|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A nie mówiłem... Mały - WELCOME BACK !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Pareiko zachowal wczoraj czyste konto w wygranym meczu z Salwadorem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
złapiemy parę kontuzji to go z musu odwieszą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Basałaj na konferencji powiedział wyraźnie,że zmiana trenera NIC NIE ZMIENIA w kwestii Partyka. Zawiesił go zarząd czyli Cupiał a nie trener.
Małeckiego na wiosne juz nie zobaczymy i warto z tym sie pogodzic,jak ktos jest głupi to niech cwiczy na schodach w parku.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 01.03.2012 o godz. 17:58.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Przecież Małego wywalił Cupiał, wiec czemu Probierz miałby go cofnąć...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Rano zawieszony zostaje Malecki a popołudniu Basalaj szuka trenera?
Myślę że wypowiedz Wilka powinna dać wiele do myślenia. Wisla zgrabnie wybrnie z całej sytuacji z pomocą Probierza. .. Mały zasłużył na karę za zachowanie po Liege ale zbyt pochopnie został zrownany z błotem za słowa których nie powiedział. "Nie chcę być brany pod uwagę. ." a "nie chcę grać w tej drużynie " to nie to samo!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 01.03.2012 o godz. 22:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
a skąd ty wszystko wiesz? Rozmawiałeś z Moskalem i zawodnikami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Gówno wiesz jak było, więc na chuuj się odzywasz?
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cezary Wilk chce odejść z Wisły !!!
cytat: "Mam swój cel, jest nim wyjazd za granicę i do tego dążę." źródło: dziennik polski - http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sp...gazowania.html No to od kolejnej rundy musimy też szukać defensywnego pomocnika... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Patryka klub mógł zawiesić na miesiąc. Za 2,5 tygodnia byłoby po zawieszeniu. Teraz to już ręka klubu jest w nocniku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
edit. przepraszam za post pod postem, pisząc swoją refleksję nie zauważyłem ani nie spodziewałem się, że mój poprzedni post jest nadal na samym dole.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 02.03.2012 o godz. 01:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Moze mu chodzi tylko o wakacje? W lecie w naszym kraju pogoda nie rozpieszcza. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wilk od samego początku mówił, że jego planem jest wyjazd za granicę.
Język pewnie zna, zaangażowania nie można mu odmówić, pewnie znajdzie miejsce w jakimś średniaku z Belgii czy Francji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No, no a tak niedawno nagle bożyszczem się stał bo biega po boisku ciut więcej niz reszta spacerowiczów, nie zawsze zresztą z sensem, że cześc forum zaczęła z niego robić ....wiślaka z "krwi i kości".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dla każdego pilkarza Wisła powinna być trampoliną w karierze. A nie portem docelowym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
człowiek siedzi w pracy, a jak wiadomo wszystko jest ciekawsze niż praca
![]() w wielu tematach przewija się że obecnie w Wiśle nie ma kto strzelać bramek, i faktycznie obecnie mamy tylko 18 bramek, a w poprzednim mistrzowskim sezonie na koniec było ich 44, kto tyle nastrzelał ? - Andraž Kirm - 9 bramek - Patryk Małecki - 7 - Paweł Brożek - 6 - Cwetan Genkow - 6 - Maor Melikson - 4 - Cezary Wilk - 3 - Michaił Siwakow, Andrés Ríos, Nourdin Boukhari, Tomáš Jirsák, Radosław Sobolewski , Rafał Boguski, Maciej Żurawski, Dragan Paljić + Dariusz Pietrasiak (s) - 1 a obecny sezon : - Dudu Biton - 9 - Andraž Kirm - 3 - Cwetan Genkow - 2 - Michael Lamey, Rafał Boguski., Ivica Iliev, Júnior Díaz - 1 Małecki i Melikson jeszcze bez bramki w tym sezonie
Ostatnio edytowane przez Luu... : 02.03.2012 o godz. 11:11.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Swoją drogą śmieszą mnie posty, robiące z tego aferę. Już po przyjściu do Wisły Czarek zapowiadał , że chciałby wyjechać na zachód, co jest całkiem normalnym zachowaniem wśród piłkarzy, choć nie każdy ma jaja by tak otwarcie o tym mówić. Dla nich to praca jak każda inna, a gdy zachodni pracodawca oferuje im 5x wyższą pensje , to głupotą by było nie skorzystać. Tym bardziej, że piłkarzem nie będzie całe życie, a z czegoś będzie musiał później żyć. Inna sprawa to podejście do zawodu, Czarek zawsze daje z siebie wszystko i za to należy mu się SZACUNEK. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Z tego co pamiętam Czarek marzy o lidze angielskiej... Jeśli tylko tam chce wyjechać to spokojna głowa, zostanie z nami jeszcze długo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
serek, sam przyznasz, że na tle obecnej Wisły Czarek się wyróżnia. Porównywanie go do byłych graczy Wisły (Sobol też już jest na wylocie) nie ma sensu.
A Anglia to nie tylko Premiership, w Championship Wilk by sobie już na pewno poradził. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Gdzie można zobaczyć ile asyst zaliczył Maor w tym sezonie?.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|