|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Dobra decyzja, nie spodziewałem się że Basałaj w takim momencie zdecyduje się na ten krok... z drugiej strony od soboty pewnie i Lechia waliłaby do Probierza...
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ludzie, jaka szansa dla Moskala, o czym Wy mówicie? Wisła to jakiś mały klubik, gdzie trener może nabierać doświadczenia i eksperymentować? Kazimierz zdobył z Wisłą strasznie mało punktów w lidze, przegrywał z totalnymi amatorami, to ma być Wisła? Takiej Wisły chcecie, która jest pośmiewiskiem i którą Podbeskidzie wyprzedza w tabeli? Dostał szansę, przeprowadził z klubem okres przygotowawczy, nie chciał transferów, osiągnął dramatyczne wyniki i żegnamy. Nie ma sensu dłużej czekać, ten sezon można jeszcze uratować np. wygrywając Puchar Polski, a z Moskalem na ławce byłoby o to trudniej, niż z Probierzem. Także dajcie spokój z tym płaczem, że Moskal nie dostał szansy, że legenda, że jak mogli tak potraktować Kazka. Mam szacunek dla Moskala - człowieka, legendy Wisły, ale to nie jest równoznaczne z tym, że szanuję go jako trenera, którym jest po prostu słabym. Albo inaczej - póki co za słabym na Wisłę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dobra decyzja klubu, a Probierz też by nie czekał do końca sezonu aż Wisła łaskawie złoży ofertę.
Moskal zastąpił Maaskanta, dostał szanse za wyniki i tyle. |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Komentarz Mirka Szymkowiaka
http://czasfutbolu.pl/?p=937 |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Ja po decyzji z grudnia, że Kaziu zostaje nie byłem tego zwolennikiem bo to jeszcze dla Niego trochę za wysokie progi. Trzeba coś w piłce zobaczyć i samemu popracować żeby brać drużyny z wyższej półki... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...wska_twierdze/
Nie stworzyć, tylko przywrócić. Na Reymonta mało kto wygrywał, to był jedyny taki stadion w Polsce (rekordy bez przegranej u siebie należą do Wisły). A teraz byle pionki z Korony, Podbeskidzia i innych robią co chcą. Stadion Wisły był twierdzą, na dziś jest przedszkolem. To mnie najbardziej boli.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 01.03.2012 o godz. 17:37.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
6 razy w lidze 4 razy w pucharach W sumie dziesięć meczy to i dużo i mało więcej punktów zdobył w pucharach (8 jeśli liczyć mecze ze Standardem) Wizja Wisły to: "na tu na teraz na szybko bo nie zamkniemy budżetu!" Probierz wydaje się być do tego idealny ale zobaczymy . |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
to forum to jeden wielki podział, dobrze że rzeczywistość jest trochę inna.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
dobra.
ale panowie bądźmy słowni Moskal Kazimierz nie rusz Kazika bo zginiesz. A Kazika ruszył ! ! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ej, a Zalewski był w cracovii?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
To czemu nikt nie reagował jak kapitan Standardu go pchnął? Gdzie ta słowność?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Taktyka Moskala na granie krótkimi podaniami była ciekawa i ładna dla oka... ale k**** jego mać jakoś sytuacji z tego pod polem karnym nie było, nie chce widzieć Wisły rzucającej balony w pole karne rywali, nie chcę widzieć Barcelony w defensywie zamiast zmasowanych ataków w polu karnym rywali. Daje czas Probierzowi do końca sezonu i od tego co ugra z tym składem i jak odmieni grę Wisłę. Puchary to niech zostanie i przepracuje okres przygotowawczy w lecie kiedy to szatnię Wisły czeka istna transformacja/ewolucja.
