The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.02.2012, 20:03
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Ale ty głupi jesteś. Pokaż mi te kraje z których wyjeżdza kilka mln ludzi w pare lat. Anglicy?Japończycy?Francuzi?Niemcy?Amerykanie?Hisz panie?Beldzy?Holendrzy?Austryjacy?Austarliczycy?Cz esi ?Serbowie? Chorwaci? o nie.
Podrózują w takich ilościach (procentowo do ludnosci?) za chlebem mieszkańcy Etiopi ,Sudanu,Konga,Maroka,Tunezji,Albani,Pakistanu,Wiet namu i innych krajów gdzie jest albo skrajna nędzą albo dyktatura.
Takiego buraka jak ty to ze świecą szukać - pomijam że nie z toba dyskutuje tylko z gościem na poziomie, to te twoje teorie sowieckie (wypchać Polaków za granicę, na ich miejsce sprowadzić arabów,murzynow, azerow i ormian , zabić polska kulturę i wykupić majatek) tylko potwierdzają że albo cie tu przysłał jakiś polidruk platformerski albo masz tak wyprany mózg że już nic do niego nie dociera
ps. jeśli mówisz ;" Im szybciej to zrozumiesz, tym będzie dla Ciebie lepiej." to tylko potwierdza ze świat się od 80 lat nie zmienił - dokładnie tymi słowami sowieckie sprzedawczyki przekonywały ludzi podziemia do współpracy z komuną w latach 40,50,60,70, i 80 tych. i co ? G.... komuna padła,a ci których gnębila sa bohaterami.Teraz tylko czas dobić tych którzy trzymają nad nią aparat reanimacyjny i zacząć budową od nowa. A jak chcesz to możesz wyjechać z PL na saksy na tym forum wielkiego płaczu nie będzie
synku, o czym ja mam z Toba rozmawiać, jak jedyne fakty jakie Ty podajesz są stworzone w twojej głowie. Spójrz na rysunek. I poczytaj o migracji ludności krajów bałtyckich, gdzie s.......iło 20% ludności, poczytaj o krajach posowieckich. Dokształć się i wroć. Rysunek jak zawsze ode mnie, bo inaczej niż na rysunkach do Was nie trafia:

http://www.wiking.edu.pl/article.php?id=268
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.02.2012, 20:28
Temat głównie o sytuacji politycznej w kraju ale nie zauważyłem aby w głównych mediach (i tym wątku) ktoś podał takie info:
http://marucha.wordpress.com/2012/02/28/19352/

Ja nie mogę wyjść ze zdziwienia i odkrywam w sobie nieznane, nawet mnie samemu, pokłady antysemityzmu.
ANTY-RABBIN-FRONT
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 29.02.2012, 20:30
Szpen - wkleiłeś mapkę, która potwierdza słowa Arapaho.... Zacytuję Ci nawet opis do mapki ze strony, którą podlinkowałeś - "Mapa poniżej, na której przedstawione zostało saldo migracji, potwierdza z kolei globalny kierunek przemieszczania się ludności – z państw biedniejszych do bogatszych."

Kto musi się dokształcić?
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 29.02.2012, 20:40
Napisałbym Wam abyście poszli do jakiejś szkoły ale polski system szkolnictwa jest mniej więcej na takim poziomie jak wasze rozmowy. Jeden drugiemu coś wklei, obrazi, zgnoi ale argumentacji w tym za grosz. Szpen mapką przeszedł sam siebie. Tak więc nie wymagam od Was czegoś czego wymagać się nie da. Ale mogę prosić Was o jedno, kulturę. Rzecz jasna prośba jest poparta groźbą, bo wnioskuje po tym co piszecie, że inaczej się do mojego zalecenia nie dostosujecie. Czyli wyzywanie, ....ienie jeden na drugiego, obrażanie = roczny ban bez odwołania i żadnego wcześniejszego ostrzeżenia. Każda próba założenia nowego konta z tego samego IP w czasie trwania bana skończy się banem dożywotnim.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 02.03.2012, 11:31
Pamiętam, jaka gorąca dyskusja była tutaj prowadzona o budowie dróg/autostrad. Miały być gotowe do Euro, potem miały być gotowe nie wszystkie a jeszcze potem te "nie wszystkie" miały być nie "gotowe" a tylko "przejezdne"

Jadąc wczoraj z pracy trafiłem w radio na audycję, ile nas będzie kosztowało oddanie dróg w stanie "przejezdności". Nie znam się na budowie dróg, więc niemałym szokiem były dla mnie kwoty jakie podano.

