|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
patologia jakaś. nie mam nic do probierza i ale kuźwa teraz sie opamiętali jaki poziom prezentują nasi kopacze
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ja się tylko martwię, że może nas Smuda przejąć po sezonie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/...AZYN/300747280
troche informacji nt.mającego żydowską historię wpisaną w CV asystenta naszego Guardioli. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Piłkarzy mieliśmy na wiosnę słabych i jesienią słabych. Melikson sam meczu nie wygra. I problem był w kopaczach, a nie w trenerze. Po drugie, to Ty w drugiej części swojej wypowiedzi przedstawiłeś CZARNO - BIAŁY ŚWITA - którym podobno się brzydzisz... A tak na marginesie co ja myślę: Brud jest cienki i tyle, Czekaj wręcz przeciwnie. Moskal powinien zostać dłużej, albo zostać zmieniony w zimie. Teraz wobec niego Cupiał zachował się wręcz sk.....syńsko. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Powodzenia !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
(za Weszło)Choć moim zdaniem powinien dostać kontrakt jak niegdyś Skorża (o ile dobrze pamiętam), na 3 lata. Szkoda, że Kaziu nie dotrwał do końca sezonu, ale być może boss się obawiał, że mu ktoś zwinie Michała Szczerze mówiąc, mam mieszane uczucia, choć widze bardzo duży plus- Smuda w lipcu może przyjść do Wisły jedynie w roli kibica Uff!
Ostatnio edytowane przez masterlag : 01.03.2012 o godz. 16:55.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Biton
Genkov Melikson Pareiko Jovanoviv Chavez Za grosze które dostał pościągał do nas piłkarzy mocno ponad stan. Jeśli masz krótką pamięć byliśmy 3 minuty od LM i po dekadzie zagraliśmy w Pucharach na wiosnę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
pobrudziliście już monitory czy jeszcze są suche?
Zaraz przylezie wolfy, kot, Markus , willow i ostudzą Waszą podnietę ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Nie przepadam za Valckxem ale, rzeczywiście, kilku piłkarzy dobrych do nas ściągnął: Biton, Melikson itd...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Najpierw ofiara w postaci Maaskanta, teraz Kazka.Lepiej zmieniać trenerów, niż zatrudniać piłkarzy.Cóż.Jeśli to ma zapełnić stadion, to prosze bardzo.Bo wyników to my napewno nie będziecie mieć.
A jeśli Cupiał wy.......i Stana, to znaczy, że pojawia się u niego demencja starcza i czas powierzyć funkcjonowanie klubu bardziej elokwentnym osobom ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Fachowca pokroju Jacka Bednarza zapewne przywitasz z otwartymi ramionami wraz z Jego BETO-nowym zaciągiem.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jestem zaszokowany i zaskoczony decyzją o zatrudnieniu Probierza. Znów skręcamy w stronę "polskiej myśli szkoleniowej" pozbawionej sukcesów i na dodatek wielce kontrowersyjnej w tym przypadku. Po raz n-ty. Krok w przód, trzy kroki w tył. Niesamowite.
Probierz to kolejny trener bez wyników i osiągnięć, zdaniem wielu opętany manią wielkości. Trener na dorobku, który poza Jagiellonią błyskawicznie wylatywał z posad. Prowadzi bardzo kontrowersyjną politykę kadrową - np: we wspomnianej Jadze często bezzasadnie odsuwał na rezerwę Frankowskiego. Z żadnego piłkarza nie zrobił gwiazdy, z żadnym klubem nic nigdy istotnego nie wygrał. Jego CV tak naprawdę nie odbiega od CV Moskala. To trener z podobnej, bardzo niskiej półki. Nie wiem, co taka zmiana może i ma przynieść. Warsztat i dokonania Probierza na pewno nie predysponują go do roli uzdrowiciela Wisły. Cupiał jest niesamowity. Ileż raz można popełniać te same błędy? Ile razy można nie wyciągać odpowiednich wniosków z przeszłości? Ileż razy można się sparzyć w taki sam sposób, by zrozumieć własne błędy? Jak zwykle kręcimy się w kółko. Bezmyślnie, bezsensownie. Teraz zapewne poleci i Valcks, bo Cupiał myśleć nie umie. Nie w futbolu. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Co by nie było, mam nadzieje że Stowarzyszenie wystosuje na najbliższych meczach stanowisko wobec klubu.
Nowy trener powinien dostać wsparcie kibiców, ale bez przesady. Bardzo ważne jest kto będzie Jego asystentem, gdzieś wyczytałem, że może być nim osoba powiązania z zyd...skim klubem, a tego nie można zostawić obojętnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Oj będziesz, będziesz...
Tylko o tym jeszcze nie wiesz ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
hahah... Markus już jest...
![]()
"Not to touch the earth not to see the sun"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jak dla mnie wsio rawno kogo sobie boss wymienił w charakterze zderzaka kryjącego jego błędne decyzje. Może być nawet sprzątaczka. Chyba, że jest to ktoś związany z Wisła jak Kazek.
Od lat chodze na Wisłe dla atmosfery (niestety z roku na rok coraz gorszej) i żeby popatrzeć na zieloną murawę (lekarz mi zalecił na oczy). Całe szczęście na to trener nie ma wpływu. Cyrk na kółkach i tyle. Kilka meczów "efektu nowej miotły" a dalej będzie jak było. No i ten asystent. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Bo moim zdaniem nie jest to opcja długoterminowa. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mam tylko nadzieję ,że MOSKAL KAZIMIERZ! NIE RUSZ KAZIKA BO ZGINIESZ! nie było krzyczane na stadionie od tak i zostanie mu okazane wsparcie.
Do Probierza nic nie mam, ale to jak został potraktowany Kaziu to jakieś jaja i zwykłe sku********** ze strony klubu. Zero wsparcia w zimowym okienku, od składu odsunięty Małecki, czym chłop miał grać? żaden piłkarz, żaden działacz a teraz już nawet nie trener nie identyfikują się z Wisłą i nie mają jej w sercu, zwykła zbieraninia... Nie mówię że nie wolno być przychylnym dla nowego trenera, ale zarządowi powinno się oberwać za takie traktowanie... ![]()
Olkusz 100% Wisła Strażnicy Srebrnego Miasta!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Serio, oceniajmy człowieka przez pryzmat solidności jego pracy.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
16:53
to forum znam lepiej niż własną kieszeń :] Osoby na nim piszące jeszcze bardziej ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zamienił stryjek siekierkę na kijek.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
kwestia kilkunastu godzin i usłyszymy ze Patryk ma czystą kartę i wraca do składu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Teraz tylko czekam ze Malecki przywrocony do skladu.
Kaziu wielki szacun za wszystko ![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale wtedy znaczyłoby to ze nie został zawieszony przez klub tylko przez trenera?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Markus napisał(a):
Dajmy mu szanse, ma wielką charyzmę, ma umiejętności. Jak duże, to się okaże ps. mam nadzieję, że z tym jego jakimś żydowskim asystentem to nieprawda, bo by był kwas niesamowity. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Bardzo dobrze, ustawić tych leni, żeby zygali na boisku ze zmęczenia i zapierdalali az nóg nie połamią. maja sie wszyscy ich bać w lidze.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Sam nie skacze z radości po tej decyzji ale Moskal poza byciem wiecznym asystentem żadnej drużyny nie prowadził. A Probierz ma doświadczenie w kierowaniem burdelem na kółkach (Jagielonia: zmiany połowy zespołu i ujemne punkty w lidzę, ŁKS: zlepek szrotu) |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|