my nie jesteśmy więc różne kwiatki mogą wychodzić. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Małemu chwilowo Windows siadł w głowie,mam nadzieje że Probierz go naprawi... nie stac nas na rezygnacje z takiego zawodnika jak Patryk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Karę dostał od zarządu a nie od trenera. Więc Probierz mu jej nie anuluje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Online |
|
Probiesz to dyktator, jedyną gwiazdą to on sam. A Mały ze swoim charakterem błyskawicznie wejdzie z nim w konflikt |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
a myślisz, że Cupiała to interesuje.
Jeśli to prawda (że Małecki wraca do składu), to od poniedziałku Basałaja powinno nie być już w klubie. Albo zostanie z niego usunięty, albo sam złoży dymisję (jeśli ma jeszcze trochę honoru). Teraz się tylko modlić, aby przyszedł ktoś lepszy w Jego miejsce. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Jeśli z Małecki to prawda to jakieś mity o czarnej liście Cupiała i słowa jaki to człowiek honoru można przestać już brać poważnie bo każdy z nas wie że w przypadku Małeckeigo chodzi o zlotówki które można na nim jeszcze zarobić.
To co się dzieję w klubie jest istnym cyrkiem a samo zachowanie Małeckiego jest prawdopodobnie komiczne. Wydaję się że był zdecydowany na odejście do ŁKSu... kiedy dowiedział się zmianie trenera wyczuł szansę i stwierdził że zostanie... przy czym dorobił sobie ideologie że jest wierny słowa że nie zagra w żadnym innym polskim klubie. Oczywiście nie wiem na ile rewelacje mediów są prawdziwe, nie wiadomo kto co za co odpowiada i kto o czym decyduję. Mam nadzieje, że Cupiał swoimi porządkami nie doprowadzi do sytuacji w której w klubie będą pracować jedynie trener, zawodnicy i rzecznik prasowy. Basałaj może i nie jest idealny ale wolałbym go nadał mieć w klubie.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.03.2012 o godz. 15:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wg mnie to ściema ale jeśli to byłaby prawda to nasz klub krótko mówiąc ośmieszyłby się . Probierz też gdyby tak się zachował okazałby się niezłym s.......... , jeszcze podczas prezentacji prezes przy nim wyraźnie powiedział że Małecki teraz nie wróci do drużyny a on co robi ? Idzie po tym do właściciela żeby tego piłkarza przywrócić ? Jeśli tak zrobił na dodatek bez wiedzy Basałaja tzn. że ma w d.... prezesa i dyrektora sportowego czyli swoich przełożonych ! Niezłe jaja a w dodatku Patryk wyszedłby z tej sytuacji bez szwanku w przeciwieństwie do Moskala , Basałaja i Valckxa mimo że to on najwięcej nabroił . Jestem też ciekawy jak drużyna przyjmie Małego z powrotem , wydaje mi się że Patryk jeszcze bardziej będzie grał pod siebie i będzie miał gdzieś zespołowość a o opierda....u innych z drużyny już nawet nie wspomnę
. Wg mnie jednak w tej chwili powrót Małeckiego w taki sposób jest mało realny ponieważ chyba już w naszym klubie aż takich numerów nie wykręcają ... a ta rewelacja to pewnie wymysł jakiegoś dziennikarzyny który zarabia takimi bzdurami na chleb , połączył pewne fakty i wyszedł mu taki hitowy news .... wkrótce okaże się czy prawdziwy w co szczerze wątpię .
Ostatnio edytowane przez fanfan : 02.03.2012 o godz. 15:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Za wyniki odpowiada trener, a nie Basałaj i nie on będzie decydował kto może grać , a kto nie bo temu się nie spodobało że kopnął bandę reklamową. Zespół wygląda jak panienki, bez zęba, charakteru, bez w....ienia, uśmieszki po w.......u jaki im spuściła Korona, a gdzie "kim wy ku.. jesteście?" , kopanie po bandach reklamowych? jakaś złość.. mogli sobie jeszcze wylizać z Koroną nawzajem, a potem obejrzeć filmik z ich powrotu do Kielc gdzie poszło gromkie "Wisła to stara k.." z kibicami, a takie osobistości jak Mały mogą to zmienić + Sobolewski. Trener idzie do sterownika klubu i przedstawia swoją wizje. Bez wiedzy Basałaj, jasne.. bo łatwo byłoby taką sytuację ukryć w tajemnicy
PS: przypomina mi tą pewną sytuacje, jak zarząd (1/4 zarządu) zrobiła coś za plecami Cupiała. I oby jego dni (przy dobrych wiatrach biorąc ze sobą dwójke osób) były policzone. Moskal nie maczał paluchów w sprawie odusnięcia Małego więc gwizdów nie będzie, przynajmniej z C. Więc na nic się zda prowokacja i przeinaczanie faktów w poście poniżej. Też mi porównanie.. co ma jedno z drugim wspólnego? Obaj zostali wydymani przez jedną i tą samą osobę.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 02.03.2012 o godz. 16:13.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Panowie ja wam powiem jedno albo jestescie za moskalem albo za maleckim jesli poprzecie maleckiego to w dupie macie moskala.. Ja ze swej strony mam nadzieje ze malecki dostanie gwizdy... I kopa w dupe na do widzenia...
Ostatnio edytowane przez papiwislak : 02.03.2012 o godz. 16:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Bo w tym momencie nie mamy NIC ! ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cupiał Cię miał zapytać o zdanie? Prezesa nie pyta, trenerów nie pyta, ale że z Tobą nie skonsultował... ![]()
![]() Basałaj poda się do dymisji? Dziecko, nie pisz już więcej, bo ewidentnie nie masz zielonego pojęcia co się w klubie dzieje. Dwóch trenerów mu zwolnili i słowa nie powiedział, to nagle nabierze odwagi przy Małeckim? I przyśpieszy tym moment pożegnania z fotelem prezesa i związaną z nim pensją? ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
ZROBIŁ TO AUTORYTARNIE BASALAJ.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 02.03.2012 o godz. 16:46.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|