Nie dość, że trzeba płacić firmom za zejście z budowy, to jeszcze firmy będą mogły odrzucać ewentualne reklamacje po całkowitym dokończeniu budowy ze względu na przedwczesne oddanie drogi do użytku (przejezdność na Euro). Pogratulować

ps. Szpeniu - polecam jazdę autostradą z Chrzanowa do Katowic i z powrotem. Max 70 km za jedyne 18 zł - taką mamy od wczoraj promocję.
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 02.03.2012, 11:55
Tematyka wyników gospodarczych Polski z ubiegłego roku nie była ostatnio poruszana, więc wrzucę dwie dosyć ciekawe grafiki. Sam tekst to nic specjalnego, ale te zestawienia dają do myślenia. Widać, że konsumpcja powoli słabnie i przy bardzo wysokiej bazie z roku poprzedniego można się spodziewać marginalnego, albo niemal zerowego wzrostu konsumpcji w tym roku (EURO nie zmieni za wiele w tym zakresie). Za to inwestycje przedsiębiorstw oraz eksport wskoczyły na poziom nienotowany od 4-5 lat. Warto też zwrócić uwagę na to jak rozjechały się wykresy Polski i Niemiec w Q4 2011. Przy dobrych wiatrach w Q1 i Q2 2012 roku różnica między nami może wzrosnąć w okolice 3-3,5 pp. ale wszystko zależy od tego czy będziemy się utrzymywać wciąż w okolicach ponad 3% PKB, czy jednak będzie zjazd w okolice 2,5% jak średniorocznie szacował Rostowski.
http://rafalhirsch.natemat.pl/3391,p...ki-inwestycjom

Ostatnio edytowane przez emj10 : 02.03.2012 o godz. 13:29.
Szpen
Senior Member

Stary 02.03.2012, 12:52
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Tematyka wyników gospodarczych Polski z ubiegłego roku nie była ostatnio poruszana, więc wrzucę dwie dosyć ciekawe grafiki. Sam tekst to nic specjalnego, ale te zestawienia dają do myślenia. Widać, że konsumpcja powoli słabnie i przy bardzo wysokiej bazie z roku poprzedniego można się spodziewać marginalnego, albo niemal zerowego wzrostu konsumpcji w tym roku (EURO nie zmieni za wiele w tym zakresie). Za to inwestycje przedsiębiorstw oraz eksport wskoczyły na poziom nienotowany od 4-5 lat. Warto też zwrócić uwagę na to jak rozjechały się wykresy Polski i Niemiec w Q4 2011. Przy dobrych wiatrach w Q1 i Q2 2012 roku różnica między nami może wzrosnąć w okolice 3-3,5 pp. ale wszystko zależy od tego czy będziemy się utrzymywać wciąż w okolicach ponad 3% PKB, czy jednak będzie zjazd w okolice 2,5% jak średniorocznie szacował Rostowski.
http://rafalhirsch.natemat.pl/3391,p...ki-inwestycjom

Q1,Q2 i Q3 będą jeszcze lepsze pod względem inwestycji, wiele dużych własnie kończy się w 2012 roku. I to pociągnie jeszcze nasze PKB w miare wysokie pozycje. Konsumpcja spada i spadać będzie (albo utrzyma się na poziomie jak mamy obecnie) - choć w nie wszystkich Polskich domach są nowe pralki, zmywarki itd, to ludzie w strachu przed utratą pracy będą woleli trzymać oszczędności pod ręką. Będzie to zauważalne w raportach bankowych.
Czekamy na nową politykę UE i budżet na nastepne lata. Jak się uda ugrać te 300 mld to dużego szoku nie będzie. Gorzej jak dostaniemy mało.
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 02.03.2012, 13:03
Wy może czekacie na polityke UE ,a My czekamy na politykę polskiego rządu.
p.s. 300 mld to ma być na 100% przecież RUDY obiecał przed wyborami a on nigdy nie kłamie -więc co za jakieś wątpliwości u jego zwolennika ,hehe
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Szpen
Senior Member

Stary 02.03.2012, 14:05
Wy może czekacie na polityke UE ,a My czekamy na politykę polskiego rządu.
p.s. 300 mld to ma być na 100% przecież RUDY obiecał przed wyborami a on nigdy nie kłamie -więc co za jakieś wątpliwości u jego zwolennika ,hehe
obiecał? hmm, to ja jakiś inny spot oglądałem. Mi się wydaje, że obiecał, tyle że nie kasę, a walkę o nią. Coś tam Buzek mówił o batalii, Lewandowski o szansie, Sikorski o tym że zrobią to lepiej, a Tusk coś tam podsumował że będzie walczył. Ale że obiecał? Nie słyszałem. Jakieś inne postrzeganie rzeczywistości masz.