Probierz myślę że nie mogłeś trafić w lepszej sytuacji do zespołu. Stawiam 0:6 dla Wisły z Lechią !![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
uff -> http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...nie_zagra.html
Czyli wzięliśmy najlepszego trenera dostępnego na rynku - powodzenia !! ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Mnie to z butow wyje..lo. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Bo do tej pory to tylko bylo nazekanie z Jego strony tam gdzie pracowal. A jest takie stare dobre przyslowie ze ch.jowa baletnice to i majtki w dupe uwieraja. No to sie Leszek tfu Amika dowiedziala dlaczego im odmowil ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Decyzja groteskowa. Tyle można powiedzieć o tym posunięciu. Bardziej przereklamowanego trenera niż Probierz w Polsce chyba nie było. Wiedziałem ,że z Kaziem Moskalem może tak się akcja potoczyć. Facet bez doświadczenia. Przy braku cierpliwości właściciela klubu ,jedynie wyniki mogły go obronić. Ale że wyleci tak szybko to się nie spodziewałem. Myślicie ,że Probierz nagle zrobi z Genkova tytana skuteczności, a z Jaliensa i Chaveza mur berliński ... Bez jaj. Owszem trener jest ważny ale nie taki trener co Probierz osiągnął? Jakie ma doświadczenie? Jakie rezultaty? Czy którakolwiek drużyna grała lepiej w momencie jego odejścia niż w momencie jego przyjścia? K u r w a !!! Nie dość ,że wyniki mamy beznadziejne to jeszcze dobili nas na dokładkę Probierzem. Nie wiem z czego się tak cieszycie ? To ,że Probierz przyszedł teraz nie wyklucza Smudy. Ta drużyna i tak będzie przegrywać i remisować.Aż się objawi w strefie spadkowej. 11 kolejek. 11 kolejek śmierci.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Zastanawiające dla mnie jest to, że Probierza łączono ostatnio z Lechem. Ciekawe czy to był tylko medialne spekulacje czy faktycznie odmówił kuchenkom.. Tez nie jestem do końca zadowolony z tej decyzji, no ale przyzwyczaiłem się już, że na decyzje klubu nie mam żadnego wpływu niestety ;// Dzięki Kazik i powodzenia w trenerce. A Probierzowi życzę powodzenia! Niech ogarnie te pseudogwiazdki noi Małecki oczywiście !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Poczekamy zobaczymy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Albo nie pamięta poprzednich dyletantów na tym stanowisku albo nie potrafi zrozumieć, że sklecił nam Stan drużyne ponad...stan. Z niczego zrobił coś. Z pustego k... nalał. Meliksona, Bitona, Pareike, Genkova nalał. Dla tej części gawiedzi proste ćwiczenie, które być może pozwoli zrozumieć trudności pracy Holendra w naszym klubie. Analogia. Przychodzi do Was mama i wręczając 10 polskich złotych wysyła na zakupy. Daje też listę. Dla pewności, że nie pokpicie sprawy. Macie więc pośród innych: 2kg ryb morskich, humus, kilogram lichi, figi i porcelanowy zestaw do founde. - Ale mamo, na to potrzebne jest kilkaset złotych i trochę czasu. - Sorry synu, koniec miesiąca, sam rozumiesz. 30 minut masz. I o dziwo, łebski syn Staszek tym różni się od mniej łebskiego Jacka, że po 20 minutach wraca z zawiniątkiem a z niego wyglądają nieco wystraszone semickie oczęta. I takich zawiniątek kilka przynosi. Jeden Staszek wie jak, skąd, jakim cudem. Wbijcie se niektórzy w te Wasze łby, że sami, niczym nie powodowani wysyłacie jedynego w tym momencie profesjonalistę w klubie hen, hen. Już się nim nie daj Boże Wojciechowski bądź ITI troskliwie zajmą.
Ostatnio edytowane przez Krotochwila : 01.03.2012 o godz. 17:51.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
O matko, Bronex, większych bzdur dawno tu nie czytałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
A Moskal to przepraszam kim jest Bogiem ze go z Wisly zwolnic nie moga? Dajcie na luz troche... Mysle ze to dobra decyzja bo po sezonie Kazik i tak pozegnal by sie z Wisla a tak Probiez ma wiecej czasu na skompletowanie skladu.
Bedzie wiedzial przed sezonem kto mu nie potrzebny kto by sie przydal i Markus nie ....... ze nic nie osiagnal bo Moskal przy nim jest zerem nie trenerem ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Dalej uparcie twierdzę że Probierz ma doświadczenie w kierowaniu burdelem. Największym błędem było zwalnianie Maskanta ale to już inna bajka. Pytasz co Probierz osiągnął popytaj w ŁKS i Jagiellonii (gra w pucharach + świetnie wyniki pomimo ujemnych punktów, w której z tych drużyn miał lepszy grajków niż są u nas?) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Uwielbiam ten forumowy entuzjazm. Mamy Probierza !!! Yes, yes, yes !!! Ligo Mistrzów witam cię,o oooo!!! Mistrzu Polski witam ,cię ooooo!!! Pucharze Polski witam cię,oooo!!!! Lechia już schrupana 3-0...a niech będzie 4-0!!!
Żeby wygrywać to trzeba strzelać bramki. Można grać totalna padaczkę ale strzelać i wygrywać!!! Cóż z tego ,że mamy wysokie posiadanie piłki , gramy całkiem znośnie wizerunkowo jak my nie mamy nikogo od strzelania bramek. Każda drużyna w tej lidze ,zdobędzie na Wiśle łatwe punkty ,obojętnie na wyjeździe czy u siebie. Mądrze się bronić , strzelić farfocla i 3 punkty w kieszeni. Wszyscy się łudzą ,że mamy jeszcze 11 kolejek i możemy wszystko. Ja bym się k u r w a bał na waszym miejscu. W tabeli będziemy co kolejkę coraz niżej i niżej i niżej. Miejsca 8-12 to max co z tego może być. PS. Probierz ma doświadczenie w zarządzaniu burdelem. Mocne!!! PS. Ważny plus dla Probierza. W Krakowie jest lotnisko.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 01.03.2012 o godz. 18:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Probierz nie będzie tu cudował z wizjami budowy klubu. Głupi nie jest wie, że wynik na tu i teraz ma być a jak nie to jego łysa pała szybko zostanie zwolniona Ustawi te pionki tak żebyśmy punktowali. Co z tego wyjdzie...nie wiem ,ale zgadzam się z Ajaxem.
![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|