Ja wiem jaką opinię ma Buzek w Polsce, ale w UE ma zdecydowanie inną. Może pomóc. Tak samo pomocny będzie komisarz budżetowy Lewandowski. A kogo ma PiS na stołkach w UE którzy mogą pomóc?
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 02.03.2012, 14:20
Najbardziej to moze pomóc ministro Mucha taka PO-wska wizytówka mądrości, znajomości tematu, elokwencji. Wystarczy, że pobiega dookoła Bundestagu, po wyjaśnieniu sprawy w 3 lidze hokeja na lodzie.
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 02.03.2012, 15:10
Szpen napisał(a):Wyświetl post
obiecał? hmm, to ja jakiś inny spot oglądałem. Mi się wydaje, że obiecał, tyle że nie kasę, a walkę o nią. Coś tam Buzek mówił o batalii, Lewandowski o szansie, Sikorski o tym że zrobią to lepiej, a Tusk coś tam podsumował że będzie walczył. Ale że obiecał? Nie słyszałem. Jakieś inne postrzeganie rzeczywistości masz.

http://www.platforma.org/pl/artykul/...tych-wyborow-/

"Nie tylko wywalczymy kolejny siedmioletni budżet Unii Europejskiej, ale wywalczymy w nim dla Polski jeszcze więcej niż w tym budżecie. To jest rzecz kluczowa, to rzecz która zdecyduje o cywilizacyjnych szansach rozwoju do końca dekady zapewnia Radosław Sikorski. Nie ma drużyny, nie ma ekipy, nie ma partii politycznej w Polsce lepiej do tego zadania przygotowanej. dodaje Jacek Protasiewicz. (...) Jeśli wybierzecie nas, to dokończymy modernizację Polski i dla tej modernizacji wynegocjujemy z Unii Europejskiej co najmniej 300 mld złotych obiecał Sikorski."

"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.03.2012, 15:17
Szpen jest mistrzem
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Arapaho
Senior Member

Stary 02.03.2012, 15:33

Ja wiem jaką opinię ma Buzek w Polsce, ale w UE ma zdecydowanie inną. Może pomóc. Tak samo pomocny będzie komisarz budżetowy Lewandowski. A kogo ma PiS na stołkach w UE którzy mogą pomóc?
inny spot ? koledzy ci juz wkleili wypowiedzi ze czasów kampanii PO, na youtubie masz wszystko. Wyraźnie mówili : "wynegocjujemy co najmniej 300lmn" W wolnym tłumaczeniu 300 mln napewno a co wiecj to już będzie na plus. Zaczynasz przebijać w kompromitacji samego AS82....
A poza tym Rudemu nie udało się -narazie-sprzedać LOTOSU za onet.pl

Cytat:
Obywatelski projekt ustawy o zachowaniu przez państwo większościowego pakietu akcji Grupy Lotos trafi do komisji skarbu państwa, gdzie będą prowadzone nad nim dalsze prace - zdecydowali w piątek posłowie. Opozycja przyjęła wynik głosowania owacją na stojąco.
Tym samym posłowie zdecydowali, że projekt trafi do dalszych prac w komisji. Taki wynik głosowania posłowie Prawa i Sprawiedliwości, Sojuszu Lewicy Demokratycznej i Solidarnej Polski przyjęli owacją na stojąco, gratulowali też przedstawicielom komitetu inicjatywy ustawodawczej.Zgodnie z projektem, państwo byłoby zobowiązane do zachowania większościowego pakietu akcji Lotosu, a nadzór nad tym pakietem sprawowałaby Rada Ministrów. Podpisy pod projektem zgromadził Komitet Inicjatywy Ustawodawczej Polski Lotos, na czele którego stali m.in. obecni działacze Solidarnej Polski.
Pierwsze czytanie projektu odbyło się w czwartek. W piątek posłowie głosowali nad wnioskiem o odrzucenie projektu. Za odrzuceniem głosowało 215 posłów (z PO i PSL), 219 było przeciw (PiS, Ruch Palikota, SLD, Solidarna Polska i 2 z PSL), a 10 wstrzymało się od głosu (w tym 3 z PO i 6 z PSL).
Głosowanie poprzedziła awantura. Poseł PiS Dawid Jackiewicz pytał, czy członkowie Platformy Obywatelskiej należą do jakiejś partii rosyjskiej, ponieważ w opinii posła sprzedaż rafinerii doprowadziłaby do rosyjskiej dominacji na polskim rynku paliwowym.
Minister skarbu państwa Mikołaj Budzanowski odpowiedział, że Prawo i Sprawiedliwość jest "partią oportunistów" i wytknął, że PiS za swoich rządów zgodził się na podniesienie cen rosyjskiego gazu dla Polski o 10 proc. W odpowiedzi Budzanowski został nazwany przez parlamentarzystów PiS "urzędasem".
Budzanowski mówił, że szanuje 200 tys. obywateli, którzy podpisali się pod projektem ustawy, ale nie szanuje samego projektu, który nazwał "bublem". "Jest niespójny i nielogiczny" - mówił minister. Zaznaczył, że uchwalenie tej ustawy kosztowałoby budżet państwa ponad 2,5 mld zł.
Po głosowaniu marszałek Sejmu Ewa Kopacz ogłosiła półgodzinną przerwę.
dalsze popisy Rudego za wp.pl

Cytat:
Premier Donald Tusk nie bronił na unijnym szczycie w Brukseli Polaków dyskryminowanych w Holandii. Co więcej - jak przyznał w rozmowie z korespondentką RMF FM Katarzyną Szymańską-Borginion - w ogóle nie rozmawiał na ten temat z premierem Holandii Markiem Ruttem.

Dlaczego premier milczy w tak ważnej sprawie? W rozmowie z dziennikarką RMF FM premier tłumaczy, że nie rozmawiał z premierem Markiem Ruttem, bo "nie było przewidzianego formatu spotkania polsko-holenderskiego". To oczywiście wykręt, bo na szczycie jest wystarczająco dużo okazji, by pomówić poza jakimikolwiek formami czy formatami.

Argumentował także - dość dziwnie zresztą - że dla nas ważniejsze jest, aby stanowisko wokół negatywnych zdarzeń w Holandii było stanowiskiem wspólnotowym, a nie tylko tych, którzy czują się dotknięci tym działaniem.

Szkoda, bo chyba większość z nas wolałaby, aby to premier Rzeczpospolitej Polskiej bronił Polaków, nie czekając aż zrobią to brukselscy urzędnicy - komentuje RMF FM.

Wczoraj premier także użył zdumiewającego stwierdzenia. Jak zaznaczył, na razie nie jest to problem Polaków mieszkających w Holandii, to jest problem Holandii i jej reputacji w Europie. Zabrzmiało to tak, jakby dyskryminowanie i obrażanie nie było problemem dyskryminowanych i obrażanych.

Ksenofobiczny portal Partii Wolności działa od początku lutego. Można za jego pośrednictwem składać skargi na imigrantów z Europy Środkowo-Wschodniej, w tym na Polaków. Inicjatywa ugrupowania Geerta Wildersa wywołała oburzenie wśród Polonii i odbiła się szerokim echem w Unii Europejskiej.
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 02.03.2012 o godz. 16:40.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
AYALA
Senior Member

Stary 02.03.2012, 20:49
Komorowski pozwał ministra kancelarii Lecha Kaczyńskiego do sądu
http://niezalezna.pl/24516-komorowsk...l-jacka-sasina
Ostatnio edytowane przez AYALA : 02.03.2012 o godz. 21:34.
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 02.03.2012, 21:22
Trudno się dziwić Bronkowi, pajeczyna kłamstwa zaczyna się rwać. To będzie ją spajał "rozgrzanymi sądami". Ale nic to nie da. Tylko wynalazki typu wiadomego będą się z pasją bronić przed rzeczywistością.
Hej Nasz TS !!
BBudowniczy
Senior Member

Stary 02.03.2012, 21:25
Bardzo dobry artykuł Ziemkiewicza :

"Ja nie rozumiem tych ludzi" - mówił w "Zmiennikach" Barei klient, patrząc przez szybę taksówki na tratujących się na przystankach tramwajowych i autobusowych pasażerów. "Zamiast zamówić sobie na rano radio taxi, pojechać jak człowiek, wygodnie i na czas, to oni się gniotą w tych tramwajach, spóźniają przez to do pracy, denerwują...". Pokręcił jeszcze parę razy ze zdumieniem głową i wysiadł pod ministerstwem.

Podobne zdumienie prezentują przedstawiciele elit klasy panującej III RP. Nie mogą się nadziwić, że Polacy się nie cieszą. Przecież tak się znakomicie rozwijamy! "

http://fakty.interia.pl/felietony/zi...lonych,1767105
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Szpen
Senior Member

Stary 02.03.2012, 22:15
AYALA napisał(a):Wyświetl post
bzdury Arapaho[/URL]
tia ...

http://www.youtube.com/watch?v=y6cwX0vSOCo
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.03.2012, 10:17
Jesli jeszcze nie jestes jakims POpychadlem w PO, to cżłowieku tracisz czas i pieniadze..
Powinienes zostac papierkiem lakmusowym tego rządu..Drogi maja być tylko przejezdne, Tusk wcale nie obiecał 300 mld zł, umowa drzewieciego z kaplerem jest ok..Aż nie chce się wierzyć w to co piszesz, rzuć jeszcze jakims wykresem, a najlepiej pokaz nam na takim wykresie kołowym procent swoich wpisów w różnych tematach na tym forum, tak zeby każdy mógł jasno ocenić po co jesteś na tym forum i dlaczego tak często w głupi nawet sposób bronisz ryżego..

Co do Twojego filmiku..
http://niezalezna.pl/24401-nie-liczmy-na-300-miliardow

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/nasz-...wiadomosc.html

Czytając komentarze pod tym artykułem, mozna dostać niezłej załamki..Albo te komentarze pisane są z wiadomo czyjego ramienia albo z roku na rok, jest coraz gorzej.. Minie jeszcze 5 lat, jeneral pewnie do tego czasu zczeźnie, a nasi kochani rządzący z poparciem tumańskiego narodu będą nazywać ulice,ronda, mosty imieniem tego zbroniarza i zdrajcy narodu..
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 03.03.2012 o godz. 10:23.
[][][][]> T S W <[][][][]
AYALA
Senior Member

Stary 03.03.2012, 11:43
AYALA napisał(a):
bzdury Arapaho[/URL]
tia ...

h
ja nic takiego nie napisałem na temat Arapaho,chyba coś źle zacytowałeś
Ostatnio edytowane przez AYALA : 03.03.2012 o godz. 12:11.
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 03.03.2012, 11:57
Źle zacytował tylko.
Arapaho
Senior Member

Stary 03.03.2012, 14:26
tia ...

no i...? lewandowski mówi wywalczymy 300mln albo więcej.Nie bedziemy próbowali wywalczyć , być może wywalczymy etc.

A na bonus dla ciebie i dla innych forumowiczów kompilacja obietnic i efektów rządów PO i Rudego.Jak dla mnie hit.16 min ale warto do końca posłuchać

http://www.youtube.com/watch?v=_o8I_...eature=related
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 03.03.2012, 14:48
MANIFESTACJA w s WOLNYCH MEDIÓW

Kluby "Gazety Polskiej": Kraków, Nowa Huta, Gliwice i Opole, Koła Przyjaciół Radia Maryja, Liga Obrony Suwerenności, Solidarni 2010, Stowarzyszenie Katon oraz Związek Konfederatów Polski Niepodległej 1979-1989 organizują marsz poparcia o dostęp do platformy cyfrowej dla Telewizji Trwam.

Uważamy, że KRRiT podjęła decyzję polityczną, sprzeczną z zasadami demokracji, a zgodną z podstępną ideologią totalitarnego ateizmu. Zagrożeniom wolności wiary, wolności mediów i demokracji winniśmy zdecydowanie i natychmiast się przeciwstawiać. Zapraszamy wszystkich podobnie czujących, z Krakowa i z Polski Południowej, na marsz protestu przeciw decyzji KRRiT i na manifestację .

Program.
Kraków, 4 marca, niedziela:

- 11.oo Msza św. koncelebrowana w kościele o.o. Bernardynów.
- 12.oo Formowanie kolumn marszowych, ul. Bernardyńska (pod Wawelem)
- 12.30 Przemarsz ulicą Grodzką do Rynku Głównego (Ratusz) Manifestacja na Rynku, odczytanie petycji do KRRiT, wystąpienia.

Prosimy o uczestnictwo w marszu i przekazanie zaproszenia innym oraz o zabranie flag i transparentów tematycznych popierających ideę wolnych mediów.

Szczęść Boże
Ostatnio edytowane przez heoij : 03.03.2012 o godz. 14:54.
BBudowniczy
Senior Member

Stary 03.03.2012, 14:57
tia ...

Facet się kompromituje coraz bardziej..... przecież wyraźnie są zacytowane słowa Sikorskiego z prezentacji spotu wyborczego, w których interpretuje on przesłanie spotu :

"Jeśli wybierzecie nas, to dokończymy modernizację Polski i dla tej modernizacji wynegocjujemy z Unii Europejskiej co najmniej 300 mld złotych obiecał Sikorski"

No chyba że oficjalna strona PO kłamie, zamieszczając fałszywki
http://www.platforma.org/pl/artykul/...tych-wyborow-/
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 03.03.2012, 14:59

Wybiera się ktoś ?
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 04.03.2012, 20:52
Wow, trzynasta żałoba narodowa od 2001 roku... Śrubujemy rekord...
Ddf
Arapaho
Senior Member

Stary 05.03.2012, 11:49
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Wow, trzynasta żałoba narodowa od 2001 roku... Śrubujemy rekord...

Z czego chyba z połowa za panowania obecnego premiera . Jak nie samoloty spadaja (seryjnie), to powodzie, jak nie powodzie to pociągi się taranują. A winnych w rządzie nie ma
Szpen
Senior Member

Stary 05.03.2012, 11:51
Z czego chyba z połowa za panowania obecnego premiera . Jak nie samoloty spadaja (seryjnie), to powodzie, jak nie powodzie to pociągi się taranują. A winnych w rządzie nie ma
strzel sobie mocnego barana o ścianę, a winą obarcz obecny rząd. Taka sama sytuacja.

Pozdrawiam
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 05.03.2012, 12:02
Powiedzmy sobie szczerze - z całym szacunkiem dla ofiar i ich rodzin, ale ta dwudniowa żałoba narodowa to już przesada. Co tydzień na drogach ginie średnio 50 osób i nikt żałoby nie ogłasza. Skutek jest taki, że powoduje to ogólne obniżenie rangi tej instytucji.
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 05.03.2012, 12:26
strzel sobie mocnego barana o ścianę, a winą obarcz obecny rząd. Taka sama sytuacja.

Pozdrawiam
Nie szpeniu nie dzisiejszy. Winny jest poprzedni . Obecny niczemu nie jest winny bo nic nie może. Obecny rząd jest nowoczesny, błyskotliwy w ogóle jedyny taki. A to że dwa pasażerskie pociągi jechały przez 15 min na czołówkę, po świeżo, przez najzajewypasiony rząd, wyremontowanej linii kolejowej i nikt sie nie zorientował, to normalne. Tak powinno być bo remont nie jest po to żeby było lepiej czy bezpieczniej. Remont jest po to żeby cudak mógł przyjechać z nożyczkami i przeciąć. Drogi też wybudowali tak że nie da sie po nich jeździć, a kogo to dziwi to rozpęd i baranka.
Hej Nasz TS !!
Szpen
Senior Member

Stary 05.03.2012, 12:57
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie szpeniu nie dzisiejszy. Winny jest poprzedni . Obecny niczemu nie jest winny bo nic nie może. Obecny rząd jest nowoczesny, błyskotliwy w ogóle jedyny taki. A to że dwa pasażerskie pociągi jechały przez 15 min na czołówkę, po świeżo, przez najzajewypasiony rząd, wyremontowanej linii kolejowej i nikt sie nie zorientował, to normalne. Tak powinno być bo remont nie jest po to żeby było lepiej czy bezpieczniej. Remont jest po to żeby cudak mógł przyjechać z nożyczkami i przeciąć. Drogi też wybudowali tak że nie da sie po nich jeździć, a kogo to dziwi to rozpęd i baranka.
widzę że kolejny kolega Pospieszalskiego? Lubisz zaszczuć, tylko potem nie ma kto przeprosić.

No tak, przecież Tusk razem z Grasiem siedzieli na rogatkach i te pociągi specjalnie puścili na siebie ...

Droździku kochany, jaki mieliśmy wzrost gospodarczy? Czy nie jeden z najlepszych w europie? Coś sie nie wypowiadasz na ten temat. Zatkało?

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów